Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kurt Zouma (2014-2021, 151 nastup)

34 člana su glasala

1. 1.

• Da
      80%
      25
    • Ne
      19%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Vise sam Zouminih dugih lopti izbrojao koje su isle u aut, ne verujem da sam ih pomesao, ipak je jedan Francuz a drugi Nemac :D

• Odgovori 914
  • Pregledi 72 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ne treba puno gledati na njihove pasove, nisu oni krivi sto ove ispred njih je bolio kur. c, pa su njih dvojica morali kreirat igru, a jednostavno nisu za taj posao. Ali ako uzmemo u obzir igru u odbrani, bili su odlicni zaista, Zouma cak malo bolji od Rüdigera.

Za razliku do Azpilikuete kojeg je Fraser pravio budalom, te nezainteresovanog Emersona koji je samo trckarao na terenu, bas kao i Alonso kada igra.

Nema sta, jucer su stoperi jedini koji su bili dobri, dodao bih Tammya jos i to je to, ostale bih ja dobro propitao, sta im je, koji im je k... Isto tako Lampard treba malo da skonta neke stvari i da vrati mlade u ekipu umjesto staraca, jer dok su svi igrali, najbolji smo i bili u tom periodu, u zadnje vrijeme kada je sve vise staraca, mi smo sve losiji. Nije slucajnost.
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
Ako dođe solidna ponuda, treba prodati naravno i krenuti po stopera. Ili njega ili christensena, pa dovesti nekog ako bude moguće bilo prodati

Prodavaj odmah i kupuj novo. Nažalost nije dorastao nivou na kom igra ovaj klub. Mada nisu ni ostali, sa tim da u Tomoriju vidim potencijal i sačuvao bih ga.

• 4 sedmice kasnije...
https://twitter.com/BnsComps/status/1277556825907499011?s=20

Vjerovali ili ne, ja mislim da je Zouma nas najbolji stoper. On bi u paru sa vrhunskim stoperom bio masina, nesto kao Carvaljo uz Terrya. Dok je Terry komandovao ovaj drugi je gino, izlijetao, napustao svoju poziciju bez pretjeranog straha. Danas to nije moguce, nekako imam osjecaj da su svi nasi stoperi taj tip stopera, nikako komadanti.

Vjerovali ili ne, ja mislim da je Zouma nas najbolji stoper. On bi u paru sa vrhunskim stoperom bio masina, nesto kao Carvaljo uz Terrya. Dok je Terry komandovao ovaj drugi je gino, izlijetao, napustao svoju poziciju bez pretjeranog straha. Danas to nije moguce, nekako imam osjecaj da su svi nasi stoperi taj tip stopera, nikako komadanti.

Karvaljo je takođe bio vrstan defanzivac u igri 1 na 1. Jako ga je teško bilo zajebati. A nas Zuma bas ume da se pogubi cim se zaleti na igrača s loptom.

Ne kazem ja da je Zouma bolji ili jednako kvalitetan igrac kao Carvaljo, naravno da nije. Nego sam pravio paralelu kako je igrati pored pravog komandanta u odbrani i bez njega. 

Ne kazem ja da je Zouma bolji ili jednako kvalitetan igrac kao Carvaljo, naravno da nije. Nego sam pravio paralelu kako je igrati pored pravog komandanta u odbrani i bez njega.

To jesi u pravu.
A danas se na prste jedne ruke mogu izbrojati takvi igraci.

Mislim da se kao najgora kombinacija stopera pokazala upravo Christensen i Zouma. Oni nikako ne smije igrati zajedno. Zadnje tri utakmice u kojoj su igrali Zouma i Rudiger kao stoperska par, 3 clean sheeta. Takodjer i Zouma - Tomori su bili dobar tandem.

Čuj to pickensen i zouma da su nam najbolji hahah. Dajte ljudi nagledali smo se toga, jedna solidna utakmica ne znači ništa.
  • Autor

Čuj to pickensen i zouma da su nam najbolji hahah. Dajte ljudi nagledali smo se toga, jedna solidna utakmica ne znači ništa.

po trenutnoj formi jesu. Kakav ce ko bit za 3 kola ne znam.

Jel rudiger il nedaj boze tomori u boljoj formi od navedenog dvojca

Sto je najgore ovo je zalosno.

Kakve ublege od stopera imamo.

Pa ne znam jel gora pozicija nam taj LB il stoper

Carvalho je bio bolji defanzivac nego svi ovi sad kad se sastave. Pored svega navedenog on je tad bio stoper koji je znao sa loptom, koji je imao zavidnu kontrolu lopte i tehniku za jednog stopera. Mnogo underrated igrac...

Carvalho je bio bolji defanzivac nego svi ovi sad kad se sastave. Pored svega navedenog on je tad bio stoper koji je znao sa loptom, koji je imao zavidnu kontrolu lopte i tehniku za jednog stopera. Mnogo underrated igrac...

a igra glavom?

inače, potpisujem gore navedeno za zoumu od @hamco, a moram priznati da zoumu baš i volim, i Boga molim da se trgne i bude nalik starom zoumi prije ozljede jebemu...ajmo Happy!!!

Da je igrao Zouma i da smo izgubili onda bi bi bilo "zašto nije igrao Christensen, prošlu je bio dobar" i slična sranja. Šta bi bilo kad bi bilo, činjenica je da ni Zouma nije mnogo drugačiji.

Ma teško je odabrat kada sve što imamo je sranje, nije ni ovaj nešto. Dakako treba ga ubaciti nakon onog horora sinoć, ali nije ni ovaj klasa za chelsea.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.