28. januar 2012.14 god. comment_21065 Malouda i Kalou( koji igra dosad najbolje na kupu nacija).. Prijavi
28. januar 2012.14 god. comment_21077 [quote name='Semir' timestamp='1327765854' post='21065'] Malouda i Kalou( koji igra dosad najbolje na kupu nacija).. [/quote] Kalou , i nije toliko los (realno gledano) i igra sasvim solidno kad udje , ali nama trebaju vrhunski igraci , ne prosjek ili solidni Prijavi
28. januar 2012.14 god. comment_21078 [quote name='Semir' timestamp='1327765854' post='21065'] Malouda i Kalou( koji igra dosad najbolje na kupu nacija).. [/quote]neka Kinga Prijavi
28. januar 2012.14 god. comment_21087 Bar jednog od njih bi ostavio još ovu polusezonu, a ljeto nek idu. Prijavi
28. januar 2012.14 god. comment_21169 JA KALOU-A NE BI PRODAVAO! Ljudi pogledajte sam jedno, momak koji je citavo vrijeme proveo na klupi kod nas i kad mu se ukaze prilika za igrom, on to u vecini slucajeva iskoristi maksimalno, bilo asistencijom ili pogotkom. Znaci ne igra, grije klupu a kad ga ubaciš pogađa, po meni izvrstan joker ! To sad vidimo i na utakmicama Obale Slonovace. KING SALOMON ! Prijavi
29. januar 2012.14 god. comment_21232 [quote name='mata10' timestamp='1327759489' post='21016'] Pa nisu ni u PSGu budale, a nije ni Carlo budala da pusti Pastorea pogotov posle jedne polusezone, a dali za njega preko 40 mil.. ii covjek im glavni igrac.. [/quote] nije on ove sezone u formi,bolji je onaj njihov Kevin Gameiro exttra igrač Prijavi
29. januar 2012.14 god. comment_21244 U 10 ligaskih utakmica 6 golova za jednog veznog je vise nego dobra statistika, a da ne govorimo o tome sto je kod svakog drugog gola PSGa akcija morala ici preko njega. Prijavi
29. januar 2012.14 god. comment_21425 [font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][left]Interviewed by [/left][/font][i]Radio Radio,[/i][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][left] PSG attacking midfielder Javier Pastore, considered a Chelsea and Manchester United target, has declared: "I work hard to obtain my goal to play in a top club, I want a more important team than PSG, and it's all up to me" [/left][/font] [font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][left]pa evo na temelju evo na temelju ove izjave bi se moglo nešto krenut. A čak i da nije to izjavio sigurno to misli jer iapk francuska liga i PSG nisu vrh europskog i svjetskog nogometa to je ona postaja koju prođeš u karjeri dok najjača liga na svjetu i klub koji svake godine igra LP i u svakom takmičenju je u užem krugu favorita sigurno je vrh i ono do čega mladi dobri igrači žele doč. A s druge strane nije ni do gluposti Carlove nego jednostavno kad bi na ponudu dbio 2 igrača i lovu il pak 3 igrača za 1 glup bi bio bar da ne razmisli jer su i to odlični igrači što i dokazuje dugogodišnje igranje u Chelsiju, a osim toga Carlo želi dovest te igrače a i da Chelsea pošalje ponudu i Pastore bi sigurno pritisnuo da želi ić pa se opcija sa igračima čini puno bolja za Carla koji love od vlasnika ima i nije tolko potrebna , al neeeeeeeeeeee di biiii oniii kad mogu igrače prodat za kikiriki.[/left][/font] Prijavi
31. januar 2012.14 god. comment_21751 [b]Kalou[/b] može ostati ako mu odgovara klupa i ako se neće žaliti. Ako mu ne odgovara može ostati u Africi ^^ [b]Maloudi[/b] je radi njega samog bolje da ode jer neće igrati a bolje je naravno i klubu koji će se riješiti njegove velike plaće i stalnog kukanja po medijima. Rekao je da će biti kao Giggs, a Giggs ne kuka kad ne igra a da ne govorim koliko bolje igra od Florenta. [b]Ferreira[/b] može završit karijeru na Bridđu ako želi [b]Bosingwa[/b] bi trebao letit čim novog desnog beka nabavimo. [b]Mikel[/b] mislim da i sam vidi kolika je konkurencija i da će sve teže i teže dobivati mjesto u prvih 11. Neka sam odluči hoće li otići ili ne, ne znam kad mu ugovor ističe i hoće li ga klub produljiti. Nije mi on tip igrača koji će samo sjediti na klupi cijelu vječnost, ipak je on mlad i može i želi napredovati pa je razumljivo ako bude nezadovoljan. [b]Drogbi[/b] se treba dati dvogodišnji ugovor. [b]Torresu[/b] šansa do kraja sezone. [b]Hilario[/b] može ostati, [b]Turnbul [/b]kako hoće ali igrat neće. [b]Lampard[/b] će se zadovoljiti klupom samo onda kada vidi da neki vezni igrač stvarno igra bolje od njega što naravno sa Meirelesom nije slučaj. Da nam je u timu jedan Modrić ne bi se Lampard žalio jer zna da ne može ponuditi toliko. Naravno, Frank ostaje pod svaku cijenu. [b]Meireles[/b] bi trebao odraditi ugovor koji će provesti većinom na klupi. Možda ga prodat godinu prije isteka ugovora da ne ode baš za džabe. Eto, svi ostali nemaju upitan status u klubu koliko ja znam. Prijavi
31. januar 2012.14 god. comment_21752 [b]Kalou[/b], Malouda, Bowingwa njima ugovor istice na ljeto, tako da bi se bilo fino rijesiti odma pa i neki novaca uzet za njih ako nista onda ljetos neka idu dzaba, ionako imaju velike place. [b]Ferreiri [/b]bi ostavio barem jos godinu, cak mozda da i zavrsi karieru tu, momak se ziv ne cuje, kad ga trener ubaci posao odradi prilicno dobro [b]Mikela, Torresa[/b] imam isto misljenje [b]Ova dva golmanja[/b] kako bude manje vishe i nisu bitni [b]Meireles[/b] pa neznam tek smo ga doveli ali nisam nikako zadovoljan njegovom igrom [b]Lampard, Drogba [/b]e ovdje stvarno neznam sta bi rekao, to su nase legende i zelio bi da zavrse karieru tu u Chelsea-u, ali s ovim i zatvaramo dosta prostor mladim igracima, nasoj academiji. Stvarno ovdje neznam sta bi bilo najbolje Prijavi
31. januar 2012.14 god. comment_21771 [color=#101010][font=arial, helvetica, sans-serif][size=3][left]Chelsea keeper Rhys Taylor,21, has extended his loan stay League Two Rotherham until the end of the season[/left][/size][/font][/color] Prijavi
31. januar 2012.14 god. Autor comment_21824 Florent Malouda / PSG : Leonardo has confirmed Malouda could be joining Paris next summer . ' We like him . Carlo Likes him but Not now , good chance He'll be joining this summer ' Ako nazovete odmah i kupite ga, dobijete i Kaloua gratis. I set najkvalitetnijih noževa. Prijavi
31. januar 2012.14 god. comment_21825 [quote name='Wisey' timestamp='1328026460' post='21824'] Florent Malouda / PSG : Leonardo has confirmed Malouda could be joining Paris next summer . ' We like him . Carlo Likes him but Not now , good chance He'll be joining this summer ' Ako nazovete odmah i kupite ga, dobijete i Kaloua gratis. I set najkvalitetnijih noževa. [/quote] Nemoj mi Bosingwa izostavljati Prijavi
31. januar 2012.14 god. comment_21840 [url="http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/prosenik-iz-chelseaja-u-milan/73514"]http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/prosenik-iz-chelseaja-u-milan/73514[/url] Sve mi se cini da je ovo slika od Lalkovica ako grijesim ispravite me. Cini mi se da su ovi urednici malo pobrkali stvar ovdje. Prijavi
31. januar 2012.14 god. comment_21845 [quote name='Marchelo' timestamp='1328033171' post='21840'] [url="http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/prosenik-iz-chelseaja-u-milan/73514"]http://www.sportspor...a-u-milan/73514[/url] Sve mi se cini da je ovo slika od Lalkovica ako grijesim ispravite me. Cini mi se da su ovi urednici malo pobrkali stvar ovdje. [/quote] Je to je Lalkovič. Ali oprosti im, ipak su to novinari sportsport.ba portala kojem je važan kvantitet, a ne kvalitet. Trpaju sve i svašta na svoj portal. Prijavi
31. januar 2012.14 god. comment_21851 Hah kao sto sam i mislio. U Bosni nista ne radi kako treba pa ni ti web-ovi. Prijavi
31. januar 2012.14 god. comment_22073 Lalković ode u Hag na posudbu. Sve što valja u klubu rasulo se po bijelom svijetu, na posudbama. Prijavi
31. januar 2012.14 god. comment_22081 [quote name='how yes no' timestamp='1328047719' post='22073'] Lalković ode u Hag na posudbu. Sve što valja u klubu rasulo se po bijelom svijetu, na posudbama. [/quote] život da ti se zgadi kad ovakvo što pročitaš. Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22207 Ali nema nista gore od Maloude u igri . . . Pa ja nebi imao obraza uzeti neki novac za njega . Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22216 Kad Malouda,Bosingwa i Meireles odu iz kluba ja okrecem jagnje na raznju.. Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22219 [list=1] [*]Bosingwa [*]Meireles [*]Malouda [*]Torres [/list] Ako bar dvojica od ovih ne odu na ljeto onda su naši iz uprave pravi kreteni (doduše to su nam pokazali više puta). Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22383 Ljudi ja razumijem da svi žele izbaciti ovu četvorku iz tima, ali po meni za [b]OUT bili bi Bosinwa, Malouda[/b]. Torresa (treba uociti promjene, ako ih bude a ako ne noga!) , Meirelesa bi ostavio. Ako stvarno govorite kako Meireles ne igra dobro u vezi onda ne znam tko igra. Momak je isti kao i drugi i za razliku od ovih bezkicmenjaka tipa "ušminkanog" Torresa, Meireles se trudi i pokusava na sve nacine da pomogne timu. A o Maloudi da ne govorim, on mrcvari po terenu, njeove napade po lijevoj strani su skužili i neandertalci, uvijek ide na isti fol... :/ Prijavi
2. februar 2012.14 god. comment_22583 Ja mislim da polako ali sigurno i ja odustajem od Torresa. Nemam snage više.. na ljeto bi htio nekog napadača vrijednog 25 milijuna koji nije dokazan i koji nije stariji od 25 godina. Znači novi napadač, Lukaku i njegov mentor Drogba - sve što mi u napadu trebamo. Sturridge također može uskakati. [size=2]Ipak, neka me Torres uvjeri u suprotno ako može.. [/size][size=1] [/size] Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.