Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Hazardu ( mlađem ) bi bolje bilo da ostane u Lensu još godinu-dvije, nego da ide u Chelsea gdje neće igrati. Toliko.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Još isti tip igrača kao stariji brat... Ne vidim čemu ovaj transfer, al hajd... Kad su mogli Musonde i ona mala dječurlija iz Lutona, mogu i Hazardi...Eden ima osim ovog, još dva brata, nek i njih dovedu, šta fali :P

Eh da i Lukaku ima brata Jordana, hmmm što da ne :P
Najpametnija stvar bi bila ( ako je mali stvarno kvaliteta za Chelsea ) potpisat s njim neki ugovor i ostavit ga na posudbi u Lensu gdje je već član momčadi, poznaje klub i gdje će igrat redovito. Nakon par godine budel i dobar onda ga dovest k nama i riješena stvar.
[url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2175788/Roberto-Di-Matteo-admits-talks-Victor-Moses.html#ixzz213f5vDzz"]http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2175788/Roberto-Di-Matteo-admits-talks-Victor-Moses.html#ixzz213f5vDzz[/url]

- Roberto priznao pregovore s Mosesom
- Fail tvrdi da je Malouda višak i da će mu to biti stavljeno do znanja, ali će klub tražiti neku odštetu od kupca
- Budućnost nekoliko mladih igrača zavisi o ovoj predsezoni (Josh, KdB, Kakuta, Lukaku..)

PS. Daily Mail izvor
[quote name='Wisey' timestamp='1342693758' post='65314']
[url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2175788/Roberto-Di-Matteo-admits-talks-Victor-Moses.html#ixzz213f5vDzz"]http://www.dailymail...l#ixzz213f5vDzz[/url]

[b]- Roberto priznao pregovore s Mosesom[/b]
- Fail tvrdi da je Malouda višak i da će mu to biti stavljeno do znanja, ali će klub tražiti neku odštetu od kupca
- Budućnost nekoliko mladih igrača zavisi o ovoj predsezoni (Josh, KdB, Kakuta, Lukaku..)

PS. Daily Mail izvor
[/quote]

Ovo je i Sky objavio...
Bilo je nekih priča da je Chelsea u razgovorima s Pereirom iz Porta, ali je to njegov agent danas demantirao.

[color=#000000][font=Helvetica, Arial, sans-serif][size=3][left][i]“His contract is with Porto and he will stay there unless there is a proposal that is acceptable to the club,”[/i] he said. [i]“So far there is nothing at all.”[/i][/left][/size][/font][/color]
[left][u][b]Shakhtar Donetsk president Rinat Akhmetov says Willian, a reported target for Chelsea, can leave the club – but only for €30 million.[/b][/u][/left]

[left][color=#333333][font=Verdana, Geneva, sans-serif][size=3]The 23-year-old Brazil international has been linked with a move to Chelsea, but Akhmetov told the Ukrainian club’s official website: "I am sure that Willian will remain in Donetsk. As for big clubs' interest in our players, we don't have a golden cage here - we are open to talks. And when an offer suits Shakhtar, we let a player leave.[/size][/font][/color][/left]

[left][color=#333333][font=Verdana, Geneva, sans-serif][size=3]"Regarding this situation, I clearly said that [u][b]I would not even talk about a sum that is less than €30million.”[/b][/u][/size][/font][/color][/left]

[left]Izvor http://blogs.soccernet.com/onthemove/[/left]
[left]
[color=#333333][font=Verdana, Geneva, sans-serif][size=3][font=arial,helvetica,sans-serif][size=4]A pre neki dan je objavljeno da je Chelsea ponudio 34 miliona eura, i da je ta ponuda odbijena.[/size][/font][/size][/font][/color][/left]

[left][color=#333333][font=arial, helvetica, sans-serif]Mediji su djubre :D[/font][/color][/left]
[i]La Voix du Nord[/i][color=#000000][font=Verdana][size=3][background=rgb(242, 242, 242)] says that [/background][/size][/font][/color][b]Chelsea[/b][color=#000000][font=Verdana][size=3][background=rgb(242, 242, 242)] have agreed a deal with [/background][/size][/font][/color][b]Lens[/b][color=#000000][font=Verdana][size=3][background=rgb(242, 242, 242)] for [/background][/size][/font][/color][b]Thorgan Hazard[/b][color=#000000][font=Verdana][size=3][background=rgb(242, 242, 242)], brother of Eden, and will announce the transfer in next 48 hours.[/background][/size][/font][/color]
[quote name='Wisey' timestamp='1342717725' post='65440']
Mislim da će na kraju na posudbe otići Josh, KDB, Lukaku a prodat ćemo vjerovatno Benayouna i Kakutu.
[/quote]

Ja bih u nekim opcijama prodao i Essien-a, ali Lukaku-a nikako na posudbu, tko će nama onda igrati napad.
[quote name='chibabachi' timestamp='1342719802' post='65457']
Za kolko dovodimo mladjeg Hazarda? Za 2.5 miliona funti?
[/quote]
I ja sam tako pročitao.
Na njegovoj facebook stranici piše da će se sutra priključiti Chelseaju.
  • Autor
Essien/Meireles/Oriol jednog od njih treba prodati . Lukakua nikako na posudbu ali nikako .
Malouda , Benayoun pa i Ferreira trebaju otici iz kluba da se otvori mjesto za neke mladje .
[url="http://www1.skysports.com/football/news/11095/7914394/?"]http://www1.skysport...11095/7914394/?[/url]

Sportski direktor Lensa Sibierski izjavio je kako bi transfer Thorgana Hazarda u Chelsea sutra trebao biti i službeno objavljen. Ovaj transfer je gotova stvar.
Trenutno me interesuje samo ta pozicija desnog krila,stvarno je smešno bilo videti Benajuna na poziciji desnog krila,ovo ostalo nije problem,ne bih voleo da jurimo igrača na toj poziciji do kraja avgusta,treba ga dovesti što pre. Nadam se da će nakon Olimpijada to pitanje biti rešeno,Staridz se do tad vraća,da raščisti situaciju sa njim da znamo na čemu smo.

Vidim da je RDM isprobavao sa KDB,dao mu je slobode,pozdravljam taj potez. Nisam toliko zabrinut zato što verujem u RDM,kao da čovek igra šah a ne fudbal...neverovatno..

Morao bih da se složim sa izjavom naših kolega da je možda najveće pojačanje Čelzija ovog leta upravo RDM

[img]http://1.bp.blogspot.com/-hmDx6I_iwXk/T_x_f8LxTuI/AAAAAAAABNo/Sz66Z6LpKAI/s640/376279_4275596974321_829812767_n.jpg[/img]
Činjenica je da je Sturridge nezadovoljan igranjem na krilu, to je i sam rekao. A i za tu poziciju moraš biti malo darljiviji, a ne škrt kao on. Mislim da Sturridge nije riješenje za desno krilo.
Po meni, potreban je samo onaj desni bek Azpinceta..

[quote name='Caeruleus' timestamp='1342728364' post='65515']
Činjenica je da je Sturridge nezadovoljan igranjem na krilu, to je i sam rekao. A i za tu poziciju moraš biti malo darljiviji, a ne škrt kao on. Mislim da Sturridge nije riješenje za desno krilo.
[/quote]

Može Sturridge naučiti..
  • Autor
[quote name='Kalouda' timestamp='1342775202' post='65569']
Po meni, potreban je samo onaj desni bek Azpinceta..

Može Sturridge naučiti..
[/quote]
Moze , ali kao da nece . Pa od dolaska RDM-a (nije odigrao bas puno) ali kad god je odigrao bio je nevjerovatno skrt .
Ja vjerujem da on moze to popraviti , ali sta ako nepopravi ? Strasno je rizicno uci u sezonu sa jednim tako skrtim desnim krilom kao sto je DAnny .
Ja mislim da u klub stizu jos samo Oskar, Azpilicueta i Victor Moses... Vise igraca nam i ne treba... Sto se tice pozicije desnog krila, ako budemo igrali u formaciji 4-5-1, a mislim da ocemo, na desno krilo idu Azar ili Ramires...

Ceh, Ivanovic, Luiz/Kejhil, Teri, Kol, Mikel, Lampard, Ramires, Azar, Mata, Tores... Mislim da je ovo tim za sledecu sezonu...

Sto se tice Staridza, ja bi njega prodao, previse je sebican...

Dolaskom Hulka dobili bi novog Staridza, Hulk je sebicniji od Staridza i Ronalda zajedno, sve on hoce, svaku loptu zeli za sebe, svaki slobodan udarc on zeli da sutira, jednostavno decko voli da je u centru paznje... Po meni on je samo bleda kopija Ronalda...
[quote name='Sasa1989' timestamp='1342795454' post='65637']
Ja mislim da u klub stizu jos samo Oskar, Azpilicueta i Victor Moses... Vise igraca nam i ne treba... Sto se tice pozicije desnog krila, ako budemo igrali u formaciji 4-5-1, a mislim da ocemo, na desno krilo idu Azar ili Ramires...

Ceh, Ivanovic, Luiz/Kejhil, Teri, Kol, Mikel, Lampard, Ramires, Azar, Mata, Tores... Mislim da je ovo tim za sledecu sezonu...

Sto se tice Staridza, ja bi njega prodao, previse je sebican...

[b]Dolaskom Hulka dobili bi novog Staridza, Hulk je sebicniji od Staridza i Ronalda zajedno, sve on hoce, svaku loptu zeli za sebe, svaki slobodan udarc on zeli da sutira, jednostavno decko voli da je u centru paznje... Po meni on je samo bleda kopija Ronalda.[/b]..
[/quote]

wtf :-O
Jel si gledao ti nekad Hulka, tj. jel si pratio Portugalsku ligu i utakmice Porta..? Hulk nije za Celsi i plus je preskup... Cela ekipa Porta igra njega...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.