28. april 2012.14 god. comment_44061 a jebiga...po meni taj Marin nije neka klasa, ali sad ostaje na njemu da me razuvjeri... Prijavi
28. april 2012.14 god. comment_44062 [quote name='chelseathebest' timestamp='1335617874' post='44061'] a jebiga...po meni taj Marin nije neka klasa, ali sad ostaje na njemu da me razuvjeri... [/quote] Marin je mnogo bolji igrac nego sto ga vecina nas ovde smatra. Sigurno nece biti zvezda tima, ali ce odlicno posluziti u rotaciji, jer jednako dobro igra na levom krilu i na AMF-u. Prijavi
28. april 2012.14 god. comment_44063 Za rotacije je i vise nego odlican, u zadnje vrijeme je pao u formi kao i citav Werder ali onaj Marin kojeg sam gledao prije 2 sezone je nevidjeno dobar igrac, vidjecemo kako ce se snaci. Prijavi
28. april 2012.14 god. comment_44065 ovo je definitivno iznenadenje ,vidjet cemo kako ce se uklopiti, meni on nije los igrac Prijavi
28. april 2012.14 god. comment_44066 Pa to je njemacki proizvod, mora da valja, bar mu snage i discipline nikad nece falit.. Odlican!! Prijavi
28. april 2012.14 god. comment_44068 Zna li se koji je broj na dresu dobio Marin? Ma ako bi on zamjenio Kaloua, a vjerojatno hoće to bi značilo da mjenjamo Fiću za Mercedesa moji ljudi. Šta ste nezadovoljni. Ne može biti veći kloc od Kaloua. A i Marin se dokazao u Njemačkoj i još je reprezentativac. Prijavi
28. april 2012.14 god. comment_44069 Hah, ovo je reći neočekivano. A sjetite se koliko smo se samo vukli oko Cahilla na zimu. Prijavi
28. april 2012.14 god. comment_44070 Ma ovako je i najbolje samo nas iznenade kao za rodjendan a ne da me pegla 2 mjeseca i na kraju nista. Prijavi
28. april 2012.14 god. comment_44073 Pošto je transfer i oficijalno potvrđen zamolio bih raju da se prebaci diskusija na već otvoreni topic u pdfu 'Akademija, rezerve, igrači na posudbi'. Ovo ćemo ostaviti za spekulacije, glasine i priče. Prijavi
28. april 2012.14 god. comment_44075 Pozdrav svima Prvo oni koji trebaju (po meni) otić iz kluba. Out: [b]Hilario,Bosingwa,Kalou,Meireles,Drogba,Malouda,Ferreira[/b] In: [b]Azpilicueta,Muniain/Belhanda[/b](Belhanda mi se čini najjeftiniji,a jako je dobar)[b],Falcao/Higuain[/b][b],Giroud [/b](meni je najbolji Falcao,ali mislim da je bliže dolasku Higuain)[b],Modrić/Kagawa[/b] Trener:[b] Roberto Di Matteo[/b] Sastav (s lijeve na desnu stranu) : Golman: [b]Čech[/b] Obrana: [b]Azpilicueta, Terry, Luiz, Cole[/b] Vezni red: [b]Ramires,Modrić/Kagawa,Lampard[/b] Napad: [b]Juan Mata, Falcao/Higuain/Giroud, Sturridge/Belhanda/Muinain[/b] Prijavi
28. april 2012.14 god. comment_44079 Ovo je znak da je Abramovič napokon razriješio kesu i da će [color=#000080][b]LJETO BITI LOODNICA[/b][/color] Prijavi
28. april 2012.14 god. comment_44093 Levo krilo kupljeno. Jos kreator igre, desno krilo i spic, i eto nama titule Prijavi
28. april 2012.14 god. comment_44115 Po meni je ovo nepotrebno, ako uymemo u obyir da imamo staridza koji je cak i brzi o okretniji od ovog, slicni su dribleri, a jednako sebicni, onda je ovo nepotrebno. NIje mi jasno, ko ga je dove, da li RDM ili Roman. Staridz nije nesto u milosti RDM a, jer je sebican, tako da ne verujem da ce biti i Marin. Ako je na osnovu ovoga suditi, buducnost se roji bez RDM a. Da li vam to nesto govori? Prijavi
28. april 2012.14 god. comment_44132 [quote name='cobinho' timestamp='1335624432' post='44115'] Po meni je ovo nepotrebno, ako uymemo u obyir da imamo staridza koji je cak i brzi o okretniji od ovog, slicni su dribleri, a jednako sebicni, onda je ovo nepotrebno. NIje mi jasno, ko ga je dove, da li RDM ili Roman. Staridz nije nesto u milosti RDM a, jer je sebican, tako da ne verujem da ce biti i Marin. Ako je na osnovu ovoga suditi, buducnost se roji bez RDM a. Da li vam to nesto govori? [/quote] Ko ti kaze da se Marin i Sturridge nece mozda rotirati? Ili da ce se Danny rotirati sa nekim napadacem? Nista se jos ne zna. Tek kad se zavrsi prelazni rok i kad pojedini igraci odu, dodju novi, kad se sazna trener, e onda cemo moci pretpostavljati sta i kako. Do tada, mozemo samo nagadjati. Prijavi
28. april 2012.14 god. comment_44160 Evo prelazni rokn jos nije ni poceo a mi vec imamo prvo pojacanje. Drago mi je da imamo bar jednog reprezentativca Elfa u ekipi. Inace navijam za Njemacku repku( ne znam zasto) i dosta pratim Bundesligu s toga mogu reci da smo dobili solidnog i pespektivnog igraca koji ce u buducnosti sigurno napredovati. Dobra zamjena za Maloudu u svakom slucaju. Jedino pitanje je da li je fizicki spreman za PL. Prijavi
28. april 2012.14 god. comment_44162 [quote name='chelseafan97' timestamp='1335633723' post='44160'] Evo prelazni rokn jos nije ni poceo a mi vec imamo prvo pojacanje. Drago mi je da imamo bar jednog reprezentativca Elfa u ekipi. Inace navijam za Njemacku repku( ne znam zasto) i dosta pratim Bundesligu s toga mogu reci da smo dobili solidnog i pespektivnog igraca koji ce u buducnosti sigurno napredovati. Dobra zamjena za Maloudu u svakom slucaju. Jedino pitanje je da li je fizicki spreman za PL. [/quote] Odlican pocetak prelaznog roka samo da ovako nastave Sto se tice fizicke spreme Njemci i Englezi su u tome najjaci tako da ne sumnjam da bi on mogao da bude odlican u PL Prijavi
28. april 2012.14 god. comment_44199 ja bi volio da dovedemo fellainia... odlican veznjak, dobar u skoku i u zadnje vrijeme razbija... i upotpunili bi trio fantasticnih frizura Prijavi
28. april 2012.14 god. comment_44201 [quote name='Chelsea4' timestamp='1335643023' post='44199'] ja bi volio da dovedemo fellainia... odlican veznjak, dobar u skoku i u zadnje vrijeme razbija... i upotpunili bi trio fantasticnih frizura [/quote] U pravu si, druze. Fellaini je jeftino (ne treba ga platiti vise od 15 mil) a dobro rjesenje, kako je samo igrao protiv Maanchestera( unistio ih je) . Bilo bi mi vrlo drago da ga vidim u dresu Bluesa. Zbog njega je Everton u zadnje vrijeme u dosta dobroj formi. Prijavi
28. april 2012.14 god. comment_44209 [quote name='chelseafan97' timestamp='1335643565' post='44201'] U pravu si, druze. Fellaini je jeftino (ne treba ga platiti vise od 15 mil) a dobro rjesenje, kako je samo igrao protiv Maanchestera( unistio ih je) . Bilo bi mi vrlo drago da ga vidim u dresu Bluesa. Zbog njega je Everton u zadnje vrijeme u dosta dobroj formi.[/quote] Ma koji ce nam Felaini jeste on dobar igrac al prosjecan uostalom da bi on kolko tolko igrao morali bi prodati ili Mikela Ili Esiena sto ne dolazi u obzir ... Prijavi
28. april 2012.14 god. comment_44213 [quote name='Djole_92' timestamp='1335645081' post='44209'] Ma koji ce nam Felaini jeste on dobar igrac al prosjecan uostalom da bi on kolko tolko igrao morali bi prodati ili Mikela Ili Esiena sto ne dolazi u obzir ... [/quote] Prvo on nije klasicni defanzivni vezni nego je univerzalac( moze i igrato ofenzivnog veznog a moze i pozadi). Takav nam treba, dobro pokriva teren ima ga svugdje, zna postat pas u prostor, jak je u duelu. Nije sad on Lampard ali koristan i dobar igrac. Drugo, Essienovo vrijeme istice,( htjeli mi to priznat ili ne) nisam za njegovu prodaju al povrede i godine jebi ga, mnogo je sporiji nego prije tako da bi za Belgijanca sigurno bilo mjesta u ekipi, bolji je od Meirelesa valjda... Negdje sam procitao da je Chelsea prošlo ljeto kada je Tottenham odbio prodati Lukicu probao dovesti Fellainija, ali su u Evertonu bili odlucni u namjeri da ga ne prodaju tako da je Raul dosao. Prijavi
28. april 2012.14 god. comment_44220 Ova stvar s Marinom je kao grom iz vedra neba dosla.. Pa nigdje, ali nigdje nisam procitao nikakvo njegovo povezivanje s nama, kad tamo, vec skoro gotov transfer Nista, solidan je on igrac, perspektivan i napredovat ce jos dosta sto vrijeme bude odmicalo, a mi imamo eto lijevo krilo i prije nego sto je prijelazni rok poceo. Lijepo Prijavi
28. april 2012.14 god. comment_44225 Dovedite Princa s Jadrana.... http://www.index.hr/sport/clanak/nikica-s-nova-dva-gola-odusevio-moyesa-pienaar-i-jelavic-preporodili-su-everton/612344.aspx Prijavi
28. april 2012.14 god. comment_44228 Marko je vrhunsko pojačanje za nas, možda je malo fizički slabiji, ali uz dribling i brzinu može bit ubojit Prijavi
28. april 2012.14 god. comment_44232 [quote name='Caeruleus' timestamp='1335648775' post='44225'] Dovedite Princa s Jadrana.... [url="http://www.index.hr/sport/clanak/nikica-s-nova-dva-gola-odusevio-moyesa-pienaar-i-jelavic-preporodili-su-everton/612344.aspx"]http://www.index.hr/...ton/612344.aspx[/url] [/quote] E moj Cero, pa barem se od tebe očekivao da znaš da Gabela nije na moru. Prijavi
28. april 2012.14 god. comment_44245 Nikica je " IŠČAPLJINE " Al stvarno trpa, boli glava, cini mi se 12 utakmica - 10 golova otkad je u Evertonu..impresivno Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.