Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Infrastruktura (Stamford Bridge i Cobham)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 96,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Daj samo da dodje do nekog dogovora i a vidimo maketu tog buduceg stadiona... :D

ja sam bio za to da se stadion prosiri ali izgleda da je to nemoguce :(

Nije nemoguće ali je tehniÄki dosta teško izvedivo i dosta je skupo

Ne znam koliko je ovo merodavan izvor, i koliko je vest pouzdana, ali cini mi se da se preduzimaju ozbiljniji koraci, po pitanju novog stadiona.

http://www.chelsea-mad.co.uk/news/tmnw/chelsea_consider_battersea_power_station_move_714665/index.shtml

Ne znam koliko je ovo merodavan izvor, i koliko je vest pouzdana, ali cini mi se da se preduzimaju ozbiljniji koraci, po pitanju novog stadiona.

http://www.chelsea-m...665/index.shtml

Izvor kao izvor i nije baš mjerodavan, ali pošto to nije njihova priÄa nego su je objavili i puno pouzdaniji mediji tipa BBC ili Sky onda se može diskutovati o tome.

ÄŒitajući forume dok je aktivna bila priÄa o stadionu Äini mi se da je većina navijaÄa Battersea smatralo kao dosta dobru lokaciju. :)

Podržavam Battersea, odliÄna lokacija.

Valjda ce i navijaci prestati glumiti i pristati, pa da se pocne sa izgradnjom novog veleletnog zdanja, a ne sumnjam da ce stadion biti spektakularan.

Andy, Battersea je kad ideš od Stamforda prema centru, pa odmah s druge strane rijeke, nije daleko uopće.

Evo vam otprilike koliko je to daleko, plavo lijevo je Bridge, plavo desno je to gdje bi kao trebalo biti, crvenim je oznaÄeno što je sve Battersea.

8uESW.png

• Autor

Smatra se Južnim Londonom :/

To će biti problem. Možda bi se napuštanje SB-a nekako i oprostilo, ali navijaÄi su osjetljivi na tu ghetto podjelu Londona.

Kako sam negdje citao na tom podrucju Battersea, Chelsea ima mnogo navijaca i onih starih a i mladih..Mislim da bi jednim mocnim i modernim stadiom dobili jos vise navijaca u Londonu i na tom podrucju...stadion tipa Allianz Arena ako nista.. :P :P :P

Inace od Stamford Bridgea do Battersea je 50tak minuta pjesacenja...

Kako sam negdje citao na tom podrucju Battersea, Chelsea ima mnogo navijaca i onih starih a i mladih..Mislim da bi jednim mocnim i modernim stadiom dobili jos vise navijaca u Londonu i na tom podrucju...stadion tipa Allianz Arena ako nista.. :P :P :P

Inace od Stamford Bridgea do Battersea je 50tak minuta pjesacenja...

Ako si to gledao na Google maps ili Google earth, oni Äesto znaju pretjerat, sjećam se kad je meni stari gledao koliko ima od najbliže stanice do Stamforda, pisalo je 10 min pješaÄenja, a nema niti 300 metara daljine.

kako god, meni je Stamford Bridge dovoljan, 90tih smo velik stadion , ne razumijem sto su ga smanjili, ako predjemo na novi stadion, nekaku mi Chelsea gubi svu onu Äar, ne znam, nije to to

ako zelis da Chelsea bude u vrhu najboljih ekipa na svijetu, za par godina moramo igrati na vecem stadionu... Kad´ tad´ cemo se morati odreci Stamford Bridgea... Mi moramo biti u korak s vremenom i ostalim gigantima...

ako zelis da Chelsea bude u vrhu najboljih ekipa na svijetu, za par godina moramo igrati na vecem stadionu... Kad´ tad´ cemo se morati odreci Stamford Bridgea... Mi moramo biti u korak s vremenom i ostalim gigantima...

Bravo majstore!

Moramo sto je prije moguce na novi, moderniji i sto je najvaznije, veci stadion.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.