Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

A ja njemu želim od sveg srca da ga pregazi šleper natovaren s 15 tona kamena... 

Ispričavam se unaprijed, ako će se netko naći uvrijeđen tom konstatacijom, ali ima samo jedna stvar koju mrzim iz dna duše više nego i PSG. I to je upravo taj kojem ne želim spomenuti ni ime.  >:) 

Tvoj izbor. :-q Ali da je ovakav post napisao neki tinejdžer na forumu,razumeo bih,ali pošto si ti,malo je reći da sam iznenađen. >:/

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 105,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi...

• Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis

• kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku

Objavljene slike

Svatko ima pravo na svoje mišljenje, zar ne? Netko nešto voli. Ja ga osobno organski ne podnosim i to ide do toga da čim ga vidim prebacim tv program ili ugasim stranicu na netu.

Toliko me nervira da sam zadnji njegov meč gledao prije 3 i kusur godina... 

Svatko ima pravo na svoje mišljenje, zar ne? Netko nešto voli. Ja ga osobno organski ne podnosim i to ide do toga da čim ga vidim prebacim tv program ili ugasim stranicu na netu.

Toliko me nervira da sam zadnji njegov meč gledao prije 3 i kusur godina... 

Naravno da ima svako pravo na svoje mišljenje.Stvar je u tome što ovakav tvoj post može izazvati reakciju pojedinih forumaša,koja bi dovela do neprijatnih reči.Ne od mene,ja nisam takav,poštujem tebe i tvoje mišljenje.Ali,to što ja volim više Đokovića nego što ga ti mrziš,nije razlog da se mi džapamo po forumu.

Naravno da ima svako pravo na svoje mišljenje.Stvar je u tome što ovakav tvoj post može izazvati reakciju pojedinih forumaša,koja bi dovela do neprijatnih reči.Ne od mene,ja nisam takav,poštujem tebe i tvoje mišljenje.Ali,to što ja volim više Đokovića nego što ga ti mrziš,nije razlog da se mi džapamo po forumu.

I ja poštujem tuđa mišljenja pa tako i tvoje. A za ovo boldano, vjeruj mi da čisto sumnjam.

Evo, dao sam si truda i našao. Zadnji meč koji sam gledao igrao je u Wimbledonu 2009. protiv Greula. Nakon toga je za mene mrtav i prekrižen do kraja života, njegovog ili mog...

Over and out od mene na tu temu, jer mi je i nakon ovih par rečenica već poprilično gorak okus u ustima i na njega ne želim trošiti više ni sekundu ili slovo...

A tebi osobno, RESPECT. 

Onaj Murray je mozda dobar teniser, ali je debil za trojicu.

Gledao sam mec nocas, i njemu su u jednom momentu smetala dva momka iz obezbedjenja, koja su sedela daleko iznad njega na stepenicama, i navodno su se pomerali i pravili buku. 

Cak je glavni sudija morao da zatrazi od njih da sede mirno.

Ma njemu stalno nešto smeta, pogotovo kad gubi. Dobro da ne kaže čovjeku koji sjedi u 11 redu, sjedalo 127 da prestane slat poruke jer čuje kako tipka po ekranu.

Murray je dobar tenisač, ali kako ti Whisper kažeš, debil. S time se slažem :)

Sad taman gledam, raste kvota na Nadala, a na Berdycha pada. Samo neka raste, riješit će njega Nadal kao stereotipni Amerikanac cheesburger iz McDonaldsa

Delpo majstorski odigrao i zasluzeno prosao u finale,Nole ne gubi nista sto je najbitnije.Njihovi mecevi su uvijek neizvjesni i igraju se do kraja za svaki moguci poen.Veceras lijep duel Delpa i Nadala,oba imaju sansu za titulu pa cemo vidjeti ko ce uzeti titulu. 

Vjerovao sam u Nadala, odlično je startao ali kad se Del Potro u prvom setu počeo vraćati bio sam malo i nesiguran u konačni ishod. Taj Del Potro kad krene, ne zna stat, ali ipak ga Nadal riješio i čestitke na tome.

Svaka cast Rafi za sjajan povratak,bas mi je drago sto se vratio,sada je tenis zanimljiviji i kvalitetniji nesumljivo.Od 18 meceva dobio 17,osvojio 3 uzastopne titule,pobijedio nekoliko igraca iz prvih deset,to je to Rafa is back.Propusta Majami da se spremi za sezonu sljake,sljedeci mu je turnir u Monte Carlu.Srecno Rafa!  :)>-

600 pobjeda u karijeri, 22 titule iz masters serije, rekorder po broju naslova. Iza je Federer sa 21, Agassi sa 18 itd. 
I to sve nakon stanke od 8 mjeseci zbog hronicne povrede koljena koja ga prati od djetinjstva.... jedan od najvecih, ako ne i najveca atleta modernog sporta.
RAFAEL NADAL ! ! !

• 2 sedmice kasnije...

Na drugom turniru serije 1000,u osmini finala,Tomi Has rasturio prvog tenisera sveta,Novaka Đokovića sa 6-2,6-4.Na samom početku turnira ispao Del Potro,a ne učestvuju Federer i Nadal.Parovi četvrtfinala:Ferer-Melcer,Has-Simon,Gaske-Berdih,Čilić-Marej.

Kakvo finale u Miamiju , kakav tenis sa obje strane . 

Trenutno je 1:1 u setovima , ali Serena Williams u trecem odlucujucem setu ima break prednosti . 

4:6 6:3 6:0 za Serenu Williams . 

Nakon 5 godina Sharapova uzela 1 set protiv Serene , eto to joj je neka utjeha . 

Tooooo Ziki majstoreeeeeee u stotom minutu petog seta poslije vise od 4 sata igre velika pobjeda protiv SAD-a od 3-2 u setovima....dubl Ziki - Ilija su odigrali majstorski,samo sam se usrao na kraju mogli su ispustiti brejk......na kraju u petom setu 15-13 za Srbiju.Ajmo samo naprijed,sto neko rece mi smo otpisani bez Tipsia,ali evo nas duh je jaci od svega......Sutra Nole odradi posao i idemo u polufinale.

Drogba750,gledao sam i ja peti set.Bozoljac je odigrao meč karijere.Reternirao je kao lud i najzaslužniji je što su napravili jedini brejk na meču.Inače, po setovima je bilo 7-6,7-6,5-7,4-6,15-13.Večeras Nole protiv Kverija za ukupnu pobedu(oko 20h).

Na Italiju ili Kanadu ajoooooj idemo dalje.Novace ljudino !!!  :D/

Na Kanadu u beogradskoj Areni.Drugo polufinale Češka-Argentina.Igra se odmah posle US opena.

A ako se to prodje,sa Ceskom bi igrali u BG opet,a sa Argentinom nezz ?

Gostovanje Argentini,ako obe ekipe dođu do finala.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.