Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

• Autor
[quote name='Wisey' timestamp='1359566775' post='104969']
99% ovakvih i sličnih slika koje se su pojavile o Torresu su toliko debilne i idiotske da mi je teško dati komentar.

Oni kojima je to smiješno ozbiljno bi se trebali zabrinuti za vlastito mentalno stanje.
[/quote]
ova gore slika nije smijesna, ona je zalosna
Veceras u prvoj,da vidimo sta ce uraditi.

Evo vidim asistirao.Konacno nesto dobro od njega.

Uređeno , autor izmjene: denko

Fantasticna asistencija za Matu. Jedna od najljepsih asistencija ove sezone u Premier Ligi.
Da je Konobar sa klupe igrao sa 2 napadaca, sada bi imali 3 boda, a i Torres i Demba bi zabili.
lako bi mi da je Torres jedina "crna tacka" u Chelsea-u ! ali yebeno je to sto nas yebe sve, od abramovica,njegovih savjetinka, preko njegove (kofol) uprave, strucnog staba,beniteza a i vecinu igraca boli qurac , preplaceni su kasiraju milijone, ne daju sve od sebe , ne yebu Beniteza ni 2% jer ionako znaju da ce ih sljedece sezone trenirat neko drugi!!! Chelsea je u qurcu,nismo ni svjesni koliko [-( :(
[quote name='Wisey' timestamp='1359566775' post='104969']
99% ovakvih i sličnih slika koje se su pojavile o Torresu su toliko debilne i idiotske da mi je teško dati komentar.

Oni kojima je to smiješno ozbiljno bi se trebali zabrinuti za vlastito mentalno stanje.
[/quote]

A nije smješna slika, ali kad sam je pogledao nisam mogao a da se ne nasmijem hahaha...Jednostavno il bi čovjek plakao il se smijao, više ne znam xD
Dve godine očaja.

[quote name='Spaha' timestamp='1359554523' post='104950']
[img]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/550121_552996688073885_85471224_n.jpg[/img]
[/quote]

Jesam li ja jedini koji ne razume foru?
[quote name='Igi' timestamp='1359658942' post='105260']
Dve godine očaja.

Jesam li ja jedini koji ne razume foru?
[/quote]

Pa ova sprava sto drzi u ruci Vil Smit sluzi da osoba u koju je uperena zaboravi sve sto je do tada znao,ili barem unazad par godina,zavisi kako se namjesti :).
[color=#333333][font='lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif][size=3][left]Chelsea prihvatio da pozajmi Torres-a Liverpool-u, ali transfer je propao jer je Torres promasio avion! [/left][/size][/font][/color]
[color=#333333][font='lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif][size=3][left]HAHAHAHAHAHAHA maloprije procito na fb, oplako ![/left][/size][/font][/color]
Vidim da se neki nadali prodaji ovog coveka...

Jedina sansa da on ode je da ga uvale Atleticu, kao mamac za Falcaa, ili po isteku ugovora.
Covek u prethodne 2 godine nije uradio nista, ali bas nista sto bi navelo neki klub da ga pozeli u svojim redovima.
več dugo ovdje nisam zašo, i pravo se začudio što je ova tema još otključana, kako to da je još otključana ?
A ovo sam upravo izračunao, ovoliko vrijedi jedan njegov gol:

[size=5][b]3.009.230 €[/b][/size]

Do ove brojke sam došao tako što sam cijenu transfera (58.000.000 eura + 2.000.000 eura = 60.000.000 eura), pridodao cifri od 18.240.000 eura što je vrijednost njegove plaće za 24 mjeseca (tjedna plaća 190.000 eura x 4 = 1 mjesec x 24 = dvije godine). Onda sam ukupni novac koji je uložen u njega, a to je 78.240.000 podijeli s njegovih 26 golova i dobio da jedan njegov gol Chelseaja košta toliko novca, a to je 3.009.230 eura.

Bit će i članak uskoro o ovome.
[quote name='Razbijac22' timestamp='1359743281' post='105399']
Lik nije pozvan u Repku po meni zasluzeno nije nista pokazao.SRAMOTA!
[/quote]

zašto ??? šta će uraditi kad ga benitez izvede u 89. minuti uvjek!!! ljudi morate shvatiti FERNANDO TORRES JE BUDUĆNOST CHELSEAJA i možete svi pričati protiv njega ali on sada ima novu frizuru i treba mu vremena da se navikne na igru sa njom!!
i svaku utakmicu treba igrati čitavu,šta ima uvoditi onog dembu što je plaćen samo bijednih 7 miliona!!hahaha torres je plaćen 50 on je bolji!!

benitez je skoro došao i sjajan je taktičar i on može vratiti torresa u najbolje dane, kad je igrao u liverpoolu!!tad sam navijao za liverpool ali evo već 2 godine navijam za chelsea i znam puno o klubu!! imam i stranicu na fb zove se Fernando Torres we love you

sramota što nije pozvan u reprezentaciju!! on je dao gol u finalu za 3-0 rezultat!! da on nije dao gol španija ne bi osvojila europsko prvenstvo!! i dao je gol barceloni!! kad vi tako nešto uradite javite se!! 50 metara je sam sve prošao i još najboljeg golmana na svijetu VICTORA VALDEZA prošao i dao GOLČINU!!!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.