25. januar 2018.8 god. comment_278645 Crouch je zakon, legendaran igraÄ, ne bi imao niÅ¡ta protiv da doÄ‘e... Prijavi
26. januar 2018.8 god. Autor comment_278651 Crouch više nema mjesta ni u Stokeu a ne u nas. Legendaran je i Heskey. Mogli smo njega dovesti. https://www.youtube.com/watch?v=ByYjrJYoZXQ GOLOVIMA KO IZ BAJKE NA NOGE JE DIGO MASE PRVI STRIJELAC BUNDESLIGE I FUDBALER SVJETSKE KLASE OSTO SKROMAN I NORMALAN A SVJETSKU JE SLAVU STEKO DIJAMANT JE TO BOSANSKI I NAŠPONOS EDIN DŽEKO Prijavi
26. januar 2018.8 god. comment_278669 Kako nema, eno igra u prvoj Crouch :P Ali cuj ti dzekice, on bi 2.5 godine ugovor, ponudili mu ovi od godinu i po logicno :D Kad nije Terry i ostala ekipica dobijala vece ugovore, nece ni on. Vjerovatno bi dobio jos jednu dodatnu godinu ako se dokaze, ali zna i on da se jebeno dokazati :D Prijavi
1. mart 2018.8 god. comment_280249 Sta smo mi htjeli dovesti :D Igrac sa najvise promasenih velikih prilika poslije Callejona :D Prijavi
4. mart 2018.8 god. comment_280327 Pokorio San Paolo i postao PRVI i jedini igrac u HISTORIJI fudbala sa po 50 golova u svakoj od 3 lige petice, po mnogima i najjace 3. Kakva velicina. Prijavi
4. mart 2018.8 god. comment_280328 ÄŒestitke na jubileju, da nije bio halav mogao je biti medju nama. InaÄe Italijanska liga je cetvrta, a ne meÄ‘u prve tri. U prve tri nisu 10 godina. Prijavi
4. mart 2018.8 god. comment_280338 Sad da ode u Å paniju zabio bi petobu do kraja karijere kakve su im odbrane Sinoc je zabio golÄinu ljevicom, nema Å¡ta Prijavi
10. april 2018.8 god. comment_281092 Izvini za svaku losu izrecenu rijec protiv tebe (nikad nisam osporavao tvoj igracki kvalitet). Koja jebena partija, barem ce na kratko iskusiti kako se osjeca Totti u Rimu. Sutra ce biti i 'veci' od velikog Tottija.Sjaji sjaju bosanski dijamantuuuu, naklon do poda. Prijavi
25. april 2018.8 god. Autor comment_281249 Hvale ga ljudi ko da je WC. Ok dobar je ali nije svjetska klasa. Recimo on je klasa Girouda i Bezneme, samo mu se malo posrećilo pa djeluje kao WC. Ali je najbolji bosanski igraÄ ikad ispred jednog Safeta SuÅ¡ića i Emira Obuće. To jeste fakt. Ali nije WC. Prijavi
5. maj 2018.8 god. comment_281336 Posle svega mislim da je greska sto ga nismo doveli, igracina. Prijavi
5. maj 2018.8 god. comment_281338 Mislim da je vrhunski posao sto nisu pristali na ucjene prevelikog ugovora i tako tih stvari. Giroud je sasvim dobro odradio posao za sta bi i Dzeko bio doveden, plus nije doslo pridoslica u vidu bosnja da mi ovdje laprdaju kada ga ne stavi Conte. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.