Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEL final - Chelsea 2 : 1 Benfica (15.05. sri)

24 člana su glasala

1. 1.

• Da
      100%
      21
    • Ne
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 184
  • Pregledi 12,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Tri noći nisam spavao zbog ovog finala.Isti osećaj kao prošle godine,bar meni.Bravo,plavci!Volim Chelsea!Previše!

Nije mi ih nimalo žao, ovo im je za ono kad su mi prije 2 godine u sudačkoj nadoknadi sjebali tiket za 6.500 kn, eto vam ga govnari!!

Baš to, šupci, prošli tjedan me samo oni skinuli za soma kuna protiv Ferreire. Da bog da sad i kup izgubili ako ga igraju.

Šta ti je kad Židovu ne daš povišicu i kad te Židov proklete... Jebo si ježa u leđa.

Trebamo smiriti se oko Benayouna. Da se razidjemo u miru

Tri noći nisam spavao zbog ovog finala.Isti osećaj kao prošle godine,bar meni.Bravo,plavci!Volim Chelsea!Previše!

Meni identican osecaj kao prosle godine ali identican.

Jos kad vidis Lampardovu decacku srecu kad dize pehar,ma idi bre,da se najezi covek od uzbudjenja.

Malo mi je krivo sto Didi nije tu i sto Teri opet nije igrao,ali je najvaznije od svega da smo uzeli ovaj veliki trofej!
Ne mogu opisati srecu!

Bravo majstori!

Lijep je ovo završetak sezone, Lampard 203, trofej Euro lige koji je kreirao povijest i isprao ljagu s ove sezone ako mene pitate.

Neće ljudi znat na šta je sve to ličilo, pogledat će rezultate i vidjet da je Chelsea izgubio sve superkupove i prvenstva ali na kraju ipak osvojio nešto bitno i dodao još nešto u svoju kolekciju zlata.

Lampardov ugovor na pomolu, kao i treće mjesto i Mourinhov povratak.

Bolja vremena dolaze.

• Autor

Lijep je ovo završetak sezone, Lampard 203, trofej Euro lige koji je kreirao povijest i isprao ljagu s ove sezone ako mene pitate.

Neće ljudi znat na šta je sve to ličilo, pogledat će rezultate i vidjet da je Chelsea izgubio sve superkupove i prvenstva ali na kraju ipak osvojio nešto bitno i dodao još nešto u svoju kolekciju zlata.

Lampardov ugovor na pomolu, kao i treće mjesto i Mourinhov povratak.

Bolja vremena dolaze.

Amen!

I ja koji sam čitavu sezonu pesimističan, sve sam optimističniji. Pogotovo kad se Mou vratiti. POD HITNO mora nešto proraditi na igri, jer je ovo užas kako igramo. Al eto važno je da osvajamo.

Sviđa mi se kako je Alač sve to upakirao, kralj:

http://www.index.hr/sport/clanak/srpski-kapetan-potvrdio-kletvu-bele-guttmanna-i-benficino-polustoljetno-luzersko-prokletstvo-/677945.aspx

30tt07o.jpg

kad je benfica po drugi put osvojila kup sampiona trener koji ih je odveo do obe titule, bela gutman, je trazio povecanje plate, ali je odbijen. odlazeci iz kluba rekao je da benfica vise nikad nece osvojiti nista u evropi. ovo je sedmo evropsko finale od tada i svih 7 su izgubili

Nije sad da je ekstremno bitno u ovom trenutku,ali proslava trofeja je bila bas lepa...Frenk i Dzon se lepo vide na slikama,nije bilo guranja(nije bilo Bosingve :)),sve je bilo sjajno.Puno lepih slika,zaista...

Hvala momci!

68665_604728526225763_1244478932_n.jpg

Nema straha, dobivamo

936896_460804154012274_1242803149_n.jpg

Ipak je pogodla, 2:1 je pobedila plava boja crvenu,samo je imena zeznula :D 

Sto je je, fali Bosingwa :D<br /><br />Ajde, spasila se sezona i uzeli trofej. Jos deset dana smo potpuni prvaci europe

Sinoc sam prolio pivo zbog njih. Taman potezem kriglu tocenog da okvasim grlo i kontam u sebi zasto Debeli krmak ne pravi izmjene kad je Ramires ili u ofsajdu ili pravi faul, a onda... nalet totalnog divljastva. Kad sam cimnuo desnu ruku s kriglom, bilo je pive svugdje. :D Znaci zlo koliko sam se smijao od nevjerice kad ga je Bane dao.

Usli smo u odabrano drustvo. Mozemo se hvaliti necime sto mnogi klubovi nemaju. Istorija je ponovo ispisana. Kakva ispunjenost vlada kad skontas da smo prvaci Evrope paralelno u oba takmicenja, pa makar na jos 10ak dana. Nijedan klub prije nije bio u takvom polozaju. Ova ekipa zna igrati finala velikih takmicenja. Imaju ono nesto sto ti je potrebno za osvajanje trofeja. Tako je ova sezona spasena osvajanjem jos jednog trofeja, i to evropskog. Fino nas je krenulo s ovim evropskim trofejima - 2 u nizu i necemo na tome stati.

P.S. Da dodam da nas klub vec 2 godine zaredom zaradjuje najvise od svih engleskih klubova u Evropi. Prosle godine oko €60m, ove €49m samo zbog osvajanja LE.

50 milki smo zaradili od ove sezone u Evropi? :smile: Pa to je sjajno,ja sve nekako imao u glavi da smo uzeli tu negde oko 30-35m,proizvoljno,bas sam omasio.

Ne verujem da ikoga zanimaju koeficijenti,ali eto i informacija da smo ove sezone 3.klub po uspesnosti medju svim timovima koji su ucestvovali u Evropi.

Osvojili smo nesto preko 30poena,bolji od nas su samo finalisti Lige Sampiona Dortmund i Bajern.

Po ukupnom koeficijentu u prethodnih 5 sezona sada smo takodje na trecem mestu i pretekli smo Real Madrid.

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/trank2013.html

Hoce li biti danas proslave(parade) u Londonu?

Jedva cekam da vidim slike trofeja u muzeju na SB. B-) 

Bile su dosta mucne u vecem delu ove dve-tri poslednje sezone ali u istoriji kluba ce upisane zlatnim slovima...

SL-Benfica-v-Chelsea-FC-UEFA-Europa-Leag

4120e330a2e3f5e1b6257c181e7705d1.jpg

Mi smo bili i prosle godine 3 al real nas je vjerovatno u sred sezone pretekao. Pa smo mi sinoc tacku stavili

I gdje ima podatak da smo toliko love zrgnuli ? Ako moze nekakav link pa da se hvalim malo :D

Chelsea confirm there won't be a UEFA Cup / Europa League victory parade in West London after last night's historic win. Trophy will be presented on Sunday to the fans.

4120e330a2e3f5e1b6257c181e7705d1.jpg

Mi smo bili i prosle godine 3 al real nas je vjerovatno u sred sezone pretekao. Pa smo mi sinoc tacku stavili

I gdje ima podatak da smo toliko love zrgnuli ? Ako moze nekakav link pa da se hvalim malo :D

Ja mislim da smo inaksirali 39 il 49 miliona kako sam negde procitao,ali nemoj me drzati za rec,mozda je netacan podatak.

Al jebote kakav osjecaj kada ga je Ivanovic zabio...ja u kaficu skacem ko kakva budala ljudi me gledaju ali mene boli kurac.Bravo za ekipu najvaznije je da smo mi uzeli novi trofej.Stvarno sam sinoc bio ponosan sto sam navijac ovog kluba..CHELSEA.

From 2002-2012 Manchester United have earned the most money from the CL: €346 million. Chelsea are 2nd with €341 million.

¸.¤*¨¨*¤.¸¸...¸ .¤\
\¸. ..... KTBFFH ....\
.\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸ .¤*
..\
☻/
/▌
/ \
keep the blue flag flying high

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.