Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

[quote name='chelseathebest' timestamp='1335617874' post='44061']
a jebiga...po meni taj Marin nije neka klasa, ali sad ostaje na njemu da me razuvjeri...
[/quote]

Marin je mnogo bolji igrac nego sto ga vecina nas ovde smatra.

Sigurno nece biti zvezda tima, ali ce odlicno posluziti u rotaciji, jer jednako dobro igra na levom krilu i na AMF-u.
Za rotacije je i vise nego odlican, u zadnje vrijeme je pao u formi kao i citav Werder ali onaj Marin kojeg sam gledao prije 2 sezone je nevidjeno dobar igrac, vidjecemo kako ce se snaci.
Pa to je njemacki proizvod, mora da valja, bar mu snage i discipline nikad nece falit.. :D Odlican!!
Zna li se koji je broj na dresu dobio Marin?

Ma ako bi on zamjenio Kaloua, a vjerojatno hoće to bi značilo da mjenjamo Fiću za Mercedesa moji ljudi. Šta ste nezadovoljni. Ne može biti veći kloc od Kaloua. A i Marin se dokazao u Njemačkoj i još je reprezentativac.
Pošto je transfer i oficijalno potvrđen zamolio bih raju da se prebaci diskusija na već otvoreni topic u pdfu 'Akademija, rezerve, igrači na posudbi'. ;)

Ovo ćemo ostaviti za spekulacije, glasine i priče.
Pozdrav svima :)

Prvo oni koji trebaju (po meni) otić iz kluba.
Out:
[b]Hilario,Bosingwa,Kalou,Meireles,Drogba,Malouda,Ferreira[/b]

In:
[b]Azpilicueta,Muniain/Belhanda[/b](Belhanda mi se čini najjeftiniji,a jako je dobar)[b],Falcao/Higuain[/b][b],Giroud [/b](meni je najbolji Falcao,ali mislim da je bliže dolasku Higuain)[b],Modrić/Kagawa[/b]

Trener:[b] Roberto Di Matteo[/b]

Sastav (s lijeve na desnu stranu) :

Golman: [b]Čech[/b]
Obrana: [b]Azpilicueta, Terry, Luiz, Cole[/b]
Vezni red: [b]Ramires,Modrić/Kagawa,Lampard[/b]
Napad: [b]Juan Mata, Falcao/Higuain/Giroud, Sturridge/Belhanda/Muinain[/b]
Po meni je ovo nepotrebno, ako uymemo u obyir da imamo staridza koji je cak i brzi o okretniji od ovog, slicni su dribleri, a jednako sebicni, onda je ovo nepotrebno. NIje mi jasno, ko ga je dove, da li RDM ili Roman. Staridz nije nesto u milosti RDM a, jer je sebican, tako da ne verujem da ce biti i Marin. Ako je na osnovu ovoga suditi, buducnost se roji bez RDM a. Da li vam to nesto govori?
[quote name='cobinho' timestamp='1335624432' post='44115']
Po meni je ovo nepotrebno, ako uymemo u obyir da imamo staridza koji je cak i brzi o okretniji od ovog, slicni su dribleri, a jednako sebicni, onda je ovo nepotrebno. NIje mi jasno, ko ga je dove, da li RDM ili Roman. Staridz nije nesto u milosti RDM a, jer je sebican, tako da ne verujem da ce biti i Marin. Ako je na osnovu ovoga suditi, buducnost se roji bez RDM a. Da li vam to nesto govori?
[/quote]

Ko ti kaze da se Marin i Sturridge nece mozda rotirati? Ili da ce se Danny rotirati sa nekim napadacem? Nista se jos ne zna. Tek kad se zavrsi prelazni rok i kad pojedini igraci odu, dodju novi, kad se sazna trener, e onda cemo moci pretpostavljati sta i kako. Do tada, mozemo samo nagadjati.
Evo prelazni rokn jos nije ni poceo a mi vec imamo prvo pojacanje. Drago mi je da imamo bar jednog reprezentativca Elfa u ekipi. ;) Inace navijam za Njemacku repku( ne znam zasto) i dosta pratim Bundesligu s toga mogu reci da smo dobili solidnog i pespektivnog igraca koji ce u buducnosti sigurno napredovati. Dobra zamjena za Maloudu u svakom slucaju. Jedino pitanje je da li je fizicki spreman za PL.
[quote name='chelseafan97' timestamp='1335633723' post='44160']
Evo prelazni rokn jos nije ni poceo a mi vec imamo prvo pojacanje. Drago mi je da imamo bar jednog reprezentativca Elfa u ekipi. ;) Inace navijam za Njemacku repku( ne znam zasto) i dosta pratim Bundesligu s toga mogu reci da smo dobili solidnog i pespektivnog igraca koji ce u buducnosti sigurno napredovati. Dobra zamjena za Maloudu u svakom slucaju. Jedino pitanje je da li je fizicki spreman za PL.
[/quote]
Odlican pocetak prelaznog roka samo da ovako nastave :)

Sto se tice fizicke spreme Njemci i Englezi su u tome najjaci tako da ne sumnjam da bi on mogao da bude odlican u PL :)
ja bi volio da dovedemo fellainia... odlican veznjak, dobar u skoku i u zadnje vrijeme razbija... i upotpunili bi trio fantasticnih frizura :)
[quote name='Chelsea4' timestamp='1335643023' post='44199']
ja bi volio da dovedemo fellainia... odlican veznjak, dobar u skoku i u zadnje vrijeme razbija... i upotpunili bi trio fantasticnih frizura :)
[/quote]
U pravu si, druze. Fellaini je jeftino (ne treba ga platiti vise od 15 mil) a dobro rjesenje, kako je samo igrao protiv Maanchestera( unistio ih je) . Bilo bi mi vrlo drago da ga vidim u dresu Bluesa. ^_^
Zbog njega je Everton u zadnje vrijeme u dosta dobroj formi.
[quote name='chelseafan97' timestamp='1335643565' post='44201'] U pravu si, druze. Fellaini je jeftino (ne treba ga platiti vise od 15 mil) a dobro rjesenje, kako je samo igrao protiv Maanchestera( unistio ih je) . Bilo bi mi vrlo drago da ga vidim u dresu Bluesa. ^_^ Zbog njega je Everton u zadnje vrijeme u dosta dobroj formi.[/quote]

Ma koji ce nam Felaini jeste on dobar igrac al prosjecan uostalom da bi on kolko tolko igrao morali bi prodati ili Mikela Ili Esiena sto ne dolazi u obzir ...
[quote name='Djole_92' timestamp='1335645081' post='44209']

Ma koji ce nam Felaini jeste on dobar igrac al prosjecan uostalom da bi on kolko tolko igrao morali bi prodati ili Mikela Ili Esiena sto ne dolazi u obzir ...
[/quote]

Prvo on nije klasicni defanzivni vezni nego je univerzalac( moze i igrato ofenzivnog veznog a moze i pozadi). Takav nam treba, dobro pokriva teren ima ga svugdje, zna postat pas u prostor, jak je u duelu. Nije sad on Lampard ali koristan i dobar igrac.
Drugo, Essienovo vrijeme istice,( htjeli mi to priznat ili ne) nisam za njegovu prodaju al povrede i godine jebi ga, mnogo je sporiji nego prije tako da bi za Belgijanca sigurno bilo mjesta u ekipi, bolji je od Meirelesa valjda...
Negdje sam procitao da je Chelsea prošlo ljeto kada je Tottenham odbio prodati Lukicu probao dovesti Fellainija, ali su u Evertonu bili odlucni u namjeri da ga ne prodaju tako da je Raul dosao.
Ova stvar s Marinom je kao grom iz vedra neba dosla.. Pa nigdje, ali nigdje nisam procitao nikakvo njegovo povezivanje s nama, kad tamo, vec skoro gotov transfer :D Nista, solidan je on igrac, perspektivan i napredovat ce jos dosta sto vrijeme bude odmicalo, a mi imamo eto lijevo krilo i prije nego sto je prijelazni rok poceo. Lijepo :)
[quote name='Caeruleus' timestamp='1335648775' post='44225']
Dovedite Princa s Jadrana....

[url="http://www.index.hr/sport/clanak/nikica-s-nova-dva-gola-odusevio-moyesa-pienaar-i-jelavic-preporodili-su-everton/612344.aspx"]http://www.index.hr/...ton/612344.aspx[/url]
[/quote]
E moj Cero, pa barem se od tebe očekivao da znaš da Gabela nije na moru. :P
Nikica je " IŠČAPLJINE " :D Al stvarno trpa, boli glava, cini mi se 12 utakmica - 10 golova otkad je u Evertonu..impresivno

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.