Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 135 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Jedino resenje je cistka, pa sve izpocetka ! Ali ovaj put - kako treba. Pravi trener, koji ima samostalnost u radu, mogucnost da sam izabere kompletan strucni stab, ako misli da tako treba, i vlasnik kluba, koji se pita samo za obezbedjivanje novca za kupovinu igraca, i ne dalje od toga.
Ako smo mogli pre Romana da gledamo prosecan Chelsea, moci cemo i sada, bar dok se stvari ne postave na svoje mesto.

Samo kad bi ovo doprlo tamo gde treba....
[quote name='Torresinho_9' timestamp='1334082308' post='40615']
nek ide kalou...
[/quote]

Nek ode Kalou, i sve ostalo nek ostane, kako je bilo do sada...
I, sta cemo, ako vam opet ne bude bilo po volji :huh:
[quote name='Whisper#2' timestamp='1334082863' post='40624']

Nek ode Kalou, i sve ostalo nek ostane, kako je bilo do sada...
I, sta cemo, ako vam opet ne bude bilo po volji :huh:
[/quote]
Mozes li nam samo ti objasniti sta zelis postici stalnim kontriranjem na necije komentare ?

Pa svima je na forumu jasno da je Kalou igrac za Malagau , Everton , Werder ... ali ne samo on vec i veliki dio ostalih igraca .

Mozes li nam objasniti sta bi vi gospodine Whisperu uradili u ljetnom prelaznom roku ?
[quote name='Blues_95' timestamp='1334085402' post='40645']
Mozes li nam samo ti objasniti sta zelis postici stalnim kontriranjem na necije komentare ?

Pa svima je na forumu jasno da je Kalou igrac za Malagau , Everton , Werder ... ali ne samo on vec i veliki dio ostalih igraca .

Mozes li nam objasniti sta bi vi gospodine Whisperu uradili u ljetnom prelaznom roku ?
[/quote]

Kamo srece da je samo Kalou problem.....

Nervira me sto svi stalno njega potencirate, a covek je samo jednako kriv, kao i zvezde koje branite, za ocajnu igru i formu kluba.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1334090674' post='40661']

Kamo srece da je samo Kalou problem.....

Nervira me sto svi stalno njega potencirate, a covek je samo jednako kriv, kao i zvezde koje branite, za ocajnu igru i formu kluba.
[/quote]
Ja branim samo Lamparda , jer se covjek nevjerovatno trudi i vidi se da mu je stalo do ovoga kluba .
Kalou i Meireles, mislim da se navedena dvojica ne trude dovoljno te ne zaslužuje plavi dres. Ukratko riješio bih ih se po kratkom postupku.
  • 3 sedmice kasnije...
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1336048946' post='45258']
moje misljenje kalou,malouda,meireles,benayoun
[/quote]

a Bosingwa ?

[quote name='bbj26' timestamp='1336048615' post='45255']
Po mom misljenju Malouda, Bosingwa, Kalou, Meireles i Essien
[/quote]

drito to, to je ta petorka , nažalost moram reć Essien makar je taj čovjek puno toga dao za ovaj kllub i srcem se borio al nije on više onaj stari, ozljede ga sjebaše, i teška srca i sa suzom u oku bi ga ispratio iz kluba :(
I naravn Benayoun koji stvarno nevidim šta če nam, probat ih sve uvalit nkom u zamjenu za neke igrače koje bi voljeli dovest, osim Essiena njega nebi nekom "uvalio" :)
Za Essiena mi ja najvise zao, al realno, nema vise sta trazit na SB-u. Vidi se da ne moze, a Mikel je u zivotnoj formi i dosta je mlađi od njega.. Mislim da se Essien jos moze prodat u neki dobar klub di ce igrat i bit zadovoljan, a ovo sjedenje na klupi ne pase ni nama ni njemu..
Benayoun se podrazumijeva da ide :D
[quote name='Caeruleus' timestamp='1336296845' post='45960']
Ja živ ne znam šta će biti sa Sturridgeom. Kolika je njegova plaća?
[/quote]

[color=#444444][font=Verdana, Helvetica, sans-serif][size=2]Chelsea will offer Sturridge a new contract, which will include a significant pay-rise from his current £65,000-per-week package.[/size][/font][/color][color=#444444][font=Verdana, Helvetica, sans-serif][size=2] [/size][/font][/color][color=#444444][font=Verdana, Helvetica, sans-serif][size=2] :)[/size][/font][/color]
  • 2 sedmice kasnije...
  • Autor
[url="http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4323752/Salomon-Kalou-wants-to-head-back-to-Rotterdam-with-his-old-club-Feyenoord.html"]http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4323752/Salomon-Kalou-wants-to-head-back-to-Rotterdam-with-his-old-club-Feyenoord.html[/url]

Moguć povratak Sale u Feyenoord.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1336525083' post='47004']SVE OVO PRODATI, AKO ĆE SE VEĆ ULAGATI U KLUB KAO ŠTO SE PRIČA: Malouda Kalou Bosingwa Essien Torres Meireles Romeu Turnbull.[/quote]

Kakva crna prodaja Torresa... Sve ove gore moze ali torkea ne...

A sta je s Drogbom...? Ne znam di sam cital da ce sigurno otic....
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1337355067' post='49663']

[/quote]

Bogba sutra zabija 2-3 komada, i dobija ugovor na 2 godine B)
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1337355067' post='49663']

[/quote]
Torresa treba prodati. Imao je i vise nego dovoljno vremena da se iskaze. Vec sam ovo jednom pisao, al sta cu kad smo stalno na istom pitanju. Veliki bi rizik bio zadrzati jer ce veoma tesko opet biti onaj stari . Prodati ga za nekih 20-30, nace se neko sigurno, ima Torres jos uvijek veliku reputaciju. Njegovom prodajom bi dodatno poboljsali transfer budzet i vratili polovinu ulozenog novca.

[u]@[u]EdvinTrueBlue[/u][/u] Koji Bogba? :lol:
[quote name='chelseafan97' timestamp='1337357236' post='49667']
Torresa treba prodati. Imao je i vise nego dovoljno vremena da se iskaze. Vec sam ovo jednom pisao, al sta cu kad smo stalno na istom pitanju. Veliki bi rizik bio zadrzati jer ce veoma tesko opet biti onaj stari . Prodati ga za nekih 20-30, nace se neko sigurno, ima Torres jos uvijek veliku reputaciju. Njegovom prodajom bi dodatno poboljsali transfer budzet i vratili polovinu ulozenog novca.

[u]@[u]EdvinTrueBlue[/u][/u] Koji Bogba? :lol:
[/quote]

Ma nista od prodaje Torresa, nece niko ni 20-30 mil dati za njega -_-

Znas onaj veliki crni covjek sto igra kod nas u napadu i kojeg se plase svi protivnicki odbrambeni igraci, to je taj BOGba ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.