3. august 2012.14 god. comment_68744 [quote name='diablo_bih' timestamp='1344035891' post='68742'] Jednostavno mu treba milja prilika da bi nesto zavrsio, on je egzekutor, a ni u tome nije najbolji. Ponekad mu se desi poneka inspiracija, ali nije to to. Gomez je taj tip igraca, ali on je klasa za njega. Za nas nikako ne bi valjao, jer i ovako tesko stvaramo prilike, jos treba da nam on upropastava i to. Podolski je meni uvijek bio prenapuhan igrac, ne vidim to neko znanje koje neko vidi, uglavnom cemo vidjeti sljedece sezone A za to drugo, ispadam bosanac koji mrzi bosance ? ali dobro hajde, nevazno [/quote] Ti izgleda nisi pratio bundesligu zadnje 3-4 godine.. Dzeko prije nego je presao u City dvije godine zaredom bio najbolji napadac bundeslige, zabijao golove u prosjecnom klubu zmireci, covjek najzasluzniji za tadasnhe uspjehe vukova ali eto ti si izgleda mnogo veci strucnjak i pametniji od Magata... Imas petlje nema sta... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Prijavi
3. august 2012.14 god. comment_68746 [quote name='ADiS' timestamp='1344037195' post='68744'] Ti izgleda nisi pratio bundesligu zadnje 3-4 godine.. Dzeko prije nego je presao u City dvije godine zaredom bio najbolji napadac bundeslige, zabijao golove u prosjecnom klubu zmireci, covjek najzasluzniji za tadasnhe uspjehe vukova ali eto ti si izgleda mnogo veci strucnjak i pametniji od Magata... Imas petlje nema sta... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 [/quote] Uz ogromnu pomoc Misimovica... Koliko je dao golova bez tog passa koji ga smjesti samog pred golmana ili ga udari u obrvu desnu? Egzekutor obicni koji nekad postigne gol izvan sesnaesterca i koji fula nekoliko sansi i to dobrih prije nego je smjesti gol. Za mene je Ibisevic dosta bolji od njega ako cemo o nasim napadacima :S Prijavi
3. august 2012.14 god. comment_68747 [quote name='diablo_bih' timestamp='1344035891' post='68742'] Jednostavno mu treba milja prilika da bi nesto zavrsio, on je egzekutor, a ni u tome nije najbolji. Ponekad mu se desi poneka inspiracija, ali nije to to. Gomez je taj tip igraca, ali on je klasa za njega. Za nas nikako ne bi valjao, jer i ovako tesko stvaramo prilike, jos treba da nam on upropastava i to. Podolski je meni uvijek bio prenapuhan igrac, ne vidim to neko znanje koje neko vidi, uglavnom cemo vidjeti sljedece sezone A za to drugo, ispadam bosanac koji mrzi bosance ? ali dobro hajde, nevazno [/quote]Sto se tice u bundesligi kako je igrao dzeko a kako gomez pff. Dzeko sa wolfsburgom derao dok ovaj ima igrace poput riberya robbena svajnija.. Inace covjek je bosnu cupao sto puta pa jedna prilika mu dosta zna biti da bi postigao gol, nije jednom stvorio sebi priliku, evo protiv francuza kako je izbacio onog Ramia cini mi se pa postigao pogodak dok gomez nije uzeo igraca dva put u karijeri. Inace nebi ga volio u chelseau iz vise razloga.. Torres je bolji nebi volio da dzeko sjedi na klupi ko sto sad sjedi Nebi mogao trpit one navijace chelsea sto navijaju samo zbog dzeke.. :) EDIT: Ibisevic za reprezentaciju sto se mene tice jos nista nije pokazao. Prijavi
4. august 2012.14 god. comment_68749 Nije ni messi, pa ga ne pljujemo Ibisevic zbog one povrede nije bio isti, ali opet je pokazao da zna u Stuttgartu... I Dzeko je imao veznjake kojim niko ne zahvaljuje, a asistirali su mu da valja Prijavi
4. august 2012.14 god. comment_68758 [quote name='Sasa1989' timestamp='1343997736' post='68647'] Ja ne znam sta oce vise ovaj Hulk, jedan dan prica, jedno, drugi dan, drugo, a treci dan, trece, iz dana u dan me sve vise nervira... Svaki dan kad otvorim neki sajt ili novine, citam o njemu, Van Persiju i Modricu, sva trojica su otisla u k... Sto se tice Kola vidim jutros trazi platu 200 000 funti, dao bi mu ja k, a ne 200 000 funti nedeljno.. Neka odigra jos ovu sezonu, i cao... Svakako imamo dva mlada leva beka Bertranda i Van Anholta... Sta mislite o Edinu Dzeku, on je dobar napadac, ja ga gotivim, nezadovoljan je u Sitiju, a nije mnogo skup, mogao bi da se dovede za 20 miliona funti... [/quote] Džeko je car! nije to loša ideja,City bi ga pustio da ode,a Džeko je dobar igrač.Trebao bi nam baš jedan napadač poput njega,mislim da bi punio mreže dobro! Prijavi
4. august 2012.14 god. comment_68759 Zar nije receno da ce diskusije o igracima koji se ne povezuju sa Chelsea-jem biti brisane sa Foruma Prijavi
4. august 2012.14 god. comment_68884 Ja ne znam za to, ugl za svakog igraca s kojim se povezujemo je otvorena tema, a ako se ovdje ne moze pisati slobodno o ostalim igracima onda gdje moze.. Ako ne moze onda ova tema nema svrhe jer se za svakog igraca (koji se povezuje s nama) otvori zasebna tema... Prijavi
4. august 2012.14 god. comment_68890 [quote name='ADiS' timestamp='1344120311' post='68884'] Ja ne znam za to, ugl za svakog igraca s kojim se povezujemo je otvorena tema, a ako se ovdje ne moze pisati slobodno o ostalim igracima onda gdje moze.. Ako ne moze onda ova tema nema svrhe jer se za svakog igraca (koji se povezuje s nama) otvori zasebna tema... [/quote] Tema se zove "Transferi i glasine" Kad nadjes neki dokaz o povezivanju Dzeka sa Chelsea-jem, onda se moze pricati o njemu. Nemam nista protiv njega, nisam nacionalista, jednostavno smatram da nije kvalitet za Chelsea i to je sve.. Prijavi
5. august 2012.14 god. comment_68932 [img]http://2.bp.blogspot.com/-vPwqGVGCauU/UBnmzIDEiOI/AAAAAAAABWM/TOQbcQoLb50/s640/384655_4383215864726_709621124_n.jpg[/img] pitanje je sad Prijavi
5. august 2012.14 god. comment_68953 Nije ni Hulk sad neki svemirac ali je smijesno vidjeti njega i Mosesa u istom postu. Prijavi
5. august 2012.14 god. comment_69016 Mr Ancelotti denied the transfer rumours by saying that all the reports coming from England are only rumours and as far as he is concerned they are "done" with the tranfer market and it is "closed". Nadam se da Anćeloti govori istinu,ako je to tačno onda to znači da više nisu zainteresovani ni za Hulka,do sada su pokazali da su u stanju da privuku velike igrače poput Ibrahimovića i ostale bande tako da pored finansiske moći jedino su oni bili konkurencija za dovodjenje Hulka,s obzirom da je bilo nekih glasina da je PSG voljan da plati "više",ako ništa drugo sad sve zavisi od nas,ne verujem da će se neko uključiti u borbu za ovog igrača. Sad možemo samo da sečekamo da vidimo šta će nam kraj Olimpijade doneti. Prijavi
5. august 2012.14 god. comment_69027 AKo cemo po Olimpijadi i nas Oscar i Neymar pokazuju vise od Hulka. Ne umanjujem ni njegov kvalitet ni znacaj za reprezentaciju, ali mislim da sam realan :) Prijavi
6. august 2012.14 god. comment_69132 gmf, ja vidio na fb. pa kontam i drugi su mozda objavili.. nebi me cudilo ako bi nasi stv. ga htjeli da dodje..lpak sve su brazilci skoro ovdje Prijavi
6. august 2012.14 god. comment_69135 [quote name='soxx' timestamp='1344276965' post='69132'] gmf, ja vidio na fb. pa kontam i drugi su mozda objavili.. nebi me cudilo ako bi nasi stv. ga htjeli da dodje..lpak sve su brazilci skoro ovdje [/quote] Vidjet cemo, ja bih volio da dodje Prijavi
6. august 2012.14 god. comment_69137 Skup je Damiao dosta. Ako ce vec da se daju apre, nek se daju na napadaca koji ima iskustva u Evropi... Moj prvi pik je Lewandowski... Prijavi
7. august 2012.14 god. comment_69275 sto ja ne mogu puno "stranaca" u Chelsiu, dajte malo engleza ljudi moji, desni bek mogu se Ivanovic i Hutch mjenjati, ne treba nam nikakav aplikvizeta kako vec, niti pereira, ili ako hocete vec desnog neka dodje onaj Walker iz Tottenhama Prijavi
7. august 2012.14 god. comment_69279 [quote name='Spaha' timestamp='1344360683' post='69275'] sto ja ne mogu puno "stranaca" u Chelsiu, dajte malo engleza ljudi moji,[b] desni bek mogu se Ivanovic i Hutch mjenjati,[/b] ne treba nam nikakav aplikvizeta kako vec, niti pereira, ili ako hocete vec desnog neka dodje onaj Walker iz Tottenhama [/quote] slazem se s tobom... ja bi ostavio njih dvoje i nebi nikog vise dovodio na tu poziciju... je da je to velika kocka ali treba riskirat i gurat mlade u prvi tim... a ako se opecemo lako se naknadno kupi neki igrac izvana... Prijavi
7. august 2012.14 god. comment_69281 Ja se ne slazem, sto rizikovati sa hutchom kada se moze povrijediti svako malo, a ivanovica ne mozes samog ostaviti. Prijavi
7. august 2012.14 god. comment_69293 [quote name='diablo_bih' timestamp='1344362481' post='69281'] Ja se ne slazem, sto rizikovati sa hutchom kada se moze povrijediti svako malo, a ivanovica ne mozes samog ostaviti. [/quote] svako se moze ozlijedit... -.-' ta fora s ozljedama vam je apsolutno debilna... bez uvrede... Prijavi
7. august 2012.14 god. comment_69298 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1344366129' post='69293'] svako se moze ozlijedit... -.-' ta fora s ozljedama vam je apsolutno debilna... bez uvrede... [/quote] Nema tu fore, hutcha ako neko jos jednom slomi, gotovo je, i essien isto mora da se cuva. Prijavi
7. august 2012.14 god. comment_69300 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1344366129' post='69293'] svako se moze ozlijedit... -.-' ta fora s ozljedama vam je apsolutno debilna... bez uvrede... [/quote] Mora da ne znaš ništa o Hutchu kad tako pričaš. Al baš ništa. E sad što se Britanaca tiče, home-grown quota je važna ali ne presudna. Ta nismo Liverpoool majka mu stara. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.