Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 05 - Manchester United (A) 18.09.2011, 17:00h

Istaknuti odgovori

i da ja prokomentiram.

sta rec chelsea me odusevia i pocea san mislit da cemo mi ovdje odigrat dobro, pa cak pobjedit.

pa prvi gol, u redu moze se jos preokrenut jer smo igrali stvarno dobro, onda promasaji koji idu rubriku kakvi promasaji jer ruku na srce torres pored gola i ramires u de geu onda drugi gol okej mozemo do izjednacenja. treci gol, ma nemoj me jebat kakve golove su zabili al boze nemoj da prodemo ka arsenal. onda gol torresa, ponada se, onda signal crka sve do izmjene mikell - meireles. ond promasaj kakav nebi smia doc nakon onog gola i na kraju berbatov me zasra, al ipak je falia,.

igra dobra, moze se jos poradit, tribaju napadaci imat nekakav trening da pocnu zabijat jer je ovo apsurd, a manu-a i dalje prati ona njegova sreca

• Odgovori 183
  • Pregledi 10,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Mozemo napraviti puno toga ove sezone ako nastavimo podizat igru danas je Manchester u 1. pol imao srece 4 suta 3 gola ali et :D

nije to sreca to je umijece...

Svaka čast za ovo danas.. Igra je bila vrlo dobra i još je falila realizacija. Torres napokon zabio i opraštam mu onaj promašaj. Istina da sam skočio sa stolice i počeo se derat pred kompom kad je izašao sam pred prazan gol i onda vidim da ide pored gola pa sam samo zašutio i sjeo ali nema veze.. Imali smo svoje šanse i nismo ih iskoristili i to je bio glavni problem. Manchesterov prvi gol neregularan, drugi je djelo Nanija koje nece zabiti opet u iducih 15 utakmica a treci su nas izigrali.. Sve u svemu bili smo čak i bolji od manchestera iako rezultat to ne pokazuje ali da je bilo malo sreće ( da je ramires pogodio za 1:1) možda bi i mi izašli kao pobjednici...

Utakmica odlična puna tempa šansi prilika fenomenalnih obrana vratara,ne objašnjivih promašaja.Rekao sam da bi bio zadovoljn s bodom.No toliko prilika promašit i nečemu se nadat nije realno nije objektivno.

Boas mi nije jasan zašto je izostavio Luiza pa momak je odlično odigrao u Lp čak je i pogodak zabio.Ivanović je katastrofalan ove sezone.

U igri Chelsea na ovoj utakmici po prvi put se vidjelo da se mentalitet močadi promjenio igra je postala tečnija ali se izgulibla agresivnost u obrani rezultat toga je da se Naniu ostavio prostor za udarac iako su pokraj njega bili i Mata pa potom Meireles i lopta je završila u golu .

Treći pogodak je splet nesretnih okolnosti prilikom izbijanja lopte odbila se i Rooney nije imao težak zadatak.

Dok je Chelsea igrao Manchester je zabijao.

U ovoj utakmici sam više očekivao od Meirelesa podbacio mi je nekako.Sve u svemu dosta ne efikasnosti je pokazano ne samo u Ramires i Nando već treba pogledat koliko je udaraca upućeno na gol i koji su u okvir gola te koji su predstavljali pravu opasnost da se utječe na rezultat.

Tko je propustio utakmicu ima je u Galeriji pa nek si skine

Trebamo im kontre zaustavit , jucer smo vidjeli kako su opasni iz kontri ubuduce .. i kako se brzo transformisu , mislim da smo imali i mi 2 3 takve kontre da smo mogli iskoristit al eto .-:D

Trebamo im kontre zaustavit , jucer smo vidjeli kako su opasni iz kontri ubuduce .. i kako se brzo transformisu , mislim da smo imali i mi 2 3 takve kontre da smo mogli iskoristit al eto .- :D

mi prvo trebamo imati grace kao sto su Young i Nani da bi pravili kontre... ne znam kad sam zadnji put vidio neku dobru kontru u chelsea,,, trebaju nam brzi i kreativni igraci... :-D

ManU dosta i ulaze u krila i igra im se zasniva na njima, a sto se tice brzine i kreativnosti imaju bas takva dva po stranama, Sturridge brz, Mata kreativan

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.