Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Pa kalou i bosingwa su vec osli.. Kakva je ovo formacija 4 1 3 1 :D

a po tvojoj logici il hazard il mata bi sjedio na klupi ?

Marin je inace ofanzivni vezni i msm da ce se on tu mijenjati il sa matom il sa hazardom, ( zavisi koga od ovih dvoje navedenih stave na krilo )
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

[url="https://www.dropbox.com/s/zoi7yps14aqnhjj/messi.jpg"]https://www.dropbox.com/s/zoi7yps14aqnhjj/messi.jpg[/url]

na transfermarktu....hahhaahhah bas me zanima na osnovu cega nas povezuju, i ove svabe stvarno znaju pisat gluposti
[quote name='soxx' timestamp='1338911334' post='56418']

Marin je inace ofanzivni vezni i msm da ce se on tu mijenjati il sa matom il sa hazardom, ( zavisi koga od ovih dvoje navedenih stave na krilo )
[/quote]
Marin je igrao na krilu u Werderu, Hazard ce igrati iza napadaca u to sam 100% siguran jer je njegov zahtjev bio taj da bude "desetka". Ovu "formaciju" sam postavio na osnovu igraca i njihovih sposobnosti tj. desnjaci/ljevaci. To sto su Hazard i Mata na istoj poziciji, ne znaci da ce jedan od njih na klupu, to su njihove prirodne pozicije!
Da, zaboravio sam reci da ce mi biti zao ako Hazard uzme Matinu poziciju na kojoj se ovaj pokazao kao pravi igrac za to. Mislim da bi Hazard na lijevoj strani bio ubitacniji jer je momak bolji dribler od Mate. Mislim da nema potrebe za tim da on bude ta 10-ka i da se vraca na centar po loptu. Neka to Mata radi kao i dosad, a Hazard neka se vrti tu na 20m od gola gdje svojim jednim potezom moze destabilizovati protivnika. Naravno da ce se rotirati on i Mata u toku tekme, ali bilo bi fino da Mata bude vise kreator, a Eden onaj koji zadaje najvece probleme protivnickoj odbrani.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1338919129' post='56479']
Da, zaboravio sam reci da ce mi biti zao ako Hazard uzme Matinu poziciju na kojoj se ovaj pokazao kao pravi igrac za to. Mislim da bi Hazard na lijevoj strani bio ubitacniji jer je momak bolji dribler od Mate. Mislim da nema potrebe za tim da on bude ta 10-ka i da se vraca na centar po loptu. Neka to Mata radi kao i dosad, a Hazard neka se vrti tu na 20m od gola gdje svojim jednim potezom moze destabilizovati protivnika. Naravno da ce se rotirati on i Mata u toku tekme, ali bilo bi fino da Mata bude vise kreator, a Eden onaj koji zadaje najvece probleme protivnickoj odbrani.
[/quote]

Odlično rečeno. ;)
[quote name='soxx' timestamp='1338911334' post='56418']

[b]Marin je inace ofanzivni vezni[/b] i msm da ce se on tu mijenjati il sa matom il sa hazardom, ( zavisi koga od ovih dvoje navedenih stave na krilo )
[/quote]

Marin je 100%-tno krilo. Igrao je zadnju sezonu 10-ku, pa se nije baš proslavio. ;)

@12.

Ne mora značiti da će zauzeti Matinu poziciju. A i ako bude, to će biti samo na papiru, jer znaš i ti, i ja i svi kakvi su oni igrači. Da ih naprijed svuda ima, te da bi se oni tokom tekme dosta rotirali.

To ne treba da nas sikira, ni najmanje.

[quote name='Villas-Boas' timestamp='1338836781' post='56139']
Evo ako ti tako kazes vjerovat cu ti na rijec... nadam se da me neces iznevjerit... :P

znaci sigurni smo sto se tice CM-a?

nego ako cemo koristit De Bruynea kao cm-a onda mislim da bi stvarno morali prodati essiena i mairelesa ili jednog od ove dvojice i k tome mceachrona obavezno poslat na posudbu... ali nekako bi htio vidjet McEachrona tu i tamo u prvoj postavi chelsea...
[/quote]

Ovaj post, tek sad vidjeh.

Da sam ja trener, bilo bi sigurno, jer na osonovu onoga što sam gledao on bi meni dosta, dosta igrao. Uveliko bi bio zamjena Lampsu.

E sad, vidjet ćemo šta će trener (RDM ;) ) odlučiti.

Što se tiče prodaje, u slučaju ostanka Kevina ili Josha u klubu, te ako im se želi dati šansa, onda bi trebalo prodati jednog veznjaka (Essiena).

Obojica ne vjerujem da će ostati, tako da Meireles će biti potreban ;)

Ma ja kažem, samo nek Hulka još dovedu i mene ne interesuje ništa više. Sve ostalo mogu, ali i ne moraju kupovati.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1338931283' post='56595']
Cuj Mata na krilo pobogu [-X

Hazard lijevo,Mata u sredini, Hulk desno i Torres ispred njih nema tu sta da se komplikuje !
[/quote]
Pa ako si gledao Chelsea u sezoni 2011/12 onda se nemas sta cuditi, 80% tekmi je odigrao na lijevom krilu!
[quote name='trebevic' timestamp='1338931662' post='56603']
Pa ako si gledao Chelsea u sezoni 2011/12 onda se nemas sta cuditi, 80% tekmi je odigrao na lijevom krilu!
[/quote]

+ statistika mu je čini mi se bila bolja dok je igrao kao krilo.
[quote name='trebevic' timestamp='1338931662' post='56603']
[/quote]
[quote name='how yes no' timestamp='1338932122' post='56606']
+ statistika mu je čini mi se bila bolja dok je igrao kao krilo.
[/quote]
Uporedite Matu i Hazarda !
[quote name='El' Nino(9)' timestamp='1338940317' post='56669']
Azar,Marin,Hulk, jedan veznjak i desni bek....ne treba nista vise....sasvim dovoljno!!!
[/quote]
Samo jedno pitanje, od kada se Hazard čita Azar?
Meni to preglupo zvuči, baš ću poslušati kako Engleski komentatori izgovaraju, ne vjerujem ni da se na našem kaže Azar.
[quote name='chelseafan97' timestamp='1338940937' post='56672']
Samo jedno pitanje, od kada se Hazard čita Azar?
Meni to preglupo zvuči, baš ću poslušati kako Engleski komentatori izgovaraju, ne vjerujem ni da se na našem kaže Azar.
[/quote]

Azar je ispravno.

[b]Eden Hazard[/b][color=#000000][font=sans-serif][size=3] ([/size][/font][/color]French pronunciation: [url="http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:IPA_for_French"][edɛn azɑʁ][/url][color=#000000][font=sans-serif][size=3])[/size][/font][/color]
Eden je bolji dribler,prodorniji i nekako snazniji(da tako kazem) od Mate.
Vidjeli ste kad je Mata u duelu sa nekim jacim igracem odma odustaje a Eden ide do kraja,ne boji se udaraca :D
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1338965156' post='56682']
[url="http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2012/06/05/3148495/hazard-signed-hulk-set-to-follow-how-european-champions"]http://www.goal.com/...opean-champions[/url]

Pogledajte dole na kraju formaciju uvrstili Wan de Willa ispred Baneta koji strucnjaci =))
[/quote]Nikad se ne zna..
Toliko su slicni igraci da ih je jako tesko uporediti. Jedino sto se Hazard (tako se bar pise :) ) izdvaja malo po snazi, mislim da je stameniji igrac i da bolje moze da izdrzi duel, iako Mata ima godinu dana igranja u engleskoj. Ako je jezik dodatni faktor onda sam pre za Matu kao igraca na AMC a. Mislim da je tu komunikacija izmadju igraca ipak jak faktor. Krilni igraci se pak vise oslanjaju na utrcavanje u prostor i igru 1 na 1, mada da me ne shvatite pogresno, i njima je komunikacija bitna ali manje nego kod centralnih veznih, iako se te osnovne reci koje se koriste u fudbalskoj komunikaciji lako nauce. Za Hazarda je za pocetak najneophodnije da se uklopi u hemiju tima tim pre sto vazi za malog osobenjaka (ako je to tacno) nisam pio pivo sa njim da znam . :)
Bez Hulka:

______________Cech______________
Bane_____David_______JT______shooter
______Ramiz___Obi____Lamps________
_________Eden_____Mata___________
_____________Torrke________________

Može protiv slabijih ekipa Danny mjesto Obija, Ramiz na njegovu poziciju i raspalimo 4-2-3-1.
[quote name='Wisey' timestamp='1338992847' post='56873']
Bez Hulka:

______________Cech______________
Bane_____David_______JT______shooter
______Ramiz___Obi____Lamps________
_________Eden_____Mata___________
_____________Torrke________________

Može protiv slabijih ekipa Danny mjesto Obija, Ramiz na njegovu poziciju i raspalimo 4-2-3-1.
[/quote]

I ja bih voleo da formacija bude ovakva naravno, ako Hulk ne dodje. Mada verujem da bi u tom slucaju Marin dobio sansu, pa bi Hazard zavrsio na desnom krilu...
Ja ciljam na ovako neš bez Hulka
[size=3][color=#FFFFFF][font=helvetica, arial, sans-serif][background=rgb(5, 77, 149)]______________Cech______________[/background][/font][/color]
[color=#FFFFFF][font=helvetica, arial, sans-serif][background=rgb(5, 77, 149)]Bane_____David_______JT______Cole[/background][/font][/color]
[color=#FFFFFF][font=helvetica, arial, sans-serif][background=rgb(5, 77, 149)]__________Ramiz__Lamps__________[/background][/font][/color]
[color=#FFFFFF][font=helvetica, arial, sans-serif][background=rgb(5, 77, 149)]___Marin_______Mata______Hazard___[/background][/font][/color]
[color=#FFFFFF][font=helvetica, arial, sans-serif][background=rgb(5, 77, 149)]______________Torrke_____________[/background][/font][/color][/size]
Od jutros su se pojavile dvije za nas klub lijepe informacije.
Prva,da je posle odlaska Lavezzia u PSG te mogucim odlascima iz Napolia jos nekolicine igraca,Cavani veoma ljut na upravu kluba i spekuli se da je zatrazio da i on napusti klub.
Druga pak kaze da je Cavani potvrdio interesovanje Chelsea za njega.
Nek nam je sa srecom pa i njega da pokusamo dovesti,mozda jedan od najboljih centralnih napadaca danasnjice.
[quote name='Hazard' timestamp='1338998741' post='56912']
Od jutros su se pojavile dvije za nas klub lijepe informacije.
Prva,da je posle odlaska Lavezzia u PSG te mogucim odlascima iz Napolia jos nekolicine igraca,Cavani veoma ljut na upravu kluba i spekuli se da je zatrazio da i on napusti klub.
Druga pak kaze da je Cavani potvrdio interesovanje Chelsea za njega.
Nek nam je sa srecom pa i njega da pokusamo dovesti,mozda jedan od najboljih centralnih napadaca danasnjice.
[/quote]

Sto se tice Cavania nisam bas pretjerano sretan s ovim novostima... iskreno se nadam da NECE doc kod nas... nekako mi se on ne uklapa u tim... ako bi vec MORALI dovodit napadaca onda sam za cisse (ovog iz newcastlea da nebi bilo nismo znali) ili Falcao-a... ostali mi niko ne dolazi u obzir...

a sto se tice Cavania da se jos nadodam.... Njegova kvaliteta je besprijekorna i stvarno je trenutno jedan od boljih napadaca danasnjice, ali nije mi on za chelsea... mislim da ako bi ga se dovelo da bi to na kraju ispalo isto ko i sa Torres.om...

a uostalom... sve su to spekulacije novinara i gluposti...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.