20. decembar 2014.11 god. Autor comment_195711 pa zar nije bolje da prekine karijeru i posveti se maksimalno porodici? bolje mu je to dok ga ljudi jos pamte kao dobrog igraca Prijavi
20. decembar 2014.11 god. comment_195718 Spaha ko ga pamti kao dobrog igraca? Ja sam i zaboravio da je bio TOP igrac, sada je samo top. Prijavi
20. decembar 2014.11 god. comment_195720 Sav se potresem kad vidim kako vrijedjate ovu Legendu fudbala i ljudsku gromadu, a nema nijednog Torresoljupca da ga brani :( NANDO IZDRZI, uskoro ce se neko od tvojih fanova ulogovat na forum Prijavi
20. decembar 2014.11 god. comment_195722 Riba, tako se i snalazi u kaznenom prostoru. :D P.S. morala je ici ova velicina, nisam htio manju :D Prijavi
24. decembar 2014.11 god. comment_196039 Eeeee Nando,na sta si spao, sva sreca pa te kuci i dalje vole. Prijavi
25. decembar 2014.11 god. comment_196069 Ide na pozajmicu iz Milana u Atletiko, a Atletiko najavio da ga salje na pozajmicu u Kordobu, Kordoba ga salje u Vittese a Vitese ga vraca u Celsi. Prijavi
25. decembar 2014.11 god. comment_196076 Chelsea, Atletico Madrid and AC Milan have reached an agreement for Fernando Torres to go back to Atletico Madrid. It was all discussed, negotiated and agreed yesterday. It seems it is all confirmed.Balague: "Chelsea, Atletico Madrid and AC Milan have reached an agreement for Fernando Torres to go back to Atletico Madrid. The suggestion is that Chelsea have let Fernando Torres go for free. Izvor Sky. Poslednja šansa da Tores dokaže svetu da je retardiran, da mu nema spasa i da mu niko ne može pomoći da VRATI STARU FORMU, pošto to samo mogu Atletiko i Simeone, kao što je to nekad mogla promena sredine, Murinjo, Benitez, AVB i ostali koji su gubili živce, novac, posao i strpljenje zbog njega. Prijavi
25. decembar 2014.11 god. comment_196094 Bacio sam lajk svakako jer se po linku videlo da se radi o Magikarpu :D Prijavi
26. decembar 2014.11 god. comment_196135 Dan mi je dovoljno usrano počeo što sam se probudio pre 3 sata. Onda vidim da Jenna Coleman ostaje u Doctor Who-u i sledeće sezone. Uđem na CB i vidim ovu temu među legendama. Još samo da izgubimo od West Hama i dan će biti ispunjen. Prijavi
26. decembar 2014.11 god. comment_196142 Neko se zajebava, a saćemo vidjet i ko :D EDIT: Ko će drugi... Prijavi
27. decembar 2014.11 god. comment_196271 Već u prodaji :D Bit' će najprodavaniji dres , s te tačke gledišta nisu pogriješili definitivno . Prijavi
27. decembar 2014.11 god. comment_196276 Hocemol ista dobiti od njegovog prelaska u Atletico Madrid, ili smo mi dali njega Milanu besplatno. Prijavi
27. decembar 2014.11 god. comment_196283 Veliki je ovo posao od strane našeg voljenog kluba. Posudbom u Milan plaćali smo mu 6m funti godišnje... Do sad smo platili manje od 3, što znači da smo 'uštedili' 9m funti... A sad nek se drugi jebu s njim. Prijavi
28. decembar 2014.11 god. comment_196310 Mogu mislit kakav je bio stav Mourinha kada je stigla ponuda da se definitivno proda Torres, vjerovatno je bilo višesatno razmišljanje prije donošenja odluke. :D Posle 1 sat razmišljanja: Mourinho: "Ma nema šanse da ga prodamo." Abramovič: "Upravu si, on je naša budućnost." Posle 2 sata razmišljanja: Mourinho: "Ne možemo ga prodati, treba nam nako ko će nasljediti Drogbu." Abramovič: "To bi bio samoubilački potez, sjeti se samo svih njegovih važnih izborenih kornera, ne možemo to pogazit." Posle 3 sata razmišljanja: Mourinho: "Jeste da je nas zadužio svojim partijama i da ćemo njegovim odlaskom biti manje popularni na twitteru, ali ipak..." Abramovič: "Znaš kako kaže stari narod, po muci se poznaju junaci, mi njemu moramo dopustiti da ostvari svoje snove." Posle 4 sata razmišljanja: Mourinho: "Ako pustimo da ide, ovo bez suza proći neće." Abramovič: "Izgleda da je to taj trenutak." Posle 5 sati razmišljanja: Mourinho: "Ma kada je već došlo do toga neka ide i pronađe svoju sreću." Abramovič: "Konobar, daj još po jednu." Ovim postom se opraštam od Torresa. :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.