10. februar 2015.11 god. comment_202450 http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2899686/Blackpool-suing-fan-150-000-online-slurs-posted-Oyston-family.html Blackpool to take legal action against fan after allegations posted on internet forum about chairman Karl Oyston relo brši temu,odraće nas žive :D Prijavi
10. februar 2015.11 god. comment_202503 Znaci izgleda svi misle Trolles is back AHHAHAHHAHAHA, joj sad kad pocne po starom, kada se svi sjebu :D Prijavi
22. februar 2015.11 god. comment_204564 Fact: Kada Ivanović postigne joÅ¡ jedan gol za Chelsea na vjeÄitoj listi strijelaca Plavaca izjednaÄit će se s ovim panjem. Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_205128 Odigrao 20-ak minuta protiv Leverkuzena, dao gol koji je poniÅ¡ten, fulao zicer iz kog je usledila opasna kontra, pokaÄio se sa Korejcem i dobio žuti karton, odliÄan uÄinak. Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_205131 Ono nije bio zicer. Lopta je padala pucao je is prve nije mogao ni gledat na gol. Sreca mu okrenula ledja i golman skine. Prijavi
1. mart 2015.11 god. comment_205781 Prozvao Murinja da može da ima uspeha samo u klubu koji ima novac i da je Simeone drugaÄiji. Prijavi
1. mart 2015.11 god. comment_205808 Picka forsirana zalizana manekenska sterilna. Ako je stvarno to rekao vise mi nije zao sto je onako bedan sa brojem golova. Prijavi
1. mart 2015.11 god. comment_205815 Prozvao Murinja da može da ima uspeha samo u klubu koji ima novac i da je Simeone drugaÄiji. Pa to je sto posto tacno, nema sta Torres o tome da prica, to svi znaju. Prijavi
17. mart 2015.11 god. comment_208803 "Sada se opet dobro osećam. Sumnje u kvalitet su nestale, a vratilo se samopouzdanje", izjavio je 30-godiÅ¡nji centarfor za Å¡panski list "El Pais" "Pred kraj epizode u ÄŒelsiju najgore mi je bilo Å¡to nisam igrao, a imao sam osećaj da sam potpuno spreman. Borio sam se za minute na terenu i pokuÅ¡avao da dobijem Å¡ansu, ali nekada ne ide sve najboljim tokom i to ume da traje nedeljama, pa i godinama". "Osećao sam se kao da plivam obuÄen", slikovito je opisao Tores. Prijavi
18. mart 2015.11 god. comment_208872 "Sada se opet dobro osećam. Sumnje u kvalitet su nestale, a vratilo se samopouzdanje", izjavio je 30-godiÅ¡nji centarfor za Å¡panski list "El Pais" "Pred kraj epizode u ÄŒelsiju najgore mi je bilo Å¡to nisam igrao, a imao sam osećaj da sam potpuno spreman. Borio sam se za minute na terenu i pokuÅ¡avao da dobijem Å¡ansu, ali nekada ne ide sve najboljim tokom i to ume da traje nedeljama, pa i godinama". "Osećao sam se kao da plivam obuÄen", slikovito je opisao Tores. E uvek sam mislila da je mentol i onda lupi ovako nesto i samo mi potvrdi da sam bila upravu Prijavi
18. mart 2015.11 god. comment_208896 Gde moze biti normalan kad je 18 godina napunio nevin :D Prijavi
20. mart 2015.11 god. comment_209335 Srecan rodjendan jednom od najboljih centarfora u istoriji fudbala, jednom od najzasluznijih za trofeje lige Evrope i lige sampiona,covjeku koji je prodajom dresova donosio Celsiju vise nego sponzori. JEDAN JE EL NINO ili kako ga od miline zovu EL NJINJo. Prijavi
20. mart 2015.11 god. comment_209441 Jedan je F.Torres legenda plejboj zene kad ga vide padaju u nesvet,srecan rodjendan zivoj Legendi Stamford Bridza u TOP 5 najvecih igraca Celzija ikad Fernando Torres aka El Nino. Prijavi
21. mart 2015.11 god. comment_209565 Torres: "Za vrijeme igranja u Chelseaju osjećao sam se kao da plivam sa odjećom na sebi." To mu je hvala za sve silne novce koje je zaradio, silne trofeje koje je osvojio i gromoglasnu podrÅ¡ku navijaÄa koju je imao. A niÅ¡ta od toga nije zaslužio. Krme nezahvalno. Diablo jedini lik koji je digao glas protiv ove prevare. Svaka ti Äast! FUCK OFF TORRES! Prijavi
21. mart 2015.11 god. comment_209567 Jebo ga Å¡arplaninac u pramen kakav ispljuvak od Äovjeka. Prijavi
21. mart 2015.11 god. comment_209571 Jedan je F.Torres legenda plejboj zene kad ga vide padaju u nesvet,srecan rodjendan zivoj Legendi Stamford Bridza u TOP 5 najvecih igraca Celzija ikad Fernando Torres aka El Nino. Eh sad znam da trolas, jer ne mozes biti ovoliko glup, jednostavno ne mozes!!!!! Prijavi
21. mart 2015.11 god. comment_209629 Torres: "Za vrijeme igranja u Chelseaju osjećao sam se kao da plivam sa odjećom na sebi." To mu je hvala za sve silne novce koje je zaradio, silne trofeje koje je osvojio i gromoglasnu podrÅ¡ku navijaÄa koju je imao. A niÅ¡ta od toga nije zaslužio. Krme nezahvalno. Diablo jedini lik koji je digao glas protiv ove prevare. Svaka ti Äast! FUCK OFF TORRES! Zato ce ga onaj zubati braniti... Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209690 Gde moze biti normalan kad je 18 godina napunio nevin :D ati ga je šukno relo Prijavi
25. mart 2015.11 god. comment_210679 Evo za one sto su se pitali kako izgleda kad Torres igra Fifu. http://www.srbijadanas.com/sites/default/files/130/fifa.mp4 Prijavi
31. mart 2015.11 god. comment_211318 Da nije ispao iz forme Liverpool ga ne bi prodao, da ga Liverpool nije prodao igra bi za njih još koju godinu, da je igrao za njih još koju godinu postao bi legenda tog kluba, da je postao legenda tog kluba meni bi bilo drago jer ne bi zaigrao za Chelsea, da bi mi bilo drago bio bih sretan. ZAKLJUČAK: Nesretan sam zbog njegovog ispadanja iz forme. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.