Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Edin Džeko (Bosna i Hercegovina, 1986)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 164
  • Pregledi 15 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 2 godine kasnije...
  • 11 mjesec kasnije...

Navodno s njim u paketu dolazi Palmeiri, jel ga gleda tko? Zna kakav je? Oče li bit ikakav upgrade u odnosu na Alonsa ili tek opcija za dodatnu rotaciju?

Što se tiće Đeke, solidno pojačanje. Malo star ali poslužit će. Zabijat sigurno zna i može bit dobra konkurencija Morati što je ovome sigurno potrebno...

Uz Vranjesa vjerovatno i najmrzi igrac iz nase reprezentacije.
A to da je odlican igrac to stoji (najbolji koji smo imali kao samostalna drzava).
S obzirom kakvi su se panjevi spominjali u vidu Kerola, Krauca ovo je odlicna vijest (iako ga ja ne gotivim).
  • Autor

Bio je prošle sezone najbolji igrač Rome i jedno vrijeme pretendirao da bude najbolji strijelac Serie jedino ne znam jel ga Berloti do kraja sezoe prestigao. Zar je tako pao ove sezone da ga ne želite?

Ne vidim razlog da ga ne zelis. Pa imamo panja Mićua i glavonju Moratu koji fula zicere. Morati treba konkurencija a Miću to nije. Goru alternativu u napadu ne pamtim.
I ja bih npr volio Aubameyanga ili nekog slicnog napadaca koji se razlikuje od Morate i Dzeke.
Kad vidim da du nas povezivali sa Carrolom i Crouchem, takve igrace mozemo samo sanjati.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ne zelim ga jer je on taj igrac koji fula zicere isto kao i Morata, on je taj tip igraca koji ne moze potrcati niti zeli da trci, samim tim gubis presing bilo kakav. Tip igraca koji bi valjao samo protiv timova koji se brane u svom sesnestercu.

Logicno ne zna sam nista, nego mu moras pokloniti gol, ne mozes od njega dobiti nesto sto ti ne moze ponuditi i Alvaro i Mitchy i za to dati 30 miliona je smijesno.

Mitchy je pokazao da zna u prosle 2 tekme, pokazao bi ponovo i protiv Arsenala, ali tu ce opet zapoceti Morata. Morata je pokazao da zna se ubacivati i raditi presing, kontrolisati loptu dok ne padne, ali sve se to da popraviti i to padanje, i ta zavrsnica, a do tada Mitchy sasvim dobro radi posao, i ima tu bolju zavrsnicu od Morate koja nam treba. (Henry legendarni je rekao da nema boljeg finishera)

Sine moj Bacuaji ne moze ni na PESu ostvarit sto je Babo napravio dosad u karijeri. Jedno je mrziti nekog, al drugo je pisati nesto sto vrijedja zdrav razum.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.