Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kurt Zouma (2014-2021, 151 nastup)

34 člana su glasala

1. 1.

• Da
      80%
      25
    • Ne
      19%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 914
  • Pregledi 72 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 2 mjeseca kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
Prodati Zoumu bi bilo van granica razuma. Posudba je ok, vecina se i slaze da je mozda posudba idealna za njega.

Zouma je potencijal samo takav. Samo pametno treba.
Prodati Zoumu bi bilo van granica razuma. Posudba je ok, vecina se i slaze da je mozda posudba idealna za njega.

Zouma je potencijal samo takav. Samo pametno treba.

meni su te priče da njemu treba pozajmica za oporavak smešne, nije on ni prvi ni poslednji koji se vraća posle takve povrede

pa evo Ridiger valjda ista povreda, kao i VVD

pre bih rekao da je samo mazanje očiju i da se prosto Konteu nešto ne svidja, želi drugog igrača i to je to

sad možemo samo da spekulišemo ali meni je jasno da Zuma nije tip štopera kao Bonući, VVD pa i ovaj sad Nemac, jeste u defanzivi jak ali sa loptom u nogama je slabiji nešto što nije slučaj kod ova tri ranije navedena

• 2 sedmice kasnije...

Nigdje veze. Što ne igra u CFC ove sezone? Koji je valjan i opravdan razlog posudbe?

zato što treba prodati što valja, da bi Conte doveo neke svoje žnj igrače

jebem ti krv i pamet krvavu..

nadao sam se čitavo vrijeme da su glasine koje kruže neistinite i kita na kraju..

bitno da smo kupili pijanog noja trapavog rudigera koji trči kao da ima 3 metle nabijene u guzicu, i vratili s posudbe tog christensena nakon godina posudbe..a riješavamo se zouma, jednog od najboljih mladih stopera, i budućnosti na toj poziciji, brzog i snažnog igrača koji odlično igra glavom, koji uklizuje kirurški precizno, itd itd i kojem je samo trebalo utakmica i kojeg je na kratko nažalost zaustavila ozljeda..

toplo se nadam i držim mu fige da se popiša po ovoj odluci kluba sa odličnim igrama u nadolazećoj sezoni, pa ako treba i u susretima protiv chelsea ako uopće ima pravo nastupa..

ugl sretno zmaju i da nam se vratiš, daj Bože već na zimu nekim slučajem, jer vjerujem da je opcija prekida posudbe bilo kada uključena u ovaj kretenski deal..

a sad uprava trkom po raspalog danila i preplatite ga dobro, kao i moratu..samo dajte, iznenadite me još kojom glupošću nakon silnih prodaja i ovih par kupnji ..

To sto se tebi transferi ne svidjaju, ne znaci da su greske. Rudiger trapav, ok, Njemacki reprezentativac. Morata nikakav, ok, Conteov prvi izbor bio. I da ne idem dalje.

Zouma i jeste poslan na pozajmicu zbog povrede, da odradi cijelu sezonu, da se vrati u formu i onda i u Chelsea. Pa potpisao je sestogodisnji ugovor, logicno je da se racuna na njega.

A ove novajlije pusti da makar par mjeseci odrade u klubu, pa onda mozes pljuvati ako zasluzuju.
Rüdiger jeste tanak igrac, jebes to sto je reprezentativac. Morata je isto macak u vreci, kao sto je i pitanje je li Bakayoko ikako bolji od Nemanje. Kockamo se zestoko, ali eto dacemo im svima sansu da nas razuvjere.

Za Zoumu ipak posudba je pravi korak, samo da mu ovi daju minuta a valjda hoce.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Kockali bi se bilo koga da dovodimo, Messia sad sa kupimo kocka bi bila, tako da...

Sve ja shvatam, ne svidjaju vam se pojedini igraci i to je ok, ali zaista ne treba da se pljuju a niti sekunde nisu proveli na terenu u plavom dresu.

Nije ni meni Rudiger prvi pik, ima odredjen broj igraca koje bih prije doveo, ali cekam da frajer zaigra i odigra nekolicinu tekmi u Chelseaju i onda da donesem sud. I vjeruj nije mala stvar kada si njemacki reprezentativac, kada te cijeni njemacki selektor.
Svako ima svoje misljenje, ali bih volio cuti makar par argumenata zasto je neki igrac tanak ili mu se ne svidja, a ne samo da se to napise bezveze.
Igrač koji izbori mjesto u onakvoj reprezentaciji NJEMAČKE i kojeg je Conte tražio i prošle sezone zaslužuje malo više poštovanja, možda i sigurno da on nije najbolji izbor,ali valjda Conte zna zašto ga je doveo.
Kasno sam video Zemo da je već objavljeno ovde, a video sam na službenoj da su izbacili.

Po meni je ok potez pozajmica ako neće imati minute, bolje onda da igra i da se razvija. Stouk je jaka ekipa, prvenstveno defanzivno, može tamo dosta da nauči i da se vrati još bolji.

Conte nije dzabe doveo onog Rudigera, verovatno ima nešto u njemu. Kao i u Morati, vreme ce pokazati. Prošle godine je izvukao iz Chelsea najbolje, posle one krah sezone. Ja mu verujem kada su njegovi transferi u pitanju.

Ostali, videcemo.

Možda je Rudiger tanak, nisam ga pratio nešto, ali Zouma je kvadratni koren od tanak koliko je tanak bio u onome što je odigrao, pozajmica definitivno dobar korak za njega, ali bojim se da će mu Stoke i slični do kraja karijere biti vrh.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.