Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

[quote name='Vinko' timestamp='1328725451' post='24472']
ma to je debilana, di češ se ti taki kao jedini istureni napadač borit sa onim gorostastim mesarima iz drugih klubova, on ima odlične fizičke predispozicije da bude krilo uz to je brz i dobar dribler. Jedino kao što je već spomenuto gore pa da se igra 4-4-2 pa da bude nešto kao u Dinamu [b]Rukavina i Bequiraj [/b], samo što su njih dvojca lampe mislim da bi Stu i Drogba bili puno učinkovitiji al otom potom....
A i kao što Wisey reče neš kupovat novi auto ako ti se probuši guma, pa tako ni zbog njega se neče mjenjat postava koja dugo godina več gura.
A što se samog Danniya tiče meni nije osobito drag igrač a kamoli nezamjenjiv dapače ima puno boljih od njega tako da se on nema šta žalit preko medija il nečega , tu je trener nek s njim razgovara ako je nezadovoljan.
[/quote]
Gdje njih dvojicu iskopa, jel nisi mogao reći kao Rooney i Berbatov, kao Džeko i Aguero XD
  • Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 135 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

[quote name='Zxenox' timestamp='1328744910' post='24605']
Ne može Deni da igra CF, previše je slab; a i onako nam treba jedan brz rmf.
[/quote]

Previše slab???
[quote name='Kalouda' timestamp='1328776079' post='24622']
Previše slab???
[/quote]
dešavalo se tokom utakmica da ga odbrambeni igrači lako zagrade, ali nije "previše" slab kao što sam rekao :)
Kalouda prijatelju slažem se s tobom u jednom dijelu, a to je da se proda Malouda i Bosingwa. Što se tice zamjene Torres - Falcao bih pristao i bili bi dobri ako bi se to ostvarilo, a Kalou-a bi ostavio kao Jokera, jer momak po meni zasluzuje vecu minutažu.
[quote name='_ ¤ Luiz Killer ¤ _' timestamp='1328827568' post='24885']
Kalouda prijatelju slažem se s tobom u jednom dijelu, a to je da se proda Malouda i Bosingwa. Što se tice zamjene Torres - Falcao bih pristao i bili bi dobri ako bi se to ostvarilo, a Kalou-a bi ostavio kao Jokera, jer momak po meni zasluzuje vecu minutažu.
[/quote]
slazem se kalou nije ubojit strijelac ali se uvijek snade
lakše da ti nama napišeš šta Kalou je , jer o tome šta on nije mogli bi do sutra.
inače meni jako drag igrač , baš mi je drag al ruku na srce nije on npadač za top klubove kao Chelsea jednostavno nije taj kvaliteta a i stalno traži povečanje plaće pa cima oko produženj ugovora nesviÄ‘a mi se to , raÄ‘e bi ja njega tutno onom PSG-u il ga ukljućio u neku razmjenu igrača bilo bi ga pametno iskoristit ako se krene pregovarat oko Hazarda, al sve u svemu rješio bi ga se bar da se otvori šansa našim talentima il da se dovede moja tiha patnja Adam Johnson :D
[quote name='Kalouda' timestamp='1328799158' post='24673']
Znači na ljeto bi volio da odu: Kalou, Malouda, Torres i Bosingwa. Oko 55 miliona uzeti za njih.
[/quote]
Momak dragi na ljeto ugoviri isticu Malouda, Kalou, Bosingwa, Drogba, Hilario tako da ce otici bez otkupne cijene, ako ih za ovi 6 mjeseci ne produze. Jedino Torresa mozes prodati ;)
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1328867850' post='24917']
[b]Ugovori [/b][b]do ljeta 2012[/b] :[list=1]
[*]Didier Drogba
[*]Florent Malouda
[*]Salomon Kalou
[*]José Bosingwa
[*]Henrique Hilário
[/list]

Neka samo Drogba ostane. Ostali neka idu.
[/quote]
shit to je lose necemo dobit para :(
  • Autor
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1328877361' post='24959']
shit to je lose necemo dobit para :(
[/quote]
Očistit ćemo klupski račun uklanjajući igrače sa teškim ugovorima i velikim platama. Meni je to dovoljno. :)
[quote name='Wisey' timestamp='1328879410' post='24972']
Očistit ćemo klupski račun uklanjajući igrače sa teškim ugovorima i velikim platama. Meni je to dovoljno. :)
[/quote]
ja sam ipak vise gramziv i pohlepan :D :D :D
Da su u upravi razmisljali kako treba , mogli bismo uzeti nesto para ... :(

Jos samo treba da potpisu nove ugovore i da ostanu u Chelsea-u
[quote name='Wisey' timestamp='1328879410' post='24972']
[/quote]

jasno , al bilo bi ljepše zaradit koji milijunćić na njima :) il da ih uvalimo uz keš recimo Lillu za Hazarda , ili Falcaa il koga uprava ili AVB žele , treba mućnut glavom i iskoristit sve što imaš a ovima iz uprave sve ko da je zajebancija, mogli bi ovako.... ma daj šta zamaraš glavu Roman ima love platiti će...... DEBILANAAAAAAAA
[*]Didier Drogba
[*]Florent Malouda
[*]Salomon Kalou
[*]José Bosingwa
[*]Henrique Hilário
[/list]

[/quote]

Nemam šta dodati na ovo što si rekao ;) Znači Drogbi produžiti ugovor za još dvije godine, a ostalim ni slučajno.
[*]Didier Drogba
[*]Florent Malouda
[*]Salomon Kalou
[*]José Bosingwa
[*]Henrique Hilário
[/list]

[/quote]
Rijesit se navedeni sem Drogbe, i po mogucnosti jos nekih Ferreire, Mikela prije svih
  • Autor
[left]Asked about players who felt that his management 'project' wasn't right for them, Villas-Boas said oniniously: [/left][i]“Two players have already departed, and further will depart in the future and wont make part of the project: which more or less they expect. But this is the reality of any football team.”[/i]

[url="http://www.fulhamchronicle.co.uk/london-sport/london-chelsea-fc/2012/02/16/villas-boas-tells-chelsea-rebels-take-on-me-take-on-roman-82029-30345502/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter"]http://www.fulhamchr..._medium=twitter[/url]

[left]Molim Boga da je ovo istina. Jebi im nanu naninu, Andre ! [/left] :D

[left][left] [/left][/left]
[left][left]

[/left][/left]
I ja se nadam da je ovo istina.. ovakav stav i treba da ima i da pokaze da ni jedan igrac nije i ne treba biti veci od kluba.. ko god misli da ABVov projekt nije pravi za Chelsea treba mu pokazat gdje je izlaz i cao.. dosta je bilo otpustanja trenera, puno vece promjene ce donijeti promjene u igrackom kadru nego otpustanje trenera..
  • Autor
[quote name='mata10' timestamp='1329437962' post='27153']
Ma Bosingwa je prvi favorit za napustanje kluba
[/quote]
Ne vjerujem stari. A ne bih ja imao ništa protiv njega tu i naredne sezone, ali ne da ovoliku minutažu igra. Neka Bane bude prvi izbor na beku, a ako on nije nikako spreman onda može i Bosingwa.
@BluesChronicle (sa Twittera)

[color=#999999][font=Georgia,]AVB insistence he is in charge not empty words. Senior figures at Chelsea saying exactly the same. Finally, they are taking on player power.[/font][/color]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.