Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 135 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Autor
[url="http://www.premierleague.com/content/dam/premierleague/site-content/News/publications/other/premier-league-released-list.pdf"]http://www.premierleague.com/content/dam/premierleague/site-content/News/publications/other/premier-league-released-list.pdf[/url]

Eto vam potvrda da su Kalou i Bosingwa definitivno napustili klub. :)
http://bleacherreport.com/articles/1204742-chelsea-transfer-rumors-7-players-leaving-stamford-bridge-this-summer

I ja da nagovjestim da ce oko 7 igrača napustiti klub ovog ljeta. ;)
Cuj da ode Kakuta. Pa ako ga puste, onda je to i definitivno znak da akademiju treba ugasiti. Dzaba se samo ulaze u nju.
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1338561230' post='54673']
[url="http://bleacherreport.com/articles/1204742-chelsea-transfer-rumors-7-players-leaving-stamford-bridge-this-summer"]http://bleacherrepor...dge-this-summer[/url]

I ja da nagovjestim da ce oko 7 igrača napustiti klub ovog ljeta. ;)
[/quote]

Ne idu ni Kakuta ni Sturridge, a cini se da ce uprava dat ugovor i Maloudi tako da ce i on, po nasu zalost, ostat.
Ali zasto Maloudi dati ugovor?

Lakse bih prebolio prodavanje Kakute nego da ponovo gledam Maloudu. U stvari, necu ga ni gledati jer nece ni igrati. Samo ce sjediti na klupi, i za jedno veliko NISTA ce dobijati platu. Zauzimace mjesto nekom drugom, mladjem igracu koji bi mogao biti tu umjesto njega.

[b]Zasto?[/b]
Niko ne zna odgovor na to pitanje, osim nase uprave. Nadam se da su to ipak samo novinske spekulacije, al cisto sumnjam. :(

On ce samo kociti razvoj mlađih igraca.
[img]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/578294_442943402391622_1062158523_n.jpg[/img]
Malouda mora otici ( ne mogu ga vise gledati u plavom dresu) zajedno sa ovom dvojicom, a Essien mozda.
Objavili ste da City sprema ponudu za Sturridga. Bio bi to bas glup potez Sturridga ako bi oso njima, pa tamo bi igrao jos manje nego u Chelsea. a i nevjerujem da bi ga Chelsea tako lako pustio, jer ce lukaku najvjerovatnije na posudbu znaci ostaje samo Torres za spica.Nadam se da ce Stu dobiti sansu da se dokaze na toj poziciji
[quote name='EdvinTB' timestamp='1339069592' post='57283']
Objavili ste da City sprema ponudu za Sturridga. Bio bi to bas glup potez Sturridga ako bi oso njima, pa tamo bi igrao jos manje nego u Chelsea. a i nevjerujem da bi ga Chelsea tako lako pustio, jer ce lukaku najvjerovatnije na posudbu znaci ostaje samo Torres za spica.Nadam se da ce Stu dobiti sansu da se dokaze na toj poziciji
[/quote]

Ma ne vjerujem da ce Danny ic.
[quote name='Brane' timestamp='1339070261' post='57291']
Ma ne vjerujem da ce Danny ic.
[/quote]

Nadam se da je tako! Bilo bi steta i za njega licno i za Chelsea.
Ako prodaju Danny to ce biti ubjedljivo najgluplji potez uprave(naravno posle ovog sa Drogbom i ugovorom).
Sturridgu su tek 22 god. tako da ima vremena da izraste u pravog napdaca. :D
Eno Salomona zele Schalke i Looserpool ( kao zamjenu za Kuyta ), al navodno Kalou zeli ic van Engleske tako da je, sudeci po tome, Schalke realnija opcija.
  • 2 sedmice kasnije...
  • Autor
[font='Helvetica Neue', Arial, Helvetica, sans-serif][background=rgb(238, 238, 238)]Chelsea are understood to be ready to listen to offers for Florent Malouda, now the Frenchman is heading home from Euro 2012. [/background][/font]
[font='Helvetica Neue', Arial, Helvetica, sans-serif][background=rgb(238, 238, 238)]Malouda has one year left on his contract, making this the last time the Blues can obtain a fee for the winger. [/background][/font]
[font='Helvetica Neue', Arial, Helvetica, sans-serif][background=rgb(238, 238, 238)]The signing of Eden Hazard means Malouda, a fringe player for much of the last year, is looking surplus to requirements at Stamford Bridge. [/background][/font]
[font='Helvetica Neue', Arial, Helvetica, sans-serif][background=rgb(238, 238, 238)]Last summer Malouda was linked with a move, but insisted he would stay put. [/background][/font]
[font='Helvetica Neue', Arial, Helvetica, sans-serif][background=rgb(238, 238, 238)]He said: "I've always been clear in my choices. It's going to be very difficult to take me out of my club... I've still got two years left on my Chelsea contract. [/background][/font]
[font='Helvetica Neue', Arial, Helvetica, sans-serif][background=rgb(238, 238, 238)]"My objective is to extend by one year until the 2014 World Cup."[/background][/font]
Ma neka nam vise niko ne dodje do kraja prelaznog roka samo neka ovaj panj ode, ja ga stvarno vise ne mogu gledati.
Dao je svoje najbolje klubu sada je vrijeme da ode nema vise mjesta za njega samo moze sputavati Marina i De Bruynea, nije mi jasno kako ne shvata da je vrijeme za odlazak.
Ako su ovi iz uprave imalo pametni otjerace ga!
Meni on čak nije nešto mrzak, al bi volio više nego išta da ode. Ih kako bi sretan bio kad bi nam netko ponudio neke pare za njega, samo da spakuje kofere i prestane zauzimati mjesto u klubu namjenjeno novim, mladim, boljim igracima.
Daleko od toga da je on meni mrzak , ali vidi se da nemoze vise , dao je najbolje nasem klubu . Sada je postao samo teret , velika plata i jos zauzima mjesto Kevinu , Piazonu , Marinu , Kakuti , Dannyu , Joshu i ostalim mladim nadama .

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.