17. februar 2012.14 god. comment_27171 Tako je andre ! Ili ce biti kako ti kazes ili knjizicu u ruke Prijavi
17. februar 2012.14 god. comment_27245 [quote name='diablo_bih' timestamp='1329486266' post='27207'] @dubro, ostaje AVB [/quote] Ja sta nego ostaje. Boasu nigdje ne ides dok ne dovrsis zapoceto, a to je naravno dok ne pokori evropu i svijet Prijavi
17. februar 2012.14 god. comment_27267 Nadam se da ce Bosingwa otici na ljeto i malouda neka ide iako mi ga malo zao kad se sjetim kako je igrao pre.Nadam se da ce Bosingwa otici na ljeto i malouda neka ide iako mi ga malo zao kad se sjetim kako je igrao pre. Prijavi
17. februar 2012.14 god. comment_27281 [quote name='soxx' timestamp='1329505989' post='27267']Nadam se da ce Bosingwa otici na ljeto i malouda neka ide iako mi ga malo zao kad se sjetim kako je igrao pre. Nadam se da ce Bosingwa otici na ljeto i malouda neka ide iako mi ga malo zao kad se sjetim kako je igrao pre.[/quote]Znas onu ko se zadnji smije zadnji skonta fol. E pa jebiga nismo bas toliki .. da moramo 2x citati da bi skontali Sala, ma jebo bosingwu i malodu ako i Kalou nece s njima u paketu Prijavi
17. februar 2012.14 god. Autor comment_27344 Pošto znate da ja na Andreovu temu na upadam, možete ovo i tamo pejstati: [url="http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/9090196/Chelseas-senior-players-Frank-Lampard-Didier-Drogba-and-Florent-Malouda-likely-to-go-in-Andre-Villas-Boas-clearout.html"]http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/9090196/Chelseas-senior-players-Frank-Lampard-Didier-Drogba-and-Florent-Malouda-likely-to-go-in-Andre-Villas-Boas-clearout.html[/url] Previranja u klubu, krucijalni period obnavljanja voljenog nam kluba je u toku, ali i pred nama. Nadajmo se najboljem. Prijavi
18. februar 2012.14 god. comment_27372 ako moram birati između Lamparda i Drogbe s jedne, i AVB s druge strane, za mene uopće nema dileme... Prijavi
18. februar 2012.14 god. comment_27376 Bitno je da postoji velika zelja ali i plan za buducnost kada je tim u pitanju. Normalno da mi se srce cijepa kada zamislim Chelsea bez Dorgbe i Lamparda ali sta cete, i to se mora jednom desiti... Ako ce to znaciti priliku Joshu, ja potpisujem odmah. A vjerujem da ce Boas naredne sezone gurnuti u vatru bar 2 nasa mlada igraca. Prijavi
18. februar 2012.14 god. comment_27392 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1329558418' post='27376']Bitno je da postoji velika zelja ali i plan za buducnost kada je tim u pitanju. Normalno da mi se srce cijepa kada zamislim Chelsea bez Dorgbe i Lamparda ali sta cete, i to se mora jednom desiti... Ako ce to znaciti priliku Joshu, ja potpisujem odmah. A vjerujem da ce Boas naredne sezone gurnuti u vatru bar 2 nasa mlada igraca.[/quote] Kako mi je tek bilo zao kad su otisli Wise i Zola :'( Prijavi
18. februar 2012.14 god. Autor comment_27407 [quote name='chelseathebest' timestamp='1329554932' post='27372'] ako moram birati između Lamparda i Drogbe s jedne, i AVB s druge strane, za mene uopće nema dileme... [/quote] To se zove sentiment. Ja imam stari džojstik 5 godina npr. koji me služio vrhunski. I sad ne radi više kao onda, kasne kontrole, bla bla.. al neću da ga zamijenim novim jer mi je u prošlosti bio moćan. Ista situacija i ovdje. Uopće ne biramo između Lampsa/Drogbe i AVB, nego između prošlosti i budućnosti. A ja stvarno, stvarno ne želim postati navijač kao scouseri. Prijavi
18. februar 2012.14 god. comment_27422 [quote name='Wisey' timestamp='1329562651' post='27407'] To se zove sentiment. Ja imam stari džojstik 5 godina npr. koji me služio vrhunski. I sad ne radi više kao onda, kasne kontrole, bla bla.. al neću da ga zamijenim novim jer mi je u prošlosti bio moćan. Ista situacija i ovdje. Uopće ne biramo između Lampsa/Drogbe i AVB, nego između prošlosti i budućnosti. [b]A ja stvarno, stvarno ne želim postati navijač kao scouseri[/b]. [/quote] Kupio si me do kraja zivota sa ovom izjavom. Bravo majstore, bravo! Prijavi
18. februar 2012.14 god. comment_27442 sjajno poredjenje Wisey da se malo nadovezem taj Dzojstik je nekad bio najbolji kao sto su Lamps,Terry,Drogba bili najbolji nasi igraci,ali vremenom je ostario i poceo da psustaje kao sto i nasi igraci stare i nisu vise u onakvoj formi kao sto su nekad bili na kraju taj dzojstik ce se pokvariti kao sto ce nasi fudbaleri zavrsiti svoju karijeru,ali taj dzojstik ne trebamo bacati vec ga trebamo ostaviti kao i nase fudbalere koji ce i nakon zavrsetka svoje karijere biti legende kluba zauvjek i navijaci uvjek treba da pamte koliko su nam znacili Prijavi
18. februar 2012.14 god. comment_27507 nisu još zreli da idu...mogu nam puno pomoći.. treba im smanjivati minutažu postepeno, ali sljedeću sezonu još uvijek moraju biti tu... oni kojih se trebamo rješiti su Malouda, Torres i Bozzi ako se oni ne uklapaju u AVBove planove, AVB može slobodno otići...ipak su naše legende veće od AVBa Prijavi
18. februar 2012.14 god. comment_27518 [quote name='chelseathebest' timestamp='1329572968' post='27507']nisu još zreli da idu...mogu nam puno pomoći.. treba im smanjivati minutažu postepeno, ali sljedeću sezonu još uvijek moraju biti tu... oni kojih se trebamo rješiti su Malouda, Torres i Bozz i ako se oni ne uklapaju u AVBove planove, AVB može slobodno otići...ipak su naše legende veće od AVBa[/quote] Smanjiti minutazu? Mislis kao sto je AVB vec poceo da radi i vidi kako se ponasanju... kao da im iz usta leba uzima. Ma vazi... Prijavi
18. februar 2012.14 god. comment_27524 ma kako se oni to ponašaju? možda zato što je index napisao to? ili neki drugi takav portal a da budem iskren, da igram za chelsea, i ja bi jebao AVBu mater da mi stavlja svaku tekmu one katastrofe maludu i bosingvu Prijavi
18. februar 2012.14 god. comment_27531 Zato bi se ti dugo zadržao u tom klubu gdje bi igrao. Jarane trener je glavni i šta on odluči moraš poštovati, a ne pobunu pravit.. Prijavi
18. februar 2012.14 god. comment_27539 problem je što trener redovito pokazuje da nema pojma pa (iako mislim da ono nije baš istina da je došlo do nekakve veće pobune) kako da igrači i budu sretni kad ih trener već u startu utakmice(zapravo prije starta) sabotira stavljajući ispodprosječne u prvi tim Prijavi
18. februar 2012.14 god. comment_27566 [quote name='chelseathebest' timestamp='1329575899' post='27539']problem je što trener redovito pokazuje da nema pojma pa (iako mislim da ono nije baš istina da je došlo do nekakve veće pobune) kako da igrači i budu sretni kad ih trener već u startu utakmice(zapravo prije starta) sabotira stavljajući ispodprosječne u prvi tim[/quote] Pa bgm i ti "nadprosječni" ništa nisu bolji od tih ispodprosječnih.... Evo to i današnja tekma pokaza... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.