Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

U neko doba Fellaini se pominje, svasta... Ja sam vise za to da se dovede Eriksen/Modric.
Fellaini je onako solidan igrač, ali po meni nije za najviše domete i + sklon je povredama, tako da...

Još dva krila, kreator, desni bek i eventualno napadač. Nek to srede što prije i da se imamo čemu nadati sljedeće sezone.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1335630437' post='44132']

Ko ti kaze da se Marin i Sturridge nece mozda rotirati? Ili da ce se Danny rotirati sa nekim napadacem? Nista se jos ne zna. Tek kad se zavrsi prelazni rok i kad pojedini igraci odu, dodju novi, kad se sazna trener, e onda cemo moci pretpostavljati sta i kako. Do tada, mozemo samo nagadjati.
[/quote]

Ne verujem da ce igrati sa dva centarfora, tim pre sto dovodimo jos jednog, Kavani ili bilo ko, ti je i Lukaku. Sve to govori da ako staridz ostane da ce ga biti na krilu a s obzirom da nam treba jos jedno kvalitetno krilo koga ce sigurno dovesti pitanje je koliko ce biti mesta za njega. Jedina stvar koja moze da ga ostavi o Chelsea je da je potreban neophodan broj engleza u timu. Nepoznanica je i Mata ali ipak mislim da dolaskom kvalitetnog veznjaka Mata ide na krilu.
[color=#66680F][font=verdana][size=3][b]
Vršilac dužnosti menadžera Čelzija izjavio da ga niko nije konsultovao oko pojačanja iz Verdera.
[img]http://www.sportske.net/text_images/201110/marin60608020111025093522.jpg[/img][/b][/size][/font][/color]

[left][left] [/left][/left]
[color=#000000][font=verdana][size=3]
[b]Roberto Di Mateo otkriva da [url="http://www.sportske.net/vest/transferi/srbin-u-celsiju-77052.html"]dolazak[/url] Marka Marina na "Stamford Bridž" nije njegova želja.[/b]

[i]"Ja sam tu da dam preporuku, ali je klub taj koji odlučuje koji igrač dolazi. Marin je dobar igrač, tehnički veoma potkovan i nesumnjivo će doneti kvalitet."[/i] rekao je Di Mateo.

Vlasnik "Plavaca" Roman Abramovič, inače ima običaj da dovodi igrače po sopstvenom nahođenju. Takav slučaj bio je i sa Fernandom Toresom.[/size][/font][/color]

Ono i sto sam govorio. Niko nije konsultovao RDM a oko pojacanja. Mislim da Roman ima druge planove koji nisu vezani za RDM a.
ma kakav Fellaini koji če nam kurac, prosječan igrač, možda da ga dovedemo bez odšete još ajde... prosječan igrač i kao što HYN kaže skolon ozljedama, osim toga imamo možda i najtalentiranijeg veznjaka u cijeloj ekgleskoj ligi a možda i šire Josha McEachrana. Imamo odličan vezni red stvarno nevidim šta če nam netko, imamo Lampsa, Essiena, Mikela,Oriola i još vratimo McEachrana i nek se prodaju Meireles i Benayoun, s tim da tu komotno možemo dodat Ramiresa (koji je otrkiće na krilu) i Matu koji je odličan u ovih 4-2-3-1 i na toj poziciji kako bi dvanaesti rekao desetke tj. playa je nenadjebiv , + što je sad doveden Marin, još evo dovest Hulka ili adama Johnsona da imamo dvojcu na desnom krilu , nači da se rotira sa Danniyemm , to isto ćemo imat i na ljevom ( Main i De Bruyne) i na rkaju su tu već spomenuti Ramires,Lamps,Mata, Mikel,Essien, McEachran i Oriol koji bi se borili za te 3 pozicije, i meni se to čini odlična momčad za narednu sezonu, komotno možemo McEachrana poslat još jednus ezonu na posudbu, ovog puta kvalitetnu. U napadu imao Torkea, Drogbu i Lukakua, poslat Lukakua na posudbu i dovest nekog osrednjeg jeftinog tipa Klasnić ili Zamora tek tolko da igra ove kupove i da bude baš ono 3. pick baš ono u nužnim slućajevima. U obrani prodat Bosingwu i dovest nekog tu i to je to. Uz naravno odlaske Kaloua,maloude, BEnayouna,Meirelesa,Bosingwe i Hilaria
Treba nam jos veznjak(moj izbor Modric),zatim krilo(Hazard,Hulk),desni bocni(Azpilicueta) i napadac u slucaju odlaska Drogbe/Torresa (Cavani,Falcao).
Od sljedece sezone bi volio ovakvu postavu:
__________________________Cech/Turnbull____________________________

__Bane/Azpilicueta____Terry/Cahill______Luiz/Hutchinson___Cole/Bertrand__

________________Mikel/Romeu_________Lampard/Modric_______________

______Sturridge/Ramires________Mata/De Bruyne__________Marin/Hazard__

_____________________Drogba/Torres/Cavani_________________________
Sto se mene tice je najvaznije da kupimo desnog beka i veznjaka/krilo.. Nesto od toga pa ce se iskombinovati.. Najradije krilo a pitanje je i kako cemo formaciju igrati i sve to.. Al eto vidjet cemo :) Za marina je rano pricat nismo ga gledali mnogo pa moramo sacekat slj. sezonu da bi mogli reci kakav je :)..
[b]Hazard srušio PSG, Lille u borbi za naslov[/b]; covjek vec trecu godinu glavni igrac Lillea.. Njega ili Neymara bih zelio za sljedecu sezonu. Pa neka se Roman odluci... Ni jedan ne bi bio promasaj..
Kad bi doveli Azpilicuetu onda na desnom beku ne bi bilo mjesta za njega, a Terry je kapetan pa se ni njega ne moze izbacit,a Luiz je po meni najbolji nas stoper, ali to je samo moje mišljenje :)
[quote name='bbj26' timestamp='1335896932' post='44861']
Evo jedna bomba, Uefalona navodno želi Tita. Malo morgen hobiti!
[/quote]
Nek' ode na par dana i nek' objasni govnima kako se igra,kako se iz jednog suta odvede ekipa do finala LS.
Čisto s igračkog aspekta, Drogba i Barcelona (tj. njihova igra) je nespojivo. Ne bi se njemu dalo odigravati 650 pasova dok se ne dođe do gola. Taj ide direktno, uzme loptu i bub u gol. ;)
[quote name='Wisey' timestamp='1335949036' post='44917']Čisto s igračkog aspekta, Drogba i Barcelona (tj. njihova igra) je nespojivo. Ne bi se njemu dalo odigravati 650 pasova dok se ne dođe do gola. Taj ide direktno, uzme loptu i bub u gol. ;)[/quote]
Tacno tako,on je navikao na Engleski stil gdje je bitna trka,skok,duel,jednostavno snaga dok toga u Barci nema.
[quote name='VahaCFC' timestamp='1335957018' post='44947']
Tacno tako,on je navikao na Engleski stil gdje je bitna trka,skok,duel,jednostavno snaga dok toga u Barci nema.
[/quote]

u prevodu on je navikao igrat nogomet a ne glumit u teatru :D (kako god pogledaš em što su glumci svi do jednog, em što iim je nogomet ko u teatru dosadno da bi najrađe popio laksativ samo da imam neko opravdanje za otić i ne gledat to)
U proslosti se cesto desavalo da kupujemo igrace koje ili niko nece, ili su papreno skupi....
Shevchenko, Kezman, Robben, Torres, Meireles....
A skoro sve sto valja, u sta se isplati uloziti novac zavrsavalo je u komsijskim klubovima...
Nasri, Aguero....
Ne znam sta se desilo Romanu pa je resio da se nadmece s Arsenalom za Matu... Da li ga je lupio neko po glavi, ili nesto drugo, jer sigurno to nije pri cistoj svesti uradio.
Izgleda da se taj trend nece menjati ni u buducnosti.
Kagawa ce 99% u United, a savrseno bi se uklopio na mestu playa... Videcemo sta ce biti sa Hazardom, Modricem, Higuainom, Hulkom i ostalim nama interesantnim igracima, ali ne bi me zacudilo da opet ostanemo praznih saka...
Nasoj upravi treba mnogo vise odlucnosti u vodjenju transfer politike !
Evo i nove garniture spekulacija:

Josip Ilicic
http://www.squeakybumtime.com/chelsea-2/5937/chelsea-ilicic-palermo/
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ilicic/profil/spieler_80351.html

Ezequiel Lavezzi
http://www.talksport.co.uk/magazine/features/120507/will-city-or-chelsea-win-war-land-one-top-strikers-italy-171253
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ezequiel-lavezzi/profil/spieler_50570.html

Andre Schurrle
http://www.talksport.co.uk/magazine/features/120507/german-wunderkind-roman-wants-lead-new-look-chelsea-attack-171347
http://www.transfermarkt.co.uk/en/andre-schuerrle/profil/spieler_58205.html

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.