29. april 2012.14 god. comment_44264 Dajem glas Fellainiju, čovek igra odlično, svaku utakmicu Evertona koju odgledam oduševi me. Prijavi
29. april 2012.14 god. comment_44271 U neko doba Fellaini se pominje, svasta... Ja sam vise za to da se dovede Eriksen/Modric. Prijavi
29. april 2012.14 god. comment_44274 Fellaini je prosjek , s takvim igracima mi nemamo sta trazit u evropi , nama treba izvan serijski igrac Prijavi
29. april 2012.14 god. comment_44283 Fellaini je onako solidan igrač, ali po meni nije za najviše domete i + sklon je povredama, tako da... Još dva krila, kreator, desni bek i eventualno napadač. Nek to srede što prije i da se imamo čemu nadati sljedeće sezone. Prijavi
29. april 2012.14 god. comment_44334 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1335630437' post='44132'] Ko ti kaze da se Marin i Sturridge nece mozda rotirati? Ili da ce se Danny rotirati sa nekim napadacem? Nista se jos ne zna. Tek kad se zavrsi prelazni rok i kad pojedini igraci odu, dodju novi, kad se sazna trener, e onda cemo moci pretpostavljati sta i kako. Do tada, mozemo samo nagadjati. [/quote] Ne verujem da ce igrati sa dva centarfora, tim pre sto dovodimo jos jednog, Kavani ili bilo ko, ti je i Lukaku. Sve to govori da ako staridz ostane da ce ga biti na krilu a s obzirom da nam treba jos jedno kvalitetno krilo koga ce sigurno dovesti pitanje je koliko ce biti mesta za njega. Jedina stvar koja moze da ga ostavi o Chelsea je da je potreban neophodan broj engleza u timu. Nepoznanica je i Mata ali ipak mislim da dolaskom kvalitetnog veznjaka Mata ide na krilu. Prijavi
30. april 2012.14 god. comment_44636 [color=#66680F][font=verdana][size=3][b] Vršilac dužnosti menadžera Čelzija izjavio da ga niko nije konsultovao oko pojačanja iz Verdera. [img]http://www.sportske.net/text_images/201110/marin60608020111025093522.jpg[/img][/b][/size][/font][/color] [left][left] [/left][/left] [color=#000000][font=verdana][size=3] [b]Roberto Di Mateo otkriva da [url="http://www.sportske.net/vest/transferi/srbin-u-celsiju-77052.html"]dolazak[/url] Marka Marina na "Stamford Bridž" nije njegova želja.[/b] [i]"Ja sam tu da dam preporuku, ali je klub taj koji odlučuje koji igrač dolazi. Marin je dobar igrač, tehnički veoma potkovan i nesumnjivo će doneti kvalitet."[/i] rekao je Di Mateo. Vlasnik "Plavaca" Roman Abramovič, inače ima običaj da dovodi igrače po sopstvenom nahođenju. Takav slučaj bio je i sa Fernandom Toresom.[/size][/font][/color]Ono i sto sam govorio. Niko nije konsultovao RDM a oko pojacanja. Mislim da Roman ima druge planove koji nisu vezani za RDM a. Prijavi
30. april 2012.14 god. comment_44651 ma kakav Fellaini koji če nam kurac, prosječan igrač, možda da ga dovedemo bez odšete još ajde... prosječan igrač i kao što HYN kaže skolon ozljedama, osim toga imamo možda i najtalentiranijeg veznjaka u cijeloj ekgleskoj ligi a možda i šire Josha McEachrana. Imamo odličan vezni red stvarno nevidim šta če nam netko, imamo Lampsa, Essiena, Mikela,Oriola i još vratimo McEachrana i nek se prodaju Meireles i Benayoun, s tim da tu komotno možemo dodat Ramiresa (koji je otrkiće na krilu) i Matu koji je odličan u ovih 4-2-3-1 i na toj poziciji kako bi dvanaesti rekao desetke tj. playa je nenadjebiv , + što je sad doveden Marin, još evo dovest Hulka ili adama Johnsona da imamo dvojcu na desnom krilu , nači da se rotira sa Danniyemm , to isto ćemo imat i na ljevom ( Main i De Bruyne) i na rkaju su tu već spomenuti Ramires,Lamps,Mata, Mikel,Essien, McEachran i Oriol koji bi se borili za te 3 pozicije, i meni se to čini odlična momčad za narednu sezonu, komotno možemo McEachrana poslat još jednus ezonu na posudbu, ovog puta kvalitetnu. U napadu imao Torkea, Drogbu i Lukakua, poslat Lukakua na posudbu i dovest nekog osrednjeg jeftinog tipa Klasnić ili Zamora tek tolko da igra ove kupove i da bude baš ono 3. pick baš ono u nužnim slućajevima. U obrani prodat Bosingwu i dovest nekog tu i to je to. Uz naravno odlaske Kaloua,maloude, BEnayouna,Meirelesa,Bosingwe i Hilaria Prijavi
30. april 2012.14 god. comment_44657 Treba nam jos veznjak(moj izbor Modric),zatim krilo(Hazard,Hulk),desni bocni(Azpilicueta) i napadac u slucaju odlaska Drogbe/Torresa (Cavani,Falcao). Od sljedece sezone bi volio ovakvu postavu: __________________________Cech/Turnbull____________________________ __Bane/Azpilicueta____Terry/Cahill______Luiz/Hutchinson___Cole/Bertrand__ ________________Mikel/Romeu_________Lampard/Modric_______________ ______Sturridge/Ramires________Mata/De Bruyne__________Marin/Hazard__ _____________________Drogba/Torres/Cavani_________________________ Prijavi
30. april 2012.14 god. comment_44660 Sto se mene tice je najvaznije da kupimo desnog beka i veznjaka/krilo.. Nesto od toga pa ce se iskombinovati.. Najradije krilo a pitanje je i kako cemo formaciju igrati i sve to.. Al eto vidjet cemo Za marina je rano pricat nismo ga gledali mnogo pa moramo sacekat slj. sezonu da bi mogli reci kakav je .. Prijavi
30. april 2012.14 god. comment_44700 [quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1330980566' post='32790'] Ma momak je previše šmrko. [/quote] Što tebe nema odavno na forumu? Prijavi
30. april 2012.14 god. comment_44786 [b]Hazard srušio PSG, Lille u borbi za naslov[/b]; covjek vec trecu godinu glavni igrac Lillea.. Njega ili Neymara bih zelio za sljedecu sezonu. Pa neka se Roman odluci... Ni jedan ne bi bio promasaj.. Prijavi
1. maj 2012.14 god. comment_44815 Kad bi doveli Azpilicuetu onda na desnom beku ne bi bilo mjesta za njega, a Terry je kapetan pa se ni njega ne moze izbacit,a Luiz je po meni najbolji nas stoper, ali to je samo moje mišljenje Prijavi
1. maj 2012.14 god. comment_44861 Evo jedna bomba, Uefalona navodno želi Tita. Malo morgen hobiti! Prijavi
1. maj 2012.14 god. comment_44863 [quote name='bbj26' timestamp='1335896932' post='44861'] Evo jedna bomba, Uefalona navodno želi Tita. Malo morgen hobiti! [/quote] Nek' ode na par dana i nek' objasni govnima kako se igra,kako se iz jednog suta odvede ekipa do finala LS. Prijavi
2. maj 2012.14 god. comment_44913 Ma nebi on htio ja mislim u barcu i kad bi ga mi htjeli prodat. On ih mrzi mogu mislit kao i mi.. Ako se ne varam. Prijavi
2. maj 2012.14 god. comment_44917 Čisto s igračkog aspekta, Drogba i Barcelona (tj. njihova igra) je nespojivo. Ne bi se njemu dalo odigravati 650 pasova dok se ne dođe do gola. Taj ide direktno, uzme loptu i bub u gol. Prijavi
2. maj 2012.14 god. comment_44947 [quote name='Wisey' timestamp='1335949036' post='44917']Čisto s igračkog aspekta, Drogba i Barcelona (tj. njihova igra) je nespojivo. Ne bi se njemu dalo odigravati 650 pasova dok se ne dođe do gola. Taj ide direktno, uzme loptu i bub u gol. [/quote] Tacno tako,on je navikao na Engleski stil gdje je bitna trka,skok,duel,jednostavno snaga dok toga u Barci nema. Prijavi
3. maj 2012.14 god. comment_45322 Marin je super igrač,još se sjećam kad mu je Spaha odvaliop plesku Prijavi
3. maj 2012.14 god. comment_45326 [quote name='VahaCFC' timestamp='1335957018' post='44947'] Tacno tako,on je navikao na Engleski stil gdje je bitna trka,skok,duel,jednostavno snaga dok toga u Barci nema. [/quote] u prevodu on je navikao igrat nogomet a ne glumit u teatru (kako god pogledaš em što su glumci svi do jednog, em što iim je nogomet ko u teatru dosadno da bi najrađe popio laksativ samo da imam neko opravdanje za otić i ne gledat to) Prijavi
7. maj 2012.14 god. comment_46166 U proslosti se cesto desavalo da kupujemo igrace koje ili niko nece, ili su papreno skupi.... Shevchenko, Kezman, Robben, Torres, Meireles.... A skoro sve sto valja, u sta se isplati uloziti novac zavrsavalo je u komsijskim klubovima... Nasri, Aguero.... Ne znam sta se desilo Romanu pa je resio da se nadmece s Arsenalom za Matu... Da li ga je lupio neko po glavi, ili nesto drugo, jer sigurno to nije pri cistoj svesti uradio. Izgleda da se taj trend nece menjati ni u buducnosti. Kagawa ce 99% u United, a savrseno bi se uklopio na mestu playa... Videcemo sta ce biti sa Hazardom, Modricem, Higuainom, Hulkom i ostalim nama interesantnim igracima, ali ne bi me zacudilo da opet ostanemo praznih saka... Nasoj upravi treba mnogo vise odlucnosti u vodjenju transfer politike ! Prijavi
7. maj 2012.14 god. comment_46190 Evo i nove garniture spekulacija: Josip Ilicic http://www.squeakybumtime.com/chelsea-2/5937/chelsea-ilicic-palermo/ http://www.transfermarkt.co.uk/en/ilicic/profil/spieler_80351.html Ezequiel Lavezzi http://www.talksport.co.uk/magazine/features/120507/will-city-or-chelsea-win-war-land-one-top-strikers-italy-171253 http://www.transfermarkt.co.uk/en/ezequiel-lavezzi/profil/spieler_50570.html Andre Schurrle http://www.talksport.co.uk/magazine/features/120507/german-wunderkind-roman-wants-lead-new-look-chelsea-attack-171347 http://www.transfermarkt.co.uk/en/andre-schuerrle/profil/spieler_58205.html Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.