Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ali promasaj protiv Uniteda je i dalje nenadjebiv.
  • Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[quote name='Twelfth Man' timestamp='1355677294' post='95017']
Ali promasaj protiv Uniteda je i dalje nenadjebiv.
[/quote]
to se trazi hahahahaha
[img]http://1.bp.blogspot.com/-CiwrDjaQrbE/TnYuT_qKmyI/AAAAAAAAAgU/-3_a9bJjOPY/s1600/MUvCHE_TorresFail.gif[/img]
Nesto sam razmisljao .
Mozda i nije toliko lose sto je promasio danasnju sansu jer da je dao opet bi pocela svrsavanja na Torresa kako je donijeo trofej Svjetskog Klubskog Prvaka , time bi kod Romana dobio jos i veci kredit i na koncu bi ostao u Chelsea-u ko zna koliko . Ovako postoji koliko toliko sansa da napusti klub u januaru ili na ljeto .
Jedino što me ubija i izjeda oko Torresa je to što je di Matteo dobio otkaz nakon 5 loših utakmica (dijelom i Torresova zasluga) tokom polusezone jer Roman nije ima strpljenja, a Torres je tokom 2 ipo godine toliko loš da, ne da je odigra 5 loših utakmica, nego nije odigra čak ni 5 dobrih utakmica a još je glavni napadač u klubu!
Progledaj Romane idiote jedan.
[quote name='Blues_95' timestamp='1355677728' post='95020']
Nesto sam razmisljao .
Mozda i nije toliko lose sto je promasio danasnju sansu jer da je dao opet bi pocela svrsavanja na Torresa kako je donijeo trofej Svjetskog Klubskog Prvaka , time bi kod Romana dobio jos i veci kredit i na koncu bi ostao u Chelsea-u ko zna koliko . Ovako postoji koliko toliko sansa da napusti klub u januaru ili na ljeto .
[/quote]

ako je poraz u ovom finalu cijena koja se mora platiti za odlazak Torresa, onda je to možda i prihvatljivo

izgubiti 1 trofej je ništa naspram x trofeja koje je Torres u budućnosti u stanju sjebati
Ne vrijedi trosit rijeci na ovo govno, bilo bi fino da se zakljuca ova tema, nazalost ona ima najvise stranica, najlosiji igrac je najkomentiraniji..zalosno.
[quote name='how yes no' timestamp='1355677093' post='95016']

Nedo Bog da ostane toliko u Chelseaju. S prvim Januarom se treba halalit s njim.
[/quote] Iako bi volio da se to desi, nevjerujem ni 1% da će otići sad u januaru :(
[quote name='EdvinTB' timestamp='1355673232' post='94990']
Što je danas fulio, ovaj promašaj će ga opet psihički jebati,kad je pičkica osjetljiva ko neka curica. Sad opet neće dati gola 16 utakmica
[/quote]
U potpunosti se slazemo ..
[quote name='El_Nino' timestamp='1355699363' post='95136']
De ljudi pomozite, trebam skinit broj i ime ovog ljepotana sa dresa, di mi je bila pamet kad sam od njega dres kupio :(
[/quote]
Za početak ga skini sa avatara :D
Ali da, čestitam na odluci da ga želiš skinut s dresa :)
[quote name='El_Nino' timestamp='1355699363' post='95136']
De ljudi pomozite, trebam skinit broj i ime ovog ljepotana sa dresa, di mi je bila pamet kad sam od njega dres kupio :(
[/quote]

I promjeni nik..:D
Danas mi je kolokvij iz matematike, kad bi bar teški zadaci bili precizni ko Torres pa da me promaše, nitko sretniji od mene.. :D
Fernando Torres igra solidno i prestanite da se glupirate.
3 utakmice prije finalne je odigrao za 10, ako nije uspio i ovu zabit 2 komada odmah smak svijeta.
Ljudi su nas u finalu izdominirali, Torres iz izgledne prilike pucao u golmana, priznajem lose, ali desava se to svima.

Ali zasto se tim sjetio igrat tek kad je primio gol??
Zasto je citava odbrana i sredina odigrala lose??
Jedini Luiz je bio dobar i Lampard sa par dobrih pasova, ostali nula, a vi samo pljujete po Torresu.
Pa covjek se uz Luiza najvise borio i uspio zabiti taj gol, ali nazalost bilo je zaledje.
Kada citav tim odigra lose, kako ocekujete da spic zabije iz 2 sanse? (od toga 1 zabio iz zaledja)
Pa Ronaldo, Messi, Ibra pucaju po 10 put na tekmi i zabiju 1 ili 2 gola. A tim je taj koji se trudi da im napravi situacije za sut. U Chelsea Torres tu uslugu ne dobiva.
Torres nije Drogba, shvatite to, potpuno drugaciji tip igraca, meni se vise svidja Torresov stil igre (ali cijenim Drogbu i smatram ga jednim od najboljih ikada).
Torres voli brzu pas igru, kontre, a ono sto su nasi radili je igrali centarsut kao da je Torres 3 metra.

Torres je daleko od najbolje forme, ali u finalu su bili gotovo svi ocajni!
[quote name='Nermis09' timestamp='1355773803' post='95229']
[/quote]

došo čovjek na forum i svih svojih 14 postova ostavio na temi Fernando Torres...i to ne da ga kritizira nego da ga hvali

čovječe vidi se da ti ne navijaš za Chelsea, nego za Torresa...to je bolest
[quote name='chelseathebest' timestamp='1355774803' post='95233']
došo čovjek na forum i svih svojih 14 postova ostavio na temi Fernando Torres...i to ne da ga kritizira nego da ga hvali

čovječe vidi se da ti ne navijaš za Chelsea, nego za Torresa...to je bolest
[/quote]

Covek ima pravo da podrzava koga hoce.
Ako je on glup, budala ili slep kod ociju to je samo njegov problem.
Nemojte vi ostali praviti jos vece budale od sebe vredjajuci ga i odgovarajuci na njegove komentare.
Toliko.
[img]http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/598355_466478106722745_42681193_n.jpg[/img]
[quote name='Nermis09' timestamp='1355773803' post='95229']
Fernando Torres igra solidno i prestanite da se glupirate.
3 utakmice prije finalne je odigrao za 10, ako nije uspio i ovu zabit 2 komada [b]odmah smak svijeta[/b].
Ljudi su nas u finalu izdominirali, Torres iz izgledne prilike pucao u golmana, priznajem lose, ali desava se to svima.

[/quote]
slucajno san like-a
inace u pravu si u petak je
Nije Chelsea ni blizu izdominiran kako ti Nermis kazes, bili smo bolji cijelo vrijeme a oni su zabili iz glupe prilike dok je nas napadac imao dvije 100% sanse, i jos mnogo ofsajda. Slazem se da Torres nije bio jedini los ali brate onakvu priliku kad ti lopta dodje sama u noge napadac ne smije da fula. Dosla mu lopta na tanjir, frisko servirana, taze i on uspije da sjebe i to.. Takve se momak sanse u finalu ne fulaju i s pravom se moze reci da je TORRES tragicar, jer da je ono zabio ko zna sta bi poslije bilo.. Ti ga na stavi braniti, ne zamjerim ti to ali mene vise boli ona stvar za Torresom jer je dvije godine u klubu a ni jedan trofej nam on nije donio, znaci ni za jedan nije zasluzan. Sad je mogao da postane heroj a umjesto toga zbog njegove nesposobnosti postao je predmet ismijavanja... Ako mu je najveci uspjeh da zabija Nordshghgguu onda neka se prestane nositi devetku, neka se odrekne najvece plate u klubu...
Neka se odrekne dresa...

Zbog njega je Lukaku na posudbi, zbog njega je Drogba otisao, zbog njega je RDM otisao, zbog njega ce i Staridz otici, zbog njega nismo osvojili svjetsko prvenstvo, a zbog njega cemo popusiti na kraju sezone... İ to sve da bi se njemu udovoljilo...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
[quote name='El_Nino' timestamp='1355776109' post='95241']
Eh da bar mogu..
[/quote]

Pitaj admine

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.