Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Dao je i bolji gol od ovoga za nas glavom, sa vrha 16 :D Usere ga sa vremena na vrijeme :D

Ma to je on hteo nazad u peterac da vrati loptu,ali je promasio za koji metar i jebiga slucajno se bas gol tu zadesio.

Torres: "It's easier when you have great players around you, like I do at Milan"

Aha, znači ovde je igrao sa panjevima, u tome je bio problem.

Torres: "It's easier when you have great players around you, like I do at Milan"

Aha, znači ovde je igrao sa panjevima, u tome je bio problem.

Jel stvarno to rekao?

Jel stvarno to rekao?

Da, sky sports izvor :D

Citav citat "It's easier when you have great players around you, like I do at Milan, and now I'm getting to understand how the team plays, what type of rivals you face in Serie A, which is a different league with respect to La Liga and the Premier League."

Da, sky sports izvor :D

Citav citat "It's easier when you have great players around you, like I do at Milan, and now I'm getting to understand how the team plays, what type of rivals you face in Serie A, which is a different league with respect to La Liga and the Premier League."

Ne verujem kakav lik ahahahhaha

Costa daje golove i sve to stoji, ali meni nedostaje onaj osjećaj kada Torres krene ka protivničkom gol i onda kada odluči da nešto uradi on se oklizne, taj osjećaj teško da nešto može zamjenit :D

Costa daje golove i sve to stoji, ali meni nedostaje onaj osjećaj kada Torres krene ka protivničkom gol i onda kada odluči da nešto uradi on se oklizne, taj osjećaj teško da nešto može zamjenit :D

Meni je nedostajala njegova tema posle utakmice sa Schalkeom i Cityem, nisam imao gde da se ispraznim. :D

A meni nedostaje kad se ono ziv ispromasuje na utakmici pa se onda Nikola Kopernik javi na BCSC poslije tekme sve mu zivo opsuje manekensko, a onda ga citiraju ona djecurlija ispod uz komentar "Nikakav si ti navijac. Jedan je EL NINO ♡".

San Siro is my new hunting ground. I have one objective, scoring in front of my red&black fans. #PredatorInstinct - Fernando Torres 8-} 

• 3 sedmice kasnije...

"Torres was dreadful, honestly forgot he was playing at times, he comes out for Menez."

Protiv Verone.

Ovde su mu falili kvalitetni saigrači, a ni treneri (Murinjo i Benitez) nisu mogli da ga razumeju i motivišu, nisu igrali fudbal na vrhunskom nivou.

Da vidimo koga će da okrivi u Milanu kad na polusezoni bude imao tri gola na kontu.

Di Matteo ga želi u januaru dovesti u Schalke.

Po kojoj logici, samo Bog zna.

Hoće da dobije još jedan otkaz pa da ga Šalke plaća dok on ladi jaja. :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.