Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='Whisper' timestamp='1332110289' post='36555']

To bi bila greska. Odigrao najbolju utakmicu u poslednjih godinu dana,[b] i ti bi da ga stave na klupu....[/b]
Njegova mentalna kriza jos uvek nije prosla, i vrlo lako moze da se desi, da pomisli, da je sav njegov trud uzaludan, cim, posle ovakve partije, nema mesto, u prvom timu.
Sad, vise nego ikad, ako Celsi zeli pravog Torresa, on mora igrati od starta, barem jos par utakmica, da se vidi, da li je na putu povratka.
[/quote]
Ja to nisam napisao.. napisao sam da će ga di Matteo vjerojatno ostavit na klupi pa kad ga već ostavi tamo neka mu da zadnjih pola sata igre. I ja bih volio da zaigra od prve...
  • Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Ako mu sad ne pruze priliku i ne podrze ga, mogu slobodno da raskinu ugovor....

[quote name='chelseathebest' timestamp='1332110863' post='36560']
hahaha a najjače mi je kod prvog gola...

pukne Torke...ide lopta, ja si mislim jeli moguće da će ući, ma ne to je Torke, ali ona ipak uđe i počnem se smijat :D
[/quote]

Da l mu je to bila namera, ne znam, ali, ja volim takve golove, kad igrac samo lagano dotakne loptu, a golman je onako, tuzno gleda, jer ne moze nista da ucini :D
mourinho: "Didier bi trebao otići kući, upaliti TV, kupiti sve novine i slušati i čitati i vidjeti da li će isti oni ljudi, koji su mu htjeli ubiti zdrav razum, napisati ono što zaslužuje."

ako Bog da, možda uskoro nakon nekog bitnog gola (ili golova) torketa di matteo izjavi ovako nešto kao mourinho nakon west hama i 4-1 pobjede chelseaja (naravno didiera zamjeni torketom ;) )

konačno da je zabio, nadam se da će uskoro (ako već i nisu) te njegove muke proći, i da će biti ponovo onaj stari el matador kakvog ga pamtimo iz madrida i livera :D
go torres ;)
[quote name='chelseathebest' timestamp='1332110863' post='36560']
hahaha a najjače mi je kod prvog gola...

pukne Torke...ide lopta, ja si mislim jeli moguće da će ući, ma ne to je Torke, ali ona ipak uđe i počnem se smijat :D
[/quote]
Kako je samo komentator proslavio prvi go Torresa :D
Sav njegov trud se je napokon isplatio u jednoj utakmici! Kod prvog gola je stvarno imao srece, a drugi je zabio majstorski! Sto se meni svidja je pogotovo to sto on uprkos svojoj "golgeterskoj krizi" uvijek izabere najbolje opcije da posluzi saigrace, nema ni mrvice sebicnosti u njemu, npr. onaj gol u 90. min sto je on pripremio Meirelesu mnogi bi igraci sami pokusali zabiti ali je on vidio da je Raul u boljoj poziciji i bez oklijevanja mu je nabacio na sut :) A za utakmicu u srijedu protiv Shity-a stvarno neznam da li bi trebao dobiti prednost nad Didierom, mislim sigurno bi bilo dobro za njegovo samopouzdanje da bude u pocetnom sastavu, ali je i Didier pokazao super formu u zadnjim utakmica i nebi bilo fer da ga RDM ostavi na klupi -_-
Kako je imao srece za onaj prvi gol, pa to je strasno... i znate sta? TO je jedino njemu falilo. Malo da ima srece sa golovima. Vise puta se trudio, sutirao i onda precka ili stativa mu oduzme. Ovaj put je moglo biti isto tako, ali nije i vidi kako se pokazao. Samo malo srece da ima protiv City-a (mora da pocne utakmicu) i mislim da necemo vise govoriti o tome kako Torke promasaj.
Meni je razmišljanje da Sturridge igra prvu protiv Citya glupo. Malog treba stavit na klupu da se ohladi i da poslozi stvari u glavi onako kakve stvarno jesu, a ne kakvim ih on zamislja, a na teren bi poslao i Nanda i Didiera koji su u odličnoj formi ( ne zbog 2 gola jucer, nego zbog igre u zadnjim utakmicama )
  • Autor
[img]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/292198_349576468414707_100000870711496_928730_905227742_n.jpg[/img]
sutra mu rodjendan :D
treba ga vidjet protiv City-a, mislim da zaslužuje priliku.. nadajmo se da će nastavit sa dobrim igrama, te da ovo nije bio samo bljesak kao protiv Genka.
[font="TAHOMA"][size="1"][font="TAHOMA"][size="5"][font="TAHOMA"][size="1"][font="Tahoma"][size="2"]Zabio je Torres dva pogotka i time prekinuo nevjerojatno razdoblje.

- 24 utakmice bez pogotka

- 1541 minuta bez pogotka

- gol nakon 50 neuspješnih udaraca prema suparničkim vratima [/size][/font][/size][/font][/size][/font][/size][/font]
[quote name='Elao' timestamp='1332179550' post='36696']
[font=TAHOMA][size=1][font=TAHOMA][size=5][font=TAHOMA][size=1][font=Tahoma][size=2]Zabio je Torres dva pogotka i time prekinuo nevjerojatno razdoblje.[/size][/font][/size][/font][/size][/font][/size][/font]

- gol nakon 50 neuspješnih udaraca prema suparničkim vratima
[/quote]

Svaki neuspešan udarac prema golu - milion funti.
Neka ti bude srećan rođendan, i da još dugo ostaneš u Chelsea i da daš golova koliko puniš godina(ali na kvadrat)!
  • Autor
[quote name='Elao' timestamp='1332179550' post='36696']
[font=TAHOMA][size=1][font=TAHOMA][size=5][font=TAHOMA][size=1][font=Tahoma][size=2]Zabio je Torres dva pogotka i time prekinuo nevjerojatno razdoblje.[/size][/font][/size][/font][/size][/font][/size][/font]

- gol nakon 50 neuspješnih udaraca prema suparničkim vratima
[/quote]

znaci sad i brojimo i minute koliko nije pogodio?
http://www.youtube.com/watch?v=PeNI-neBLe8&feature=plcp&context=C463a8feVDvjVQa1PpcFPeEoPK21IvRWTnLwRAdnh2opPzGQhn0PI=

edit: Akcija kod zadnjeg gola, zaboravio sam je bio, ali sad kad vidim. Prvo neki potezi izbaci igrača, pa onda prejebena lopta (Maloude čini mi se), pa onda dva driblinga Torresa i pas za Raula, koji pretvara to sve u gol. Zaista prelijepa i na izgled veoma jednostavna akcija.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.