Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

Vrlo los i danas, ako protiv kanarinaca nije imao sansi, danas je bar imao i vrlo lose se snalazio u njima, ma bilo koji napadac da dodje vrlo lako ce ga istisnuti iz prve u to sam siguran.
  • Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[quote name='Semir' timestamp='1356880818' post='97927']
I eto da igra 10X bolje ne igra, jest da igra bolje i razlika izmedju Torresa i RVPa je u tome sto RVP zabije kad treba, a Torres zabije kad bodimo 3:0 i tako u slicnim situacijama, ali i RVP ima vise upotrebljivih lopti, sto ne znaci da RVP pogodi sve sto mu se servira...
[/quote]

Haha, ko jos vjeruje u tu pricu da Torres nema upotrebljivih lopti???
To su price za malu djecu... [b]RVP je bolji od Torresa i to je cinjenica...[/b]
Loš totalno danas. Ne mogu da vjerujem kako se samo loše, preloše, kretao u onoj situaciji kad smo imali 3 na 1 pred kraj meča. Jeste da je meč bio pravo iscrpljujući i da je možda izgubio i snage ali trebao je samo ići desno i imao bi čistu šansu za udarac. Priče o njegovom povratku u staru formu ne piju vode .
Halo ba, da ste citali moje postove ovdje na njegovoj temi ili na kutiji, vidjeli biste da sam protiv Torresa, i da sam da Torres ide iz svetinje, neopravdavam ga, los je, prelos, nije to onaj igrac koji je igro u Liverpoolu, a kazem vam pogledajte utakmicu Man Utda, svaka lopta ide na napadaca a u vecini slucajeva to je RVP, i kod nas bi tako bilo da ova plavusa moze da se bori, i da trci, i njeg bi koristili, eto vidjeli ste danas, dodaju mu loptu samo kad ne znaju sta ce s njom, iako su imali bar 10 prilika da mu je gurnu u sprint i da ide zavrsit akciju ali i oni znaju da on to vise ne moze.
http://www.youtube.com/watch?v=7JWR17VBK9Q

Eto vam vas RVP.
Ja sam davno shvatio da on ne moze biti onaj stari nikad vise . Ali sam se nadao da moze biti barem prosjecan napadac ali cini mi se ni od toga nema nista . Proslo je njegovo , ovo sto on pokazuje previse je to blijedo i lose .
Danas je mogao lagano zabiti 2-3 gola ali nije . Pa imali su u 90 3v1 sansu da rijese pitanje pobjednika , da ne moramo strijepiti 4 minute ali Torres naravno nije pogodio .
Ne mrzim ga , cak sta vise drag mi je ali bio bi presretan kad bi otisao iz kluba vec u Januaru .
Hahahaha, pa nije valjda došlo do toga da se uspoređuje RVP i Trolles?

Pa RVP izmislio loptu za Torresa, bar kada se uspoređuju ovi današnji.

Zaboli me briga što je Torres dao gol protiv AV-a i protiv Leedsa. Pa gdje je bio protiv Corinthiansa, gdje je bio protiv Evertona danas? Ne do Bog da smo se u njega pouzdali, a da nam je ona njegova prilika bila prilika za pobjedu ovdje bi gorilo.
mozda i najlosija utakmica sezone(uz corithians)... sigurno je on i umoran, puno je igro, al brate moras zabit bar jednu od svih tih sanasi

a sto se tice tih usporedbi s RVP-om, one su smijesne... ne mozes usporedit napadaca koji spada u top 3 najboljih na svijetu s nasim tuznim fernandom
Momci,izgleda da ste vi pametniji i od Ancelotija i od AVB-a i od RDM-a i sada od Beniteza jer za on vas nema pojma i ne bi igrao,a kod njih je to drugaciji slucaj bio.Ja razumem da ga ne volite,ali preterujete.Uzivajte u danasnjoj pobedi,to je valjda najvaznije.
[quote name='Semir' timestamp='1356882956' post='97967']
[b]dodaju mu loptu samo kad ne znaju sta ce s njom[/b], iako su imali bar 10 prilika da mu je gurnu u sprint i da ide zavrsit akciju ali i oni znaju da on to vise ne moze.
[/quote]

to uopće nije istina
dodaju mu loptu i previše s obzirom da većinu istih popuši ko neki amater

jednostavno ga trebaju svi izolirati iz igre pa da vidimo hoće li Roman prije prodati Torresa ili ostatak ekipe
  • Autor
vi sebe nazivate navijacima Chelsea? hocete da vam Torres zabija svaku utakmicu, a golman, odbrambeni igraci ispred njega, hocete da zabija a ne zna ni jedan igrac iza njega uputiti pravu loptu, to nije njegova krivica, vi ste krivi, vi ste krivi sto mu nedajete nimalo podrske, kad mu je najteze
[img]http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/734752_421973924540591_1882649205_n.jpg[/img]

[size=1]sarcasm [size=5]:)[/size][/size]
[quote name='Ercov' timestamp='1356888073' post='98033']
Momci,izgleda da ste vi pametniji i od Ancelotija i od AVB-a i od RDM-a i sada od Beniteza jer za on vas nema pojma i ne bi igrao,a kod njih je to drugaciji slucaj bio.
[/quote]
Možda bih u ovu priču i povjeravao da nije sam Torres izjavio kako mu je Roman obećao da će biti prvi napadač bez obzira šta bude.
To znači da imaš sad u ekipi Falcaa, Cavanija, Drogbu, Chucka Norrisa, papu ili reisa Cerića (ex to be :D ) i dalje bi drvo bilo prvi špic.
[quote name='Wisey' timestamp='1356895330' post='98124']

Možda bih u ovu priču i povjeravao da nije sam Torres izjavio kako mu je Roman obećao da će biti prvi napadač bez obzira šta bude.
To znači da imaš sad u ekipi Falcaa, Cavanija, Drogbu, Chucka Norrisa, papu ili reisa Cerića (ex to be :D ) i dalje bi drvo bilo prvi špic.
[/quote][quote name='Wisey' timestamp='1356895330' post='98124']

[/quote]Obecao je Roman i ovim gore navedenim menadzerima da ce na duze staze raditi svoj posao,pa nisu.
[quote name='Ercov' timestamp='1356899144' post='98148']
Obecao je Roman i ovim gore navedenim menadzerima da ce na duze staze raditi svoj posao,pa nisu.
[/quote]
Možda i to ima neke veze s dotičnim, kaj ne ?
[quote name='Wisey' timestamp='1356900044' post='98152']

Možda i to ima neke veze s dotičnim, kaj ne ?
[/quote]Mozda ima,mozda nema.Ko ce ga znati?
Kad gledam Torresa kako igra kao da gledam buraza kada igra PES na najvećem levelu i pokušava se probiti naprijed i zabiti, ali uvijek bude zaustavljen. Sve u svemu, patnja živa. Imam ja jednu klecavu mačku za koju moj stari često kaže: Da hoće jadnik krepati, spasio bi se. E takvo nešto bi se moglo primjeniti i na Torresa.

Sent from my XT701 using Tapatalk 2
[quote name='Ercov' timestamp='1356888073' post='98033']
Momci,izgleda da ste vi pametniji i od Ancelotija i od AVB-a i od RDM-a i sada od Beniteza jer za on vas nema pojma i ne bi igrao,a kod njih je to drugaciji slucaj bio.Ja razumem da ga ne volite,ali preterujete.Uzivajte u danasnjoj pobedi,to je valjda najvaznije.
[/quote]

Roman je doveo i platio Torresa 60 milijuna eura. Naglašavam, Roman Abramovič. Ne "uprava" kluba, ne stručni stožer. Roman. On zna da će ispasti budala ukoliko igrač kojeg na svoju ruku dovodi iako mu svi sugeriraju da to ne radi ispadne najveći flop kluba. Zna on to dobro. Zato se Torres gura u prvu postavu, da bi Roman zadovoljio taj svoj, meni neshvatljivi, jebeni ego i da bi ispao pametniji od svih koji su ga sputavali kad je dovodio Torresa.

Ancelotti je otišao s klupe kada je zapostavio Torresa. AVB je otišao s klupe radi Torresa. Robbie odlazi iz Chelseaja nakon utakmice u kojoj je Torresa ostavio na klupi. Ne kažem da je Torres tu bio jedini faktor njihovih odlazaka, ali je zasigurno bio najveći.
Uhhhhh bozeee. Sva sreca offside danas bi onaj sut.. Jest picka momak.. Pa jbt majku svoju gdje ces u golmana pucat.. zvekni je u raslje on po podu.. Ojjj pritisak mi digoo.. sva sreca onaj rece offside inace bi davno krenuo za london :P.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1356944180' post='98252']
Jel se tresu tangice radi Dembinog dolaska malo a??
[/quote]
nema ti od tog Dembe nista .. :)
[quote name='Chester' timestamp='1356950530' post='98272']
nema ti od tog Dembe nista .. :)
[/quote]
Nista jos nije sigurno, svasta se pise, sigurno je samo da ce napadac u ovom roku doci, i ko god da dodje Plavusi ce se tresti tangice, jer ce ga bilo Demba bilo neko drugi poslati na klupu.
[quote name='AnuBis.' timestamp='1356958665' post='98308']
Nista jos nije sigurno, svasta se pise, sigurno je samo da ce napadac u ovom roku doci, i ko god da dodje Plavusi ce se tresti tangice, jer ce ga bilo Demba bilo neko drugi poslati na klupu.
[/quote]
Nema sanse.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.