Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEL final - Chelsea 2 : 1 Benfica (15.05. sri)

24 člana su glasala

1. 1.

• Da
      100%
      21
    • Ne
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

ÄŒestitke momci ;)

Nakon patnje kroz cijelu sezonu, mislim da smo zaslužili da osvojimo jedan trofej i eto, dobili smo ga.   Nije mi isti osjećaj kao proÅ¡le godine kad smo LP osvojili, ali svejedno izuzetno mi je drago.

UÅ¡li smo u odabrano druÅ¡tvo sa svim evropskim trofejima, nije to mala stvar.  Sjajni golovi i Torresa i Baneta, svaka im čast.

Ne znam šta više reći. Uživajte momci :)

• Odgovori 184
  • Pregledi 12,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Uh,kakav osecaj ,ne mogu da opisem!

CHELSEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

Novi evropski trofeja stize u London,usli smo u istoriju,medju besmrtne sa svim osvojenim titulama,bravo Bane,bravo Fernando,bravo cela ekipo!

Cestitam svima na forumu,uzivajte ljudi!

Ako neko ima sliku Ivanare kada je rasirio ruke i pokazao tri prsta,neka okaci ovde :)

Ako neko ima sliku Ivanare kada je rasirio ruke i pokazao tri prsta,neka okaci ovde :)

Da se ipak malo skuliraÅ¡?  ;)

Da se ipak malo skuliraÅ¡?  ;)

Zbog cega da mi je znati?

Odlican osecaj,2 godine zaredom uzeli evropski trofej,malo li je? Baneeeee legendo <3 steta sto nije usla ona frenkijeva bomba. Ali pehar je podignut hvala plavci <3<br /><br />Послато са ST26i користећи Тапаток 2<br /><br />

Jel mislis na ovu

341703_mdf19415_ig.jpg

Ne,ne,to je bilo posle dodele pehara kada su otisli kod navijaca,on je bio u krupnom kadru. Videlo se na prenosu RTS-a

• Autor

Jedna zanimljivost: Chelsea je nakon osvojene Lige prvaka osvojio i Europa ligu. Finale Europa lige se uvijek igra 10ak dana prije finala Lige prvaka što znači da je Chelsea jedini klub u povijesti nogometa koji je u jednom trenutku aktualni prvak Lige prvaka i Europa lige. Taj trenutak će trajati sve do završetka utakmice Bayern vs. Borussia. To nikome još nije pošlo za rukom. VELIKI NAKLON PLAVIM ŠAMPIONIMA I POBJEDNIČKOJ MOMČADI!

945861_506873212712154_1606802103_n.jpg

Je li neko naletio na sliku Luiza kod proslave bez trofeja, čisto da piše I BELONG TO GOD

BKVpbPUCAAA34Gh.jpg

Jesuse, napuši se kurca, napuši se Dembine kitare od metar i po, jebem li ti pleme raspalo ! Puši ga, pičko luzerska sad ! Na koljena pred kraljeve Evrope.

Bravo momci, bravo mi navijači, bravo svi !

Reko sam da apsolutno ne smijemo izgubiti od ovih cigana, govana portugalskih i nismo razočarali. Bravo, bravo, bravooooooo lavovi !

Jesuse, napuši se kurca, napuši se Dembine kitare od metar i po, jebem li ti pleme raspalo ! Puši ga, pičko luzerska sad ! Na koljena pred kraljeve Evrope.

Bravo momci, bravo mi navijači, bravo svi !
Reko sam da apsolutno ne smijemo izgubiti od ovih cigana, govana portugalskih i nismo razočarali. Bravo, bravo, bravooooooo lavovi !

Bravo ti.

Sent from my Xperia S using Tapatalk 2

što volim ovakve utakmice, baš smo postali zajeban tim, sve ka nečemo a na kraju dignemo pokal!

čestitke svim igračima na tituli a ponajprije na igri sa srecm i karakterom koji nas krasi sve ove godine!

evo jedan komentar s indexa:

Chelsea je osvojio obje titule na apsolutno posten nacin, herojskom borbom do zadnje sekunde, za razliku od nekih drugih klubova, Chelsea nije trebao pomoc sudaca kako bi ostvario uspjeh.

Odličan kometar, upravo to volim kod Chelsea!!

Al moram priznat da mi je žao Benfice.

Prvo prije 4 dana izgube prvenstvo i to golom u 2 minuti sudačke nadoknade, a sada izgube EL u 3 minuti sudačke nadoknade. Prevelik šok za njihove navijače.

Prvo prije 4 dana izgube prvenstvo i to golom u 2 minuti sudačke nadoknade, a sada izgube EL u 3 minuti sudačke nadoknade. Prevelik šok za njihove navijače.

A sta reci na ovo da zaredom gube 7 finala - pet finala LÅ  i dva EL, stvarno su nesretni.

Nije mi ih nimalo žao, ovo im je za ono kad su mi prije 2 godine u sudačkoj nadoknadi sjebali tiket za 6.500 kn, eto vam ga govnari!!

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.