Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1328103384' post='22219']
[list=1]
[*]Bosingwa
[*]Meireles
[*]Malouda
[*]Torres
[/list]

Ako bar dvojica od ovih ne odu na ljeto onda su naši iz uprave pravi kreteni (doduše to su nam pokazali više puta).
[/quote]

Dobro su otišli hahaha.
  • Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 135 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

[quote name='Caeruleus' timestamp='1328365281' post='23043']

Dobro su otišli hahaha.
[/quote]
Napisao sam : "Ako bar dvojica od ovih ne odu [b]na ljeto[/b] onda su naši iz uprave pravi kreteni (doduše to su nam pokazali više puta)."
[url="http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/mozda-i-najbolji-igrac-chelseaja-ove-sezone-na-pragu-odlaska.html"]http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/mozda-i-najbolji-igrac-chelseaja-ove-sezone-na-pragu-odlaska.html[/url]

Što je ovo? :o
[quote name='jakovf' timestamp='1328690377' post='24311']
[url="http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/mozda-i-najbolji-igrac-chelseaja-ove-sezone-na-pragu-odlaska.html"]http://gol.dnevnik.h...gu-odlaska.html[/url]

Što je ovo? :o
[/quote]
Upravo sam ija to isto hteo da upitam, dali je ovo istina i koliko istine ima u ovome :blink:

[url="http://www.source.ba/clanak/521906379340/"]http://www.source.ba/clanak/521906379340/[/url]
Citao sam i na britanskim portalma, ali evo ovdje na nasem xD
Iskreno, ne vjerujem u to. A na kraju krajeva, daleko je ljeto. Dotad se moze dosta toga promijeniti... Ali nikako ne bih volio da Danny ode i to u Arsenal. Ako vec mora ici, neka ide van zemlje. :) Volio bih da ostane ipak.
[quote name='Blues_95' timestamp='1328696472' post='24320']
Nadam se da nece ici , i da su ovo spekulacije :(

BTW:A njegova prirodna pozicija je CF ?
[/quote]

Tako je.
[quote name='Blues_95' timestamp='1328696472' post='24320']
Nadam se da nece ici , i da su ovo spekulacije :(

BTW:A njegova prirodna pozicija je CF ?
[/quote]
Da

Ma ovo je jos jedna novinarska patka u nizu, za interviju je izjavio da bi volio igrati na svojoj prirodnoj poziciji, tako da su novinari to siroki ruku docekali /
Ma i meni to lici na novinarsku patku. Jer toliko klipova sam gledao sa treninga gdje je totalna zajebancija. Danny, Lukaku, prije McEachran, Piazon zajebancija teska... Zatim se sjecam ono kada je Mata dobio nagradu za igraca tekme (ne znam kad je to bilo), i Sturridge rekao da je to najbolji igrac sa kojim je igrao i da uziva to sto je ovaj u timu.

Dakle, niti je Danny "izolovan" u ekipi, nema svadje. I rekao da zeli jos vise napredovati u Chelseaju. Tako da je ovo laz.

Danny bi mogao igrati u napadu kada bi Boas promijenio formaciju na 4-4-2 (romb) ili ako bi prodao Torresa i doveo neka pojacanja pa da onda u 4-2-3-1 bude ovako (samo ofanzivnu liniju pisem):

Piazon/Hulk/Hazard........Mata........Willian
.....................Sturridge...............
Sebican je previse za Arsenal :D ma kakav odlazak, Sturridge je bomba igrac a jos kad se uzme u obzir da ima jos punoo mjesta za napredovanje... ne bih ga dao ni za RVPa ;)
Znam da je izjavio da zeli igrati CF, ali trenutno u ovoj situaciji je za njega to vise nemoguce nego moguce. Imamo 3 klasicna napadaca i dodati jos jednog bi bilo glupo... Iako mislim da bi Danny igrao vrlo dobro na toj poziciji mislim da je ove sezone to nemoguce... Da li je on ljut ili ne, po njegovim sebicnim potezima gdje samo gleda da zabije gol da bi sebe proslavio, mislim da on itekako zeli biti glavni napadac u timu...
  • Autor
Sturridge nije tip igrača koji će se iznimno vezati za jedan klub. Očito je da on gleda sebe i svoj napredak, želi postići što više u karijeri. Pretpostavljam da on misli kako bi bolje igrao u špicu nego na krilu, ali nije njegovo da misli. Njegovo je da igra. Umjesto što je nezadovoljan tom pozicijom trebao bi se potruditi da malo više dodaje i nauči igrati krilo još bolje. ;) To je moderni nogometaš, kome klubovi ne znače puno već ja, ja i ja.

PS. ipak to ne znači da ćemo ga prodati naravno :D
[quote name='Wisey' timestamp='1328703557' post='24356']
Sturridge nije tip igrača koji će se iznimno vezati za jedan klub. Očito je da on gleda sebe i svoj napredak, želi postići što više u karijeri. Pretpostavljam da on misli kako bi bolje igrao u špicu nego na krilu, ali nije njegovo da misli. Njegovo je da igra. Umjesto što je nezadovoljan tom pozicijom trebao bi se potruditi da malo više dodaje i nauči igrati krilo još bolje. ;) To je moderni nogometaš, kome klubovi ne znače puno već ja, ja i ja.

PS. ipak to ne znači da ćemo ga prodati naravno :D
[/quote]
zadnja recenica hahahah
Razumijem donekle Dannyja. Jer covjek ne igra svoju prirodnu poziciju. Cim nisi na onom mjestu na kojem se osjecas najbolje, dolazi nezadovoljstvo. Logicno. I Lampard se bunio kada je trebao igrati malo vise na centru a ne biti iza napadaca kao sto je godinama bio. I evo sada kada igra, on ima slobodu da se krece prema naprijed i zabija iz drugog plana, po tome je prepoznatljiv.

Tako je i Sturridge navikao da bude spic, i logicno sto momak nije zadovoljan jer smatra da je na poziciji spica sav "svoj", tu moze dati maksimum i to mu je prirodna pozicija. Nadam se da ce se naci neko rjesenje, a sve jebe Torres. Da njega nema Danny bi i mogao dobijati sansu na spicu...
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1328713910' post='24397']Razumijem donekle Dannyja. Jer covjek ne igra svoju prirodnu poziciju. Cim nisi na onom mjestu na kojem se osjecas najbolje, dolazi nezadovoljstvo. Logicno. I Lampard se bunio kada je trebao igrati malo vise na centru a ne biti iza napadaca kao sto je godinama bio. I evo sada kada igra, on ima slobodu da se krece prema naprijed i zabija iz drugog plana, po tome je prepoznatljiv. Tako je i Sturridge navikao da bude spic, i logicno sto momak nije zadovoljan jer smatra da je na poziciji spica sav "svoj", tu moze dati maksimum i to mu je prirodna pozicija. Nadam se da ce se naci neko rjesenje, a sve jebe Torres. Da njega nema Danny bi i mogao dobijati sansu na spicu...[/quote]Sve je to u redu ali koga onda staviti na Dannyjevu poziciju Maludu, a da Drogba i Torres sjede na klupi :huh:
  • Autor
Ne znam, nije meni Sturridge za klasičnog centarfora u 4-3-3. Jedino ako ćemo igrati sa dva špica pa da igra malo povučenije, ali mijenjati formaciju koja nas je godinama služila radi jednog igrača - to se neće desiti.
[quote name='Wisey' timestamp='1328718783' post='24425']
Ne znam, nije meni Sturridge za klasičnog centarfora u 4-3-3. Jedino ako ćemo igrati sa dva špica pa da igra malo povučenije, ali mijenjati formaciju koja nas je godinama služila radi jednog igrača - to se neće desiti.
[/quote]

Nije samo radi jednog, pa nemamo ni lijevo ni desno krilo u momčadi trenutno.
[quote name='Wisey' timestamp='1328718783' post='24425']
[b]Ne znam, nije meni Sturridge za klasičnog centarfora u 4-3-3. Jedino ako ćemo igrati sa dva špica pa da igra malo povučenije[/b], ali mijenjati formaciju koja nas je godinama služila radi jednog igrača - to se neće desiti.
[/quote]
s tim djelom se slažem
ma to je debilana, di češ se ti taki kao jedini istureni napadač borit sa onim gorostastim mesarima iz drugih klubova, on ima odlične fizičke predispozicije da bude krilo uz to je brz i dobar dribler. Jedino kao što je već spomenuto gore pa da se igra 4-4-2 pa da bude nešto kao u Dinamu Rukavina i Bequiraj , samo što su njih dvojca lampe mislim da bi Stu i Drogba bili puno učinkovitiji al otom potom....
A i kao što Wisey reče neš kupovat novi auto ako ti se probuši guma, pa tako ni zbog njega se neče mjenjat postava koja dugo godina več gura.
A što se samog Danniya tiče meni nije osobito drag igrač a kamoli nezamjenjiv dapače ima puno boljih od njega tako da se on nema šta žalit preko medija il nečega , tu je trener nek s njim razgovara ako je nezadovoljan.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.