Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2899686/Blackpool-suing-fan-150-000-online-slurs-posted-Oyston-family.html

Blackpool to take legal action against fan after allegations posted on internet forum about chairman Karl Oyston 

relo brÅ¡i temu,odraće nas žive  :D

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...

Odigrao 20-ak minuta protiv Leverkuzena, dao gol koji je poništen, fulao zicer iz kog je usledila opasna kontra, pokačio se sa Korejcem i dobio žuti karton, odličan učinak.

Prozvao Murinja da može da ima uspeha samo u klubu koji ima novac i da je Simeone drugačiji.

Pa to je sto posto tacno, nema sta Torres o tome da prica, to svi znaju.

• 3 sedmice kasnije...

"Sada se opet dobro osećam. Sumnje u kvalitet su nestale, a vratilo se samopouzdanje", izjavio je 30-godiÅ¡nji centarfor za Å¡panski list "El Pais"

"Pred kraj epizode u Čelsiju najgore mi je bilo što nisam igrao, a imao sam osećaj da sam potpuno spreman. Borio sam se za minute na terenu i pokušavao da dobijem šansu, ali nekada ne ide sve najboljim tokom i to ume da traje nedeljama, pa i godinama".

"Osećao sam se kao da plivam obučen", slikovito je opisao Tores.

"Sada se opet dobro osećam. Sumnje u kvalitet su nestale, a vratilo se samopouzdanje", izjavio je 30-godiÅ¡nji centarfor za Å¡panski list "El Pais"

"Pred kraj epizode u Čelsiju najgore mi je bilo što nisam igrao, a imao sam osećaj da sam potpuno spreman. Borio sam se za minute na terenu i pokušavao da dobijem šansu, ali nekada ne ide sve najboljim tokom i to ume da traje nedeljama, pa i godinama".

"Osećao sam se kao da plivam obučen", slikovito je opisao Tores.

E uvek sam mislila da je mentol i onda lupi ovako nesto i samo mi potvrdi da sam bila upravu

Srecan rodjendan jednom od najboljih centarfora u istoriji fudbala, jednom od najzasluznijih za trofeje lige Evrope i lige sampiona,covjeku koji je prodajom dresova donosio Celsiju vise nego sponzori. JEDAN JE EL NINO ili kako ga od miline zovu EL NJINJo.

Jedan je F.Torres legenda plejboj zene kad ga vide padaju u nesvet,srecan rodjendan zivoj Legendi Stamford Bridza u TOP 5 najvecih igraca Celzija ikad Fernando Torres aka El Nino.

Torres: "Za vrijeme igranja u Chelseaju osjećao sam se kao da plivam sa odjećom na sebi."

To mu je hvala za sve silne novce koje je zaradio, silne trofeje koje je osvojio i gromoglasnu podršku navijača koju je imao. A ništa od toga nije zaslužio. Krme nezahvalno.

Diablo jedini lik koji je digao glas protiv ove prevare. Svaka ti čast! FUCK OFF TORRES!

Jebo ga šarplaninac u pramen kakav ispljuvak od čovjeka.

Jedan je F.Torres legenda plejboj zene kad ga vide padaju u nesvet,srecan rodjendan zivoj Legendi Stamford Bridza u TOP 5 najvecih igraca Celzija ikad Fernando Torres aka El Nino.

Eh sad znam da trolas, jer ne mozes biti ovoliko glup, jednostavno ne mozes!!!!!

Torres: "Za vrijeme igranja u Chelseaju osjećao sam se kao da plivam sa odjećom na sebi."

To mu je hvala za sve silne novce koje je zaradio, silne trofeje koje je osvojio i gromoglasnu podršku navijača koju je imao. A ništa od toga nije zaslužio. Krme nezahvalno.

Diablo jedini lik koji je digao glas protiv ove prevare. Svaka ti čast! FUCK OFF TORRES!

Zato ce ga onaj zubati braniti...

Da nije ispao iz forme Liverpool ga ne bi prodao, da ga Liverpool nije prodao igra bi za njih još koju godinu, da je igrao za njih još koju godinu postao bi legenda tog kluba, da je postao legenda tog kluba meni bi bilo drago jer ne bi zaigrao za Chelsea, da bi mi bilo drago bio bih sretan.

ZAKLJUÄŒAK: Nesretan sam zbog njegovog ispadanja iz forme.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.