Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

Robinho je odlican i pokazao je itekako u engleskoj, ali se nije navikao na zivot u Engleskoj, ali ne bih ga ni ja da se razumijemo, Pato je bolja opcija mada se i on povredjuje svaka 3-4 mjeseca

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Niti jedan niti drugi Robinho je plakao da ga puste iz Citya, a Pato teško da će ikad napustit Milan

Džaba Torresu onaj gol danas, taman da je i tri dao kad je ono profulio što bi hendikepiran Äovjek dao. Sve sam uvjereniji da je Torresu netko sihire bacio.

Ko da si mi neke cini bacila, ko da si me nekako zacarala..to pjeva Torress

Jooj sto smo izgubili samo da je ono dao joooj majko moja nemoze ono profulati

bio dobar sto veseli ali onaj promasaj treba u anale fudbala BGM joooj :/

polako se vraća u formu, 2 asistencije protiv Leverkusena, danas gol manÄi, još nekoliko prilika sigurno nas najbolji igrač danas....

Nadam se da će se ubrzo vratiti u formu i da počne zabijati, ako se ne vrati do januara mislim da ga treba prodati jer nam je oÄajniÄki potreban jedan raspoložen špic napadač :D

• Autor

nebih rekao, mada bih volio da grijesim, on je ovakav uvjek protiv Manchestera... ja se nadam da ce nastaviti jos bolje u buduce aBd

cemu veselje ljudi od 3-4 stopostotne prilike zabije jednu.

sad je i vezni red bia odlican i dava mu dobre asistencije. u sijecnju ga prodat. ovo sta je danas bilo stvarno je nevjerovatno. <_< <_< <_<

Dobar go, dobra asistencija Anelke..

Dobar je bio Torres no nažalost imao je promašaj dana.Da se to recimo dogodilo bilo kojem drugom igraču eto primjer Ramires njegov će se promašaj puno manje pamtit nego Torresov a otprilike slična situacija.

Neznam sta svi kritizirate zbog toga promašaja, promašio je, al dešava se..Mogu vam nać bar 4 gora promašaja od igrača koji su kvalitetom gotovo ko on..

Sjetimo se promasaja Diega Forlana kad je igrao u MUFC-u :P

Ali kako mi je krivo zbog Torresa mogao okruniti svoju dobru partiju sa 2 gola ali nazalost nije :(

i Jos svi ga da nekazem pljuju zbog promasaja a niko da ga pohvali zbog krasnog gola koji je postigao :=)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.