Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kurt Zouma (2014-2021, 151 nastup)

34 člana su glasala

1. 1.

• Da
      80%
      25
    • Ne
      19%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Sad ispade da toliko ne zna englski i da je mislio nesto drugo. Problem je u tome sto Costa stvarno voli da vara i to zna i Zouma, ali jednostavno mozda se htio drugacije izraziti ili sta ja znam to je vec nebitno. Covjek je slucajno rekao istinu i sjebo se. I neka je. Sto se mene tice.

• Odgovori 914
  • Pregledi 72 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Sad ispade da toliko ne zna englski i da je mislio nesto drugo. Problem je u tome sto Costa stvarno voli da vara i to zna i Zouma, ali jednostavno mozda se htio drugacije izraziti ili sta ja znam to je vec nebitno. Covjek je slucajno rekao istinu i sjebo se. I neka je. Sto se mene tice.

Pa meni nije drago iz razloga sto ce sad biti pod lupom,nece mu se svirati penali,svako naredno koskanje ce Costa najebati.Nije mu trebalo to da kaze al eto...

Čuj rekao istinu, pa kada bi izašla istina iz svake svlačionice ljudi bi rekli "koji kurac, pa izgledali su složno na terenu", nije to kulturno umjetničko društvo da se javno govore takve stvari, kada istina izađe iz svlačionice obično klub od toga nema koristi.

OK shvatam da je Zouma možda slučajno nešto tako rekao, ali reći za saigrača da vara je previše jak termin i ako je razlog tome slab engleski, Zouma uopšte nije taj koji o tome treba da govori, to se ostvalja rivalima, a ne da ti isti rivali slušaju kako se naši igrači između sebe nazivaju varalicama.

Ako je već na Vi sa engleskim jezikom onda  treba da se drži šablon izjava i to je to.

Zamisli Zoumare sta izjavljuje za Costu. Nevjerojatno. E moj zume zume, indijanac jedan

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Zouma kralju, imas punu podrsku od mene mada ko da gledam da ce ga Portugalac sad kazniti zbog ovoga, vjerovatno nece vidjeti pocetnih 11 u dogledno vrijeme

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Joooooooooj

Inače sudije nisu znale da on vara. Dajte molim vas, svi znaju kakav je prevarant od nas samih, do sudija, drugih igrača itd. Zuma je sjebo jedino što će se Mou ili neko iz svlačionice naljutiti na njega. Inače tu je najmanja krivica Zume, a najviše onog Amazonca neotesanog kojem će neko polomiti noge ako ovako nastavi.

Sta bi ovo

https://twitter.com/paddypower/status/645956850513371137

Meni je ovdje njegova izjava i njegov engleski sasvim jasan i nema sumnje da ovo što je rekao i ne misli.

Samo što je ovo rekao na pogrešnom mjestu i u pogrešno vrijeme.

Ovakve stvari se ne govore. Možeš se ti pravdati kasnije koliko hoćeš.

Joooooooooj

Inače sudije nisu znale da on vara. Dajte molim vas, svi znaju kakav je prevarant od nas samih, do sudija, drugih igrača itd. Zuma je sjebo jedino što će se Mou ili neko iz svlačionice naljutiti na njega. Inače tu je najmanja krivica Zume, a najviše onog Amazonca neotesanog kojem će neko polomiti noge ako ovako nastavi.

Pa nije on nista novo rekao, svi znaju da je Costa budala, a ne to sto vi tvrdite. Al ovim rijecima izac u javnost o saigracu. Uf ala ovaj ima muda

Pa nije on nista novo rekao, svi znaju da je Costa budala, a ne to sto vi tvrdite. Al ovim rijecima izac u javnost o saigracu. Uf ala ovaj ima muda

Pa mlad, neiskusan momak. Ne treba mu se zamjerati toliko, nije strasno. Strasno je nesto drugo ne osuditi, a ne ovo.

Joooooooooj

I dalje vrtiš istu priču, opet ti kažem, može to znati čitav svijet, ali to javno ne smije govoriti ni jedan igrač iz naše svlačionice, jer tako rušimo sami sebe, umjesto da pustimo rivale da nas prozivaju mi se prozivamo međusobno. Pa recimo Rooney je glumio ludilo oko svog nekog eventualnog odlaska, pa niko iz svlačionice Uniteda nije rekao nešto slično, to se zove kodeks ponašanja. Shvatam da se podržava ovaj postupak Zoume samo zato što je govorio o Costi, da je Zouma recimo nešto slično rekao za Terrya koji takođe ima svojih raznih bubica bila bi potpuno drugačija situacija, šta treba da se naši igrači međusobno prozivaju a mi da na to kažemo "e neka mu je rekao".

Ti vrtiš istu priču, a ne ja. Mi rušimo sami sebe tako što umjesto da se bavimo fudbalom mi se bavimo doktorkama, tučama na terenu, novinarima, Costama i sličnim glupostima. Da sve to nije toliko zamršeno ne bi se ni događalo to što se događa. Zbog takve politike dragog nam trenera ovoga će biti sve više i više. Akcenat se stavlja na nefudbalske stvari i onda će opet tako neko reći nešto što ne treba, uglavnom neko mlađi (koji nije bio u takvom džumbusu), jer je ovo sve zamršeno ko španska serija. 

I Diego Costa će se sad uvrijediti što mu je to rekao Zouma, ma daj? O čemu mi pričamo ovdje?

Ma nema  opravdanja za Zoumu.Pogrijesio je i tacka.Okolnosti su malo drugacije jer je mlad pa mu se i moze malo progledati kroz prste.Ali sustina svega je da ne treba javno iznositi mane svojih kolega.Ionako nas niko ne voli,Costu pogotovo.
Mediji ionako samo traze razlog kako bi pljuvali po nama,ne trebamo im jos mi sami davati povoda za to.

Ti vrtiš istu priču, a ne ja. Mi rušimo sami sebe tako što umjesto da se bavimo fudbalom mi se bavimo doktorkama, tučama na terenu, novinarima, Costama i sličnim glupostima. Da sve to nije toliko zamršeno ne bi se ni događalo to što se događa. Zbog takve politike dragog nam trenera ovoga će biti sve više i više. Akcenat se stavlja na nefudbalske stvari i onda će opet tako neko reći nešto što ne treba, uglavnom neko mlađi (koji nije bio u takvom džumbusu), jer je ovo sve zamršeno ko španska serija. 

I Diego Costa će se sad uvrijediti što mu je to rekao Zouma, ma daj? O čemu mi pričamo ovdje?

Kad te neko nazove varalicom naravno da ces se uvrediti. dijego nije citer, samo se bori svim silama za grb, prolice krv za Celsi ako treba. I kad prekrsi pravila, kazne ga i mirna Backa. prica se zavrsava tu.

Nas je jebote, treba i biti malo subjektivan. Ne secam se da su Liverpulovci kritikovali Zubu. Ne secam se ni da su Uefalonci kritikovali Nejmara. Ne verujem ni da navijaci PSG kritikuju IBRU. Ni navijaci Atletika nisu kritikovali Dijega dok je bio kod njih. Kao sto ni Realovci ne kritkuju Pepea. DIEGO DIEGO DIEGO!!!

PS

Nastavljate da pricate o izjavi koja je demantovana kao da nije demantovana. Za mene izjava kao da ne postoji jer je lepo objasnjeno sta je Zuma hteo da kaze a sta ne.

Kao što sam već rekao, nije fora u tome da li je istina ili nije istina to što je izjavio Zouma već je fora u tome da se o takvim stvarima ne priča u javnosti jer su to ljudi koji su svaki dan zajedno i dijele sve moguće situacije, već si rekao da Zouma nije kriv a sada kažeš kako ti smeta što se bavimo stvarima koje nisu fudbalske, pa isti taj Zouma je izazvao još jednu raspravu koja nije fudbalska, greškom ili namjerno sada nije ni bitno. Mourinho je na početku sezone napravio estradu od Chelseaja sa napadanjem medicinskog tima, i za tu situaciju isto važi da kao i zao ovu, a to je takve kritike nisu trebale doći do javnosti. Ako se Costa ljuti na Zoumu to je sasvim opravdano, mislim da ni jedan igrač na svijetu ne želi da ga njegov saigrač naziva varalicom..

Zouma kralju, imas punu podrsku od mene mada ko da gledam da ce ga Portugalac sad kazniti zbog ovoga, vjerovatno nece vidjeti pocetnih 11 u dogledno vrijeme

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

I ja sam očekivao tako nešto ali evo ga starta danas.

Jest' kriv za gol, ali mu ne zamjeram, karina smo i bez te greške i jednostavno samo se čekalo kad ćemo ga primit. 

Pa šta očekujete od 20-godišnjaka, da neće nikad ni jednu grešku napravit?
Iskustvo je u nekim slučajevima puno bitnije od talenta. Mada nekad ni iskustvo ne igra nikakvu ulogu, što je pokazao Bane danas kad kurcem nije mrdnuo da pokuša zaustavit onaj gol.

Isto tako je on očekivao da će to lagano Zouma očistiti, ni on nije očekivao da ga ta lopta onako hladno preleti, bio je previše statičan u toj situaciji istina, ali njegova greška nije tolika kolikom je ti predstavljaš

Bez obzira koliko godina ima, ako je profi igrač, ovakva greška se ne može napraviti, ovo nema veze sa iskustvom, onakve lopte se nikada ne puštaju da padnu, uvijek se izbijaju van kaznenog prostora, to se uči na prvim treninzima pobogu.

• 4 sedmice kasnije...

Zuma nije bek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I situacija koja ide njemu na dusu, kada se je pomerio u stranu, i otvorio cist sut Gonzalesu tu negde oko 16erca.... Nije prvi put da zbog nedostatka iskustva napravi losu procenu. Sreca ovaj put nismo kaznjeni. 

Samo sto, to nece resiti ni Stouns, ni Markinjos, al o tome drugom prilikom, sad nemam snage.

Ma naravno, svako iole kvalitetnije krilo od onog polovnjaka iz Kijeva bi pravilo dar-mar protiv teškaša poput Zoume na toj poziciji. Ali ipak odigrao je pristojno večeras, momak se trudi uvijek i daje sve od sebe, imao je tu jednu pogrešku protiv Newcastlea a sve ostalo je odradio jako dobro.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.