Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 05 - Manchester United (A) 18.09.2011, 17:00h

Istaknuti odgovori

Ima ima Boga, eto ti Runi, vratio ti se Terry iz finala LP, sad se nadam da cete izgubit..:D

Evoooooooooo gaaaaaaaa, iz kornera.... :D

• Odgovori 183
  • Pregledi 10,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ja vise nmg da gledam javite mi umjesto koga ce uci Lukaku

Sturidge-Lukaku

Torres :( :( :(

sta je bilo

Ma profulo,dobru priliku Mikel-Meireles

Ojjjjjjjjjjjjjj Tooreeeeeeeeeesssssssssssssuu zar i to da fulas, haj idi cuvaj djecu,majku ti jebem

Nista jebaji ga, nismo mi Man da imamo srece i zabijemo 2-3 gola u zadnji 5 min, Torresu poseri se i na taj jedan kad si to profulo..

Sad smo 1:1

ne ne ne sjeti se Ramiresa

MOGULI VAS ZAMOLITI DA NE PLJUJETE PO TORRESU ?

Jah pobjedili smo u promasajima 1:2 , Torres je legenda pa kako god danas igro, i nadamo se da ce ga ovaj go probudi,ha ya..i da zabije bar 20 dok kraja sezone.. :D :P

ne ne ne sjeti se Ramiresa

MOGULI VAS ZAMOLITI DA NE PLJUJETE PO TORRESU ?

a mogu li ja tebe da ne psuješ po Ramiresu???

Torres polako dolazi na svoje, nije loše danas odigro ali opet šta je sve promašivo.... nadam se da dolaze bolji dani za Torresa...

Sve u svemu, sudija preder osto do kraja, 2 gola iz 2 ofsajda, i kamion mali gresaka,al sve naravno u korist ManU..Jebat cu mu majku..:D

Jah pobjedili smo u promasajima 1:2 , Torres je legenda pa kako god danas igro, i nadamo se da ce ga ovaj go probudi,ha ya..i da zabije bar 20 dok kraja sezone.. :D :P

Torresu je ponisten go protiv Leverkusena nema veze promasaj promasaj tek je sami pocetak sezona bolje da sad promasi neg na kraju kada se sve odlucuje meka ostavi to iza sebe i nadam se sledeci mec da postigne 1 il 2 gola da navijace malo oraspolozi

a mogu li ja tebe da ne psuješ po Ramiresu???

Torres polako dolazi na svoje, nije loše danas odigro ali opet šta je sve promašivo.... nadam se da dolaze bolji dani za Torresa...

Necu vise sve cu obrisat :D i izvinjenje Ramiresu vadio nas je zadnjih nekoliko utakmica

Svi su se borili, svi su dali sve od sebe i odigrali najbolje što mogu. Ja im na tome ne mogu zamjeriti, nego samo Äestitati. Šteta za neiskorištene prilike, ali bit će vremena da se i to popravi. Bravo momci ! :)

PS. Andre pokazao veliku hrabrost ostavivši Lampsa na klupi. Stvarno sam ponosan što je ovaj Äovjek trener CFC-a.

Sramota za Torresa šta je promašio. Počinjem sumnjati u njegove sposobnosti kao fudbalera.

Utakmica je bila odlična za Chelsea, nadigrali smo United u svakom segmentu. Još samo da naši napadači nauče kako zavući loptu u mrežu i neće biti problema.

sve je bilo dobro, osim par sitnica, ramires danas nije bio na razini, lukaku nije nista pokazo, nismo imali srece, a jedino u sto sam se razocaro je villas-boas zbog njegove odluke da u trenutcima kad treba zabit 2 gola on umjesto meirelesa stavlja mikela(!?) umjesto da uvede luiza na zadnjeg veznog..

Nije pitanje kada promaši, pa ÄovjeÄe to ne smije promašiti ni u 2 u noći...lopta mu je posao, život, od nje živi, odnosno novaca koje dobija zato da bi zabijao, velikih novaca...mogao je doslovce ušetati s loptom u gol...inaÄe, previše promašenih prilika u ovoj utakmici...ako ništa drugo igra nije bila loša

<3 Torres <3 Ramires <3

ebat ga promaslili promasili idemo dalje

Nije pitanje kada promaši, pa ÄovjeÄe to ne smije promašiti ni u 2 u noći...lopta mu je posao, život, od nje živi, odnosno novaca koje dobija zato da bi zabijao, velikih novaca...mogao je doslovce ušetati s loptom u gol...inaÄe, previše promašenih prilika u ovoj utakmici...ako ništa drugo igra nije bila loša

kakvih sam se promasaja nagledao na youtube ovo nije nista xD

Zasjenio je go promasajem i to je to.. :D

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.