12. novembar 2011.14 god. comment_6575 Samsung Arena ili Adidas Arena su ono baš extra imena, mada nije ni važno kako će se zvati jer će za nas navijaÄe to uvijek biti Stamford Bridge ;) Prijavi
13. novembar 2011.14 god. comment_6595 Daj samo da dodje do nekog dogovora i a vidimo maketu tog buduceg stadiona... :D Prijavi
13. novembar 2011.14 god. comment_6596 Ja bih napravio nesto slicno Juventus Areni, mozda cak i kopiju Evo probat cu kasnije u photoshopu da vidim kako bi to izgledalo, pa vam stavim tu ;) Prijavi
13. novembar 2011.14 god. comment_6605 ja sam bio za to da se stadion prosiri ali izgleda da je to nemoguce :( Prijavi
15. novembar 2011.14 god. comment_6762 ja sam bio za to da se stadion prosiri ali izgleda da je to nemoguce Nije nemoguće ali je tehniÄki dosta teško izvedivo i dosta je skupo Prijavi
24. novembar 2011.14 god. comment_8079 Ne znam koliko je ovo merodavan izvor, i koliko je vest pouzdana, ali cini mi se da se preduzimaju ozbiljniji koraci, po pitanju novog stadiona. http://www.chelsea-mad.co.uk/news/tmnw/chelsea_consider_battersea_power_station_move_714665/index.shtml Prijavi
24. novembar 2011.14 god. comment_8082 Ne znam koliko je ovo merodavan izvor, i koliko je vest pouzdana, ali cini mi se da se preduzimaju ozbiljniji koraci, po pitanju novog stadiona. http://www.chelsea-m...665/index.shtml Izvor kao izvor i nije baš mjerodavan, ali pošto to nije njihova priÄa nego su je objavili i puno pouzdaniji mediji tipa BBC ili Sky onda se može diskutovati o tome. ÄŒitajući forume dok je aktivna bila priÄa o stadionu Äini mi se da je većina navijaÄa Battersea smatralo kao dosta dobru lokaciju. :) Prijavi
25. novembar 2011.14 god. comment_8190 Podržavam Battersea, odliÄna lokacija. Valjda ce i navijaci prestati glumiti i pristati, pa da se pocne sa izgradnjom novog veleletnog zdanja, a ne sumnjam da ce stadion biti spektakularan. Prijavi
25. novembar 2011.14 god. comment_8191 Andy, Battersea je kad ideš od Stamforda prema centru, pa odmah s druge strane rijeke, nije daleko uopće.Evo vam otprilike koliko je to daleko, plavo lijevo je Bridge, plavo desno je to gdje bi kao trebalo biti, crvenim je oznaÄeno što je sve Battersea. Prijavi
25. novembar 2011.14 god. Autor comment_8193 Sve je to fino i slikovito, ali da li se Battersea smatra zapadnim Londonom? Na to su navijaÄi najviše osjetljivi. Prijavi
25. novembar 2011.14 god. Autor comment_8198 Smatra se Južnim Londonom :/ To će biti problem. Možda bi se napuštanje SB-a nekako i oprostilo, ali navijaÄi su osjetljivi na tu ghetto podjelu Londona. Prijavi
25. novembar 2011.14 god. Autor comment_8304 Ne znam gdje bih ovo postavio...Evo kako smo nekad bili jaki opjevavali su nas mnogi. Pogledajte ovdje o 1:40 do 2:00: Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8331 Kako sam negdje citao na tom podrucju Battersea, Chelsea ima mnogo navijaca i onih starih a i mladih..Mislim da bi jednim mocnim i modernim stadiom dobili jos vise navijaca u Londonu i na tom podrucju...stadion tipa Allianz Arena ako nista.. :P Inace od Stamford Bridgea do Battersea je 50tak minuta pjesacenja... Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8353 Kako sam negdje citao na tom podrucju Battersea, Chelsea ima mnogo navijaca i onih starih a i mladih..Mislim da bi jednim mocnim i modernim stadiom dobili jos vise navijaca u Londonu i na tom podrucju...stadion tipa Allianz Arena ako nista.. :P Inace od Stamford Bridgea do Battersea je 50tak minuta pjesacenja... Ako si to gledao na Google maps ili Google earth, oni Äesto znaju pretjerat, sjećam se kad je meni stari gledao koliko ima od najbliže stanice do Stamforda, pisalo je 10 min pješaÄenja, a nema niti 300 metara daljine. Prijavi
28. novembar 2011.14 god. comment_8665 Dubrovcanine, negdje sam procitao da je tako a ako je manje, tim bolje.. Prijavi
5. decembar 2011.14 god. comment_9727 kako god, meni je Stamford Bridge dovoljan, 90tih smo velik stadion , ne razumijem sto su ga smanjili, ako predjemo na novi stadion, nekaku mi Chelsea gubi svu onu Äar, ne znam, nije to to Prijavi
5. decembar 2011.14 god. comment_9740 ako zelis da Chelsea bude u vrhu najboljih ekipa na svijetu, za par godina moramo igrati na vecem stadionu... Kad´ tad´ cemo se morati odreci Stamford Bridgea... Mi moramo biti u korak s vremenom i ostalim gigantima... Prijavi
5. decembar 2011.14 god. comment_9742 ako zelis da Chelsea bude u vrhu najboljih ekipa na svijetu, za par godina moramo igrati na vecem stadionu... Kad´ tad´ cemo se morati odreci Stamford Bridgea... Mi moramo biti u korak s vremenom i ostalim gigantima... Bravo majstore! Moramo sto je prije moguce na novi, moderniji i sto je najvaznije, veci stadion. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.