Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

[quote name='VahaCFC' timestamp='1334432236' post='41126']Kud se zalijecete,momak odigrao par dobrih partija pa sad on klasa koja treba Chelsea. :unsure: Svaki igrac koji odigra par dobrih utakmica vi ga gurate u Chelsea,ne moze to tako :)[/quote]pogledaj odkako je dosao na posudbu iz Hoffenheima kako dobro igra,a pored toga nije ni puno skup :)
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

6 golova i 3 asistencije na 13 utakmice,extra.Prvi put cujem za njega
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1334439432' post='41132']
pogledaj odkako je dosao na posudbu iz Hoffenheima kako dobro igra,a pored toga nije ni puno skup :)
[/quote]

On je ladno igrao za Riding,Hofenhajm....proglasen za igraca sezone u tim klubovima,na koju foru ga ovi daju na pozajmicu ponovo...
Ovako krenucu od golmana, Hilaria i Turnbula sto pre treba da otkinemo a da u prvi tim kada je Cech povredjen zaigraju Courtois ili Delac.

Sto se tice odbrane ne bih menjao nista, na bekovima smo mnogo slabi, pogotovo na desnom beku, Bosingwu sto pre podati a dovesti Wan Der Wiela, na levom beku smo dobri mada vreme Colu polako istice i treba tu dovesti neko pojacanje npr. Jordi Alba, ali on verovatno ne bi doso pa bi kao dobro resenje ispao Alvaro Pereira.

Po meni vezni red je za sada super, za Lamparda tu vec imamo zamenu u mladom McEachranu, Meirelesa mislim treba da prodamo a da dovedemo Axela Witsela iz Benfike, Mikel, Romeu su sjajni, jedino Esjenu istice vreme.

Na krilima smo najslabiji. Kalou i Malouda trebaju otici a treba dovesti Hulka i Gaitana. Mata je tu nezamenljiv a mozemo prekomandovati neku mladu nadu poput Kakute ili De Bruynea da mu bude izmena u slucaju neke povrede. Sturridge je dobar samo treba da proradi na timskom radu, cini mi se da je previse sebican.

I konacno stigo do napadaca. Tu imamo mozda i previse opcija, dovodjenje nekog napadaca bilo bi samo nagomilavanje. Torres i Drogba u prvom timu i Lucas Piazon, Ulises Davilla i Romelu Lukaku kao omladinci mogu da zamene taj dvojac. Piazon po igri mnogo podseca na Toresa a Lukaku na Drogbu pa samim tim mogu da ih zamene, ali ja smatram da trebamo jos malo sa Toresom sacekati a Drogbu prodati a dovesti Aguera ili Falcao-a. Mada po meni realnija opcija i jeftinija bio bi Falcao.

Trener je kul, mada treba dovesti nekog iskusnog strucnjaka da umiri malo ove velike zvede ekipe. :D :D
Od tih koje si nabrojao jedino je Lukaku klasični napadač,Piazon i Davila igraju Matinu poziciju tj.ofanzivni vezni

A to da samo na bekovima slabi nije tačno,jes ti vidio Baneta,mozda nekog mladića dovest,ali za 1. NE,na lijevoj strani smo slabiji nego na desnoj ali ipak imamo svoje nade Bertranda i PVA-a
Molim vas da ne lupetate o mladim igracima Chelsea-ja. Spominjes Piazona i Davillu, prvi igra u rezervce Chelseaja i jos uvek je golobrado dete kome je potrebno brdo iskustvo za da bi zaigrao za prvi tim Chelsea, za Davillu sta da vam kazem osim da se ne oslanjate na YouTube, pa to dete nije uspelo ni u Vittese nametnuti se prvom timu.
Lukaku takodje je klinac, jedina njegova predispozicija je to sto je kao VOL, nista drugo, i njemu je potrebo iskustvo u PL i utakmica za da bi zaigrao u Chelsea.

Mladi igraci koji treba dobiti sansu u Chelsea momentalno je samo Ryan Bertrand i De Bryne sledecu godinu, ono drugo su sve golobradi decista kojima je potrebno iskustvo, u suportno, njhovo forsiranje bice fijasko ednakvo kao ono na Arsenalu svaku godinu.

Potreban nam je spic, to sam i ja sad uvideo, potreban nam je veoma pokretan plejmejker, i krilo. Hulk, Willian, Cavani bio bi moj izbor.
Onda u odbrani potrebno je samo desni bek, tu iskreno se nadam na dovodjenje Wan der Wiela, i to je to.
[quote name='millanius' timestamp='1334581687' post='41429']
Molim vas da ne lupetate o mladim igracima Chelsea-ja. Spominjes Piazona i Davillu, prvi igra u rezervce Chelseaja i jos uvek je golobrado dete kome je potrebno brdo iskustvo za da bi zaigrao za prvi tim Chelsea, za Davillu sta da vam kazem osim da se ne oslanjate na YouTube, pa to dete nije uspelo ni u Vittese nametnuti se prvom timu.
Lukaku takodje je klinac, jedina njegova predispozicija je to sto je kao VOL, nista drugo, i njemu je potrebo iskustvo u PL i utakmica za da bi zaigrao u Chelsea.

Mladi igraci koji treba dobiti sansu u Chelsea momentalno je samo Ryan Bertrand i De Bryne sledecu godinu, ono drugo su sve golobradi decista kojima je potrebno iskustvo, u suportno, njhovo forsiranje bice fijasko ednakvo kao ono na Arsenalu svaku godinu.

Potreban nam je spic, to sam i ja sad uvideo, potreban nam je veoma pokretan plejmejker, i krilo. Hulk, Willian, Cavani bio bi moj izbor.
Onda u odbrani potrebno je samo desni bek, tu iskreno se nadam na dovodjenje Wan der Wiela, i to je to.
[/quote]

Da celnici Farelone razmisljaju kao ti, Messi, Iniesta, Xavi, ne bi bili ono sto jesu danas.....
Pogledaj malo, sa koliko su godina oni debitovali, i dobijali sansu u prvom timu ;)
I sada njihovi klinci Tello, Cuenca i jos par super talenata su sa nepunih 18 godina poceli da dobijaju sansu...
A nista oni nisu bolji od naseg Lucasa, Josha, Kakute.... Jedina razlika je vise takmicarskih meceva, i stecenog iskustva.

Najveca motivacija za rad i trud klincu od 17-19 godina je nastupanje za prvi tim, makar zadnjih 5 minuta svake utakmice. Ako mu se daje sansa, tri puta vise ce raditi na treninzima, da opravda poverenje, i zasluzi novih 5 minuta.

Zar stvarno mislis da bi Piazon i Kakuta bili losije levo krilo, od Kaloua, ili Maloude ?! Ili Josh gori od Meirelesa ?! Svi ti momci imaju potencijala za prvi tim, ali im neko mora pruziti sansu.

Batali tu pricu, o "golobradim klincima" jer tako samo talenti propadaju.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1334586520' post='41443'] Da celnici Farelone razmisljaju kao ti, Messi, Iniesta, Xavi, ne bi bili ono sto jesu danas..... Pogledaj malo, sa koliko su godina oni debitovali, i dobijali sansu u prvom timu ;) I sada njihovi klinci Tello, Cuenca i jos par super talenata su sa nepunih 18 godina poceli da dobijaju sansu... A nista oni nisu bolji od naseg Lucasa, Josha, Kakute.... Jedina razlika je vise takmicarskih meceva, i stecenog iskustva. Najveca motivacija za rad i trud klincu od 17-19 godina je nastupanje za prvi tim, makar zadnjih 5 minuta svake utakmice. Ako mu se daje sansa, tri puta vise ce raditi na treninzima, da opravda poverenje, i zasluzi novih 5 minuta. Zar stvarno mislis da bi Piazon i Kakuta bili losije levo krilo, od Kaloua, ili Maloude ?! Ili Josh gori od Meirelesa ?! Svi ti momci imaju potencijala za prvi tim, ali im neko mora pruziti sansu. Batali tu pricu, o "golobradim klincima" jer tako samo talenti propadaju.[/quote]

moram se složit sa šaptačem :D

nemaju ti momci dovoljno iskustva, ali ga sigurno neće steći sjedenjem na klupi ili igranjem u rezervama

eto čak i tu u mojem gradu u Slaven Belupu, u subotu je od prve igrao momak koji ima 18 godina, koji ide u 3. razred iste škole u koju i ja idem
momak je letio po terenu cijelu tekmu, trčao ko navijen do 74. minute, kada je zamijenjen
Wh sve rekao, pa neču ponavljat samo njegove rječi al eto da nebi bilo da lupeta u prazno odličan primjer bi bio United, De gea,Raffael,Smalling,Jones, Cleverly,Evans,Fletcher,Hernandez,Wlbeck. Sve su to igrači sa nikakvim iskustvom PL i isto došli zeleni u United ili golobradi a SAF im daje priliku i to jako puno i gledajte gdje je on sa tim golobradim zelenim kincima , maše nam s visoka, jest desilo se slućajno da je ispao iz LP al ja bi prvi zanemrao takvo što da Chelsea niže uspjehe kao i United. Pogledajte Nania i Rooneya , mislite da su oni u United došli prepuni iskustva ?? kao najbolji svjetski igrači ??? ma dajte molim vas.... a osim toga United priznali mi to ili ne igra odlično, a ova dvojca su u top 5 igrača PL sigurno, E tako se radi sa mladima, i pazite osvaja trofeje čovjek.
I dajte mi objasnite koja poanta od ulaganja u talente u tim vašim planovima ?? evo navlačili su se po sudu za Kakutu, platili dobro De Bruynea i Piazona, i onda iduće ljeto dovedeš 2-3 godine straije Hulka i Hazarda i naravno da neće ovi ni primirisat prilici pored njih i za par godina ti imaš nezadovoljne igrače, ovo je čist primjer onoga što hejteri tj. Arsenalovci vole zvat "umjetnim klubom" makar je meni ta koonstatacija smješna al nije rječ o tome, znamo svi što time oče reć i na žalost imaju pravo. Uostalom Wh je ljepo rekao kako se radi ekipa malo po malo gurat mlade, a mi umjesto da gradimo ekipu mi gomilamo preplaćene igrače i gradimo jedno veliko brdo duga koje će nam se kad tad obit o glavu , točnije kad Romanu njegova najdraža igračka dosadi.
[quote name='Vinko' timestamp='1334599912' post='41477']
Wh sve rekao, pa neču ponavljat samo njegove rječi al eto da nebi bilo da lupeta u prazno odličan primjer bi bio United, De gea,Raffael,Smalling,Jones, Cleverly,Evans,Fletcher,Hernandez,Wlbeck. Sve su to igrači sa nikakvim iskustvom PL i isto došli zeleni u United ili golobradi a SAF im daje priliku i to jako puno i gledajte gdje je on sa tim golobradim zelenim kincima [/quote]
Od tih nabrojanih samo Hernandez i De Gea su došli direktno iz drugih liga bez ikakvog iskustva u Premiershipu, a vidimo da im i nije baš lako bilo prilagoditi se, posebno De Gei. Nemoj lupati bezveze.
  • Autor
Sve je to lijepo sto ste vi rekli ali ova sezona je najgora (barem sto se tice premier lige) u Romanovoj eri . AVB je bio pod velikih pritiskom i kritikovan kada jednog Maloudu , Lamparda ostavi na klupi a Chelsea izgubi . Sta mislite kako bi bilo AVB da je na teren poslao Lukakua , Josha , Lalkovica i sta ti ja znam koga vec ? Jednostavno ova sezona nije za mlade igrace , tim nema rezultate pa samim time i mladji slabije dobijaju sansu .
Mislite da bi kod SAF igrao jedan Chiharito , Welbeck , Cleverly da MUFC nije u dobroj formi i da nije prvi na tabeli ? Mislite da bi igrali kada bi se Manchester borio za ligu prvaka ? Siguran sam da ne bih , dokaz toga je i povlacenje Scholes iz penzije , City bio par podova ispred MUFC-a , oni u maloj krivi i stari lisac SAF vrati Scholes-a . Manchester "stao na noge" i opet se mladi igraci vracaju u tim .

Ja sam misljenja da ce sljedece sezone ako RDM bude trener sigurno vise sansu davati mladjim igracima . ;)
krivo si me shvatio nisam mislio nikakvog iskustva kao 0 nego kao slabog, sry krivo sam se izrazio.

A o tom ti baš oću i reć vi bi svi da teku med i mljeko kad dođe mladi igrač, da razvaljuje sve po redu. SAF je njima pružio sezonu punu iskustva i već sad su oni vrlo dobri igrači još do kraja sezone i kad pripreme za iduču prođu on če imat mlade igračine na koje će moć računat ubuduče, možda par korekcija napravit kao što je zadnjih godina napravio sa Valenciom Youngom i Berbatovom, al ništa spektakularno, dok Chelsijev svaki prijalazni rok košta ko cjeli united, samo oću reć da bi se trebali ugledat na takav način poslovanja i rada, jer je puno bolji, jeftiniji, a bome ni trofeji ne izostaju dapače imaju ih više nego Chelsea. A ti il tko god hoće može reć da sam glup i blesav , al ja mislim da SAF radi odličan posao i da bi nam trebao bit primjer kako se to radi a ne ovo naše , evo u posljednje vrijeme se spominje da će se potrošit 250 milki na Modrića Hulka, Cavania , Hazarda itd. pa mislim stvano smješno i meni dođe da se rugam upravi, sa takvom ekipom bi i ja uspio osvojit sve trofeje sezone, pre smješno...
S Bluesom se slažem ovo nije naša sezona da guramo mlade makar nemože se to tako protumačit jer kad imaš sigurnu utakmicu uvedeš mlade kad nemaš uvodiš provjerene snage, bio ti zadnji ili 1. kad vodiš sa 2-3 gola razlike zadnjih 10-15 minuta , dobra je prilika da mlade ubaciš.
A to što si spomenuo Scholesa, ja bi još Giggsa i opet lekcija od Uniteda da i stariji igrači puno znače kao što su to naši Lamps i Drole i da oni mogu puno pomoć, a ne da ih se pljuje vrijeđa i tjera iz kluba....
[quote name='SamoMaja' timestamp='1334532897' post='41400']Ovako krenucu od golmana, Hilaria i Turnbula sto pre treba da otkinemo a da u prvi tim kada je Cech povredjen zaigraju Courtois ili Delac. Sto se tice odbrane ne bih menjao nista, na bekovima smo mnogo slabi, pogotovo na desnom beku, Bosingwu sto pre podati a dovesti Wan Der Wiela, na levom beku smo dobri mada vreme Colu polako istice i treba tu dovesti neko pojacanje npr. Jordi Alba, ali on verovatno ne bi doso pa bi kao dobro resenje ispao Alvaro Pereira. Po meni vezni red je za sada super, za Lamparda tu vec imamo zamenu u mladom McEachranu, Meirelesa mislim treba da prodamo a da dovedemo Axela Witsela iz Benfike, Mikel, Romeu su sjajni, jedino Esjenu istice vreme. Na krilima smo najslabiji. Kalou i Malouda trebaju otici a treba dovesti Hulka i Gaitana. Mata je tu nezamenljiv a mozemo prekomandovati neku mladu nadu poput Kakute ili De Bruynea da mu bude izmena u slucaju neke povrede. Sturridge je dobar samo treba da proradi na timskom radu, cini mi se da je previse sebican. I konacno stigo do napadaca. Tu imamo mozda i previse opcija, dovodjenje nekog napadaca bilo bi samo nagomilavanje. Torres i Drogba u prvom timu i Lucas Piazon, Ulises Davilla i Romelu Lukaku kao omladinci mogu da zamene taj dvojac. Piazon po igri mnogo podseca na Toresa a Lukaku na Drogbu pa samim tim mogu da ih zamene, ali ja smatram da trebamo jos malo sa Toresom sacekati a Drogbu prodati a dovesti Aguera ili Falcao-a. Mada po meni realnija opcija i jeftinija bio bi Falcao. Trener je kul, mada treba dovesti nekog iskusnog strucnjaka da umiri malo ove velike zvede ekipe. :D :D[/quote]
sto se ti napisa :) sve drugo okej,samo neka di matteo ocito da zna sto radi zato...
Gledaj, jedan je SAF. On kakve povlastice, privilegije, mogućnosti ima - to nikad neće imati nijedan trener u CFC-u. Da razjasnimo prvo i najvažnije. :) Ti kad si manager i kad dođeš u ovaj klub, prvo što ćeš pokušati jeste ostvariti neki rezultat, uzeti trofej jer znaš da ti o tome ovisi posao. Carlo osvoji Double, iduća sezona bez trofeja i noga. Tako funkcionira ovaj klub. Vidiš da i Robbie u ovim trenucima se oslanja na staru gardu. Ne može se filozofija kluba koja je godinama stvarana izmijeniti preko noći. Pa sjeti se samo Andreovih izjava i koliko je puta rekao na pitanje o otkazima njegovim prethodnicima 'yes, that is the culture of the club'. ;) Mladi igrači teško da ovdje mogu dobiti priliku, moraju biti izvanredne klase i odigrati strašno na pozajmicama da bi možda imali neku šansu. Dovoljan pokazatelj je činjenica da je zadnji igrač koji je napravio neku karijeru u CFC-u a da je izišao iz vlastitog pogona JT. A kad je ikad to bilo..
[quote name='Wisey' timestamp='1334602527' post='41485']
Gledaj, jedan je SAF. On kakve povlastice, privilegije, mogućnosti ima - to nikad neće imati nijedan trener u CFC-u. Da razjasnimo prvo i najvažnije. :) Ti kad si manager i kad dođeš u ovaj klub, prvo što ćeš pokušati jeste ostvariti neki rezultat, uzeti trofej jer znaš da ti o tome ovisi posao. Carlo osvoji Double, iduća sezona bez trofeja i noga. Tako funkcionira ovaj klub. Vidiš da i Robbie u ovim trenucima se oslanja na staru gardu. Ne može se filozofija kluba koja je godinama stvarana izmijeniti preko noći. Pa sjeti se samo Andreovih izjava i koliko je puta rekao na pitanje o otkazima njegovim prethodnicima 'yes, that is the culture of the club'. ;) Mladi igrači teško da ovdje mogu dobiti priliku, moraju biti izvanredne klase i odigrati strašno na pozajmicama da bi možda imali neku šansu. Dovoljan pokazatelj je činjenica da je zadnji igrač koji je napravio neku karijeru u CFC-u a da je izišao iz vlastitog pogona JT. A kad je ikad to bilo..
[/quote]

i na kraju dođemo do zaključka da je Roman taj koji koči klub, e da tom dođe iz dupeta u glavu, pa bar d da priliku al pravu RDM-u kad već ostalima nije dao, al definitivno onakva kultura vođenja kluba tebala bi se poštovat i prepisivat, odličan posao radi SAF , a kad to govore navijači Chelsija onda znamo o ćem se radi :)
[quote name='Vinko' timestamp='1334606369' post='41498']

i na kraju dođemo do zaključka da je Roman taj koji koči klub, e da tom dođe iz dupeta u glavu, pa bar d da priliku al pravu RDM-u kad već ostalima nije dao, al definitivno onakva kultura vođenja kluba tebala bi se poštovat i prepisivat, odličan posao radi SAF , a kad to govore navijači Chelsija onda znamo o ćem se radi :)
[/quote]
Malo pregrubo rečeno. Roman je toliko stvari napravio za ovaj klub, vrlo vjerovatno bez njega ne bismo bili gdje smo sada. Ima svojih bubica, pogotovo kod trenera ali to je klasičan ruski mentalitet. Ne voli baš previše slušati druge, samo piči po svom. Zato se nekad dešavaju i te ishitrene odluke. Ne znam koliko dugo pratiš i da li znaš, al takva kultura se njegovala i prije Romanovog dolaska tako da nije to ništa novo za navijače Chelseaja. Ne bi me začudilo da već ima neki deal sa nekim trenerom i da je sve već dogovoreno.. :unsure:
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1334610434' post='41502']jel kao zamjena Banetu ili ?[/quote]

Da, Bosingwa odlazi na ljeto tako da se ostaje samo na Banetu, Ferreiru tu ne racunam jer je svakako kao neka treca opcija :)
[b]Golman[/b] : Imamo Cecha, Hilaria i Turnbulla. Cech naravno prvi golman, prodati Turnbulla, davati Blackmanu šansu u Carling Cupu, Hilaria ostaviti.

[b]Štoperi[/b] : Imamo, možda, i najbolji štoperski trio na svijetu (Terry, Luiz i Cahill). Ništa mijenjati.
[b]Desni Bek[/b] : Tu su Ivanović kao prvi izbor, Bosingwa i Ferreira. Prodati Bosingwu, a kupiti igrača koji će biti back-up Banetu. Moj izbor za to mjesto bi bio Cesar Azpilicueta. Ferreiru ostaviti, jer uvijek može poslužiti.
[b]Lijevi Bek[/b] : Cole i Bertrand. Nikog ne dovoditi, ni prodavati.

[b]Defanzivni/Centralni Vezni[/b] : Imamo Essiena, Romeua, Mikela, Ramiresa i Meirelesa. Prodati Meirelesa, te Essiena ako neko ponudi dobru lovu za njega. U slučaju prodaje Essiena dovesti nekog umjesto njega. Moji izbori za tu poziciju bi bili Yann M'Vila i Jack Rodwell.
[b]Centralni/Ofanzivni Vezni [/b]: Tu su Lampard, i Mata. Lampardu smanjiti minutažu, te više koristiti mlade nade na toj poziciji (McEachrana ili Piazona). Logično, Mata prvi izbor.

[b]Krila[/b] : Sturridge, Malouda i Kalou. Prodati Maloudu i Kaloua, a dovesti Hulka i Hazarda. Dodajmo još De Bruynea koji se vraća sa posudbe. Hulk i Sturridge desna, a Hazard i De Bruyne lijeva krila.
[b]Centarfor[/b] : Drogba, Torres i Lukaku. Najidealnije bi bilo kada bi Torres proradio i tada ne bi morali kupovati igrača za ovu poziciju, ali šanse za to su minimalne. U slučaju da Torres ne proradi prodati ga, Dovesti Falcaa ili Cavanija, davati više šanse Lukakuu, a Drogbu ostaviti.
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1334671919' post='41559']
[b]Golman[/b] : Imamo Cecha, Hilaria i Turnbulla. Cech naravno prvi golman, prodati Turnbulla, davati Blackmanu šansu u Carling Cupu, Hilaria ostaviti.

[b]Štoperi[/b] : Imamo, možda, i najbolji štoperski trio na svijetu (Terry, Luiz i Cahill). Ništa mijenjati.
[b]Desni Bek[/b] : Tu su Ivanović kao prvi izbor, Bosingwa i Ferreira. Prodati Bosingwu, a kupiti igrača koji će biti back-up Banetu. Moj izbor za to mjesto bi bio Cesar Azpilicueta. Ferreiru ostaviti, jer uvijek može poslužiti.
[b]Lijevi Bek[/b] : Cole i Bertrand. Nikog ne dovoditi, ni prodavati.

[b]Defanzivni/Centralni Vezni[/b] : Imamo Essiena, Romeua, Mikela, Ramiresa i Meirelesa. Prodati Meirelesa, te Essiena ako neko ponudi dobru lovu za njega. U slučaju prodaje Essiena dovesti nekog umjesto njega. Moji izbori za tu poziciju bi bili Yann M'Vila i Jack Rodwell.
[b]Centralni/Ofanzivni Vezni [/b]: Tu su Lampard, i Mata. Lampardu smanjiti minutažu, te više koristiti mlade nade na toj poziciji (McEachrana ili Piazona). Logično, Mata prvi izbor.

[b]Krila[/b] : Sturridge, Malouda i Kalou. Prodati Maloudu i Kaloua, a dovesti Hulka i Hazarda. Dodajmo još De Bruynea koji se vraća sa posudbe. Hulk i Sturridge desna, a Hazard i De Bruyne lijeva krila.
[b]Centarfor[/b] : Drogba, Torres i Lukaku. Najidealnije bi bilo kada bi Torres proradio i tada ne bi morali kupovati igrača za ovu poziciju, ali šanse za to su minimalne. U slučaju da Torres ne proradi prodati ga, Dovesti Falcaa ili Cavanija, davati više šanse Lukakuu, a Drogbu ostaviti.
[/quote]
bogami ti bi puno igrača
Misljenja sam da ne bi trebali puno dovoditi igraca, mozda samo onog Pincetu (Azqueliceta) Kako se vec zove znate na koga mislim, i njeg zbog toga sto nam Hvala Bogu ode Bosingwa, a ovo ostalo kad se sve slozi, i kad se Josh vrati, zatim ubacit pokojeg iz rezervi, jer imamo pretalentovane igrace u rezervama, i ne bi trebali nista kupovati, jer domace je najbolje, a mi to domace imamo itekako.:D
[url="http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Chelsea-still-want-replace-Didier-Drogba-and-old-guard-even-if-win-European-Cup-next-month-article892787.html"]http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Chelsea-still-want-replace-Didier-Drogba-and-old-guard-even-if-win-European-Cup-next-month-article892787.html[/url]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.