23. januar 2018.8 god. comment_278465 Morata je prvi napadaÄ i tako i treba ostat. Glupost je govoriti da ga treba Å¡kartat radi dvi loÅ¡ije utakmice. Å to se tiće Äeke, ako će potpisati kratak ugovor (na 1-2 sezone) onda će bit sasvim ok pojaÄanje. Nisam doduÅ¡e siguran koliko nam treba Target man i koliko treba igru bazirati na takvom igraÄu, ali sigurno će poslužiti protiv bunkera... Prijavi
23. januar 2018.8 god. comment_278468 Zbog Džeke će Chelsea prekinuti pravilo da igraÄima starijim od 30 godina nudi iskljuÄivo jednogodiÅ¡nje ugovore. Tako će 31-godiÅ¡nji Džeko dobiti dvoipogodiÅ¡nji ugovor s Plavcima. [Standard] Lamps i Terry dobijali po godinu dana kekekeke. Prijavi
23. januar 2018.8 god. comment_278474 https://youtu.be/o4U7AeQJtkI Gori tema gori sve hahah zivio Džekson Prijavi
23. januar 2018.8 god. Autor comment_278475 Ne bih rekao da je Barkley neostvaren talent. Zapravo rekao bih to da mu je recimo 28 - 29 godina i recimo da je neostvareni talent kao David Bentley i Adam Johnson koji imaju 30+ godina. Pa Barkley je nema evo ni mjesec dana tek navrÅ¡io 24 godine. Od 2010 do 2018 u Evertonu uz dvije tinejdžerske posudbe. Pa lik je jedan od glavnih igraÄa Evertona bio i jedan od najboljih veznih igraÄa engleske lige. Samo da se on oporavi od ozljede bit će to super. A Å¡to se same teme tiÄe i Džeke ja znam da je on vrhunska klasa i da sam ga davno htio vidjeti u Chelseaju. SmijeÅ¡ne su ove priÄe da on ne zna na koji je naÄin postigao sve Å¡to je postigao u ekipi. Jedan od najboljih napadaÄa Cityja ikad, kad se sjetim ona Äetiri komada Å¡to je Tottenhamu zabio. ZnaÄi jedan od najboljih Cityjevih napadaÄa ikad u konkurenciji jednog Aguera i u nemilosti onog luÄ‘aka Mancinija. Zamislite da je Džeko bio non stop prva opcija u Cityju pa ostvario bi bolji uÄinak nego u Wolfsburgu gdje je proglaÅ¡en za najboljeg igraÄa tog kluba svih vremena. I sad reći da Džeko nije pojaÄanje - jeste i to veliko. Samo me dvije stvari brinu: 1. Džeko će za malo viÅ¡e od mjesec dana napuniti 32 godine. Potpisuje ugovor na dvije i pol godine. Prvih pola godine će odraditi s 32 godine, onda prvu cijelu godinu nakon tih pola sa 33 godine. Zadnju godinu ugovora ćemo imati igraÄa koji ima 34 godine a i sa 33 godine napadaÄi nisu neÅ¡to upotrebljivi. Može se desiti neko Äudo pa da odigra dvije i pol sezone u poznim godinama dobro a može se desiti da mu forma naglo padne na ljeto Å¡to se i deÅ¡ava igraÄima njegovih godina najÄešće. Samo pogledajte C. Ronalda njega su godine stigle a toliki je atleta i toliko je fiziÄki spreman i motiviran ali je baÅ¡ pao u formi. 2. Dovodi se kao druga opcija u napadu poslije Morate, a po meni nikad nije pametno u ekipi imati dva visoka sidraÅ¡a, a Morata i Džeko su sliÄan tip igraÄa koji dosta toga zabiju glavom i ovise o krilima i ostalim igraÄima koji će ih pitati loptama. Takvi visoki sidraÅ¡i se podosta razlikuju od atomskih mrava tipa Suarez, Aguero il Sanchez koji umjetnost rade na malom terenu i mogu sami zavrÅ¡iti i rijeÅ¡iti utakmice. Prijavi
23. januar 2018.8 god. comment_278481 Rekao sam da neću viÅ¡e komentirat na ovom forumu jedno vrijeme, ali dok Äitam ovakve nebuloze moram jednostavno. Da ne komentiramo platni sustav samoodrživosti kluba, koji vi oÄito ne kužite pa i dalje plaÄete Å¡to mi nismo doveli Alexisa i dali mu tu astronomsku plaću koja bi ujebala sve Å¡to gradimo godinama. Osim toga, Roman viÅ¡e nije Å¡to je bio, tako da jednostavno nemožete oćekivati transfer rok sa 200 miliona i 4 igraÄa svjetske klase. Netko je rekao da dovodimo drugorazredne igraÄe.. Barkley je jedan od najvećih Engleskih neostvarenih potencijala, a za one pare je jedan od najjaÄih poslova ovaj prijelazni rok. Po emersonu isto svi seru, a kad zabije 2 gola biti će isus(ponavlja se sluÄaj Alonso). Mnogi su pisali da hoće beka koji izgleda i koji je graÄ‘en kao bek. E pa eto dobit ćemo to, Äovjek je fiziÄki suprotnost Alonsu. Å to se džeka tiÄe..koji klub u Europi ima jaÄi backup od Džeka? Å to je najsmjeÅ¡nije Äovjek i u ovim godinama je pokretljivi od Batsa , a i vrhunski je je target man(Å¡to smo i tražili). Bats nije za naÅ¡ sustav, nije napadaÄ prostora, otvaranja, napadaÄ koji sudjeluje u igri..Bats je poacher, koji će eksplodirati u takvom sustavu koji će ga hraniti loptama a on će trpati(npr Napoli). Na kraju krajeva, najbolja stvar kod ovih transfera je Å¡to je oÄito da su Conteove želje. Valjda smo napokon poÄeli sluÅ¡at svog trenera. Da se sa neÄim slozim, i meni je drago sto nismo bili ni blizu Sancheza, on bi napravio raskol u svlaÄionici sigurno. Sto se tice ostalih stvari, niko ne oÄekuje u jednom transfer periodu 4 igraÄa i 200 miliona.. Dosta bi bilo jedan ili dva... Pa za 2 sezone možeÅ¡ pokrpiti sve otprilike. Evo zadnjih 25 transfer Chelsea's last 25 signings: Pato, Pedro, Amelia, Baba Rahman, Begovic, Kenedy, Falcao, Hector, Miazga, Nathan, Djiloboji, Pantic, Cuadrado, Kante, Luiz, Alonso, Batshuayi, Eduardo, Bakayoko, Zappacosta, Drinkwater, Rudiger, Morata, Caballero, Barkley. Ovde ne možeÅ¡ 5 normalnih sastaviti. I umesto sto se rasipaju pare na Kurtu i Murtu, bolje da se uložilo u 8 igraÄa koji rade razliku i kupovati pametno. Sa ove liste njih 5 ne zaslužuje prvu postavu i pola su panic buy ili kako se kaže. Daj da doveden, pa bilo sta. Ponavljam Džeko je možda najmanji problem. Problem je kompletna transfer politika. Meni se neÅ¡to posebno ne svidja Conteova transfer politika. Samo gleda tu Seriju A koja je oÄajno takmiÄenje. Siluju nas svaki prelazni rok za bilo koga... Ali on je Italijan, pa ajde. ImaÅ¡ Nemacku druze. MaÅ¡ine od ljudi koji osvajaju sve živo i imaju 3 reprezentacije za napraviti ... Imas Spaniju. Sve mislim da je Roman toliko pukao i da nije izvukao dosta para iz kluba. Ne verujem da je covek eto tako utukao brdo love iz zabave. To niko ne veruje. Ne mogu da verujem da je Roman takav da dopusta da se ne pravi sprdnja sa njegovom lovom. Kada pogledas ko se dovodio pre, ko danas dolazi, pa muka te uhvati. Od zadnjih 25 pojacanja 18 nije u rangu Hudersfilda, a ne Chelsea. Ako je Romanu dopizdilo sve, nek nas proda i u tri lepe. Barkley je neki glavni igraÄ Everton, deÄko nije odigrao 2 utakmice u zadnjih 6 meseci, a ni ovaj bek isto tako... To me podseca na par sluÄajeva. Prvi Torres, Pato, Falkao, svi dovodjeni posle povreda i nama ih ubacili, napravili budale od nas. E to je problem. Baceni milioni za gluposti. Videcemo, ali polako se klizi ka prosecnosti, bićemo ranga Everton, Leicester... Arsenal u najboljem sluÄaju i da se sutamo u dupe. Prijavi
23. januar 2018.8 god. Autor comment_278482 Ja znam da smo mi žalosna i siromaÅ¡na država, ali ovakva retardacija se ne može nigdje desiti u BiH pa Äak ni u Han-Pijesku. Osim u Zenici, traže pare psuju sve. Da ne govorim o naglasku isto Romine. Zenica je crna rupa BiH: https://www.youtube.com/watch?v=OS-cGyiBIpw Prijavi
23. januar 2018.8 god. comment_278483 Jebo te zivot, jel moguce da sam docekao i ovo: da je Cae napisao mozda najsmisleniji i najbolji post na citavoj temi. Ludilo :D PS. mislim na ovaj prethodni, ne ovaj gdje Dzeko jebe mater nekome :P Prijavi
23. januar 2018.8 god. comment_278484 https://youtu.be/o4U7AeQJtkI Gori tema gori sve hahah zivio Džekson ÄovjeÄe i danas se ovo pjeva ko da je juÄer izaÅ¡lo Prijavi
23. januar 2018.8 god. comment_278487 Ja znam da smo mi žalosna i siromaÅ¡na država, ali ovakva retardacija se ne može nigdje desiti u BiH pa Äak ni u Han-Pijesku. Osim u Zenici, traže pare psuju sve. Da ne govorim o naglasku isto Romine. Zenica je crna rupa BiH: https://www.youtube.com/watch?v=OS-cGyiBIpwDaleko vama i takvima Zenica bila. Btw: u Zenici je za vrijeme utakmice nogometne reprezentacije najmanje Zenicana. Prijavi
23. januar 2018.8 god. Autor comment_278489 Možda je na utakmicama najmanje ZeniÄana, ali posluÅ¡aj Å¡ta govore u ovom videu "Nemoj Džeko on je zeniÄko dijete" hahaha. Prijavi
23. januar 2018.8 god. comment_278495 Ja profesionalca i kurca :D Nego, ovu pjesmu nikad nikom nisam rek'o je prejaka pjesma, i kao sto rece spaha, i sad pjevamo nju :D Jedan od jacih :D Prijavi
24. januar 2018.8 god. comment_278524 http://www.skysports.com/football/news/11668/11221017/chelsea-and-roma-agree-edin-dzeko-dealTo bi bilo to Prijavi
24. januar 2018.8 god. comment_278525 Nije to to, to je sky italia izvor, jedini los izvor informacija za skysports kao cjelokupan site. Prijavi
25. januar 2018.8 god. comment_278579 Joj ovog diabla, pa druze zar ti i sad mislis da nece Dzeko doci? Em ce doci em ce izbaciti ono drvo od igraca u vidu Morate kroz mjesec dana igre. Prijavi
25. januar 2018.8 god. comment_278583 A najsmjesnije je sto sada ovaj transfer i nema toliko smisla. Ne moze nam pomoci u LS, ispali smo iz jednog kupa, u drugom isto veliko je pitanje sta ce biti a mislim da s ovim kadrom mozemo obezbijediti TOP 4. I onda ode ti Conte na ljeto, dodje drugi trener pa opet on hoce druge igrace a nasi potrosili vec novac na zimu i treba onda opet prodati..Volio bih da dodje ali jbg ne bi me zacudilo da propadne posao citav radi nasih i nedostatka ikakve strategije u klubu.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
25. januar 2018.8 god. comment_278588 Upravo sam o tome Wisey priÄao onda. BaÅ¡ zbog toga sam bio skeptiÄan oko transfera. Neka doÄ‘e, pa nek nam je Bog u pomoći sa svim stvarima. Prijavi
25. januar 2018.8 god. comment_278599 Joj ovog diabla, pa druze zar ti i sad mislis da nece Dzeko doci? Em ce doci em ce izbaciti ono drvo od igraca u vidu Morate kroz mjesec dana igre. Postoji i dalje mogucnost da propadne transfer, prvo zato sto sam Dzeki trazi neke basnoslovne uslove, drugo sto nam ne treba, trece zato sto ne ne nudi nista bolje od Morate. Nego se komplikuju stvari, prvo je pisalo da menadjer dzekin, bio u londonu, sad se pojavila info da jos nije dobio vizu irfan redzepagic, a jos je malo skroz ostalo u ovom prelaznom roku. Prijavi
25. januar 2018.8 god. comment_278603 ja kolko se sećam, onaj Cohen je pisao da Monći il kako se već piše vodi pregovore preko poruka(whatsup) a da se sastaje uživo tek kad se sve potpisuje tako da jebem li ga, ne znam više kome da verujem Prijavi
25. januar 2018.8 god. comment_278607 Hahaha cek preko wapa kao dogovaraju Posalji mi chiba broj moba pa da ti kazem gdje da dodes na litru rakije..mozda mi prije dogovorimo kakav transfer Prijavi
25. januar 2018.8 god. comment_278612 ozbiljno, tako se pisalo posle Ridigerovog transfera, ono kao "zanimljivi detalji tokom pregovora sa Äuvenim Monćijem" Prijavi
25. januar 2018.8 god. comment_278637 Je li realno da su ovi nasi iz Uprave nudili covjeku kraci ugovor nego sto ima s Romom?? Hahahah pa ovo je cirkusKako kazu odbio je Dzeko, zeli do 2020. da igra u Evropi prije nego sto ode u MLS.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
25. januar 2018.8 god. comment_278638 Daj nam Croucha ili Carrola.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
25. januar 2018.8 god. comment_278639 Do 2020. je mjera, to su dvije i pol godine, a provjeren igraÄ. Ako niÅ¡ta tu zadnju godinu može biti treći napadaÄ. Prijavi
25. januar 2018.8 god. comment_278642 Ovo ce se razvuci jos ovih 4-5 dana i dovest cemo nekog debila. Ne bih se iznenadio da u nekom igracu tipa Crouch i Carrol trazimo Mesiju da nas spasi.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.