Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

U protekle 2 sezone Torres nije bio bolji napdac od Drogbe, ali njegova statistika nije mnogo losija od Drogbine.

I Drogba je imao lose sezone u kojima je zabijao po 10 golova, ali i dobre u kojima je zabijao po 35.

Dakle, prihvatite proslu 1 i pol sezonu Torresa kao losu formu, kroz koju je prolazio i Drogba, ali Torres je ove sezone solidan i to njegova statistika pokazuje.

Mjesta za napredak itekako ima, Torres jos nije u najboljoj formi, ali kako igra u zadnje vrijeme, cini me se da se vraća na neku zadovoljavajucu razinu.
  • Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

banujte njega ili mene...nema mjesta za obojicu na ovom forumu...frajer poredi najveceg igraca ikad sa smecem iz liverpula , de vodi ga
[quote name='Nermis09' timestamp='1356263213' post='96224']
U protekle 2 sezone Torres nije bio bolji napdac od Drogbe, ali njegova statistika nije mnogo losija od Drogbine.

I Drogba je imao lose sezone u kojima je zabijao po 10 golova, ali i dobre u kojima je zabijao po 35.

Dakle, prihvatite proslu 1 i pol sezonu Torresa kao losu formu, kroz koju je prolazio i Drogba, ali Torres je ove sezone solidan i to njegova statistika pokazuje.

Mjesta za napredak itekako ima, Torres jos nije u najboljoj formi, ali kako igra u zadnje vrijeme, cini me se da se vraća na neku zadovoljavajucu razinu.
[/quote]

ne seri
#torresout
inace drogba bii zabia 15 golova u 15 utakmica za pobjedu chelsea ili remi
a torres je zabia 15 golova od kojih 12 u utakmica di bi zabija zadnji gol ili u golijadi od 6 golova

vidi se vaznost torresa

[/quote]

Prestani lagat ovaj napaćeni narod! Nemaš to pravo! nemaš to pravo u ime toga što ću ja sad ispast glup, neškolovan i nasilan! Đubre, mućko đubre!
Kad ne budem na forumu prebit ću te ko mačku! Ti si blago retardiran, Torres je u Chelseau pružio 5 dobrih partija i ti ga našao uspoređivat sa Drogbom? Ti si dijete kreten!
  • Autor
[quote name='reLo' timestamp='1356263586' post='96226']
Pa jebo mu ja majku, koji je kurac ovom djetetu?
[/quote]
nemoj ga banovati, da cujem jos koju pametnu, bas je interesantno :D
Vas problem je sto u obzir uzimate Torresa od 2011., a ono sto je uradio od 2004. zanemarujete, dok kod Drogbe pricate o njegovim golovima od 2004. pa nadalje.

Mislim to je po meni glupost i ne vrijedi se raspravljat, vama je Drogba Bog, al to vam ne daje za pravo da vrijedjate druge napadace.
[quote name='Nermis09' timestamp='1356267451' post='96258']
Vas problem je sto u obzir uzimate Torresa od 2011., a ono sto je uradio od 2004. zanemarujete, dok kod Drogbe pricate o njegovim golovima od 2004. pa nadalje.

[/quote]

Nisam znao da tores od 2004. igra za Čelsi, nešto ga nisam primećivao. Je l' je prošao kroz akademiju?
Dakle, prihvatite proslu 1 i pol sezonu Torresa kao losu formu,
[/quote]
[img]http://www.pleated-jeans.com/wp-content/uploads/2011/09/when-you-were-young-and-heard-someone-curse.gif[/img]
[quote name='Nermis09' timestamp='1356267451' post='96258']

Mislim to je po meni glupost i ne vrijedi se raspravljat, vama je Drogba Bog, al to vam ne daje za pravo da vrijedjate druge napadace.
[/quote]
[img]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201207/14985/4i6zz.gif[/img]
[quote name='reLo' timestamp='1356267679' post='96260']
Vrijeđaš legendu kluba i zbog toga doviđenja, prijatno.

[img]http://i.imgur.com/hTqDB.png[/img]
[/quote]

Hvala Bogu, Alahu, Budi, Visnuu, Konficiju, Hinduu i ostalima da ste se setili #-o
Kakvi ste vi fanovi ako psujete Torresa? To je direktno vrijedjanje kluba.
Samo vecina takvih, nakon sto igrac pocne da postize golove pocne da 'svrsava' na istog. Takvi fanovi mi se gade!
Sad mi je forum mnogo drazii..:D

[quote name='BruceWayne' timestamp='1356269299' post='96276']
Samo vecina takvih, nakon sto igrac pocne da postize golove pocne da 'svrsava' na istog. Takvi fanovi mi se gade!
[/quote]

Šta si sad Nermise, registrovo se kao BruceWayne? Tebi treba oduzet racunar..
[/quote]
[img]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201209/21012/tumblr_m4lkp0jp2n1qin9ki.gif[/img]
[/quote]

za mene Torres nikad nije bio nit će ikad biti igrač Chelsea

prošeći s foruma, www.torresbalkan.com je prava stvar za tebe
Evo malo statistike ovih flopovskih napadača (Trolles, Balonja i Carroll) s Michuom, samo koliko je ovo točno ne znam.

[img]http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/200085_463857233673197_190206167_n.jpg[/img]
[/quote]
Torres nije Chelsea, Chelsea smo mi!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.