13. maj 2014.12 god. comment_174854 i kao takav opet je jedan od najzaslužnijih za titulu City-a Prijavi
13. maj 2014.12 god. comment_174856 i kao takav opet je jedan od najzaslužnijih za titulu City-a Kao i Demba sto je nama za neke tekme, klasno :D Prijavi
15. maj 2014.12 god. comment_174947 Kao i Demba sto je nama za neke tekme, klasno :D I Torres jebi ga to je radio Prijavi
6. februar 2017.9 god. Autor comment_267895 Hoćemo DŽEEEEEKU u Chelseaju! Poslušajte ovu pjesmu i uživajte. https://www.youtube.com/watch?v=RYT5AjWE8zk Prijavi
19. januar 2018.8 god. comment_278307 http://gianlucadimarzio.com/en/dzeko-approves-chelsea-move-working-with-roma-on-deal-including-emerson-palmieri https://www.youtube.com/watch?v=NRRUqxZTDhU Ajmoooooooooo Prijavi
20. januar 2018.8 god. comment_278325 Navodno s njim u paketu dolazi Palmeiri, jel ga gleda tko? Zna kakav je? Oče li bit ikakav upgrade u odnosu na Alonsa ili tek opcija za dodatnu rotaciju? Što se tiće Đeke, solidno pojačanje. Malo star ali poslužit će. Zabijat sigurno zna i može bit dobra konkurencija Morati što je ovome sigurno potrebno... Prijavi
20. januar 2018.8 god. comment_278326 Ne znam sto Vajz priziva aparate za forum, kad je jedino Diablo izricit Dzekov kriticar. Prijavi
20. januar 2018.8 god. comment_278327 Mislim da je izvijesno da je uprava poremecena. Sta ce im koji vrag ova omorika? Prijavi
20. januar 2018.8 god. comment_278328 Uz Vranjesa vjerovatno i najmrzi igrac iz nase reprezentacije. A to da je odlican igrac to stoji (najbolji koji smo imali kao samostalna drzava). S obzirom kakvi su se panjevi spominjali u vidu Kerola, Krauca ovo je odlicna vijest (iako ga ja ne gotivim). Prijavi
20. januar 2018.8 god. comment_278331 Zamislite nikove kad dodje Džeko, Dzeko_bih, Edin Dzeko,diablo_dzeko. Prijavi
20. januar 2018.8 god. comment_278352 Zamislite nikove kad dodje Džeko, Dzeko_bih, Edin Dzeko,diablo_dzeko. ako pocinje sa diablom, moze biti samo diablo_kloc Prijavi
20. januar 2018.8 god. comment_278367 Ako dodje ima Amra da štuca svaki vikend.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
21. januar 2018.8 god. comment_278379 Kao druga/treća opcija odličan s obzirom da su nas povezivali sa Carollom i Crouchom Prijavi
21. januar 2018.8 god. Autor comment_278381 Bio je prošle sezone najbolji igrač Rome i jedno vrijeme pretendirao da bude najbolji strijelac Serie jedino ne znam jel ga Berloti do kraja sezoe prestigao. Zar je tako pao ove sezone da ga ne želite? Prijavi
21. januar 2018.8 god. comment_278406 Svidja mi se sto to nije ni blizu gotovog kao sto su debili kao di marzio i ostala ekipica srali. Znaci da jos ima sanse da ne dodje. Prijavi
21. januar 2018.8 god. comment_278415 Ne vidim razlog da ga ne zelis. Pa imamo panja Mićua i glavonju Moratu koji fula zicere. Morati treba konkurencija a Miću to nije. Goru alternativu u napadu ne pamtim.I ja bih npr volio Aubameyanga ili nekog slicnog napadaca koji se razlikuje od Morate i Dzeke.Kad vidim da du nas povezivali sa Carrolom i Crouchem, takve igrace mozemo samo sanjati.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
21. januar 2018.8 god. comment_278417 Ne zelim ga jer je on taj igrac koji fula zicere isto kao i Morata, on je taj tip igraca koji ne moze potrcati niti zeli da trci, samim tim gubis presing bilo kakav. Tip igraca koji bi valjao samo protiv timova koji se brane u svom sesnestercu. Logicno ne zna sam nista, nego mu moras pokloniti gol, ne mozes od njega dobiti nesto sto ti ne moze ponuditi i Alvaro i Mitchy i za to dati 30 miliona je smijesno. Mitchy je pokazao da zna u prosle 2 tekme, pokazao bi ponovo i protiv Arsenala, ali tu ce opet zapoceti Morata. Morata je pokazao da zna se ubacivati i raditi presing, kontrolisati loptu dok ne padne, ali sve se to da popraviti i to padanje, i ta zavrsnica, a do tada Mitchy sasvim dobro radi posao, i ima tu bolju zavrsnicu od Morate koja nam treba. (Henry legendarni je rekao da nema boljeg finishera) Prijavi
22. januar 2018.8 god. comment_278418 Sine moj Bacuaji ne moze ni na PESu ostvarit sto je Babo napravio dosad u karijeri. Jedno je mrziti nekog, al drugo je pisati nesto sto vrijedja zdrav razum. Prijavi
22. januar 2018.8 god. comment_278421 Mitchy je tek poceo karijeru, Morata je par godina vec tu, Dzeko je zavrsava. Sta to on nudi bolje od ove dvojice? P.S. Uvjeren sam da bi valjao protiv manjih ekipa gdje se guzvaju u 16, i tu ce i zabijati golove ako dodje, mozda nam to i fali ? Prijavi
22. januar 2018.8 god. comment_278422 Mitchy tek počeo karijeru, a nepunih godinu dana mlađi od Morate. Prijavi
22. januar 2018.8 god. comment_278423 Mitchy tek počeo karijeru, a nepunih godinu dana mlađi od Morate. 2 pune godine odigrao, Morata 4 kako treba. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.