3. juli 2013.13 god. comment_132535 Mogućnost da će on doći je ista kao da će meni Jessica Alba doć kući i pitat me oću s njom u Ameriku. Treba kljuÄ na ovo. Prijavi
27. juli 2013.13 god. comment_136315 Manuel Pellegrini has dismissed speculation linking Edin Dzeko with a move away from Manchester City by insisting that the striker has always been a key part of his plans. Everyone was talking before I arrived that we will bring in Cavani, Lewandowski, all those players. But I always trusted in Edin Dzeko and he is now playing the way I want. Prijavi
4. januar 2014.12 god. comment_156460 Opet nas povezuju s Klotzom http://sportsport.ba/ino_fudbal/edin-dzeko-je-jeftina-opcija-za-chelsea/121564 Prijavi
4. januar 2014.12 god. comment_156462 Opet nas povezuju s Klotzom http://sportsport.ba/ino_fudbal/edin-dzeko-je-jeftina-opcija-za-chelsea/121564 Prije cu da ostanem sa ovim retardima koje imamo, nego jos jednog kloca ukljucivati njima. Prijavi
4. januar 2014.12 god. comment_156479 Stara priÄa, City ga 99% ne bi prodao nama i da smo zainteresovani, Å¡to je upitno.. Prijavi
4. januar 2014.12 god. comment_156519 Nije City BVB, i onda kažu Bundesliga, kurac palac bolja od PL.Sent from my LT26i using Tapatalk Prijavi
22. februar 2014.12 god. Autor comment_165013 Današnji promašaj gori od Sivonjićevog. Mandžo bar s metra zabija :-?? http://www.youtube.com/watch?v=my4bPvP-Do4 Prijavi
22. februar 2014.12 god. comment_165016 Današnji promašaj gori od Sivonjićevog. Dosta je bilo sranja za jedan dan. Prijavi
22. februar 2014.12 god. comment_165017 I najboljima se desava. Pogledajte samo Torresa. :lol: Prijavi
22. februar 2014.12 god. Autor comment_165019 I najboljima se desava. Pogledajte samo Torresa. :lol: Torres je karina već evo Äetvrta godina za redom, nije mjerodavan haha. A kad sam već kod Sivonjića, zaÅ¡to sam ga usporedio s njim. Jer ovaj nije ni tak'o loptu, Džeko se spetljao skroz. http://www.youtube.com/watch?v=aNuwC-yChv8 Ma njemu je najbolje da se vrati u NjemaÄku, kakav Chelsea. Svaki prijelazni rok se javi ideja. ÄŒak sam i ja bio jedno vrijeme za, al sada ne znam. Njemu fali bioenergije koja je zraÄila u NjemaÄkoj. Al evo ni Negredo nije bolji. Obojica su u krizi, zato su i izgubili od Barce. Prijavi
15. april 2014.12 god. comment_171737 http://zmajevibih7.blogspot.com/2014/04/sramota-pogledajte-sta-su-navijaci.html :D Prijavi
15. april 2014.12 god. comment_171748 Nista cudno od idiotskih navijaca Citya.. Evo onom jednom kretenu bilo draze vidjeti Aguera na terenu, koji je dva puta dirnuo loptu u 25 minuta igre, a ujedno ta je izmjena odvela utakmicu u Liverpoolovu korist. Volio bih da dodje kod nas i da uzmemo titulu naredne godine ispred ovih majmuna, pa nek im nabija na nos 100 godina onda.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
15. april 2014.12 god. comment_171750 Nista cudno od idiotskih navijaca Citya.. Evo onom jednom kretenu bilo draze vidjeti Aguera na terenu, koji je dva puta dirnuo loptu u 25 minuta igre, a ujedno ta je izmjena odvela utakmicu u Liverpoolovu korist. Volio bih da dodje kod nas i da uzmemo titulu naredne godine ispred ovih majmuna, pa nek im nabija na nos 100 godina onda. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Ja ne vidim po Äemu je Džeko odigrao dobru partiju al dobro. A to da doÄ‘e kod nas? Neka hvala. Ne treba nam, nama treba top napadaÄ. Prijavi
15. april 2014.12 god. comment_171751 Ja ne vidim po Äemu je Džeko odigrao dobru partiju al dobro. A to da doÄ‘e kod nas? Neka hvala. Ne treba nam, nama treba top napadaÄ. Ma to je vise licna zelja nego mogucnost. Ja mislim da bi razvaljivao pod Joseom. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
15. april 2014.12 god. comment_171753 Dzeko u zadnje vrijeme igra dobro ali naravno da ima navijaca kao i ovdje koji cekaju samo losu partiju npr Schurrlea pa da ga popljuju .D Prijavi
15. april 2014.12 god. Autor comment_171755 Džeko je dobar napadaÄ, ali jako lijen i trom. Slabo se on kreće, ne bi niÅ¡ta bolji od Torresa bio. Dajte nam napadaÄa koji će ginuti po terenu kao Å¡to je to Radio Falcao u Portu i Atleticu, kao Å¡to to radi Suarez u Liverpoolu. Ne volim ja ove imobilne igraÄe tipa Demba, Džeko i tako to. Prijavi
11. maj 2014.12 god. comment_174590 Ne bi ga volio u plavom dresu ali ako bi birao izmedju njega i MandzukiÄa svakako bi izabrao Dzeku. Prijavi
13. maj 2014.12 god. comment_174848 Džeko je dobar napadaÄ, ali jako lijen i trom. Slabo se on kreće, ne bi niÅ¡ta bolji od Torresa bio. Dajte nam napadaÄa koji će ginuti po terenu kao Å¡to je to Radio Falcao u Portu i Atleticu, kao Å¡to to radi Suarez u Liverpoolu. Ne volim ja ove imobilne igraÄe tipa Demba, Džeko i tako to. lijen i trom? lijen? Cae ne pratis City i to je ocigledno covjek je zapostavljan zbog Negreda i Aguera ali se opet trudio i pokazao sta se moze kad se hoce, i stalno je zabijao za City kad je najpotrebnije bilo Prijavi
13. maj 2014.12 god. comment_174853 lijen i trom? lijen? Cae ne pratis City i to je ocigledno covjek je zapostavljan zbog Negreda i Aguera ali se opet trudio i pokazao sta se moze kad se hoce, i stalno je zabijao za City kad je najpotrebnije bilo Malo se nece da gleda stvarno kakav je... Lijen, jer nece da ulazi u peterac kada treba neko da ubaci na prvu stativu. Trom, jer je spor k'o Ferdinand kada je bjezao od Gavrila. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.