Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Infrastruktura (Stamford Bridge i Cobham)

Istaknuti odgovori

[quote name='Wisey' timestamp='1330637332' post='31627']
Evo vam jedna bomba od istog izvora koji je najavio zahtjeve za transfer Anelke i Alexa, pa sam vam ja to prenio ovdje i prije nego što je bilo objavljeno na siteu. Ova me vijest potresla kad sam čuo, ali vidjećemo je li istina:

[b][size=4][color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif]Chelsea are to announce in the next few days that they are NOT going to stay at Stamford Bridge. We will be leaving...[/font][/color][/size][/b]
[/quote]
Moralo se nekad desiti. A i bit ce tu stamford jos nekoliko godina, taman dok uspijemo i mi otici :D
  • Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 96,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

[quote name='Wisey' timestamp='1329950913' post='29227']
[img]http://farm6.staticflickr.com/5017/5532192552_de4786d643_b.jpg[/img]

Stamford 1921.-e godine prije postavljanja nekih sigurnosnih pravila.
[/quote]

NAGRADNA IGRA - Pronadjite navijaca bez kape (sesira itd)
[quote name='Adis988' timestamp='1330644354' post='31664']

NAGRADNA IGRA - Pronadjite navijaca bez kape (sesira itd)
[/quote]
18 red , 268 sjedalo :D :D :D :D
[quote name='zulu' timestamp='1329416267' post='27028']
[url="http://www.guardian.co.uk/football/2012/feb/16/roman-abramovich-chelsea-earls-court"]http://www.guardian....sea-earls-court[/url]

Opet Earl's Court dolazi u opticaj. Koliko sam upucen (ne puno!) ovo je bas u Chelsea-u. Tako da ne bi bili vise u Fulhamu... bolje ili ne?
[/quote]

Earls court bi bila super lokacija za novi stadion , onda nam navijaci fulhama nebi vise mogli pjevati "There`s only one club in Fulham " :)
[quote name='EdvinTrueBlue' timestamp='1330705493' post='31747']

Earls court bi bila super lokacija za novi stadion , onda nam navijaci fulhama nebi vise mogli pjevati "There`s only one club in Fulham " :)
[/quote]

Pa pazi, oni su delimicno upravu. Samo ima jedan klub u Fulhamu i to je Chelsea. Zar mislis da je njihov klub... nesto sto vredi?

[quote name='Wisey' timestamp='1330637332' post='31627']
Evo vam jedna bomba od istog izvora koji je najavio zahtjeve za transfer Anelke i Alexa, pa sam vam ja to prenio ovdje i prije nego što je bilo objavljeno na siteu. Ova me vijest potresla kad sam čuo, ali vidjećemo je li istina:

[b][color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif]Chelsea are to announce in the next few days that they are NOT going to stay at Stamford Bridge. We will be leaving...[/font][/color][/b]
[/quote]

Battersea Power Station ide na prodaju za jedno mesec dana... drzim fige da ce ipak biti resenje da idemo u Earl's Court.
Evo:
[url="http://www.chelseafc.com/page/DocumentsFull/0,,10268~2629432,00.html"]http://www.chelseafc.com/page/DocumentsFull/0,,10268~2629432,00.html[/url]

Ne toliko senzacionalno, ali ipak vjerodostojnost tog izvora vrijedi i dalje. :)
Razmatra se prosirivanje na 55.000 a to bi bilo bas skupo. Takodje se razmotrila i izgradnja novog stadiona na mjestu sadasnjeg Bridgea. Onda bismo 3 godine igrali na nekom drugom stadionu a izgradnja bi kostala 600 miliona funti i ne postoje gotovo nikakve sanse za ovo.

Ali mislim da ce doci do prosirivanja naseg Bridgea na 55.000. Imam neki feeling. :)
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1330773894' post='31903']
Razmatra se prosirivanje na 55.000 a to bi bilo bas skupo. Takodje se razmotrila i izgradnja novog stadiona na mjestu sadasnjeg Bridgea. Onda bismo 3 godine igrali na nekom drugom stadionu a izgradnja bi kostala 600 miliona funti i ne postoje gotovo nikakve sanse za ovo.

[b]Ali mislim da ce doci do prosirivanja naseg Bridgea na 55.000. Imam neki feeling.[/b] :)
[/quote]

To bi bilo najbolje, ako je ikako moguće. Mada iskreno nebi mi smetalo, da se preÄ‘e na neki drugi tj. da se napravi novi stadion. Isključivo zbog toga što to sad većina klubova radi, nebi bili mi jedini. A očigledno potreban je veći i bolji stadion.
Istomisljenik sam. Zasluzujemo veci stadion!
Ma ovo je bilo kao 'nismo još ništa odlučili' a ustvari sigruno je da ćemo praviti novi stadion. Drago mi je ipak da je klub konačno na jedan otvoren i transparentan način prikazao cijelu ovu situaciju. Vjerovatno će sad i Saynocpo drugačije razmišljati.
[quote name='mata10' timestamp='1330774470' post='31909']
Ja sam za to da se pravi novi stadion, nesto tipa Benfikinog Estadio da Luz :)
[/quote]

Ono je mrcina od stadiona. Stvarno premoćno, još da su naši navijači ko njihovi, da onakvu atmosferu prave pffffffff
kurac, šta će nam stadion veći kad su nam navijači kurac.. pa na sahranama je veselije.
kad se dadne gol skaču i viču a 90% utakmice šute ko bubice.. s vremena na vrijeme čuje se poneko " c'mon chelsea" i to veoma malo...
čuje se pre početka utakmice Blue flag, i nekad i nekad se pevaju one time songs, ali i to retko.
Grobari su ugledavali na Headhunterse i pravili Kaznenu komisiju, a sad je potpuno obrnuto. sjebale ih sankcije.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.