22. oktobar 2011.14 god. comment_4139 Bezz dati 20 mil za igraca koji igra poziciju McEachrana a jos ima 17 god <_< Prijavi
23. oktobar 2011.14 god. comment_4143 I meni bi bilo smiješno dati za veznjaka kao sto je Ross Barkley da ima 25 godina, ali posto se govori o momku sa 17 godina to je po meni već druga stvar i nadam se da će se nešto dobro desiti veza za taj transfer, ali ipak mislim da u pitanje neće doći tih 20 mil, biti će to dosta manje ;) Prijavi
23. oktobar 2011.14 god. comment_4145 ma kakav wonderkid, ljudi moji o čemu pričamo, danas je svaki igrač koji napravi poteza dovoljno da složi klip od 2 min na youtubu odma wonderkid, amazing i slično, ovaj barkley ima jednu trećinu McEachranovog potencijala, a 20 milijuna za njega...koliko bi onda trebo vrijedit jedan Xavi? 17 milijardi? Prijavi
23. oktobar 2011.14 god. comment_4165 ma kakav wonderkid, ljudi moji o čemu pričamo, danas je svaki igrač koji napravi poteza dovoljno da složi klip od 2 min na youtubu odma wonderkid, amazing i slično, ovaj barkley ima jednu trećinu McEachranovog potencijala, a 20 milijuna za njega...koliko bi onda trebo vrijedit jedan Xavi? 17 milijardi? Da se i ja jednom slozim s tobom. Ali danas, cene igraca nemaju veze s njihovim kvalitetom, vec sa potraznjom, odnosnom imenima klubova, koji se raspituju za odredjenog igraca. Da se za njega interesuju Sunderland, Genoa, Lille, cena bi bila 5-6 mil max, ili ne bi bio na prodaju ! Ali posto su u pitanju velikani fudbala, sa vlasnicima ciji su dzepovi do zemlje, cene automatski skacu u nedogled.... Svi koji to mogu, koriste priliku, da, ako vec moraju da prodaju svoje talente, na njima zarade sto vise, jer, ako se FFP doslovno bude postovao, cene igraca ce drasticno pasti. Prijavi
25. oktobar 2011.14 god. comment_4450 A vidio si da je Boas igrao sa Lampsom, Ramizom i Raulom u vezi. Šta ti to govori?? Ko je od njih zadnji vezni? Igrao da, ali se ta postavka nije bas proslavila. U formaciji 4-3-3 valja imati pravog zadnjeg veznog, koji moze stititi i vezni red i odbranu. Staviti tri igraca, sa sklonostima playmakera u vezu, i jednog od njih gurnuti na DMF uglavnom nije dobra ideja. Najcesce ih povuce lopta i ostane rupa, izmedju linija.... Prijavi
25. oktobar 2011.14 god. comment_4482 http://www.givemefootball.com/premier-league/chelsea-plot-italian-international-playmaker-raid- ev još nekih špekulacija o transferima.... AVB želi da dovede 24- godišnjeg plejmejkera Parme Sebastiana Giovinca. Meni je kao igrač veoma drag ali nezz jeli nam potreban. Ja mislim da nije.... Vaša mišljenja??.. Prijavi
25. oktobar 2011.14 god. comment_4485 Nije li taj mali Giovinco više krilo nego veznjak ? Sjećam se Vugdalića na OBN-u kad su prenosili Talijane da je vazda 'navijao' za tog momka. Nije loš igrač, evo izgleda da je u Parmi uhvatio formu i počeo pokazivati šta zna. Pitanje je koliko traže za njega... :mellow: Prijavi
25. oktobar 2011.14 god. comment_4486 prirodna pozicija mu je plejmejker a može igrati i na krilu. U pravi su, dolaskom u Parmu prošlog ljeta na posudbu počeo je da igra i pokazuje šta zna, a ovog ljeta je Parma odkupila njegov ugovor. Giovinco mi se uvijek nekako dopada, ali po meni je dobrodošao ako bi ga koristili kao krilo, ali kao pleja ne bih volio jer bi tako nastavili sprečavati razvoj McEachranove karijere. Prijavi
25. oktobar 2011.14 god. comment_4488 Imao je 5 godina da se izbori u prvom timu Juventusa i nije uspio, o cemu dalje da pricamo. Jeste kvalitetan igrac i jos uvjek je mlad da se mogu donjeti neki konacni zakljuci ali ja mislim da je on jedan od onih fantasticnih igraca za manje timove Prijavi
25. oktobar 2011.14 god. Autor comment_4490 Na igricama je odlican , ako to nekome nesto znaci ima veliki potencijal xDDDDD :) Prijavi
25. oktobar 2011.14 god. comment_4498 Sad cemo da vidimo Prirodna pozicija mu je klasican spic, pored toga moze igrati iza napadacke linije i kao levo krilo. Do sada je u Seriji A, za Parmu odigrao 6 utakmica, postigao 5 golova i upisao 3 asistencije. Pored toga ima i jedan nastup u kupu Italije, gde je postigao gol. Trenutna vrednost je 8.500.000e Izvor, naravno >Transfermarkt< Imajuci u vidu trenutnu formaciju, za njega nema mesta u startnoj,jer ne verujem, da ce mu Andre dati prednost u odnosu na Matu. S obzirom na relativno nisku cenu(u odnosu na ranije Romanove akvizicije) moze posluziti kao pristojna zamena u rotaciji tima, mada ne verujem da ce pristati da sedi na klupi, iako je Celsi veliki klub. Prijavi
25. oktobar 2011.14 god. comment_4500 Iskreno momak ima kvaliteta i veoma je talentovan i brz igrač dobar šuter, ali ne ulijeva mi neku sigurnost, ipak mislim da je Chelsea veliki klub za njega ... Prijavi
26. oktobar 2011.14 god. comment_4522 http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/romanovi-milioni-udica-za-partizan-54950.html http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/markovic-celsi-najvise-volim-posle-partizana-54957.html Lazar Marković, 1994. godište, evo na drugom linku piše da su i engleski mediji prenijeli da je Chelsea zainteresovan za ovog mladića.. Nisam ga nikada gledao u prvom timu Partizana, ali ev sam sad gledao na YT partije u omladinskom pogonu. Ako ima neko da ga je gledao neka priča, kakav je, valja li, jeli dovoljan talenat za Chelsea? Prijavi
26. oktobar 2011.14 god. comment_4525 I na kojoj poziciji bi on igrao da dodje u Chelsea... posto imamo Torresa koji razbija zadnje vrijeme... Prijavi
26. oktobar 2011.14 god. comment_4529 Sta ce jos jedan napadac, u Chelsea ih ima mali milion Griješiš, rezerve i akademija zajedno imaju Mitrovića i onog smotanog Phillipa, istina sad je tu i Feruz, imamo znači 3 mlada napadača ako tu ubrojimo i Lukakua, a ovaj momak ima 17 godina tako da možda i nebi bio loš izbor.. Prijavi
26. oktobar 2011.14 god. comment_4531 Jei siguran? Alex Kiwomya, Jhon Pirez, Prosenik, Dominic Masek, Walter Figueira, Ismail Seremba i ta 4 nabrojana, ne dovoljno nego i viska ima Prijavi
26. oktobar 2011.14 god. comment_4532 Jei siguran? Alex Kiwomya, Jhon Pirez, Prosenik, Dominic Masek, Walter Figueira, Ismail Seremba i ta 4 nabrojana, ne dovoljno nego i viska ima Od ta 4 nabrojana, sam vec otpiso Adama Phillipa, a od ovih sto si ih nabrojo sam cuo za Prosenika (kako cujem da je vec propali slucaj) i Kiwomyju.. Prijavi
26. oktobar 2011.14 god. comment_4533 http://www.sportske....izan-54950.html http://www.sportske....zana-54957.html Lazar Marković, 1994. godište, evo na drugom linku piše da su i engleski mediji prenijeli da je Chelsea zainteresovan za ovog mladića.. Nisam ga nikada gledao u prvom timu Partizana, ali ev sam sad gledao na YT partije u omladinskom pogonu. Ako ima neko da ga je gledao neka priča, kakav je, valja li, jeli dovoljan talenat za Chelsea? Valja decko... Gledao sam ga i u Partizanu, i u mladoj reprezentaciji Srbije. Tako talentovanog napadaca Srbija odavno nije imala. Slicne je konstitucije kao nasa krila, Danny i Juan, omalen, brz, prodoran, dobar tehnicar... Prirodna pozicija spic, moze igrati i kao polu-spic, pa i centralni vezni. Treneri, i u klubu i u repki su ga koristili kao desno krilo, zbog brzine i prodornosti. Centarsut mu nije jaca strana, uglavnom prolazi protivnika, zalomi i igra povratnu ili ide sam ka golu. Sa svojih 17 godina vec je sakupio 4 Euro nastupa, i bio jedan od boljih igraca u timu. Do sada je za Partizan, u Super ligi Srbije odigrao 9 utakmica, postigao 4 gola i zabelezio 2 asistencije. Vrednost ovog igraca procenjuje se na 1.500.000e ali ako nastavi da pruza ovakve partije, brzo ce porasti. Slobodno mogu reci da u nasim omladinskim pogonima nemamo napadaca sa tolikim potencijalom. Prijavi
26. oktobar 2011.14 god. comment_4543 Fenomenalan igrač, jako je brz i ima dobar sitl igre, predobro dribla evo nasamo sam klip od njega na kojem su pokazane sve njegove vještine, po meni jako dobar izbor za kupovinu, 17 godina a nije uopšte skup. http://www.youtube.com/watch?v=vkizkds2WY8Evo našao sam šta ljudi govore o ovom momku http://www.youtube.com/watch?v=QAi8xzWkQX8&feature=related Prijavi
26. oktobar 2011.14 god. comment_4554 Od ta 4 nabrojana, sam vec otpiso Adama Phillipa, a od ovih sto si ih nabrojo sam cuo za Prosenika (kako cujem da je vec propali slucaj) i Kiwomyju.. Prosenik daleko od toga da je propali slučaj. Nista bolji od njega nije Mitrović. Dominik Mašek frajer je mašina, naravno u njegovom uzrastu. Ove godine je potpisao za nas, ogroman talenat. Vidjet ćeš. Prijavi
26. oktobar 2011.14 god. comment_4557 Prosenik daleko od toga da je propali slučaj. Nista bolji od njega nije Mitrović. Dominik Mašek frajer je mašina, naravno u njegovom uzrastu. Ove godine je potpisao za nas, ogroman talenat. Vidjet ćeš. Mitrović je koliko ja znam bio najbolji strijelac u youthu, a i u Švedskoj mladoj zabija masovno Prijavi
26. oktobar 2011.14 god. comment_4564 Prosenik daleko od toga da je propali slučaj. Nista bolji od njega nije Mitrović. Dominik Mašek frajer je mašina, naravno u njegovom uzrastu. Ove godine je potpisao za nas, ogroman talenat. Vidjet ćeš. Znači ovaj Dominik je sada u našem vasništvu ? http://www.youtube.com/watch?v=87GIRAZU8wM Prijavi
27. oktobar 2011.14 god. comment_4709 U vezi Giovinca, mislim da je Juventus glup što ga nije ostavio kod sebe..Sjećam se da njim je prošle sezone zabio hattrick. Prijavi
27. oktobar 2011.14 god. comment_4712 Ma i Giovinco je mašina. Joj kakvih igrača ima, a koje bi mogli dovesti na jednu poziciju. Normala ne sve, ali jednog probrat, eventualno dva.. Neymar, Hazard, De Bruyne,Giovinco, Jovetić, Pato, A. Johnson, Taarabt, Lucas, Agbonlahor, Sam, Gotze... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.