Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 05 - Manchester United (A) 18.09.2011, 17:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 183
  • Pregledi 10,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Samo zamisli hatt-trick Torresa :D :unsure:

hahahaha pusti snovi.... volio bih Lukakua vidjeti protiv Manchestera u prvoj postavi vise neg pobjedu

Prema goal.com vjerovatni sastav Chelsea bi trebao biti

--Malouda-----Torres----Mata

--Lampard-----Mikel----Meireles

Cole--Terry--Ivanovic--Bosingwa

---------------Cech

Mada mislim da ce Ivanovic out a Luiz in, takodje i Malouda out a Sturridge in ^_^

Prema goal.com vjerovatni sastav Chelsea bi trebao biti --Malouda-----Torres----Mata --Lampard-----Mikel----Meireles Cole--Terry--Ivanovic--Bosingwa ---------------Cech Mada mislim da ce Ivanovic out a Luiz in, takodje i Malouda out a Sturridge in ^_^

i ramiresa u igru..

Tako moze :)

Nadajmo se :D

Ivanovic jedan od vecih kikc igraca u premirshipu... Sturrigde masina :P

Vise bi volio vidjeti Meirelesa a ne Ramiresa a moze i obadvojici po poluvrijeme tako bi bilo najbolje :D

Ivanović je jedan od najpouzdanijih, najkonstantnijih i najboljih odbrambenih igrača u ligi.

Tipa goal prosle godine meirelesa i ove holta strasno pouzdan :o

Niđe veze. Našao si dva gola (za koje on nije jedini krivac) i to ti je primjer. Ne kažeš da smo prošle godine opet imali najjaču odbranu u ligi, a to je bila sezona koju je Alex preležao, Terry odigrao sveukupno malo preko pola sezone, a Luiz došao u januaru. Što znači da je Bane bio jedini defazivac u našoj ekipi bez dugoročnog odsustva. ;) Isto tako bio je među trojicom najboljih po izboru navijača, a po mom mišljenju trebao je i uzeti nagradu (ali ona je otišla u ruke Cechu vjerovatno zato što je nikad nije osvojio).

Istina da nije počeo ovu sezonu u nekoj vrhunskoj formi kao ni cijela odbrana, a razlog tome je visoka defanzivna linija koju prakticira Andre. Nismo još dovoljno uigrani da bi se tako postavljali i zato su nam protivnici dolazili u šanse i zabijali golove. :mellow:

@dubrovcanin

Da čujem.

@dubrovcanin Da čujem.

Vidić

Ferdinand

Jones

Smalling

Terry

Luiz

Vermaelen

Lescott

Cahill

Mertesacker

Carragher

Toure

Robinson

Dawson

Dunne

Shawcross

Gallas

Robinson

eto ti 18 komada, medu njima mozes bez problema nac 10 koji su bolji od Baneta

Hahaha, fino si me nasmijao s Gallasom, Dunneom, Robinsonom i ekipom. :lol: Od navedenih samo su Vidić i Terry bolji defanzivci od Baneta. Ako dodaš tome njegovu mogućnost igranja i na poziciji desnog beka, dobiješ vrhunskog odbrambenog igrača.

@ Wisey

Nemoj ni ti pretjerivati . Ivanovic vrhunski odbrambeni igrac HAHAHAHAHAHAHA

Realno on je malo vise od solidnog defanzivca iako mi je bas ali bas drag .

Mozda sam i ja pretjerao da je malo vise od solidnog bolji je od toga.

Po meni od ovih sto je nabrojao bolji su :

Terry , Luiz , Vidic , Ferdinadn , Lescott , Toure i Cahill tako barem ja mislim (svako ima svoje misljenje) :)

Pa eto sam si sebi kontrirao u postu. I na kraju priznaješ da jest vrhunski. Mogu ja ići pojedinačno od igača do igrača i porediti ga s Ivanovićem, ali nije tome mjesto na ovoj temi. Samo ću još jednom reći da su od njega bolji Vidić i Terry. :)

http://chelseabalkan.com/index.php/zanimljivosti/item/84-docherty-united-je-prejak-za-chelsea

Za Arsenal je u pravu, ali da kaze da Chelsea ako Torres ne krene zabijat nema sanse za titulu, a jos gore sto kaze da bi Tevez bio bolji u paru sa Aguerom od Dzeke onda mislim stvarno..

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.