18. mart 2012.14 god. comment_36324 Bravo momak nek i ti uvali nesto.. Valjda ces tako nastaviti pa i barcu/milan u polufinalu razvaliti ( ako prodjemo benficu). Prijavi
18. mart 2012.14 god. Autor comment_36327 http://www.youtube.com/watch?v=CcyIx7kt7ok http://www.youtube.com/watch?v=W17dHjfPshM Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36329 nadam se da je današnjom utakmicom nestala blokada u njegovoj glavi Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36345 daans daleko najbolji na terenu, ovakav Torres nam je trebao i da smo ga imali bio bi ovo drugi par čarapa al nema veze ovakvog Torresa želimo i nadam se da očemo gledat ubuduće, ovakav Torres če nam tebat u daljnjem toku sezonu, puno je još tu takmičenja i puno ciljeva koje treba izborit i postić i Torres če nam tu puno trebat pogotovo ovaj koji daje golove i iz zajebanih situacija kakav je onaj korner bio Još jednom svaka čast Torke budi nam ovakav do kraja pa i idućih 5 sezona !!! Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36347 I on se preorodio nakon odlaska AVB-a, kao citava ekipa. Danas je pokazao timski duh, i koliki je zapravo Igrac. Onaj mali mis Sturridge se treba ugledati na njega. Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36354 Vidjet ćemo dalje protiv boljih klubova. Ne može se racionalno gledat kako igra protiv Leicestera. Vidjet ćemo sad kad City i Spursi dođu na red kakav je. Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36359 Moram da naglasim, da sam bio jedan od zescih kriticara ovog igraca, na oba Foruma, jos od prvih dana mog dolaska... Ali, za danasnju partiju, mu skidam kapu ! Nije moglo bolje.... Zalaganje na terenu, jurio je protivnicke igrace do centra i oduzeo dosta lopti. Dve asistencije i dva gola su samo podsetnik na njegove najbolje dane. Najbolji nacin, da se oduzi publici, sto ga sve vreme podrzava. U narednom periodu, videce se da li se on to stvarno vraca u formu, ili je ovo samo epizoda. Jedno je sigurno, treba ga sada forsirati maksimalno, da bar proba, da se razigra, ohrabren danasnjom partijom. Ako ga ostave na klupi, nista sto je danas uradio, nece vredeti pisljiva boba. Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36361 Partija Fernanda je bila za udžbenike, napravio je sve što jedan napadač mora napravit, savršeno od početka do kraja. Samo da ovako nastavi, sad ce mu bit puno lakše igrat bez tolikog pritiska na leđima Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36368 Oho pa jel moguce ovo 2 gola naravno ovim nista ne moze popraviti ali barem da smanji sramotu i podsjeti na onog starog Torresa Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36379 Nisam bio u mogucnosti gledat cijelu utakmicu, al sam taman bio tu kad su se najvažnije stvari dešavale na terenu, tako da sam prezadovoljan njegovoim igrom..asistencije, 2 gola, ne može bolje.. svaka ti čast Nando, abd još ćemo se ovakvih predstava nagledati i to protiv mega timova a ne leicestera i slicnih.. Protiv Citya Torresa i Drogbu u napad! Sturridga na hlađenje, nek se sabere malo i vidi da nije zvijezda Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36420 Da budu bar jos 2 ovakve predstave do kraja sezone u PL i 2 iste u LS. Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36435 Igra njegova danas, nije iznenađenje, 2 gola jesu. Svaka čast Nando, samo nemoj stati na ovome. U prvu ga protiv Citya, sad vjerujem da jedva čeka novu tekmu. Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36451 Kako je nakon prvog gola igrao lakse,nije se bojao sutati,driblati. Nakon danasnje partije vjerujem da dolaze bolji dani za Fernanda. Sa pravim Torresom se nebojim Barcelone u 1/2 LP. Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36469 Ma u svakoj je on utakmici šutao, driblao, proigravao, samo nije bilo golova.. aBd ovo će sad pokrenut "lavinu" Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36477 [quote name='bbj26' timestamp='1332102569' post='36469']Ma u svakoj je on utakmici šutao, driblao, proigravao, samo nije bilo golova.. aBd ovo će sad pokrenut "lavinu"[/quote] Da ali uvijek pod nekim pritiskom,danas je igrao leprsavo,lijepo s lakocom.Bio je odlucan u svim situacijama sta sa loptom. Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36482 Kralju! Nikad nisam sumnjo u tebe..svaka čast!! samo ovako nastavi..ovo je ono sto nam je trebalo!! Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36487 Kada je Torres dao golove danas bio sam sretan kao da sam ih ja dao. Napokon, ali treba se on još pokazati, nadam se da je ovo tek početak dobrih partija za Chelsea. Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36494 Izvadio mi je istinski osmeh na lice. Kasnije danas polomio sam naočari i jedno ogledalo, sasvim slučajno Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36501 Polomio ogledalo?? To ti je 7 godina nesreće a možda zato što si ga polomio zbog Nanda on bude ima sreće idućih 7 godina pa da nam donese puno trofeja.. :DD Danas je bio odličan, ne znam šta bi drugo reka, samo da ovako nastavi i nemamo se koga bojat' ni u BPL-u ni u ligi prvaka.. Nadam se da će mu ovo bit' veliki plus za samopouzdanje i da ovo nije bio samo bljesak.. Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36509 Niko sretni od mene ! Njegova igra i asistencije me nisu iznenadile, ali golovi ..... waooo Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36545 Tko bi rek'o čuda da se dese... Šteta što je naredna utakmica protiv Cityja, vjerojatno di Matteo neće riskirati s njime u prvoj ali čim prođe 60 minuta Fernando MORA ući, umjesto Drogbe ili Sturridgea, nije bitno, nek uđe umjesto onog koji bude lošiji ili umorniji u toj tekmi. I još nešto.. on se nama ne mora iskupljivati ni za što. Svi imamo svoje krize, ne ovako velike ali da, svi ih imamo. Torres samo mora redovito zabijati, u prosjeku po gol svaku drugu tekmu ako može i to je to. I nikako zaboraviti sav njegov napor i asistencije za tim. Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36552 [quote name='Wisey' timestamp='1332109381' post='36547'] Biće fino čitati tvoju analizu btw. [/quote] auuu, ova će mi biti jedna od najdražih za pisanje Torres igrač utakmice Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36555 [quote name='Tinmar' timestamp='1332109280' post='36545'] Tko bi rek'o čuda da se dese... Šteta što je naredna utakmica protiv Cityja, vjerojatno di Matteo neće riskirati s njime u prvoj ali čim prođe 60 minuta Fernando MORA ući, umjesto Drogbe ili Sturridgea, nije bitno, nek uđe umjesto onog koji bude lošiji ili umorniji u toj tekmi. I još nešto.. on se nama ne mora iskupljivati ni za što. Svi imamo svoje krize, ne ovako velike ali da, svi ih imamo. Torres samo mora redovito zabijati, u prosjeku po gol svaku drugu tekmu ako može i to je to. I nikako zaboraviti sav njegov napor i asistencije za tim. [/quote] To bi bila greska. Odigrao najbolju utakmicu u poslednjih godinu dana, i ti bi da ga stave na klupu.... Njegova mentalna kriza jos uvek nije prosla, i vrlo lako moze da se desi, da pomisli, da je sav njegov trud uzaludan, cim, posle ovakve partije, nema mesto, u prvom timu. Sad, vise nego ikad, ako Celsi zeli pravog Torresa, on mora igrati od starta, barem jos par utakmica, da se vidi, da li je na putu povratka. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.