Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEL final - Chelsea 2 : 1 Benfica (15.05. sri)

24 člana su glasala

1. 1.

• Da
      100%
      21
    • Ne
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Zelim im svu srecu.Nadam se kako ce EDEN biti spreman jer on se osjeca dobro,a ako ne i Moses nije los igrac da ga zamjeni

Evo sad vidim na sluzbenoj stranici kako nema Hazarda na terenu stvarno mi je zao za takvog igraca a propusta finale

Uređeno , autor izmjene: CFC F9T

• Odgovori 184
  • Pregledi 12,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Nadam se da ce terry biti makar spreman pa ako osvojimo da digne trofej on ovaj puta.

Velika zelja mi je da vidim hazarda sa peharom.

Trolles

Moses Mata Oscar

Ramires Lampard

Cole Luiz Ivanovic Azpilicueta

cech

(naravno ako terrya ne bude ukoliko bude, azpi neka ide van, iskusniji je bane.)

Mozda bi mogao i Ramires otici igrati krilo al ludo bi bilo ga staviti kad razvaljuje u zadnje vrijeme na cm-u

Nadam se da ce terry biti makar spreman pa ako osvojimo da digne trofej on ovaj puta.

Velika zelja mi je da vidim hazarda sa peharom.

Trolles

Moses Mata Oscar

Ramires Lampard

Cole Luiz Ivanovic Azpilicueta

cech

(naravno ako terrya ne bude ukoliko bude, azpi neka ide van, iskusniji je bane.)

Mozda bi mogao i Ramires otici igrati krilo al ludo bi bilo ga staviti kad razvaljuje u zadnje vrijeme na cm-u

jel misliš na lp? koliko se ja sjećam iako nije igrao bilo mu je dopušteno da digne pehar što je i napravio.

evo i slike:

71889_mainimg.jpg

ps: tražaći ovu sliku prisjetio sam se te divne većeri, nikad nisam bia tako sretan, preporučam svima da u google images upiše champion league 2012 chelsea i uživa...

Digao je on trofej, ali poslije Bozzya. :D

ma bosingwa je legenda, vidi mu ovdije face:

PA-13566223.jpg

ma bosingwa je legenda, vidi mu ovdije face:

PA-13566223.jpg

Od ove "legende" se ne vide prave i istinske legende Plavaca . 

daj mikela danas na zadnjeg veznog, da začepi otraga i pojede ove portugalce...

naložen je sigurno i previše, znam to.. tako da...

idemo ponovo po jednu sjajnu europsku plavu noć...come on chelseaaa (što bi ancelotti rekao nakon double-a)

u ovoj noći sve se sme, pa i to da mikel zabije gol...

K.T.B.F.F.H.

http://www.youtube.com/watch?v=I3pLHBhFRfQ

Dos'o je i taj dan... :-D<br /><br />Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Idemo samo jako od pocetka bez straha ipak smo mi CHELSEA.Igramo bez Hazarda ali jednostavno koga nema bez njega se moze i mora.Moses ce ga sigurno zamjeniti i nadam se da ce Moses pokazati kao kao dobar izbor,a nije iskljucena opcija da Ramires igra desno krilo tako da vidjecemo kako je to nas "trener" zamislio.Hocu da veceras vidim mocni i dominantni CHELSEA a ne da se povucemo u svojih 16 metara.Nece biti lako ali kada smo uspjeli srusiti Bayern usred Munchena sigurno da mozemo pobijediti i Benficu koja je nokautirana od strane Porta.Ocekujem ovo posle utakmice..

http://www.youtube.com/watch?v=vhR-c0jwxF0

Kako je svanuo dan sve se nesto bojim. Ni malo nisam otpimistican.

Nadam se da ce me filing zajebati ovaj put i da cemo osvojiti.

Ajmo jos 2 pobjede do kraja sezone da bude koliko-toliko uspjesna.

• Autor

310290_619341441426637_1803336168_n.jpg

Ma života mu više, koji je k***c ovim našim navijačima? Jesu li ikada u posljednjih 20 godina napravili koreografiju u nekom velikom finalu? Uvijek ove zastavice, i u finalu u Moskvi 2008., pa onda FA kup finala, pa onda osvajanje lige, pa tekme protiv Barce, pa finale u Minhenu prošle godine. Zašto uvijek ISTE ZASTAVICE ISTA KO FOL "KOREOGRAFIJA"?

Ja da sam na Romanovom mjestu i da imam toliko love platio bih da navijači odrade neku vrhunsku koreografiju. Ako išta amsterdamski stadion je pogodan za to.

Evo jedne odlične koreografije u finalu LP 2010. godine od strane navijača Intera:

74cd2ceb2f_3647201_med.jpg

Pa iste godine u četvrtfinalu/polufinalu Bayernovi navijači:

lyon1.png

Ma koja nasa koreografija,navijaci na SB vrte 3 pesme celu utakmicu i to na pola sata a ne da osmisljavaju i prave koreografije.Da budemo iskreni.

Pevanje 90minuta je vrednije od 90 koreografija po minuti.

Cae možda je to nas zaštitni znak,stvaramo tradiciju :-D<br /><br />Послато са ST26i користећи Тапаток 2<br /><br />
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.