5. januar 2015.11 god. comment_197312 Prije cemo docekati sudnji dan, nego njega da proradi. ;) Čovjek koji je već 2011. predvidio njegovu sudbinu. Svaka čast majstore! Prijavi
5. januar 2015.11 god. comment_197349 Jebo ga hljeb, valjda će konačno proradit. (ozbiljno) Šteta će biti ako razočara ove sve ljude koji su ga tako dočekali. Prijavi
6. januar 2015.11 god. comment_197411 Fino ga dočekaše, i zaslužio je igrama u Atl. Madridu, još je njihovo dijete.. Nema šta. Malo ljudi ovo doživi. Nek mu je sretno, samo nek je dalje od Stamford Bridgea :) Prijavi
8. januar 2015.11 god. comment_197649 El Ninjo je sinoć odigrao svoj povratnički debi u dresu Atletiko Madrida, statistika nije bila na njegovoj strani, ali trener Jorgandžija ipak u prvi plan ističe uticaj koji je njegova igra imala na ekipu. Nije zasmetalo to što je Tores izgubio šest lopti, načinio nekoliko prekršaja u napadu, Dijego Simeone ističe da je Španac uneo elan i energiju u igru svog tima. „Delovao je snažno, moćno i brzo, ali predstoji mu tek navikavanje i uigravanje u sistem i način na koji vršimo presing i na koji se povezujemo na sredini terena.“ „Ipak, uneo je entuzijazam i energiju u igru naše ekipe.“, rekao je Dijego Simeone. Prijavi
8. januar 2015.11 god. comment_197677 ŽELIM OVOJ LEGENDI STAMFORD BRIDGEA DA BUDE KORISTAN ZA STATISTIKE ODBRANA PROTIVNIČKIH EKIPA I ŠTO VIŠE CLEAN SHEETOVA GOLMANIMA KOJI IGRAJU PROTIV NJEGA. TAKOĐE MU ŽELIM JOŠ 100 PERFEKTNIH IZBAČENIH LOPTI SA GOL LINIJE, TIPA ONA IZBAČENA LOPTA PROTIV OLIMPIJE. LONG LIVE TORRES. VRATI SE LEGENDOOOO Prijavi
12. januar 2015.11 god. comment_198139 Nije bio u protokolu za Milan Fora,buraz... bio je igrac Milana. Nego pre 2,3 dana naletim na areni na cudesno finale Bayern-Chelsea. Dosli penali, svi zagrljeni stoje i Torres medju njima naravno. I sada zamislite scenu da je El Nino uzeo da suta jedan od penala. Pa samo kada sam zamislio doslo mi je da zaplacem i neka gadna jeza me prosla. Sunce ti poljubim,zamislite da je on tada sutao penal. Nije bio u protokolu za Milan Fora,buraz... bio je igrac Milana. Nego pre 2,3 dana naletim na areni na cudesno finale Bayern-Chelsea. Dosli penali, svi zagrljeni stoje i Torres medju njima naravno. I sada zamislite scenu da je El Nino uzeo da suta jedan od penala. Pa samo kada sam zamislio doslo mi je da zaplacem i neka gadna jeza me prosla. Sunce ti poljubim,zamislite da je on tada sutao penal. Prijavi
12. januar 2015.11 god. Autor comment_198140 zamisli da je sutao penal umjesto drogbe i da je zabio...Sent from my Nokia 909 Prijavi
12. januar 2015.11 god. comment_198141 zamisli da je sutao penal umjesto drogbe i da je zabio... Sent from my Nokia 909 ova tema bi sad stojala u legendama, a spaha ti bi naručio još jedan EL NINHOV dres :D Prijavi
12. januar 2015.11 god. Autor comment_198142 ova tema bi sad stojala u legendama, a spaha ti bi naručio još jedan EL NINHOV dres :D da bas, bacio sam 90 KM na njegov dres, te da bi skontao da sam napravio gresku kod imena kad sam dobio dres Prijavi
14. januar 2015.11 god. comment_198452 Torres je jedan od onih igrača zbog kojih su komentatori morali uvesti rečenicu "imao je odličnu šansu za priliku" jer bi bilo suvišno koristiti riječ "gol".. :D Prijavi
15. januar 2015.11 god. comment_198492 lele, sad kad krenu komentari ZNAO SAM DA ĆE GA SIMEONE PREPORODITI, SMETAO MU JE SMORINJOV DEFANZIVNI FUDBAL A Atletiko igra još zatvorenije od nas :D Prijavi
15. januar 2015.11 god. comment_198494 I dan danas mi je drago kad on da go :D EDIT:Otresao Pepea k'o u najboljim danima. Uređeno 15. januar 2015.11 god., autor izmjene: Bari Prijavi
15. januar 2015.11 god. comment_198497 Jebeš ti taj klub kad im Torres zabije 2 komada... Onda kažu Ramos najbolji stoper.. Prijavi
15. januar 2015.11 god. comment_198499 Nisam gledao utakmicu,ali kada sam video Torres dao gol nasmejao sam se, kada sam sad video da je 2 gola dao,pao sam u nesvest pod smeha. Moram sada naci golove da vidim. Neka mu je sa srecom sto dalje od Londona. Makar ne dao gola do kraj sezone, navijaci Atletika ce ga dizati u nebesa jer je izbacio najljuceg rivala iz kupa :D Evo golova https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LAl30D8SrGg https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_I8a3XYTS4w Prijavi
15. januar 2015.11 god. comment_198500 EL NINO mASINJERIJA. JEbi Nando glupe Madridjane, glupe Madridjane. Prijavi
15. januar 2015.11 god. comment_198504 Izgleda da ce uci u historiju, jer nevidja se cesto situacija da u oba poluvremena u prvom minutu das gol. Prijavi
15. januar 2015.11 god. comment_198513 Da je kojim slucajem ovo bio napad Chelsea, kod prvog gola bi promasio celu loptu, a kod drugog bi zapeo za loptu i prosuo se u sesnaestercu . Retard! Prijavi
15. januar 2015.11 god. comment_198515 Eh sad je miran do kraja sezone, dao dva gola i izbacio Real, "kupio" navijače i sada može lagano čekati kraj sezone.. Koliko smo samo mi čekali da postigne dva gola za Chelsea :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.