20. juni 2019.7 god. comment_287612 Mislim da su ih ovog ljeta napustili i Ashley Williams i Phil Jagielka, tako da bi im Zouma mnogo značio jer je već uigran sa ekipom. Ne znam koga još imaju na tim pozicijama osim Keana i Minu. Nadam se da nismo toliko ludi da olako pustimo reprezentativca Francuske. Prijavi
25. juni 2019.7 god. comment_287710 Njega ako prodamo onda sam siguran da transfer politiku kluba vodi neko sa balkana Prijavi
21. oktobar 2019.6 god. comment_289697 Zouma u zadnje vrijeme sve bolji i bolji. Cak sta vise ispravlja greske Tomorya. Zouma je fizicki jedan od najdominantnijih igraca na svojoj poziciji u svijetu, ako uspije popraviti pozicioniranje i citanje igre bice strasan igrac. Pass igra mu je definitvno slabija ali ove ranije osobine koje sam nabrojao su mnogo vaznije od toga. Samo da nastavi kao u zadnje vrijeme i bice to odlicno. Prijavi
21. oktobar 2019.6 god. comment_289699 Slozio bih se tu, a pogotovo kad imas mekanog Christensena onda znas da ce ovakav Zouma sigurno imati dobru minutazu.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
24. oktobar 2019.6 god. comment_289765 Kakvih partija je imao ove sezone, sinosnja je za cistu desetku :D Dobar na skoku, cvrst i siguran u duelima, delovao sigurno. Izgledao jako trapavo i nezgrapno u par navrata kad se zaletao sa loptom napred, ali to se da popraviti. Sve u svemu popravlja formu i samo nek se tako nastavi. Prijavi
24. oktobar 2019.6 god. comment_289767 Mislio sam poslije prvog kola u ligi da više nikad neće zaigrati za ovaj klub. U zadnje vrijeme to sve prihvatljivije izgleda. Prijavi
6. novembar 2019.6 god. comment_290116 Ovo bi bio gol sezone bez sumnje, velika steta. [media] https://www.youtube.com/watch?v=bEYuBQvv0UQ [/media] Prijavi
6. novembar 2019.6 god. comment_290125 Najjace kako se i sam lampard na klupi smije kad je vidio sta je zouma potegnuo Prijavi
7. novembar 2019.6 god. comment_290133 Stvarno je prošao vrhunski, bio bi to eurogol da je pogodio Prijavi
1. decembar 2019.6 god. comment_290528 Nikad od njega ozbiljnog stopera. Previse je fudbalski neinteligentan (da ne kazem glup), nesiguran, donosi lose odluke, grijesi... Moze odigrati dobru utakmicu ali u kontinuitetu tesko. Prijavi
1. decembar 2019.6 god. comment_290530 I ja mislim da bi mali Tomori sa pravim liderom i ozbiljnim stoperom do sebe mnogo vise stasao kao igrac. Vidjet cemo carapara Rüdigera kad se oporavi, mada i on itekako zna imati svoje zute minute. Treba tu jedna klasa u odbrani pa koliko kosta da kosta.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
1. decembar 2019.6 god. comment_290534 Apsolutno trebamo dovesti nekog klasnog stopera, a od ovih tko se izbori, vjerojatno će to biti rudiger ili tomori. Sve zavisi kakav ce rudiger biti kada se oporavi. Nekog se treba riješiti ako dovedemo stopera, christense ili zouma Prijavi
7. decembar 2019.6 god. comment_290640 Drvo jebeno, kiks igrac, vazda gol visi u zraku s njimSent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
11. decembar 2019.6 god. comment_290754 Ovog upariti sa Van Dajkom i ucinit ce Virgila prosjecnim stoperom.Madjionicar Prijavi
14. decembar 2019.6 god. comment_290852 Ne kontam kako je ovaj uspeo da postane standardan prvotimac, teška kiksara, rekao bih da je najgori štoper kog sam gledao u klubu... Prijavi
14. decembar 2019.6 god. comment_290855 Ne kontam kako je ovaj uspeo da postane standardan prvotimac, teška kiksara, rekao bih da je najgori štoper kog sam gledao u klubu...Možda tako što boljeg od njega nemamo... Sent from my SM-G920F using Tapatalk Prijavi
14. decembar 2019.6 god. comment_290860 Imao strasnih intervencija. Dobar mu je tandem Rudiger. Prijavi
14. decembar 2019.6 god. comment_290861 Kakav je bio u pocetku sezone, kasnije je postao najsigurniji i bolji i od Tomorija i Christensena. Cudno to sve izgleda kada je on u pitanju ali odradi dobar posao. Danas je bas Rudiger plivao a on je spasavao. Prijavi
14. decembar 2019.6 god. comment_290869 Solidna utakmica, dobre reakcije, ali ne mogu zaboraviti kikseve kojih je bilo more, i već će ih iduću utakmicu biti. Prodao bih ga bez razmišljanja, ili da bude zamjena Prijavi
14. decembar 2019.6 god. comment_290870 Možda tako što boljeg od njega nemamo... Sent from my SM-G920F using Tapatalk Christensen da odigra par utakmica u kontinuitetu i u najgorem slučaju će igrati kao Zouma. :D A meni je Rudiger danas bio baš dosta spretniji od Zoume, mnogo je češće intervenisao i bolje se snalazio sa loptom, iako mu je tek samo vezao dve utakmice ove sezone. Prijavi
14. decembar 2019.6 god. comment_290874 Rudiger jeste najbolji stoper ove ekipe. Inace Rudiger je dobar igrac, sjetite se da sam ga maltene jedini hvalio kad je tek dosao jer sam znao kakav je igrac iako je u pocetku bio goli kurac. Ali danas je Zouma bio bolji, realno. Rudiger me ubio u pojam onim dugim loptama ka Emersonu, imao sam utisak da je svaki drugi pas bio duga lopta prema Emersonu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.