Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Hvala Torres za gol.
Inače se zahvaljujem samo nekom tko mi ne znači ništa i od kog ništa i ne očekujem, tako i sad. Dembi sigurno ne bih jer ga smatram našim npr.

(btw. nije on ništa bolje igrao, samo je pogodio taj gol.)
[quote name='hunter' timestamp='1359297388' post='104499']
[b]FACT: Fernando Torres has scored 15 goals this season - more than Rooney, Hernandez, Aguero, Tevez, Dzeko, Giroud, Podolski, Defoe & Cisse.[/b]
[/quote]

Džeko i Defo su dali 16. :P
Smešna poređenja, ne samo što su svi oni igrali manje od Toresa, nego neki od njih nisu najistureniji u svojim klubovima.
Spasio nas danas i igrao jako drobo, nadam se da ce nastaviti ovako.
Gol u HD rezoluciji:
https://www.youtube.com/watch?v=W2y6P88p3TQ
[quote name='Lampard' timestamp='1315520067' post='418']
Koliko vas je spremno na okladu da će Nando zabit gol sad protiv Sunderlanda ?
[/quote]

Sumnjam, ali vidjet ćemo...
Ja se već godinu dana nadam da će Nando proraditi, i još uvijek imam taj neki mali, duboko skriveni osjećaj :)
Ma koliko puta tako biva?
Da 1 gol, onda svi pomislite on se vratio.. Ma kako da ne, kao onaj put, dao 7 gola na 8 utakmica, i onda svi "TORRES NAJBOLJI" , prodju 4-5 utakmica bez golova, skoro neprimetan, tad ga pljujete, pa onda opet da gol, da biste opet pricali kako je najbolji, kako se vratio i tako to.. Nece se on vratiti u formu u kakvoj je on nekad bio, to je prosto nemoguce, ima 28 godina, tada treba da bude najzreliji, mada godine i nisu toliko vazne, primer Drogba, ali sto se tice Torresa njegovo vreme je proslo.. Razbijao je u Atleticu, i u Liverpoolu, kod nas nece, jednostavno imamo tu losu srecu. Po meni, i po svima bi bilo najbolje razmena Torres<->Falcao, ali to cemo videti tek na leto.. Za sad imamo Demba Bu koji ce nas dosta vaditi, ali ovu sezonu smo 90% unistili.. Ako uspemo FA cup da osvojimo, bice super, i Ligu Evrope, verujem u to, ali nemamo mnogo sansi ako se nastavi ovakva taktika.. Rafa nije za Chelsea, i nikad nece biti jer ga je u proslosti pljuvao, a sad ljubi cipele Romanu samo da bi ga ostavio na tom mestu, a nema od toga nista.. Ulizica.. Pravi treneri su oni koji vole klub koji vode, jer oni najbolje znaju sta je najbolje za klub, i ako se vrati Mourinho, ode Torres, dodje Falcao, mozemo lako osvojiti ligu i biti favoriti za ostala takmicenja..
Dugo sam imao poverenja u Torresa, vise nemam, puno vas jos ima, ali opet ce vas razocarati, nikad nece biti to sto je bio.. Kao sto ni Shevchenko nije bio.. Pa i Kezman.. Isti primer..
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1359333146' post='104629']
Konačno smo dočekali da se i njemu skandira kao i Rafi, ne znam jeste li čuli danas u drugom poluvremenu ali prilično je bilo razumljivo s tribina "fernando torres you're not wanted here"
[/quote]

I to u mecu kad je spasao tim jos veceg jada....
To ja zovem paradoxom...
Da je bio najlošiji na terenu, pa mu skandirali, mislio bi on da mu skandiraju zbog loše igre samo. Ovako, premda nisam gledao utakmicu, čujem da je bio dobar, možda i najbolji na terenu prema vašim komentarima, a tada mu se opet skandiralo i tjeralo ga se iz kluba. To je prava stvar, jedino tako će shvatiti da nije poželjan na Stamford Bridgeu, da nije poželjan u plavom dresu i da ga jedan gol neće spasiti, da jedan gol, il njih 15, koliko je do sada dao, svejedno, neće izbrisati 2 i kusur godine patnje, 2 godine gubljenja živaca, 2 godine procesa u kojem se klub odvojilo od sama sebe, od vlastitih navijača, u kojem je naš klub postao nešto nama samima strano, nepoznato, neprihvatljivo.

Nećeš Torres, nećeš se spasiti jednim golom. Mnogi su te čekali i nadali se tvojem famoznom "povratku". Nekada sam i ja sam bio među njima. Srećom, otvorile su mi se oči, kao i svim kolegama forumašima, više manje. Od tog njegova ustajanja iz mrtvih nema ništa, kao što nije bilo niti jednom otkad je obukao taj plavi dres, proklet bio taj dan. Onima koji se nadaju, ako takvih ima, neću poručiti ništa drugo doli: " Doći ćete vi na svoje, ne bojte se! Otvorit će se i vama oči. "

Evo, tih pišljivih
[b]15/20[/b]
meni bi draze bilo da nas nije spasio, ionako je bruka igrati uzvratnu protiv trece ligasa! Da smo odma ispali i "halalli" se i od FA Cupu, jer ga ionako nemozemo osvojit
Nema igraca,osobe koju mrzin više od Fernanda Torresa.Ne postoji.

Kladio san se sa prijateljom nekidan da kad Torres primi balun da ce ga odma izgubit tj.da nece uspit nista napravit sa njin.

Evo sad iman 100 kn,normalno spetljao se cili i napravio onaj mot rukon ka nisan ništa moga.
  • Autor
Torres bez obzira na sve je meni jedan od drazih igraca uz Kaku, C.Ronalda, Ronaldinha, i meni najdrazeg Quaresmu
mogu nekad svasta lose pricati o njemu, ali to nakon utakmice, jbg normala bude mi krivo.
naravno da i ja zelim da ode iz kluba, al sad da ga mrzim toliko kao neki ne.

ps
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_maq882RuIN1qf5icqo1_500.jpg[/img]
macan
[quote name='Brane' timestamp='1359492678' post='104836']
Nisam redovno čitao ovu temu u zadnje vrijeme, pa imam pitanje jedno. Jel Spaha ovo zajebava il je ozbiljan? :D
[/quote]
Mislim da je ovaj zadnji post bio ozbiljan. Tako ja imam dojam.
Pocetkom je Spaha pisao i izgledalo mi sarkasticno al sad kako citam ili je on tvrdoglav i dobar lazov ili stvarno mu torres prirastao srcu..

Inace cae imal tebe na ss.ba forumu znam za wiseya vahu i sebe jer su nam isti nickovi haha..
  • Autor
uvjek poslije utakmice sam govorio lose o Torresu, i ne lazem da bih zelio da napusti klub sada, ali da ga mrzim kao pojedinci, to nikako
nekada sam se salio, prvenstveno zbog zajebancije
[img]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/550121_552996688073885_85471224_n.jpg[/img]
99% ovakvih i sličnih slika koje se su pojavile o Torresu su toliko debilne i idiotske da mi je teško dati komentar.

Oni kojima je to smiješno ozbiljno bi se trebali zabrinuti za vlastito mentalno stanje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.