Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEL final - Chelsea 2 : 1 Benfica (15.05. sri)

24 člana su glasala

1. 1.

• Da
      100%
      21
    • Ne
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 184
  • Pregledi 12,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Kako je nekakva mrtva atmosfera, neuporedivo kad se samo sjetim otprilike ovog doba prošle godine... Eh, dobra stara vremenaaa

• Autor

Kako je nekakva mrtva atmosfera, neuporedivo kad se samo sjetim otprilike ovog doba prošle godine... Eh, dobra stara vremenaaa

Šta te čudi. Popularnost Europa lige je na svega 20%-ak posto popularnosti Lige prvaka.

Nema straha, dobivamo

Malo je boje pomješala...

Kako je nekakva mrtva atmosfera.

I to ajde da je neki levi forum gde se okupljalju ljudi koji gotive razlicite klubove.

Nego je ovo forum navijaca Celsija sa Balkana,Celsija koji veceras igra finale Lige Evrope,tek 5. evropsko finale u svojoj istoriji.

Dakle,ne grupnu fazu,ne 1/8 finala,ne 1/4 finale nego FINALE.

Kao da imamo 10 ovih trofeja u svojim vitrinama i jos 80 pride kao Real i Barselona...

Malo je boje pomješala...

Jel to malo prestara za tebe pa da boje gledas :D

@wisey- a jbg wajs, nije isto LP i ovo. Svi smo bili u puno vecoj euforiji i svemu. Onda sam bio i nervozan pred utakmicu, a sada smiren, dozivljavam ju kao obicnu neku.

Nema straha, dobivamo

936896_460804154012274_1242803149_n.jpg

trebal joj razredjivac da joj dam da obrise posle utakmice,slabo prognozira nije ovo za nje.

Ah jbg sve je receno a neda mi se ponavljati NAPRED CHELSEA NAPRED.Stvarno im zelim svu srecu ali kad se sjetim kakvih su utakmica imali hmhmhm,samo da se danas ne dogodi isto.

http://www.24sata.hr/nogomet/put-do-finala-posut-porazima-zajedno-ih-skupili-cak-sedam-315034

Prekrasna prv slika HAHA,zbilja igra dobro u Europskoj ligi.Zamislite da se desi prosla godina tj barca Torres u zadnjim sekundama zabija gol za finale LP eh koji je tad bio igrac sto mu se desilo,samo on zna

Uređeno , autor izmjene: CFC F9T

Prekrasna prv slika HAHA,zbilja igra dobro u Europskoj ligi.Zamislite da se desi prosla godina tj barca Torres u zadnjim sekundama zabija gol za finale LP eh koji je tad bio igrac sto mu se desilo,samo on zna

Imali smo prolaz i prije njegova gola :kava:

Mene nesto ne drma adrenalin, ali vjerujem da hoce kad krene finale. Naravno da bih volio da sada uzmemo i ovaj trofej kad smo vec dosli do samog kraja. Sto se tice koreografije, iskreno mi puca kurac za istu. Ne vidim razlog za paljbom po navijacima, nisu jedini koji ne praktikuju koreografije. U Engleskoj je vaznije da izgubis glas na utakmici nego da se bavis osmisljanjem koreografije. 

Nadam se da cemo veceras imati ekstra raspolozenog igraca, bar jednog. Ostali neka posteno odrade posao. 

[spoiler]bkuh86rcyaezbqi.jpg[/spoiler]

COYB!

Dobar sastav, cecha,azpi,bane,cahill,luiz,Lampard (c) rami,mata,oscar,torres. <br /><br />Jedva čekam da počne.hy5a5e2a.jpg<br /><br />Послато са ST26i користећи Тапаток 2<br /><br />

Bgm od neutralne raje večeras, haman svi govore da Benfica ovo uzima.  Zar je Benfica toliko jaka??

Sretno nam momci večeras, pa da se slavi nakon tekme. Uživajte! ;)

Ne sviđa mi se što će puhati na zadnjem veznom, jer lamps i luiz imaju običaj ići napred. Nadam se da ću prije svega vidjeti odličnu izvedbu plavaca i aBd trofej u našim rukama.

Jedno je sigurno, večeras se piše historija.

Ubise nas presingom. Stalno. Nece jos dugo igrati ovakav presing zbog fizikalija, ali mi je neshvatljivo zasto mi ne radimo isto. Zasto se ne stisne njihova zadnja linija? Sreca pa su oni iz Benfice telad pa komplikuju cim dodju do gola. Neka tako nastave.

U nastavku nasi moraju vise stisnuti, ici jace u duele i vrsiti presing. 

Katastrofalna predstava naših pulena zasada.

Luiz i Lampard zajedno kurca ne mogu što se tiče defanzive, a ni u ofenzivi se nisu baš iskazali.

Prednja trojka Ramires, Mata i Oscar nevidljivi totalno. Torres standardno beskoristan.

Čini mi se da je Oscar jedini kolko-tolko raspoložen, dok Mate nema na topografskoj. Do maloprije nisam uopće uočio da igra.

Ramires standardno daje neprecizne pasove i gubi lopte, loša partija na krilu.

Zasad jedino obrani neću dati negativne ocjene.

Sredina nam ne postoji i to komplet. Ne mozemo lptu da uzmemo,tromi smo..
Ali opet,optimista sam...Ajmo bre malo radosti posle ovakve sezone.Dajte nam momci to

Послато са C1505 користећи Тапаток 2

Odbrana, hajmo reći onako, solidna. Ali veza i napad, niÄ‘i nikoga, pa ako baÅ¡ ne mogu naprijed neÅ¡to napravit ili ne znaju, daj bori se kad braniÅ¡ gol, trči, ujedaj, obaraj, radi neÅ¡to..  A ne, naÅ¡i se Å¡etkaju.

Mata, Luiz i Ramires definitivno za sada najgori, ništa ponudili nisu. Ramires i Luiz bar nisu na svojim pozicijama, dok Mata kao najbolji igrač mora pogurat malo, a ne da njega guraju.

Prošle sezone smo imali Drogbu koji bi iz ničega dao gol, večeras takvog nemamo, također sumnjam da će se igra popravit, tako da, ovo gubimo 99%.

Dajte nek' neko kaze nasim igracima na koji gol gone,pizda im materina..
Nisu postene akcije napravili i hoce titulu.Ma goni ih u kurac krasni !

Utisci? Katastrofa. Igramo kao drogirane kokoÅ¡i. Gledam kao tele u ekran i ne vjerujem da piÅ¡e da igramo s Benficom. Imam dojam da igramo s Barcelonom.  :-S

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.