Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 05 - Manchester United (A) 18.09.2011, 17:00h

Istaknuti odgovori

Nije ni cudo sto se na klupi oba kluba zadrzao po godinu dana, idiot, blago receno!

• Odgovori 183
  • Pregledi 10,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Vidić

Ferdinand

Jones

Smalling

Terry

Luiz

Vermaelen

Lescott

Cahill

Mertesacker

Carragher

Toure

Robinson

Dawson

Dunne

Shawcross

Gallas

Robinson

eto ti 18 komada, medu njima mozes bez problema nac 10 koji su bolji od Baneta

Dubrovcanine, uvek si se pravio pametan.....

Koji bre Robinsoni O.o O cemu ti pricas ?

Shawcross, Dunne ? Daj molim te, nemoj se brukati....

Gledaj malo Arsenal, da vidis koliko je dobar tvoj Mertesaker... Drvo jedno, tipicno...

Smalling i Jones su samo igraci sa talentom, nemaju oni ni kontinuitet ni iskustvo, ni mu*a da budu bolji od Baneta...

Nalazite mu neke greske tu ? O cemu svi vi pricate, objasnite mi....

Koji je to igrac, koji nikad u karijeri nije pogresio ? Da vas cujem, fudbalski strucnjaci ?!?!?!?!

A sto je pre neku sezonu bio 2. assistent tima ? A sto je prosle sezone dao golove, koji su se pokazali kao kljucni za povratak ekipe u vrh tabele ? Sto je komandovao odbranom, kad je drzao tim, jer niko drugi nije smeo da preuzme odgovornost ?!!?!?! A dva gola Liverpulu, u Ligi Sampiona O.o

I nasli ste nesto da pricate o njemu ?!?!?!

Jednostavno necu vise da vas cujem, niste dostojni da tako pricate....

@

Wisey nisam rekao da je vrhuski stoper

Vec sam rekao ko su po meni bolji od njega i vec sam rekao da svako ima pravo na svoje misljenje

Pa eto sam si sebi kontrirao u postu. I na kraju priznaješ da jest vrhunski. Mogu ja ići pojedinaÄno od igaÄa do igrača i porediti ga s Ivanovićem, ali nije tome mjesto na ovoj temi. Samo ću još jednom reći da su od njega bolji Vidić i Terry. :)

jedno pitanjce, ti smatraš njega boljim od Luiza?

jedno pitanjce, ti smatraš njega boljim od Luiza?

Kratko i jasno - da. Mogu ti i elaborirati ako želiš, al pod uvjetom da se prebacimo na njegovu temu, da ne spamamo više tu.Čika Whisper objasnio neke stvari gore. ;)

Sta cemo sutra sa Man Utd ? ;D favoriti su zestoki . AL nema veze ja se nadam "iznenadjenju "

po bod(ove) !

Ne napisah nista o utakmici.....

Mancester nije nikakav bauk.... Dokaz, utakmica sa Benfikom... Da je bilo srece, izgubili bi sa 1:3, najmanje ;)

Jeste, dobili su Arsenal, ali taj Arsenal je o5 izgubio, i to od dosta slabijeg rivala...

Mancester je jak, kad ih puste da igraju... Kad parkiraju autobus u sesnaesterac, i ostave im teren, da rade po volji... Cim protivnik ubrza igru, oslobodi se pritiska krene da igra fudbal, oni su u problemima... Svako ko je gledao mec protiv Benfike zna sta pricam.... Sad, neko ce reci utakmica nije imala veliki znacaj, slaba grupa, bla, bla... Ali to je nacin da se igra protiv njih... Njihove slabosti su trenutno odbrana i spora sredina terena... Kolko ja znam Vidic i Ferdinand nece skoro na teren, a Evans je velika crna rupa u odbrani. Evra i Fabio stalno trce u napad, Smalling i Jones su jos uvek neiskusni... Carick i Flecher su mozda uigran tandem, ali niti su brzi, niti kreativni... Njihova se igra zasniva na krilima, i vracanju Rooneya po loptu.... Ako dovoljno pritisnemo Rooneya, Gigsa i Valenciju, oni ostaju bez resenja... Luiz ce sazvakati Chicharita, u to sam siguran !

Dubrovcanine, uvek si se pravio pametan.....

Koji bre Robinsoni O.o O cemu ti pricas ?

Shawcross, Dunne ? Daj molim te, nemoj se brukati....

Gledaj malo Arsenal, da vidis koliko je dobar tvoj Mertesaker... Drvo jedno, tipicno...

Smalling i Jones su samo igraci sa talentom, nemaju oni ni kontinuitet ni iskustvo, ni mu*a da budu bolji od Baneta...

Nalazite mu neke greske tu ? O cemu svi vi pricate, objasnite mi....

Koji je to igrac, koji nikad u karijeri nije pogresio ? Da vas cujem, fudbalski strucnjaci ?!?!?!?!

A sto je pre neku sezonu bio 2. assistent tima ? A sto je prosle sezone dao golove, koji su se pokazali kao kljucni za povratak ekipe u vrh tabele ? Sto je komandovao odbranom, kad je drzao tim, jer niko drugi nije smeo da preuzme odgovornost ?!!?!?! A dva gola Liverpulu, u Ligi Sampiona O.o

I nasli ste nesto da pricate o njemu ?!?!?!

Jednostavno necu vise da vas cujem, niste dostojni da tako pricate....

u chelsea samo ombrambeni igraci zabijaju

Ne napisah nista o utakmici.....

Mancester nije nikakav bauk.... Dokaz, utakmica sa Benfikom... Da je bilo srece, izgubili bi sa 1:3, najmanje ;)

Jeste, dobili su Arsenal, ali taj Arsenal je o5 izgubio, i to od dosta slabijeg rivala...

Mancester je jak, kad ih puste da igraju... Kad parkiraju autobus u sesnaesterac, i ostave im teren, da rade po volji... Cim protivnik ubrza igru, oslobodi se pritiska krene da igra fudbal, oni su u problemima... Svako ko je gledao mec protiv Benfike zna sta pricam.... Sad, neko ce reci utakmica nije imala veliki znacaj, slaba grupa, bla, bla... Ali to je nacin da se igra protiv njih... Njihove slabosti su trenutno odbrana i spora sredina terena... Kolko ja znam Vidic i Ferdinand nece skoro na teren, a Evans je velika crna rupa u odbrani. Evra i Fabio stalno trce u napad, Smalling i Jones su jos uvek neiskusni... Carick i Flecher su mozda uigran tandem, ali niti su brzi, niti kreativni... Njihova se igra zasniva na krilima, i vracanju Rooneya po loptu.... Ako dovoljno pritisnemo Rooneya, Gigsa i Valenciju, oni ostaju bez resenja... Luiz ce sazvakati Chicharita, u to sam siguran !

Kako ovo napisa ispade Manchester najgori klub na svijetu. :D Djelimicno se mogu sloziti s tobom.Da im nije Fergija bili bi kanta .

dubrovcaninu ti se stvarno pravis budala...

neki dan pljujes Lamparda a sad pljujes po Banetu, sutra ce sigurno biti neko treci.... jel te sramota covjece, kakav si to ti navijac... ti igraci su mnogo toga i jos ce mnogo toga uraditi za klub....

istina, Baneta nije krenulo bas najbolje ali i najbolji grijese...

Bane je nas kljucni igrac i meni je draze kad igra po boku ali nebitno,.. neka ga,

dobro je imati igraca koji moze igrati vise pozicija...

sjeti se golova protiv liverpula i ligi prvaka...

jbg ti nas skroz odvoji od teme....

sto se tice utakmice.. hmmm ne znam sta da kazem, oni su favoriti a mi sigurno nismo arsenal... znam da smo psihicki, fizicki, igracki jaki ali ce nam sutra i sreca trebati, a neki igraci da se vec jednom probude iz sna...

kladionice daju dosta visoke koef. na Chelsea, moglo bi se zaradit danas ponešto :)

inače danas, krenut snažno, ne bojimo se nikoga pa ni Uniteda, predviđam vrlo tešku utakmicu u sredini, obavezno paziti na valenciu i rooneya a za našeg inspirativnog dubrovÄanina priželjkujem jedan gol ivanovića, ili lampardov iz penala.

Adis988 nemoj se brukati, koje to i gdje pljuvao po njemu... ovdje se ponajvishe raspravlja o relaciji Ivanovic-Luiz i opet da kazem Luiz je bolji od Baneta hwala cao !

Whisper - Neznam koliko si informiran, ali Giggs i Valencia gotovo sigurno neće igrat, nego Manchesteru na krilima igraju Young i Nani..

Ako Mikel zaigra od prve minute bit će kljuÄni igrač danas. Fergie će vjerovatno narediti Shreku da ga pritisne i pokuša osvojiti što više lopti i organizirati brze napade. Obi mora biti strpljiv, brz i smiren te se brže rješavati lopte. Ne smije dopustiti da gubimo lopte na sredini jer je to pola gola, pogotovo protiv takve napadaÄke snage kao što je ManU. ;)

Whisper - Neznam koliko si informiran, ali Giggs i Valencia gotovo sigurno neće igrat, nego Manchesteru na krilima igraju Young i Nani..

Nema veze ko igra, Mancesterova igra, i moja teorija se svode na isto... Oni se uvek oslanjaju na igru preko krila, i individualni Rooneyev kvalitet...

Nasi spicevi presing na odbranu, totalni, bekovi pritiskaju krila, Mikel igra flaster na Rooneya, kad se vraca po loptu, i oni su zaustavljeni......

Ako Mikel zaigra od prve minute bit će kljuÄni igrač danas. Fergie će vjerovatno narediti Shreku da ga pritisne i pokuša osvojiti što više lopti i organizirati brze napade. Obi mora biti strpljiv, brz i smiren te se brže rješavati lopte. Ne smije dopustiti da gubimo lopte na sredini jer je to pola gola, pogotovo protiv takve napadaÄke snage kao što je ManU. ;)

Zato sam ja i rekao, da nam glavni prenosnik lopte bude Ramires, ili Meireles, zavisi ko bude igrao.... Ja bi Mikelu dodelio ulogu klasicnog Gatuza danas, unistitelja protivnickih napada :ph34r:

@Whisper

Ne može on biti kao Gatusso jer nije takav igrač. Da je tu Essien, eh ... Da su babi muda bila bi did.

Uglavnom, baš me zanima šta će Andre odabrati i poslati na teren danas. :)

@Whisper

Ne može on biti kao Gatusso jer nije takav igrač. Da je tu Essien, eh ... Da su babi muda bila bi did.

Uglavnom, baš me zanima šta će Andre odabrati i poslati na teren danas. :)

Essien bi im 'e'bo oca danas :D

Nadam se da cemo Younga zatvoriti jer je odlicno odigrao do sada ( Nesto slicno kao Mata )

Odbrana im je losa karika jer nema stubova dobrane Vidic-a i Ferdinanda a Jones je jos neiskusan a jo ovakva utakmica mozes misliti koliki ce biti pritisak na njemu.

Zelio bi vidjeti Lamparda od 1. minute jer iako je spor i sta ste sve vec rekli o njemu ima iskustva,zna kako se igraju ovako vazne utakmice, prije svega on ce biti smiren ako nista pa ako ga nebude islo onda Meireles ili Ramires ( Mikel zadnji vezni)

Neznam sta reci za Baneta drag mi je ali nekako se slazem sa Dubrovcaninom nije bas neki kvalitet ali moze biti igrac odluke (kao protiv Liverpool-a ) i da nemojte ovo shvatiti kao pljuvanje nekih igraca jer su meni svi predragi a takodjer i Bane jos s Balkana covjek xD

I Torres naravno od prve zajedno sa Starrigdeom i Matom , ako ga nebude islo volio bi vidjeti Lukaku-a .

Moje vidjenje danaslje utakmice i nase formacije :D

Sve

Sinoc sam sanjao da ga je Torres 'uvalio' i da smo uzeli 1:2 pa iskreno se nadam da ce tako i da bude.. :D

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.