Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Edin Džeko (Bosna i Hercegovina, 1986)

Istaknuti odgovori

• 4 sedmice kasnije...
  • Odgovori 164
  • Pregledi 14,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Manuel Pellegrini has dismissed speculation linking Edin Dzeko with a move away from Manchester City by insisting that the striker has always been a key part of his plans. 
Everyone was talking before I arrived that we will bring in Cavani, Lewandowski, all those players. But I always trusted in Edin Dzeko and he is now playing the way I want.
  • 5 mjeseci kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • Autor

I najboljima se desava. Pogledajte samo Torresa. :lol:

Torres je karina već evo četvrta godina za redom, nije mjerodavan haha.

A kad sam već kod Sivonjića, zašto sam ga usporedio s njim. Jer ovaj nije ni tak'o loptu, Džeko se spetljao skroz.

http://www.youtube.com/watch?v=aNuwC-yChv8

Ma njemu je najbolje da se vrati u Njemačku, kakav Chelsea. Svaki prijelazni rok se javi ideja. Čak sam i ja bio jedno vrijeme za, al sada ne znam. Njemu fali bioenergije koja je zračila u Njemačkoj. Al evo ni Negredo nije bolji. Obojica su u krizi, zato su i izgubili od Barce.

• 3 sedmice kasnije...

Evo ga doktor ulazi u igru ,ima sad da kara Siti :) 

• 1 mjesec kasnije...
Nista cudno od idiotskih navijaca Citya.. Evo onom jednom kretenu bilo draze vidjeti Aguera na terenu, koji je dva puta dirnuo loptu u 25 minuta igre, a ujedno ta je izmjena odvela utakmicu u Liverpoolovu korist.
Volio bih da dodje kod nas i da uzmemo titulu naredne godine ispred ovih majmuna, pa nek im nabija na nos 100 godina onda.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Nista cudno od idiotskih navijaca Citya.. Evo onom jednom kretenu bilo draze vidjeti Aguera na terenu, koji je dva puta dirnuo loptu u 25 minuta igre, a ujedno ta je izmjena odvela utakmicu u Liverpoolovu korist.
Volio bih da dodje kod nas i da uzmemo titulu naredne godine ispred ovih majmuna, pa nek im nabija na nos 100 godina onda.

Ja ne vidim po čemu je Džeko odigrao dobru partiju al dobro. 
A to da doÄ‘e kod nas? Neka hvala. Ne treba nam, nama treba top napadač. 

Ja ne vidim po čemu je Džeko odigrao dobru partiju al dobro.
A to da dođe kod nas? Neka hvala. Ne treba nam, nama treba top napadač.

Ma to je vise licna zelja nego mogucnost. Ja mislim da bi razvaljivao pod Joseom.

Dzeko u zadnje vrijeme igra dobro ali naravno da ima navijaca kao i ovdje koji cekaju samo losu partiju npr Schurrlea pa da ga popljuju .D

• Autor

Džeko je dobar napadač, ali jako lijen i trom. Slabo se on kreće, ne bi ništa bolji od Torresa bio. Dajte nam napadača koji će ginuti po terenu kao što je to Radio Falcao u Portu i Atleticu, kao što to radi Suarez u Liverpoolu. Ne volim ja ove imobilne igrače tipa Demba, Džeko i tako to.

• 4 sedmice kasnije...

Ocekujem Djeka kao treceg napadaca sledece godine :) 

Džeko je dobar napadač, ali jako lijen i trom. Slabo se on kreće, ne bi ništa bolji od Torresa bio. Dajte nam napadača koji će ginuti po terenu kao što je to Radio Falcao u Portu i Atleticu, kao što to radi Suarez u Liverpoolu. Ne volim ja ove imobilne igrače tipa Demba, Džeko i tako to.

lijen i trom? lijen? Cae ne pratis City i to je ocigledno

covjek je zapostavljan zbog Negreda i Aguera ali se opet trudio i pokazao sta se moze kad se hoce, i stalno je zabijao za City kad je najpotrebnije bilo

lijen i trom? lijen? Cae ne pratis City i to je ocigledno

covjek je zapostavljan zbog Negreda i Aguera ali se opet trudio i pokazao sta se moze kad se hoce, i stalno je zabijao za City kad je najpotrebnije bilo

Malo se nece da gleda stvarno kakav je... Lijen, jer nece da ulazi u peterac kada treba neko da ubaci na prvu stativu. Trom, jer je spor k'o Ferdinand kada je bjezao od Gavrila.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.