14. decembar 2019.6 god. comment_290876 Vise sam Zouminih dugih lopti izbrojao koje su isle u aut, ne verujem da sam ih pomesao, ipak je jedan Francuz a drugi Nemac :D Prijavi
15. decembar 2019.6 god. comment_290883 Obojica su grijesili sa passovima, ali Zouma je bio bolji u odbrani. Moraju se kako god popraviti ili da jebu mater sebi i da dovedemo nekoga ko zna barem dodati igracu sredine terena koji ce to bolje odraditi od njih kao sto su oni trebali raditi danas a ne pokusavati na silu. Prijavi
15. decembar 2019.6 god. comment_290886 Ne treba puno gledati na njihove pasove, nisu oni krivi sto ove ispred njih je bolio kur. c, pa su njih dvojica morali kreirat igru, a jednostavno nisu za taj posao. Ali ako uzmemo u obzir igru u odbrani, bili su odlicni zaista, Zouma cak malo bolji od Rüdigera. Za razliku do Azpilikuete kojeg je Fraser pravio budalom, te nezainteresovanog Emersona koji je samo trckarao na terenu, bas kao i Alonso kada igra. Nema sta, jucer su stoperi jedini koji su bili dobri, dodao bih Tammya jos i to je to, ostale bih ja dobro propitao, sta im je, koji im je k... Isto tako Lampard treba malo da skonta neke stvari i da vrati mlade u ekipu umjesto staraca, jer dok su svi igrali, najbolji smo i bili u tom periodu, u zadnje vrijeme kada je sve vise staraca, mi smo sve losiji. Nije slucajnost. Prijavi
8. mart 2020.6 god. comment_293777 Ma katastrofa, hodajući gaf, samo čekam kada će nas koštat gola Prijavi
8. mart 2020.6 god. Autor comment_293781 Kriv je sto nije ispucao odmah loptu al i alonso ga je ukopao dodavanjem Prijavi
8. mart 2020.6 god. comment_293786 Ma odlican Hepi danas, samo nek drzi mutavog Pickensena podalje od sastava. Prijavi
8. mart 2020.6 god. comment_293826 Tomori i Rudiger kad se sve sabere najbolji tandem koji imamo, samo što će se Tomoriju zamjerati Bournemouth još mjesec dana. Prijavi
8. juni 2020.6 god. comment_294452 Gledao sam neke snimke sa treninga i čovek ne moze da pretrci 20 metara u sprintu. Prijavi
8. juni 2020.6 god. comment_294459 Ako dođe solidna ponuda, treba prodati naravno i krenuti po stopera. Ili njega ili christensena, pa dovesti nekog ako bude moguće bilo prodati Prijavi
8. juni 2020.6 god. comment_294461 Dugoročno ne vidim ni njega ni Christensena u klubu. Čini mi se da nisu ni za ovaj nivo na kojem smo trenutno, a kamoli za nivo na kojem želimo biti. Zouma možda kao neka četvrta opcija, ali Christensen nikako. Ukuca ga u gol ko stigne. Prijavi
8. juni 2020.6 god. comment_294464 Prodavaj odmah i kupuj novo. Nažalost nije dorastao nivou na kom igra ovaj klub. Mada nisu ni ostali, sa tim da u Tomoriju vidim potencijal i sačuvao bih ga. Prijavi
1. juli 2020.6 god. comment_295320 https://twitter.com/BnsComps/status/1277556825907499011?s=20 Vjerovali ili ne, ja mislim da je Zouma nas najbolji stoper. On bi u paru sa vrhunskim stoperom bio masina, nesto kao Carvaljo uz Terrya. Dok je Terry komandovao ovaj drugi je gino, izlijetao, napustao svoju poziciju bez pretjeranog straha. Danas to nije moguce, nekako imam osjecaj da su svi nasi stoperi taj tip stopera, nikako komadanti. Prijavi
1. juli 2020.6 god. comment_295325 https://twitter.com/BnsComps/status/1277556825907499011?s=20 Vjerovali ili ne, ja mislim da je Zouma nas najbolji stoper. On bi u paru sa vrhunskim stoperom bio masina, nesto kao Carvaljo uz Terrya. Dok je Terry komandovao ovaj drugi je gino, izlijetao, napustao svoju poziciju bez pretjeranog straha. Danas to nije moguce, nekako imam osjecaj da su svi nasi stoperi taj tip stopera, nikako komadanti. Karvaljo je takođe bio vrstan defanzivac u igri 1 na 1. Jako ga je teško bilo zajebati. A nas Zuma bas ume da se pogubi cim se zaleti na igrača s loptom. Prijavi
1. juli 2020.6 god. comment_295329 Ne kazem ja da je Zouma bolji ili jednako kvalitetan igrac kao Carvaljo, naravno da nije. Nego sam pravio paralelu kako je igrati pored pravog komandanta u odbrani i bez njega. Prijavi
1. juli 2020.6 god. comment_295331 Ne kazem ja da je Zouma bolji ili jednako kvalitetan igrac kao Carvaljo, naravno da nije. Nego sam pravio paralelu kako je igrati pored pravog komandanta u odbrani i bez njega. To jesi u pravu. A danas se na prste jedne ruke mogu izbrojati takvi igraci. Prijavi
1. juli 2020.6 god. Autor comment_295333 Ma kakav god da je. Bolji je od rudigera. Rudiger propo. Dajte pickensena i zoumu Prijavi
1. juli 2020.6 god. comment_295334 Mislim da se kao najgora kombinacija stopera pokazala upravo Christensen i Zouma. Oni nikako ne smije igrati zajedno. Zadnje tri utakmice u kojoj su igrali Zouma i Rudiger kao stoperska par, 3 clean sheeta. Takodjer i Zouma - Tomori su bili dobar tandem. Prijavi
1. juli 2020.6 god. comment_295342 Čuj to pickensen i zouma da su nam najbolji hahah. Dajte ljudi nagledali smo se toga, jedna solidna utakmica ne znači ništa. Prijavi
1. juli 2020.6 god. Autor comment_295344 Čuj to pickensen i zouma da su nam najbolji hahah. Dajte ljudi nagledali smo se toga, jedna solidna utakmica ne znači ništa.po trenutnoj formi jesu. Kakav ce ko bit za 3 kola ne znam. Jel rudiger il nedaj boze tomori u boljoj formi od navedenog dvojca Sto je najgore ovo je zalosno. Kakve ublege od stopera imamo. Pa ne znam jel gora pozicija nam taj LB il stoper Prijavi
1. juli 2020.6 god. comment_295449 https://twitter.com/BnsComps/status/1277556825907499011?s=20 Vjerovali ili ne, ja mislim da je Zouma nas najbolji stoper. On bi u paru sa vrhunskim stoperom bio masina, nesto kao Carvaljo uz Terrya. Dok je Terry komandovao ovaj drugi je gino, izlijetao, napustao svoju poziciju bez pretjeranog straha. Danas to nije moguce, nekako imam osjecaj da su svi nasi stoperi taj tip stopera, nikako komadanti. Carvalho je bio bolji defanzivac nego svi ovi sad kad se sastave. Pored svega navedenog on je tad bio stoper koji je znao sa loptom, koji je imao zavidnu kontrolu lopte i tehniku za jednog stopera. Mnogo underrated igrac... Prijavi
2. juli 2020.6 god. comment_295469 Carvalho je bio bolji defanzivac nego svi ovi sad kad se sastave. Pored svega navedenog on je tad bio stoper koji je znao sa loptom, koji je imao zavidnu kontrolu lopte i tehniku za jednog stopera. Mnogo underrated igrac... a igra glavom? inače, potpisujem gore navedeno za zoumu od @hamco, a moram priznati da zoumu baš i volim, i Boga molim da se trgne i bude nalik starom zoumi prije ozljede jebemu...ajmo Happy!!! Prijavi
2. juli 2020.6 god. comment_295471 Da je igrao Zouma i da smo izgubili onda bi bi bilo "zašto nije igrao Christensen, prošlu je bio dobar" i slična sranja. Šta bi bilo kad bi bilo, činjenica je da ni Zouma nije mnogo drugačiji. Prijavi
2. juli 2020.6 god. comment_295475 Ma teško je odabrat kada sve što imamo je sranje, nije ni ovaj nešto. Dakako treba ga ubaciti nakon onog horora sinoć, ali nije ni ovaj klasa za chelsea. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.