Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 05 - Manchester United (A) 18.09.2011, 17:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 183
  • Pregledi 10,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ManU je pokazao da ce opet biti glavni favoriti za naslov, ekipa je totalno podmladjena i opet rasturaju, a sto je jos gore svi su im igraci na visini zadatka a ne kao kod Chelsea gdje nekoliko igraca pruza dobre partije ostali slabo, moral ekipe im je nevjerovatan, nadam se da ce Chelsea uspjeti da im pruzi otpor, zadovoljan bi bio sa x

Chelsea dize formu iz tekme u tekmu, to je evidentno. Mislim da ce bas protiv Uniteda napokon svi biti dostupni AVB, sto dosad nije bio slucaj (Cech, Sturidge, Luiz, Drogba, Meireles, Mata...)

Treba vremena da se posloze kockice, United jeste u boljoj formi i sigurno je favorit.

Ocekujem isti sastav kao i protiv Sunderlanda, samo umjesto Anelke-Drogba!

biti će jako teško, pogotovo izać na kraj sa ronneyem, tu obrana mora odraditi bez greške, ivanović ovaj put mora biti top, i izbjeć onakvu sramotu u prvim sekundama kao prošli put.

Volio bi torresa od prve minute, šta zbog vidića toliko i zbog Mate, da vidimo kako funkcioniraju.

kao i uvjek, idemo na pobjedu :)

Već vidim da ću izgubiti 10 godina života na toj utakmici.

• Autor

Torres ce ga uvaliti Manchesteru, imam neki osjecaj da ce protic njih da proradi. ;)

Ovu priÄu slušamo od prošle zime 8) Vrijeme je da se pomirimo sa istinom. Torres možda neće ni igrati zbog postupka koji se vodi protiv njega, a i da bude igrao ne oÄekujem ništa od njega posebno. OÄekujem Drogbu do 70 minute i Lukakua zadnjih 20 minuta. S desne strane Sturridgea, s lijeve Matu. To je formula za uspjeh. Drogba će proraditi uz Matu i Sturridgea i bit će onaj stari.

Šta bude bit će. Mi u ovu utakmicu ulazimo s minimalnim pritiskom jer su naše igre na poÄetku sezone puno slabije od Unitedovih a i tekma se igra na Old Traffordu. DeÄkima samo želim poželiti sreću i da daju sve od sebe

Manchester je zaista i više nego furiozno krenuo. Ako naši ne budu na svom nivuo (do sada nisu bili), nemamo šta tražiti na OT. Najviše ovo mislim zbog naše odbrane, koja je itekako šuplja, valjda poprave to.

jedna me samo cinjenica veseli a to je nema van der sara..:)

naša prednost u ovoj utakmici je david de gea, jer se vidi da se momak jos nije navikao na engleski nogomet tako da bi trebalo što više pokušavati iz daljine. Šta je bilo sa D.Luizom, sinoć je izašao zbog povrede, da li je rijeÄ o ozbiljnijoj povredi i da li ce moci nastupiti protiv ManÄe...

naša prednost u ovoj utakmici je david de gea, jer se vidi da se momak jos nije navikao na engleski nogomet tako da bi trebalo što više pokušavati iz daljine. Šta je bilo sa D.Luizom, sinoć je izašao zbog povrede, da li je rijeÄ o ozbiljnijoj povredi i da li ce moci nastupiti protiv ManÄe...

It is a long time I didn't play and this game I played 75 minutes and it is good for me, and it is important inside my body that I came back for the game. My leg is good, it is normal.

'Now we play a big game against Man United which has big players with good performances at the beginning of the season. It is a big game but we can prepare this week for it and I know on Sunday we will have a good game.' - DL4

Vjerujem u ekipu kao i dosad i naravno nadam se pobjedi.

Manchester je zaista i više nego furiozno krenuo. Ako naši ne budu na svom nivuo (do sada nisu bili), nemamo šta tražiti na OT. Najviše ovo mislim zbog naše odbrane, koja je itekako šuplja, valjda poprave to.

samo se nadam da Ivanovic nece biti stoper u tandemu sa Terryjem. Luiz ili Alex ce to puno bolje odraditi....

A za Torresa ne znam sta da kazem, je li bolje da je na klupi ili na utakmici, vrlo je tesko procijeniti mozda bas Torres i donese pobjedu, protiv Leverkuzena je fino odigrao imao je sansi, ali se vidi da mu nedostaje samopouzdanja... jedan gol bi to sve procepio, bio bi to onaj stari Torres...

Sta ce mu vise odmora, ova utakmica sto je propustio je bila idealan odmor pred ManU, on i Luiz trebaju poceti utakmicu

Nadam se da ce Andre prebaciti Baneta na desnog beka iako sve ukazuje na to da ce Bozzy ostati u sastavu. Ipak, bez obzira na dosadasnje jako dobre partije Bosingwe ovo je 90 minuta u kojima ne smije biti greske. On se cesto zna poigravati pozadi, takodjer nekad ispadne i ostavi rupu, ne markira igraca na vrijeme (vidi pod LP prosle godine na Stamfordu kad ga je penzioner Giggs presao ko da ga nije ni bilo)... ;) Nas Srbin je puno stabilniji na tom mjestu, defanzivno naravno neuporedivo jaci, a vec je nekoliko puta fantasticno ustopao Nanija i drustvo. Napadacki nije toliko potentan igrac, ali ima ispred sebe Sturridgea koji ce otvarati prostor i napadati tako da nije neki problem. :)

Znaci, da se mene pita ovo bi bila nasa zadnja linija na OT-u:

Ivanovic - Luiz - Terry - Cole

Ali sve ovo je teorija, vrlo tesko ce AVB izostaviti svog zemljaka iz prvih 11.

PredviÄ‘am 3 komada u našoj mreži.

jbt jesi optimistacan :P :P :P :P :P :P :P :P :P

a sta se tice utakmice stavia bi luiza da zabije koji gol s terryem

Nemozes sad izbaciti Bosingwu koju igra pa moze se reci u formi zivota a ubaciti Baneta koji nije u nekoj formi .

Volio bi da Torres odigra 60-70 Minuta , zajedno sa Matom i Sturridgeom a vec ako ga nebude islo nek udje Lukaku vidjelo se protiv Norwicha koliko mu je stalo do kluba i do plavog dresa .

Vezni red bi bio Ramires ili Meireles , Malouda i Lampard(iako nije u najboljoj formi ima mnogo iskustva i mogao bi biti igrac odluke)

Nadam se ako nista nerijesenom xD :D

Realno u zanjih 4-5 godina United nikad nije bio veci favorit za pobjedu protiv Chelsea kao sto je sada. :unsure:

Al nadam se iznenadjenju, jer pobjeda protiv Uniteda, pa i remi predstavljaju iznenadjenje. ;)

• Autor

Svi nas potcjenjuju za nedjelji derbi, što znaÄi jedno - neće biti pritiska na nama. Što znaÄi drugo - moramo u tom sluÄaju odigrati opušteno, ali dati sve od sebe ići na pobjedu.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.