Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[quote name='reLo' timestamp='1356179766' post='96055']
I onda u preostale dvije sezone zabio 70 golova. To je reći igračina.

Šta da ti kažem. Računica ne da ti je smiješna, nego se grohotom smijem. Morao sam tri puta duboko udahnuti da bih uopšte smogao snage da napišem ovaj post.

Ovo je moguće da su samo golovi u Premiershipu... I dodaj na svaku od ove računice još po 10 golova svake sezone u ostalim takmičenjima.
[/quote]
Cekaj,cekaj prijatelju,ja ni na koji nacin nisam zeleo da ,ne daj Boze,osporim najboljeg fudbalera Celsija svih vremena,pa medju prvim asam posle Minhena rekao da je on to mesto zacementirao.
Ovo je samo jebena statistika,koja nesto otkriva,nesto pokazaju,mnogo toga ne.

Znaci ,samo sam uporedio neke brojke,NISTA VISE od toga.

I nisu samo golovi u Premiershipu,nego u svim takmicenjima.U ostale 2 sezone je dao tacno 70 golova,ja sam pisao o onima gde je recimo on na granici da bude statisticki neefikasniji od Toresa.
Samo jebena statistika,nista drugo.

Nema tu sta nekome da se svidja ili ne svidja,niti ikakvu skrivenu poruku saljem.Samo podaci,koji su zanimljivi nekome.
[quote name='Batigol' timestamp='1356177678' post='96048']
Realno,dosao je da daje po 30 golova u sezoni za novac za koji je dovede i sa reputacijom jednog najboljih napadaca na svetu koji je resavao donosio titule Spaniji i resetao u Liverpulu.
20 je minimum ispod kojeg ne bi smeo ici.

Vec sam pisao o tome o ucincima napadaca Celsija u poslednjih 10 godina.Tores ima 28/13,sto nije neki uzas,mada moralo bolje.
Pazite Drogbu:
2004/2005 : 41/16
2005/2005: 41/16
2007/2008: 32/15
2008/2009: 42/14
2010/2011: 46/13
2011/2012: 35/13

Dolazimo do prostog zakljucka,da ce Tores,ako da jos samo 4 gola do kraja sezone(ja ocekujem jos 15 golova,bez ,ne da Boze, povreda)biti efikasniji od Drogbe u njegovih 6/8 sezona u Celsiju.Vec sam pisao o ovom podatku,pa ne zamerite na ponavljanju,Svakako je vrlo,vrlo interesantan.
[/quote]

ESPN:

2005/2006: 17
2007/2008: 18
2008/2009: 16
2010/2011: 17

I zaboravio sam reći... Tada smo igrali sa 2 napadača i kad sabereš njihove učinke (što se naravno moralo raditi jer su dvojica gore i uvijek je samo 50% šansa da će jedan od njih dati gol) dobiješ mnogo veću cifru... A sada imamo Torresa koji je sam gore i koji bi morao u stvari imati učinak dva napadača. U tome je caka.
[quote name='reLo' timestamp='1356180804' post='96063']
ESPN:

2005/2006: 17
2007/2008: 18
2008/2009: 16
2010/2011: 17

I zaboravio sam reći... Tada smo igrali sa 2 napadača i kad sabereš njihove učinke (što se naravno moralo raditi jer su dvojica gore i uvijek je samo 50% šansa da će jedan od njih dati gol) dobiješ mnogo veću cifru... A sada imamo Torresa koji je sam gore i koji bi morao u stvari imati učinak dva napadača. U tome je caka.
[/quote]
Uracunati su golovi koje je dao za Obalu Slonovace.
Nego,ovo je Toresova tema :D
[quote name='Nermis09' timestamp='1356169411' post='96034']
Prognoziram [b]35[/b] golova do kraja sezone u svim natjecanjima.
[/quote]
Neka on ode sada u Januaru sve mu je od mene oprosteno :D

[quote name='Batigol' timestamp='1356180039' post='96058']
Cekaj,cekaj prijatelju,ja ni na koji nacin nisam zeleo da ,ne daj Boze,osporim najboljeg fudbalera Celsija svih vremena,pa medju prvim asam posle Minhena rekao da je on to mesto zacementirao.
Ovo je samo jebena statistika,koja nesto otkriva,nesto pokazaju,mnogo toga ne.

Znaci ,samo sam uporedio neke brojke,NISTA VISE od toga.

I nisu samo golovi u Premiershipu,nego u svim takmicenjima.U ostale 2 sezone je dao tacno 70 golova,ja sam pisao o onima gde je recimo on na granici da bude statisticki [u][b]neefikasniji[/b][/u] od Toresa.
Samo jebena statistika,nista drugo.

Nema tu sta nekome da se svidja ili ne svidja,niti ikakvu skrivenu poruku saljem.Samo podaci,koji su zanimljivi nekome.
[/quote]

Zar se ne gleda i vrijeme provedeno na terenu, pa mi smo svake sezone do ove imali po 4 napadaca. Ajmo ovako koliko su nam svi napadaci zajedno davali golova po sezoni, pa da vidimo onda kako stoje sezone sa Torresom a kako sa Drogbom.
Ovih Toresovih 13 su mi neprimjetni golovi. Jbs gol ako ga das za npr 5-1. Nisu nam puno pomogli njegovi golovi.
  • Autor
[color=#0000cd][font=verdana,geneva,sans-serif][size=6]Fernando Torres Chelsea´s number nine [/size][/font][/color]
Pa ni Drogba nije zabijao kao neki. Svega 157 golova od 2004. do 2012. Nije malo, ali imaš napadača koji zabiju više. Stvar je tome što je Drogba činio razliku na terenu, davao važne golove koji su nas dovodili do titule. Torres to ne može. Ono na SP je fulio, sramota.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1356188297' post='96075']
Pa ni Drogba nije zabijao kao neki. Svega [b]157 [/b]golova od 2004. do 2012.
[/quote]

Zato svaki je pogodak vazniji od predhodnog . Koliko je samo dao golova u finalima , polufinalima i slicno .

A ovaj sto se nada da ce Torres dati 35 golova u sezoni i ja se iskreno nadam da ce dati 40 golova u Ruskoj , Primeri ili nekoj drugoj ligi samo nek nam on ode u Januaru .
Boli mene briga za Torresove golove nekom Montereju ili Nordshuuuuuu kad on u finalu profula sa 5 metara...

Drogba je care davao golove u finalima u najvaznijim utakmicama Chelsea jos od 1905te godine...
Davao je golove Barci, Bayernu, Arsenalu bio nocna mora, Manchesteru itd itd...
Da ne poredim zalaganje na terenu...
Nemojte porediti ovu djevojcicu koja se odbija od igraca i Drogbu od kojeg su se i najjaci odbijali...

Koliko je ove sezone utakmica odigrao, mislim da toliko tekmi ni jedan napadac u Premierligi nije odigrao..
Trebao je zabiti minimum 10 golova samo u ligi..
Tores može svoje golove drugoligašima (Leeds, Leicester) i ekipama koje se očajnički bore za opstanak (Reading, QPR, Sunderland...) da okači mačku o rep...
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1356137722' post='96020']
Koja je fora s ovim brojanjem :-/
[/quote]

Na početku sezone sam rekao da je moja pretpostavka da će zabiti ove sezone minimalno 20 golova za Chelsea u svim natjecanjima. Sad hoće li, neće li, vidjet ćemo.

Nisam gledao Leeds, ali po vašim komentarima da se shvatiti da je ponovo bio motika. Jebiga druže, to je ono što sam naglašavao prije koji dan. Ne smijemo se zavaravati i govoriti da se "vratio", da je opet onaj "stari". Koji stari? Onaj koji je i u prošlim sezonama zabijao po par golova u par utakmica, a onda, nakon toga, i po nekoliko mjeseci provodio na terenu bez jednog jedinog gola. Treba gledat široku, kompletnu sliku da bi se davalo neki komentar i neki sud, a još više i šire - neka pretpostavka o "vraćanju u staru formu".

Pogledao sam sažetak utakmice; vidio taj pogodak. Ajde, bar nije promašio. Pošto nisam gledao cijelu tekmu, igru ne mogu komentirati.

I nije Brane zaboravio, samo se malo zasitio svega.

[b]13/20[/b]

[img]http://cadfael.tv/image/src/1355952889399.gif[/img]
[b]Torres podržava odluku o dovođenju još jednog napadača[/b]

Gluposti, ko je njega šta pitao i zašto se on tu pita???
Torres je uvijek zabijao velikim ekipama.
Protiv Chelsea 7 golova, Man Utd 6 golova, Arsenal, 4 gola, Real 4 gola, Barca 9 golova, City 5 golova itd..

Koliko je Drogba zabio ovim ekipama od 2004.?
Drogba je samo igrao u boljoj ekipi, dok se Torres mucio Atleticu i Liverpoolu gdje je imao samo Gerarda, Drogba je oko sebe imao sve vrhunske igrace.

Po meni je Drogba jedan od najboljih, ali i Torres je, s tim da Torres ima jos mnogo godina ispred sebe.
[quote name='Nermis09' timestamp='1356253944' post='96199']
Protiv Chelsea 7 golova, Man Utd 6 golova, Arsenal, 4 gola, Real 4 gola, Barca 9 golova, City 5 golova itd..

Koliko je Drogba zabio ovim ekipama od 2004.?
Drogba je samo igrao u boljoj ekipi, dok se Torres mucio Atleticu i Liverpoolu gdje je imao samo Gerarda, Drogba je oko sebe imao sve vrhunske igrace.

Po meni je Drogba jedan od najboljih, ali i Torres je, s tim da Torres ima jos mnogo godina ispred sebe.
[/quote]
Koliko je Torres dao golova protiv tih ekipa u Chelsea-u ?
Torres je [b]BIO [/b]jedna od najboljih CF-ova na svijetu u Liverpoolu , sada je kurcina .
A ova prica za Drogbu : Ti ili se drogiras ili se glupiras . Cuj koliko je Drogba dao golova protiv tih ekipa . Pa jadan pogledaj koliko je samo Drogba golova dao na Wembley-u , pa onda u finalima , pa u polufinalima , koliko je puta dao gol iz nicega , vukao ekipu kada nije igrao . Sine Drogba je dao 157 golova (relativno malo) ali je zato svaki veoma vazan .
[img]http://media.tumblr.com/tumblr_mb0ifyPsEj1qhnh4e.gif[/img]
[quote name='Nermis09' timestamp='1356253944' post='96199']
[/quote]

idolu jedan jel ti shvaćaš da je potpuno nebitno kolko je i kome El Shit dao prije nego što je došao u Chelsea?
čini se ne shvaćaš...osim Torresovog postera, zabijelio si i svoje oči tako da ne vidiš ono što bi svatko normalan vidio
[quote name='chelseathebest' timestamp='1356256284' post='96203']
idolu jedan jel ti shvaćaš da je potpuno nebitno kolko je i kome El Shit dao prije nego što je došao u Chelsea?
[/quote]

Pa onda nemojte spominjati idioti glupi, Drogbinih 157 golova, nego reci koliko ih je zabio, u periodu kada je igrao Torres u Chelsea, pa da vidimo malo i Drogbinu statistiku.
Naravno, odmah cete spomenuti finalni gol u Minhenu, ali ok, Drogba je sam izborio titulu, Torres je nezasluzeno osvojio?

Dakle, koliko je golova Drogba zabio odkada je Torres u Chelsea-u?
Koliko golova je Drogba zabio od januara 2011.godine ?

Da li neko ima ovaj podatak?

EDIT: Zabio je 21 gol u 2 sezone (od Augusta 2010, pola sezone prije dolaska Torresa)

To znači da je Torres za 4 mjeseca ove sezone zabio vise nego Drogba u citavoj protekloj. Činjenica, hvala.
[quote name='Nermis09' timestamp='1356261542' post='96216']
Koliko golova je Drogba zabio od januara 2011.godine ?

Da li neko ima ovaj podatak?

EDIT: Zabio je 21 gol u 2 sezone (od Augusta 2010, pola sezone prije dolaska Torresa)
[/quote]
da drogba je igra na vrhuncu karijere( 32 god) u formi kako ga sran nije
a torres je na zalasku (28) karijere

ahahahhahaah ti se pucas
  • Autor
molio bih administraciju da nam ako moze gdje uokviri Nermisove postove, ipak nam je on otvorio oci i pokazao da je Torres bolji napadac od Drogbe

Nermis, hvala

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.