24. juli 2012.14 god. comment_66518 Sto se oskara tice i ja da napisem po nesto. On i nije doveden kako bi ove godine bio spiritus movens ekipe. Ovo mu je godina sazrevanja pored igraca kao sto je Lamps. A sledece godine ce biti pokretac jer ce Lamps ionako imati 35 god. Tako da nece tu niko nikom da zauzima mesto. Drugo, on je alternativno resenje i na mestu iza spica u formaciji 4231 kao i na krilu. U ovoj godini ce se videti da li i na kojoj poziciji moze da odgovori chelsijevim standardima. Setite se samo Ramiza, bledunjav na pocetkiu a sada zver. Trebalo mi je godina i jace da se uklopi. Posebno je to slucaj sa juznoamerikancima koji direkt dolaze u engleski fudbal. Ponajvise jer se tamo igraju picigine a ne fudbal )) Inace mislim da nam je nekad teziste igre bilo na ona dva igraca na sredini terena (zadnja vezna, uslovno receno) a da se sada prebacuje na onog igraca iza spica, koji ne bi trebalo mnogo da drzi loptu kod sebe vec da je odmah prosledi. (okretan, brzo razmislja, dobar pas), da moze da diktira tempo tekme, da se izvlaci na loptu a i da bude opasnost po gol iz drugog plana. Oskar je igrac bas tih karakteristika. I verujte, skeniran je vec godinu i jace dana. Veliki je profesionalac, sem ako ga ne omame "svetla velikoga grada" Tako da je to bas planska kupovina. Prijavi
24. juli 2012.14 god. comment_66559 cobinho Odličan post. Bravo. Mislim da bi titulu mogli napasti s još dva igrača pored Oscara, a to su Hulk i Azpilicueta (uz naravno prodaju 2 ili 3 sadašnja člana). Ako i dovedemo jednog ili nijednog opet ćemo biti pri vrhu, ali teško ćemo se nositi odmah u prvoj sezoni. A onda one tamo ćemo biti puno opasniji. Prijavi
24. juli 2012.14 god. comment_66571 Sad se odjednom u priču ubacio Cardozo iz Benfice. Zabio prošle sezone 20 golova u 23 utakmice u prvenstvu. Ovog ljeta će najvjerojatnije napustiti portugalski klub, ali cijena, navodi se, mora biti oko 15-16 milijuna funti. Navodno su u utrci za njega Chelsea, Everton i AC Milan. Iskreno, sumnjam u istinitost ove informacije al ajd. Prijavi
24. juli 2012.14 god. comment_66618 Cardozo je fin napadac za rotacije, ali to je puno para za njega... Prijavi
24. juli 2012.14 god. comment_66637 Hvala Wisey. Ako budu prodavali prodace za 15 20 dana. Najveca nepoznanica je Esien i koliko se moze vratiti u formu ali cisto sumnjam. Ja bih se najradije otarasio Benayuna, Fereire, Malude ( to i vrapci znaju) a Meirales je velika nepoznanica mada me iskreno nerviraju tako spori a pri tom nekreativni igraci. Najveci problem je kako uklopiti Lamparda, Oskara, Ramisa, Obija, Esiena. Tj, svi razliciti tipovi igraca pa pri rotacijama treba i menjati sistem igre i uloge centralnih veznjaka. A bilo koja kombinacija bez Lampsa i Oskara u tom dvojcu drasticno smanjuje kreaciju u igri. Takodje ne iskljucujem i varijantu u kojoj bi dole spustio i Matu pa cak i Hazarda, sve u zavisnosti od trenutnih taktickih zahteva tj ekipe protiv koje igramo. Ja bih cak pokusao i da Obiju dodelim slicnu ulogu kao Lampsu. Mislim da ako oslobodi "mozak" da moze i u toj ulozi da se snadje. A Azpi na fali kao lebac a HUlk dize igru na drugi nivo. Sa njim imamo sirinu u igri. Do sada je bilo da nijedan protivnik ne mora da skuplja na desnoj strani a ovako ce skupljati i levi i desni guz da mu ne uleti straga Cardoso, solidan, posebno u skok igri je odlican, ali mislim da nije kompatibilan u rotacijama. Kompatibilan bi bio samo uz jos jednog spica u paru. Prijavi
24. juli 2012.14 god. comment_66718 [quote name='cobinho' timestamp='1343136196' post='66637'] Hvala Wisey. Ako budu prodavali prodace za 15 20 dana. Najveca nepoznanica je Esien i koliko se moze vratiti u formu ali cisto sumnjam. Ja bih se najradije otarasio Benayuna, Fereire, Malude ( to i vrapci znaju) a Meirales je velika nepoznanica mada me iskreno nerviraju tako spori a pri tom nekreativni igraci. Najveci problem je kako uklopiti Lamparda, Oskara, Ramisa, Obija, Esiena. Tj, svi razliciti tipovi igraca pa pri rotacijama treba i menjati sistem igre i uloge centralnih veznjaka. A bilo koja kombinacija bez Lampsa i Oskara u tom dvojcu drasticno smanjuje kreaciju u igri. Takodje ne iskljucujem i varijantu u kojoj bi dole spustio i Matu pa cak i Hazarda, sve u zavisnosti od trenutnih taktickih zahteva tj ekipe protiv koje igramo. Ja bih cak pokusao i da Obiju dodelim slicnu ulogu kao Lampsu. Mislim da ako oslobodi "mozak" da moze i u toj ulozi da se snadje. A Azpi na fali kao lebac a HUlk dize igru na drugi nivo. Sa njim imamo sirinu u igri. Do sada je bilo da nijedan protivnik ne mora da skuplja na desnoj strani a ovako ce skupljati i levi i desni guz da mu ne uleti straga Cardoso, solidan, posebno u skok igri je odlican, ali mislim da nije kompatibilan u rotacijama. Kompatibilan bi bio samo uz jos jednog spica u paru. [/quote] di ćeš Hazarda spušati na Cm ili Matu pa to nije u opće za njih , to su pozicije za ove "Junjce" poput Obia , Lamparda ,Ramireša,Essiena , trebao je Chelsea dovesti Martineza za takvu poziciju , on bi sjeo ko kec na jedanaest Prijavi
24. juli 2012.14 god. comment_66727 Navodno (nije potvrđeno) CTV potvrdio da smo potpisali Hazarda mlađeg. Prijavi
24. juli 2012.14 god. comment_66732 [quote name='Wisey' timestamp='1343154414' post='66727'] Navodno (nije potvrđeno) CTV potvrdio da smo potpisali Hazarda mlađeg. [/quote] I ja sam istu vijest pročitao na nekoliko fb stranica ali nikako da nađem neki link o tome da vidimo jeli to 100 posto tačno. Prijavi
24. juli 2012.14 god. comment_66740 [url="http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2859608,00.html?"]http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2859608,00.html?[/url] Thorgan Hazard potpisao za Chelsea. Prijavi
24. juli 2012.14 god. comment_66785 [quote name='Modric' timestamp='1343151052' post='66718'] di ćeš Hazarda spušati na Cm ili Matu pa to nije u opće za njih , to su pozicije za ove "Junjce" poput Obia , Lamparda ,Ramireša,Essiena , trebao je Chelsea dovesti Martineza za takvu poziciju , on bi sjeo ko kec na jedanaest [/quote] Rekoh u pojedinim taktickim varijantama. To znaci izadjes u drugom poluvremenu na teren protiv ekipe koja ima brze veznjake kao npr man utd a npr Lamps u ne ide, neko povredjen a u napadu imas Marina Toresa Hulka ( bilo bi lepo) a jednog od ova dva, Hazarda ili Matu spustis dole i imas samo jednog "junca" na cm u, dobijes brzinu, kreativnost u predaju lopte a "junac" ti je bezbednjak za kontre :) A martinez bi dobro dosao al onda aufiderzen kazes Esienu, Meiralesu, Oriolu, MC echranu Prijavi
24. juli 2012.14 god. comment_66793 [quote name='cobinho' timestamp='1343164423' post='66785'] Rekoh u pojedinim taktickim varijantama. To znaci izadjes u drugom poluvremenu na teren protiv ekipe koja ima brze veznjake kao npr man utd a npr Lamps u ne ide, neko povredjen a u napadu imas Marina Toresa Hulka ( bilo bi lepo) a jednog od ova dva, Hazarda ili Matu spustis dole i imas samo jednog "junca" na cm u, dobijes brzinu, kreativnost u predaju lopte a "junac" ti je bezbednjak za kontre :) A martinez bi dobro dosao al onda aufiderzen kazes Esienu, Meiralesu, Oriolu, MC echranu [/quote] Druže nemoj se ljutit al daj upotrijebi drugi izraz umjesto tih junaca, pa nismo mesarska radnja " Zakolji me " da junce u prvih 11 imamo Prijavi
24. juli 2012.14 god. comment_66796 [quote name='Brane' timestamp='1343165312' post='66793'] Druže nemoj se ljutit al daj upotrijebi drugi izraz umjesto tih junaca, pa nismo mesarska radnja " Zakolji me " da junce u prvih 11 imamo [/quote] Brane, rekoh "junce", obrati se modricu :) Za mene nisu :) Prijavi
25. juli 2012.14 god. comment_66985 [color=#333333][font='lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif][size=3][left]Chelsea have been told to cough up £30 million if they want to land Benfica ace Axel Witsel![/left][/size][/font][/color] [url="http://www.givemefootball.com/premier-league/chelsea-united-quoted-30m-for-benfica-ace?state=c397f2e542c0495aa1cfeb6541632a21"]http://www.givemefootball.com/premier-league/chelsea-united-quoted-30m-for-benfica-ace?state=c397f2e542c0495aa1cfeb6541632a21[/url] Prijavi
25. juli 2012.14 god. comment_66987 [quote name='lukaku18' timestamp='1343229060' post='66985'] [left]Chelsea have been told to cough up £30 million if they want to land Benfica ace Axel Witsel![/left] [url="http://www.givemefootball.com/premier-league/chelsea-united-quoted-30m-for-benfica-ace?state=c397f2e542c0495aa1cfeb6541632a21"]http://www.givemefoo...1cfeb6541632a21[/url] [/quote] Interes za ovog igrača od strane Chelseaja se raspršio baš nakon našeg susreta s Benficom u Ligi prvaka prošle sezone. Witsela nećemo gledati u Chelseaju 99 %, a vjerojatnost da će Benfica za njega OD BILO KOJEG KLUBA dobiti 30 milijuna je ravna nuli. Prijavi
25. juli 2012.14 god. comment_67023 Italijanski agent Paolo Palermo kaze da ce Napoli morati da proda Kavanija kako bi popunio kasu... Jos dodaje da ni Milan nije hteo da proda svoja dva najbolja igraca, pa je na kraju morao, jel u Italijanskom fudbalu vlada finansijska kriza, i klubovi moraju da prodaju svoje najbolje igrace... Interesovanje za Kavanija su pokazali Celsi i Siti... Prijavi
25. juli 2012.14 god. comment_67028 Valja izdrzati do kraja prelaznog i nadati se da Cavani ne predje kod nas. Prijavi
25. juli 2012.14 god. comment_67035 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1343240039' post='67028'] Valja izdrzati do kraja prelaznog i nadati se da Cavani ne predje kod nas. [/quote] A ja bi bas volio takvu igracinu na SB. Prijavi
25. juli 2012.14 god. comment_67041 [quote name='Wisey' timestamp='1343159742' post='66746'] 2,5 miliona eura. [/quote] transfermarkt.de kaže 1M € Prijavi
25. juli 2012.14 god. comment_67043 Kad gledam ovog cavanija malo me podseca na Drogbu. Kad da neki gol poput Drogbe, pomislis da ga usralo samo tako. Samo sto kod Drogbe to nije slucaj. Ali ako ga poredim po drugim osobinama, tesko da moze da prismrdi Drogbi. Drogba je lider, ovaj mi je mnogo naduvenko. U chelsea bih vise voleo da vidim radilicu, onog koji kopa rovove, rmba, ratuje do poslednjeg atoma snage, koji se nikad ne predaje, koji je za ekipu u stanju sve da da. Ovaj tesko da moze da primirise svemu tome opisanom. Jedino se bojim sta ako Tores opet zataji, ali skupa zamena. Mislim da bi idealno resenje bio Dumbia. Prijavi
25. juli 2012.14 god. comment_67045 [quote name='cobinho' timestamp='1343244515' post='67043'] Kad gledam ovog cavanija malo me podseca na Drogbu. Kad da neki gol poput Drogbe, pomislis da ga usralo samo tako. Samo sto kod Drogbe to nije slucaj. Ali ako ga poredim po drugim osobinama, tesko da moze da prismrdi Drogbi. Drogba je lider, ovaj mi je mnogo naduvenko. U chelsea bih vise voleo da vidim radilicu, onog koji kopa rovove, rmba, ratuje do poslednjeg atoma snage, koji se nikad ne predaje, koji je za ekipu u stanju sve da da. Ovaj tesko da moze da primirise svemu tome opisanom. Jedino se bojim sta ako Tores opet zataji, ali skupa zamena. Mislim da bi idealno resenje bio Dumbia. [/quote] Mi za takvu situaciju imamo idealno rješenje, a to je Lukaku, pokazao se u dobrom svijetlu protiv Seattlea, a i znamo svi kako je dobar, tako da ako Torres zakaže imamo zamjenu u Romelu bar do zime Prijavi
25. juli 2012.14 god. Autor comment_67081 [quote name='El_Nino' timestamp='1343245154' post='67045'] Mi za takvu situaciju imamo idealno rješenje, a to je Lukaku, [b]pokazao se u dobrom svijetlu protiv Seattlea,[/b] a i znamo svi kako je dobar, tako da ako Torres zakaže imamo zamjenu u Romelu bar do zime [/quote] Ali je isto tako bio katastrofalan protiv PSG-a . Vidjet cemo sta ce biti veceras . Prijavi
25. juli 2012.14 god. comment_67085 [quote name='Blues_95' timestamp='1343254821' post='67081'] Ali je isto tako bio katastrofalan protiv PSG-a . Vidjet cemo sta ce biti veceras . [/quote] U pravu si, ali ono nije ni blizu momčadi kakvu mi imamo, jer on bi u ligi igrao uz naše najbolje igrače, a ono protiv PSG nije bio najjači sastav, nije ni njihov al opet jači od Soundersa, anaši neuigrani Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.