16. septembar 2011.15 god. comment_1149 Robinho je odlican i pokazao je itekako u engleskoj, ali se nije navikao na zivot u Engleskoj, ali ne bih ga ni ja da se razumijemo, Pato je bolja opcija mada se i on povredjuje svaka 3-4 mjeseca Prijavi
17. septembar 2011.15 god. comment_1189 Niti jedan niti drugi Robinho je plakao da ga puste iz Citya, a Pato teško da će ikad napustit Milan Prijavi
17. septembar 2011.15 god. Autor comment_1193 ne trebaju nam, trebaju samo Anelka, Kalou, Malouda napustiti Chelsea.. Prijavi
17. septembar 2011.15 god. comment_1217 bas me zanima je li torresa sram luiz je dosa u isto vrime ka i on, a zabia je triput vise golova od njega, a igra centralnog branica i ozljede su ga jebale :lol: :lol: Prijavi
18. septembar 2011.15 god. comment_1434 Džaba Torresu onaj gol danas, taman da je i tri dao kad je ono profulio što bi hendikepiran Äovjek dao. Sve sam uvjereniji da je Torresu netko sihire bacio. Prijavi
18. septembar 2011.15 god. comment_1441 Džaba Torresu onaj gol danas, taman da je i tri dao kad je ono profulio što bi hendikepiran Äovjek dao. Sve sam uvjereniji da je Torresu netko sihire bacio. Ko da si mi neke cini bacila, ko da si me nekako zacarala..to pjeva Torress Prijavi
18. septembar 2011.15 god. comment_1452 to je ono sto liverpulovci govore za izdajice poput njega...You Will Walk Alone...eto to se i dogada Prijavi
18. septembar 2011.15 god. comment_1459 Jooj sto smo izgubili samo da je ono dao joooj majko moja nemoze ono profulati bio dobar sto veseli ali onaj promasaj treba u anale fudbala BGM joooj :/ Prijavi
18. septembar 2011.15 god. comment_1466 aaaa OMG a kad se sjetim kako je upravo protiv Chelsea znao zabiti Prijavi
18. septembar 2011.15 god. comment_1484 polako se vraća u formu, 2 asistencije protiv Leverkusena, danas gol manÄi, još nekoliko prilika sigurno nas najbolji igrač danas.... Nadam se da će se ubrzo vratiti u formu i da počne zabijati, ako se ne vrati do januara mislim da ga treba prodati jer nam je oÄajniÄki potreban jedan raspoložen špic napadač :D Prijavi
18. septembar 2011.15 god. comment_1488 Stvrano me veseli da se polako vraca u formu a vama i bili je i vrijeme . Jedva cekam sljedecu tekmu :D Prijavi
18. septembar 2011.15 god. Autor comment_1493 nebih rekao, mada bih volio da grijesim, on je ovakav uvjek protiv Manchestera... ja se nadam da ce nastaviti jos bolje u buduce aBd Prijavi
18. septembar 2011.15 god. comment_1500 Valjda ga sada krene, da ne bude opet gol tamo negdje u januaru Prijavi
18. septembar 2011.15 god. comment_1507 cemu veselje ljudi od 3-4 stopostotne prilike zabije jednu. sad je i vezni red bia odlican i dava mu dobre asistencije. u sijecnju ga prodat. ovo sta je danas bilo stvarno je nevjerovatno. <_< <_< Prijavi
18. septembar 2011.15 god. comment_1508 Koliko je samo trčao i ganjao, kako se borio za loptu... Svaka mu Äast ! Da je zabio onaj gol, ne bi niko pričao protiv njega. Prijavi
18. septembar 2011.15 god. comment_1523 istina boria se i bia je dobar ali sta falije i u prvom poluvrimenu i u drugom. to ostaje na mistu Prijavi
19. septembar 2011.15 god. comment_1549 Dobar je bio Torres no nažalost imao je promašaj dana.Da se to recimo dogodilo bilo kojem drugom igraču eto primjer Ramires njegov će se promašaj puno manje pamtit nego Torresov a otprilike slična situacija. Prijavi
19. septembar 2011.15 god. comment_1586 Neznam sta svi kritizirate zbog toga promašaja, promašio je, al dešava se..Mogu vam nać bar 4 gora promašaja od igrača koji su kvalitetom gotovo ko on.. Prijavi
19. septembar 2011.15 god. comment_1588 Sjetimo se promasaja Diega Forlana kad je igrao u MUFC-u Ali kako mi je krivo zbog Torresa mogao okruniti svoju dobru partiju sa 2 gola ali nazalost nije i Jos svi ga da nekazem pljuju zbog promasaja a niko da ga pohvali zbog krasnog gola koji je postigao :=) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.