Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1337778050' post='51728']
Blues_95 otkud znas da je Kalou otisao ? :huh:
[/quote]
Sarkazam . :3

King (jos) nije otisao .
  • Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 135 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

[quote name='sisa01' timestamp='1337643085' post='51321']
Ev ga ADISe

[b]Meireles -[/b] [b]4 liga[/b], 3 ostala takmicenja
[b]Kalou - 2 Liga[/b], 1 ostala takmicenja
[b]Malouda - 3 liga[/b], 4 ostala takmicenja
[b]Danny - 4 Liga[/b], 3 ostala takmicenja

[b]Torres - 7 Liga, 9 ostala takmicenja[/b]

[i]Asistencije da nebude zabune ;)[/i]
[/quote]

Hvala sisa01, to su igraci koji imaju ili trebaju da imaju veliku ulogu u kreiranju sansi i asistencija za napadace. Niti Drogba niti Torres se nisu naigrali uz njih, niti bi neki drugi napadac..
Mislim, dovoljno govori brojka da Torres ima [b]16 asistencija[/b] a Maloua, Kalou i Meireles, svi skupa, imaju [b]17 asistencija[/b]..

Kada se izracunava koliko je koji igrac koristan onda je ASISTENCIJA = GO, iz toga proizilazi da je Torres korisniji od sve trojice igraca..
http://www.football365.co.za/story/0,22162,8695_7774467,00.html

Razni portali objavljuju da Chelsea nece ponuditi produzetak saradnje Kalou-u i Bosingwi...
To je ocekivan razvoj dogadjaja, i ja ne sumnjam u verodostojnost tekstova, ali sacekajmo da to bude i zvanicno.....
Normalno je da njima dvojici ne produze ugovore,ali sto ne prodaju Maludu?Jel cekaju da i njemu dogodine istekne ugovor?
[quote name='Ercov' timestamp='1337849776' post='51945']
Normalno je da njima dvojici ne produze ugovore,ali sto ne prodaju Maludu?Jel cekaju da i njemu dogodine istekne ugovor?
[/quote]

Citao sam da ce njemu Essu i Lampsu biti produzeni ugovori....
[quote name='Whisper#2' timestamp='1337850339' post='51948']

Citao sam da ce njemu Essu i Lampsu biti produzeni ugovori....
[/quote]
Citao sam i ja,ali pitam se sto?Maluda staru formu povratiti nece,to je sigurno.Kao sto rece Elao,pre bih produzio ugovor Kaluu nego njemu,Kalu ima 26 godina i dao je 60 golova na 250 utaknica i ma koliko nas on sve nervirao to se mora postovati.
Ja sam se sad samo nazivcirao kad sam procitao da ce se Essienu i Maloudi također ponuditi dugogodisnji ugovori. Essien i nekako, iako sam i za njegov odlazak, al Maloudi!? wtf!?
Drago mi je da je krenulo sa odlascima igraca koji nezasluzuju dres Chelsea .

Malouda i Essien takodjer mogu ici , ne kao slobodni igraci nego da se uzmu neke pare za njih ili da se budu ukljuceni u neki transfer .
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1337850674' post='51952']
Turnbull,Malouda,[s]Bosingwa[/s],[s]Kalou[/s]

Sto prije prodati !
[/quote]
dvojica riješeni, dvojica ostali :)
Jebes Hulka, Hazarda, Modrica i ostale, meni je vaznije da se mi otarasimo ovog otpada. Lakse ce mi biti kada bolidi poput Maloude i ostalih odu.
  • Autor
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1338123985' post='52800']
Jebes Hulka, Hazarda, Modrica i ostale, meni je vaznije da se mi otarasimo ovog otpada. Lakse ce mi biti kada bolidi poput Maloude i ostalih odu.
[/quote]
To je to, strah me da nam ne bi šugavi SloMo ostao. Mislim da će Bosingwa i Kalou otići.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1338123985' post='52800']
[/quote]

Upravo to sam ja neki dan spominjao, strah me da ovi nasi iz uprave gledaju u nekom potpuno razlicitom smjeru od nas ovdje i da ce ostavit one koje ne zelimo vidjet. Ne vidim realan razlog za ostanak Maloude, al eto, oni mu navodno spremaju ugovor.
Dvojica su blago rečeno otišla iz kluba (Kalou i Bosingwa), ostaje još par ljudi a to su Malamuda, Trnbul i možda Essien iako ja nisam da on ode. Vjerujte boli me briga i da ostane Malouda pored Hazarda i KDB nema šanse da igra, tako da sam sebi rupu kopa i sam sve više i više propada.
Ma nije prijatno vidjeti Maloudu na klupi.
Ajmo još iz kluba da odu:

1. Turnbull
2. Essien
3. Malouda
4. Ferreira...

Tek kad oni odu možemo se nadati nečemu iduće godine. Ako ostanu propast. Al haj da budem korektan Ferreira i da ostane nema veze, ionako čovjek ne igra. Uleti tu po potrebi i odradi posao solidno.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1338232566' post='53151']
Ajmo još iz kluba da odu:

1. Turnbull
2. Essien
3. Malouda
4. Ferreira...

Tek kad oni odu možemo se nadati nečemu iduće godine. Ako ostanu propast. Al haj da budem korektan Ferreira i da ostane nema veze, ionako čovjek ne igra. Uleti tu po potrebi i odradi posao solidno.
[/quote]
mah Ferreira je pravi zajebant, ostavit' njega dok za ostale nema spasa, najviše mi je žao Essiena koji se nije oporavio od ozljeda te je u kur**.
Ne vjerujem da ce Essien otic, iako bi i ja to zelio, al procitao sam neki dan izjavu nekog iz kluba da na njega racunaju sljedece sezone kad prodje s klubom sve pripreme i kad bude potpuno zdrav.
  • Autor
Iz današnjeg izdanja Telegrapha:

[color=#282828][font=arial, helvetica, sans-serif]It can be expected that the signing of Hazard will hasten the departure of Florent Malouda, who has a year left on his contract and is considering a number of offers, including a lucrative deal from a Turkish club. Paulo Ferreira has also been told he can leave with Chelsea aiming to sign a new right-back.[/font][/color]

[color=#282828][font=arial, helvetica, sans-serif]Eto za taj dvojac, a Bosingwa i Kalou su pušteni navodno što će biti obznanjeno kad im isteknu ugovori, 30. juna.[/font][/color]
[quote name='Wisey' timestamp='1338245767' post='53306']
Iz današnjeg izdanja Telegrapha:

[color=#282828][font=arial, helvetica, sans-serif]It can be expected that the signing of Hazard will hasten the departure of Florent Malouda, who has a year left on his contract and is considering a number of offers, including a lucrative deal from a Turkish club. Paulo Ferreira has also been told he can leave with Chelsea aiming to sign a new right-back.[/font][/color]

[color=#282828][font=arial, helvetica, sans-serif]Eto za taj dvojac, a Bosingwa i Kalou su pušteni navodno što će biti obznanjeno kad im isteknu ugovori, 30. juna.[/font][/color]
[/quote]
mi kupimo igrace pa ih bez odstete pustamo
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1338246665' post='53311']
mi kupimo igrace pa ih bez odstete pustamo
[/quote]
Barem ce se otarasiti velike plate za Maloudu i Kaloua .

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.