30. januar 2014.12 god. comment_161110 Sumnjam da ce Terry tako rano u penziju. Vjerovatno cemo dobro prodati Luiza. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_161113 Vjerovatno David za velike pare ide u Barcu.Dobar igrac,iako mlad jos uvijek . Malo mi zao Kalasa i Omerua. Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_161119 French newspaper Le Progres reports Kurt Zouma has passed his medical with #CFC Stavite ga u prvi tim. Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_161122 A da, zaboravio sam da ostaje u St. Etiennu do kraja sezone. :D Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_161126 Sumnjam da ce Terry tako rano u penziju. Vjerovatno cemo dobro prodati Luiza. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Adise prema mojim saznanjima koja sam dobio od Hemingwaya David Luiz ide put Bayerna. Bayern će na ljeto dovesti jednog štopera - Piquea, Davida Luiza ili Thiaga Silvu. DL4 im je najizgledniji pa da ga upare s Danteom. Mogli bi i prodati Badstubera, stalno kuburi s ozljedama, a Boateng će biti također tu kao treća opcija. Zapravo smjenjivat će se, duga je sezona. Prijavi
31. januar 2014.12 god. comment_161136 Prijatelji jeste vi normalni kakav odlazak David Luiz-a,pa najrealnije je da ode Terry,ali cak i da on ne ode pre ce otici Kalas i na njegovo mesto doci Zouma. Prijavi
31. januar 2014.12 god. comment_161153 Å¡ta nema,pa ja sam javio u 11:59 :D sad samo da se uzdamo u naÅ¡eg glavnog skauta za francusko podruÄje,weeda i njegovu procenu procena je jasna, za relativno male pare u danasnjem modernom nogometu smo uzeli jednog od igraca sa najvecim potencijalom, kakva ce nam odbrana sada bude, hilario moze biti komotno prvi golman, strasan igrac, vec sam spominjao kvalitete, nema slabu tacku, igrac za pozeleti u odbrani stvar je gotova, cekaju se samo jos na oficijalnoj stranici detalji, i da dodam zuma je odbio dobar broj ponuda nakon telefonskog razgovora sa murinjom, i samo je hteo u celsi, ostaje kod zelenih do kraja sezone, a onda od sledeće - zajedno će dominiramo Prijavi
31. januar 2014.12 god. comment_161155 Kurt ce imati platu tu negdje oko 70k. Samo da kazem da Bayern moze popusiti kurac ako odluce traziti T. Silvu jer ce onaj njihov dojajni predsjednik odma' kupiti jednog njihovog vaznog igraca. Tako je odjeb'o i Barcelonu kad se povezivala sa Silvom. Kakav je to car jebeni, samo drsko! Prijavi
31. januar 2014.12 god. comment_161158 Pomalo mi je zao Kalasa i Omeura (pogotovo Kalasa) jer jedan od njih dvojice a vrlo moguce i obojica nece se naigrati sigurno. Al kao sto sam vec rekao prezadovoljan sam dovodjenjem Zoume koji sa 19 god igra na razini vise od svojih vrsnjaka. Prijavi
31. januar 2014.12 god. comment_161164 ne znam sta da kazem, nisam ga pratio ali cujem po komentarima da je dobar mlad igrac, ali zao mi Luiza koji ce sigurno ici na kraju sezone, fakat mi ga je zao, onda Kalas, Omeruo kad ce oni dobiti priliku? hoce li je uopste dobiti?Sent from my GT-I9001 using Tapatalk Prijavi
31. januar 2014.12 god. comment_161167 Njegov agent potvrdio ,potpisao za Čelzi još malo pa službeno http://www.chelseafc.com/news-article/article/3647103/title/zouma-signs Prijavi
31. januar 2014.12 god. Autor comment_161173 Pa ne mora znacit da ide Luiz. Sta fali 4 stopera imati. Napadamo titulu kao sto Mou rece. A riskirati da ostanemo na 2 stopera u slucaju povrede jednog? Mislim da Mou nece. I onda opet za godinu-dvije(3) moramo traziti treceg stopera kad terry zavrsi karijeru. Msm da ce Luiz ostati ^^ Prijavi
31. januar 2014.12 god. comment_161174 "A great man like Jose Mourinho phoning a small player like Kurt Zouma, it’s nice.." "It does not happen to you every day [Jose Mourinho calling] and it is a great sign of respect and trust" "I will always take Chelsea. I loved this club since childhood and blue is my favourite colour" Prijavi
31. januar 2014.12 god. comment_161175 Mourinho ih kupuje karizmom :DDobrodoÅ¡ao, odliÄno pojaÄanje!Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk Prijavi
31. januar 2014.12 god. comment_161177 Interesting point on Zouma - Mourinho said he'll link up with #CFC for pre-season in summer but will see if he'll stay or go out on loan. Mourinho on Zouma—"...Physically ready but one thing is to be physically ready, another thing is to be tactically ready." #CFC Mourinho—"Well done Chelsea, this [Zouma] is the last one in the transfer window. In almost every position we have the present & the future" Prijavi
31. januar 2014.12 god. comment_161179 Veliki talent, znam još s Master lige. :D Tamo je ubijao kao 16-godišnjak. Uglavnom dobrodošlica u naš klub, nadam se da će napraviti veliki karijeru. Prijavi
31. januar 2014.12 god. Autor comment_161180 Ne's valjda i ovog na posudbu na godinu slat ! :lol: Sad ce se malo i St Etiene pratiti.. Prijavi
31. januar 2014.12 god. comment_161214 Dobrodosao. kakav skok ima nije normalno, kengur mu nije ravan! ;) http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=fRDAcWo_msE malo statistike. http://www.squawka.com/news/2014/01/06/91-tackle-success-why-chelsea-need-this-no-nonsense-future-france-captain/2014010650399 Prijavi
31. januar 2014.12 god. comment_161229 Drogba i Essien su usadili Chelsea u srca tamnoputih igraÄa a Jose ih svojim Å¡armom namami.Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Prijavi
31. januar 2014.12 god. comment_161231 Pa ne mora znacit da ide Luiz. Sta fali 4 stopera imati. Napadamo titulu kao sto Mou rece. Već imamo 4 Å¡topera (Teri, Kejhil, Luiz, Kalas), ako raÄunamo i Ivanovića onda 5. Neko će vrlo verovatno napustiti klub na leto (osim ako Zuma ne bude i sledeće sezone na pozajmici :D) Prijavi
1. februar 2014.12 god. comment_161291 OdliÄno pojaÄanje i odliÄan igraÄ. Mada ovo znaÄi da će neko od naÅ¡ih mladih stopera ispuÅ¡iti. Ne oÄekujem Zoumu sledeće sezone u prvom timu mislim da će i on na pozajmicu... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.