Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Da je bilo koji drugi trener ubedjen bih bio da ces ti sedeti na klupi.Ali posto je debeli tu,mislim da cemo te i dalje gledati.
[quote name='Blues_95' timestamp='1357405169' post='99362']
[img]http://cadfael.tv/image/src/1357403064046.gif[/img]
Reakija Torres-a na pogodak Dembe .
[/quote]

Eto koliko mu je drago što je njegov klub za koji igra postigao gol. Ma ovog seronju treba protjerati još ove zime, a Lampardu i Coleu produžiti ugovor. Da ima pravde, tako bi bilo.
Bez Van Persijevih golova, United bi bio 11. na tabeli.
Bez Suarezovih golova, Liverpool bi bio 18.
Bez Torresovih golova, Chelsea bi i dalje bio četvrti.

Danas je Torres odigrao kao i obicno, nije se vidio... :P
[img]http://img822.imageshack.us/img822/968/captureiegv.jpg[/img]

jeli moguće da su ovakvu bezosjećajnu reakciju okrenuli na njegovu stranu? HAHAHAHHAHA
jadan loserpool...joj šta bih želio da im se vrati taj Torres kojega tolko žele pa da vide tu svoju "svjetsku klasu jaču od svih Chelseajevih napadača zajedno"
[quote name='chelseathebest' timestamp='1357407454' post='99420']
[img]http://img822.imageshack.us/img822/968/captureiegv.jpg[/img]

jeli moguće da su ovakvu bezosjećajnu reakciju okrenuli na njegovu stranu? HAHAHAHHAHA
jadnan loserpool...joj šta bih želio da im se vrati taj Torres kojega tolko žele pa da vide tu svoju "svjetsku klasu jaču od svih Chelseajevih napadača zajedno"
[/quote]

I još nam plate 20-30 milja. :D
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1357406419' post='99399']
Ako uprava kluba kojim slučajem njega zadrži a riješi se samo jednog od tria Lampard-Cole-Terry, mogu se odma propucat
[/quote]

bom druze moj sto se tice ovi prvih dvojice slobodno se odma mozes propucat,male su sanse da i jedan od njih se izbori protiv te "propale politike abramowica" i da ostane, a Torke ima debeo ugovor nit ce ga ko htjeti nit ce on gdje htjeti otici #-o p.s. ne propucavaj se, samo im svima redovno jb mater ko i ja i bice lakse :-bd
[quote name='EdvinTB' timestamp='1357408474' post='99442']
bom druze moj sto se tice ovi prvih dvojice slobodno se odma mozes propucat,male su sanse da i jedan od njih se izbori protiv te "propale politike abramowica" i da ostane, a Torke ima debeo ugovor nit ce ga ko htjeti nit ce on gdje htjeti otici #-o p.s. ne propucavaj se, samo im svima redovno jb mater ko i ja i bice lakse :-bd
[/quote]

kaj se tice propucavanja. To je išlo upravu kluba, ne mene :P
Polako momci,pa nije igrao danas,zasto ovoliko komentara?
U sredu,jer ce verovatno poceti protiv Swansea-ja,ga kritikujte,ne sada.
Ma Torres ce biti i dalje u prvoj postavi i ako bude imao zelju ostat ce do kraja ugovora, jer su u Celziju odlucni da ga nace prodati, svidjelo se to nekima ili ne.

Ove sezone je pokazao na nekim utakmicama da jos uvijek posjeduje vrhunski talenat,
Jedino sto mu fali jeste taj jeben[b]i kontinuitet dobrih igara[/b] koje trenutno ima V. Persie, Falcao itd.

Ali zaboravili smo cinjenicu da su [b]i klubovi ovih igraca na mnogo boljim pozicijama[/b] i u mnogo boljoj rezultatskoj formi.

14 golova po meni nije lose, jos ako uzmemo da je imao niz od nekih 7 golova u 6 utakmica, su naznake da on moze uci u formu, samo je potrebno da mu se stavarju sanse, [b]ali kada izgubimo od QPR-a[/b], sta mozemo ocekivati?

[b]I koliko zapravo napadaca trenutno u Europi ima vise golova od Torresa?[/b]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.